Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 15/10/2023 at 2:48 ΜΜ, pn1fon1 said:
  On 15/10/2023 at 2:42 ΜΜ, GREGORYMO said:
Ισχύει.
Τα ζυγίζεις και κάνεις αλλαγή 
Expand  

Εσυ δλδ δεν το θεωρείς κοροϊδία που μας έβαλαν να αλλάξουμε πακέτο για λίγους μήνες και μετά το κατήργησαν; Και ήταν και προεκλογικά αν δεν κάνω λάθος; Παιζουν με τα νεύρα μας

Expand  

Δεν ξέρω ΕΣΥ ατομικα αλλά η πλειοψηφία που βάζει πακέτο ΚΑΘΕ μήνα και ας μιλά λίγο, θα πληρώσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ότι τον Ιανουάριο του 23 ?

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 15/10/2023 at 2:53 ΜΜ, GREGORYMO said:
Δεν ξέρω ΕΣΥ ατομικα αλλά η πλειοψηφία που βάζει πακέτο ΚΑΘΕ μήνα και ας μιλά λίγο, θα πληρώσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ότι τον Ιανουάριο του 23 ?
Πως θα πληρώσει λιγότερα. Λιγοτερα από 7.2 ευρω;

On 15/10/2023 at 2:48 ΜΜ, pn1fon1 said:
  On 15/10/2023 at 2:42 ΜΜ, GREGORYMO said:
Ισχύει.
Τα ζυγίζεις και κάνεις αλλαγή 
Expand  

Εσυ δλδ δεν το θεωρείς κοροϊδία που μας έβαλαν να αλλάξουμε πακέτο για λίγους μήνες και μετά το κατήργησαν; Και ήταν και προεκλογικά αν δεν κάνω λάθος; Παιζουν με τα νεύρα μας

Expand  

Ίδιοι κι όμοιοι: Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις τον σκοπό "σου" σε αυτή τη χώρα.

"Κάτι" θα βρεθεί, όμως, και ΠΑΛΙ στο ενδιάμεσο να αποσοβήσει το απευκταίο μοιραίο που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Να το τρενάρει, έστω κι εάν δε θα υπάρχουμε ως φυσικές οντότητες όταν συμβεί αναπόδραστα.

Ως τότες, συνεχίσουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όπως μας μάθανε.

On 15/10/2023 at 2:55 ΜΜ, Pppe said:

Ίδιοι κι όμοιοι: Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις τον σκοπό "σου" σε αυτή τη χώρα.

"Κάτι" θα βρεθεί, όμως, και ΠΑΛΙ στο ενδιάμεσο να αποσοβήσει το απευκταίο μοιραίο που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Να το τρενάρει, έστω κι εάν δε θα υπάρχουμε ως φυσικές οντότητες όταν συμβεί αναπόδραστα.

Ως τότες, συνεχίσουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όπως μας μάθανε.

Expand  

Επιχειρηματα υπάρχουν ?

'Ξεχνάς' και μια βασική παράμετρο: Όλα τα είδη και υπηρεσίες πήραν πάνω λόγω πληθωρισμου. Δεν μας αρέσει αλλά έτσι είναι 

On 15/10/2023 at 2:55 ΜΜ, pn1fon1 said:
  On 15/10/2023 at 2:53 ΜΜ, GREGORYMO said:
Expand  

Πως θα πληρώσει λιγότερα. Λιγοτερα από 7.2 ευρω;

Expand  

Θα πληρώσει 7.2€

Τον Ιανουάριο του 23, πόσο πληρώνε ?

Πόσο ήταν το πιο απλό πακέτο?

NAI:

Επιχείρημα 1) : "Πάμε κι όπου βγει. Ποιός ξέρει εάν αύριο θα ζούμε;" : Για να δείξω ότι μιλώ τη "γλώσσα" του >95% μας ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ "ΕΣΥ", ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ "ΕΜΕΙΣ"......Άλλωστε ποιός νοιάζεται εάν τον Οκτώβρη, μη πω νωρίτερα, του 2024 θα υπάρχει έστω 12ευρη; Έστω 10 ευρώ πακέτο; Όλα θα έχουν ξεχαστεί εδώ που γράφουμε τώρα.

Επιχείρημα 2) "Τί ωραία που 15/4/2024: Ενεργοποιήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ το -7,2ευρώ πακέτο με τα 8ευρω που πήγα και έβαλα σε κατάστημα;" Σε ποιό "μικρόκοσμο" το 6μηνο από τώρα είναι μακριά για να ασχολούμαστε με αυτό, δε ξέρω : "Ποιός ξέρει εάν αύριο θα ζούμε" moto του >95% μας.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ "¨ΕΣΥ που....". Αλλά μπορεί όποιος επιθυμεί να συνεχίσει όπως τον μάθανε.

Προσωπικά δε σκαμπάζω, ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ: "Το αποτέλεσμα και ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ".

On 15/10/2023 at 3:08 ΜΜ, Pppe said:

NAI:

Επιχείρημα 1) : "Πάμε κι όπου βγει. Ποιός ξέρει εάν αύριο θα ζούμε;" : Για να δείξω ότι μιλώ τη "γλώσσα" του >95% μας ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ "ΕΣΥ", ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ "ΕΜΕΙΣ"......Άλλωστε ποιός νοιάζεται εάν τον Οκτώβρη, μη πω νωρίτερα, του 2024 θα υπάρχει έστω 12ευρη; Έστω 10 ευρώ πακέτο; Όλα θα έχουν ξεχαστεί εδώ που γράφουμε τώρα.

Επιχείρημα 2) "Τί ωραία που 15/4/2024: Ενεργοποιήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ το -7,2ευρώ πακέτο με τα 8ευρω που πήγα και έβαλα σε κατάστημα;" Σε ποιό "μικρόκοσμο" το 6μηνο από τώρα είναι μακριά για να ασχολούμαστε με αυτό, δε ξέρω : "Ποιός ξέρει εάν αύριο θα ζούμε" moto του >95% μας.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ "¨ΕΣΥ που....". Αλλά μπορεί όποιος επιθυμεί να συνεχίσει όπως τον μάθανε.

Expand  

Σε αυτό συμφωνούμε:

Το 7.2€ είναι ΑΓΝΩΣΤΟ για πόσο θα κρατήσει.

Ας το χαρούμε ΤΩΡΑ που το έχουμε.

On 15/10/2023 at 3:08 ΜΜ, Pppe said:

NAI:

Expand  

Εγώ προσωπικά το 7.2€ το βλέπω μέχρι Ιανουαρίο Φεβρουάριο του 24, δυστυχώς.

Σωστός: Στα π@π....ο 15/4/2024. "Ως τότε ποιός ξέρει εάν θα ζούμε;"

Τώρα να το γλεντήσουμε....Έλατε, χώνετε dislike να με "παίξετε" λιγουλάκι.

Το "ποιός" θα γελάσει τελευταίος, έχοντας προετοιμαστεί εδώ και χρόνια που τα γράφω, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ δεν έχει.

"Αυτός ο Κόσμος δε θ'αλλαξει ποτέ", αγαπητέ μου Χατζηδάκη.....

On 15/10/2023 at 3:23 ΜΜ, Pppe said:

Το "ποιός" θα γελάσει τελευταίος, έχοντας προετοιμαστεί εδώ και χρόνια που τα γράφω, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ δεν έχει.

Expand  

Δεν έχω καταλάβει γενικά το σκεπτικό σου.

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι και καλά μείωσαν τις τιμές για να πουλήσουν εκδούλευση στην κυβέρνηση, αυτό τι σημαίνει?

Εγώ ΕΣΥ η ο άλλος ψήφισε πχ ΝΔ με κριτήριο την μείωση τιμής στα καρτοκινητα ?

Υπάρχει ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ να "εξηγήσω προκειμένου να επακολουθήσει ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ".

Οπότε: ΜΟΝΟ οι συνέπειες και εφόσον.......

Που ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Χρόνια τώρα στο "κουρμπέτι" ΠΟΤΕ δεν άλλαξα. Θα αλλάξει το >95% ? ΑΔΥΝΑΤΟΝ._

On 15/10/2023 at 2:59 ΜΜ, GREGORYMO said:
Θα πληρώσει 7.2€
Το 7.2 ξέχνα το. Μονο οι γριές και οι παππούδες έχουν cosmoκαρτα. Πλακα μας κάνεις

On 15/10/2023 at 3:30 ΜΜ, Pppe said:

Υπάρχει ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ να "εξηγήσω προκειμένου να επακολουθήσει ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ".

Οπότε: ΜΟΝΟ οι συνέπειες και εφόσον.......

Που ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Χρόνια τώρα στο "κουρμπέτι" ΠΟΤΕ δεν άλλαξα. Θα αλλάξει το >95% ? ΑΔΥΝΑΤΟΝ._

Expand  

Του χρόνου έχομεν ευρωεκλογές. Οπότε, λες να παίξει κάτι αντίστοιχο?

Δεν είναι εθνικες αλλά το αποτέλεσμα είναι σημαντικό 

Θα έρθουν επίσης εξωγήινοι και θα γίνει αντιστροφή των πόλων της γης. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 15/10/2023 at 3:45 ΜΜ, pn1fon1 said:
Θα πληρώσει 7.2€
Expand  

Το 7.2 ξέχνα το. Μονο οι γριές και οι παππούδες έχουν cosmoκαρτα. Πλακα μας κάνε

Expand  

Μιλάμε για τον κόσμο που βάζει ΚΑΘΕ μήνα πακέτο.

ΑΥΤΟΙ δεν είναι η πλειοψηφία η όχι ?

On 15/10/2023 at 3:45 ΜΜ, pn1fon1 said:
Θα πληρώσει 7.2€
Expand  

Το 7.2 ξέχνα το. Μονο οι γριές και οι παππούδες έχουν cosmoκαρτα. Πλακα μας κάνεις

Expand  

Μιλάμε για τον κόσμο που χρειάζεται κάθε μήνα πακετο για να κάνει την δουλειά και ας μιλά λίγο.

Δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία για reloid κτλ.

Είναι η πλειοψηφία των συνδρομητών η όχι ?

ΥΓ. What up έχω ΕΓΩ 

On 15/10/2023 at 3:55 ΜΜ, GREGORYMO said:
Το 7.2 δεν καταργείται φίλε στο whatsup ή κατάλαβα λαθος? Που να ξέρω τι κάνει η πλειοψηφία. Εγώ έβαζα κάθε μήνα πακέτο και το κατηργησαν. Και μη μου πεις να το κάνω cosmoκαρτα γιατί το whatsup έχει κι άλλα προνόμια και επίσης κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα καταργηθεί το auto

On 15/10/2023 at 4:00 ΜΜ, pn1fon1 said:
Expand  

Το 7.2 δεν καταργείται φίλε στο whatsup ή κατάλαβα λαθος? Που να ξέρω τι κάνει η πλειοψηφία. Εγώ έβαζα κάθε μήνα πακέτο και το κατηργησαν. Και μη μου πεις να το κάνω cosmoκαρτα γιατί το whatsup έχει κι άλλα προνόμια και επίσης κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα καταργηθεί το auto

Expand  

Ποιο πακέτο έβαζες ?

On 15/10/2023 at 4:00 ΜΜ, pn1fon1 said:
Expand  

Expand  

Καταργείται το 7.2€ στο what up και στην cosmokarta μένει μόνο αν το κάνεις AUTO.

On 15/10/2023 at 4:03 ΜΜ, pn1fon1 said:
  On 15/10/2023 at 4:02 ΜΜ, GREGORYMO said:
Ποιο πακέτο έβαζες ?
Expand  

Basic calls με τα 7.2

Expand  

Αυτό ακριβώς δεν λέω ?

Καταργείται το 7.2€ στο what up και διατηρείται ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ στην cosmokarta υπό την προϋπόθεση να γίνει AUTO 

On 15/10/2023 at 4:04 ΜΜ, GREGORYMO said:
Καταργείται το 7.2€ στο what up και στην cosmokarta μένει μόνο αν το κάνεις AUTO.

Ε αυτό λέμε τοση ώρα. Και κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα το καταργήσουν και αυτό. Να στο πω και λίγο διαφορετικά ένας νέος συνδρομητής δε θα μπορεί να έχει φτηνή ομιλία κι ας έχει cosmoκαρτα. είναι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν. Εμενα η ένσταση μου είναι τι βγάζεις καινούργιο πακέτο για κάποιους μήνες και μετά το καταργείς. Είναι κοροϊδία

On 15/10/2023 at 4:09 ΜΜ, pn1fon1 said:
  On 15/10/2023 at 4:04 ΜΜ, GREGORYMO said:

Expand  

Ε αυτό λέμε τοση ώρα. Και κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα το καταργήσουν και αυτό. Να στο πω και λίγο διαφορετικά ένας νέος συνδρομητής δε θα μπορεί να έχει φτηνή ομιλία κι ας έχει cosmoκαρτα. είναι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν. Εμενα η ένσταση μου είναι τι βγάζεις καινούργιο πακέτο για κάποιους μήνες και μετά το καταργείς. Είναι κοροϊδία

Expand  

Ισχύει.

Απλά, ανάλογα με τις επιλογές που έχουμε, επιλέγουμε 

Όποιος σκοπεύει να χρησιμοποιει το πακετο των 7,2€ συμφερει περισσοτερο του F2G αφου εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο. Το βρισκω πιο τιμιο. Και δεν θα χρειαζεται να πηγαινεις στο καταστημα για ανανεωση.

"Νησίδα" φωτεινή , ως "φάρος" η μαύρη: Διαφοροποιημένων Ιδιοτήτων από τις εταιρίες στον καπιταλισμό , που "αγαπά" τους πελάτες της και αφήνει όχι μόνο τα 8ευρώ αλλά και το 1 όταν όλοι οι άλλοι έχουν τα 13 ως min: "ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΝ" : (ειδικά στη χώρα μας ΠΑΝΤΕΛΩΣ managαρισμένο από tiktokια, αποδεδειγμένα μέσω νομιμοποίησης του >95% μας): ΟΚ. Μη σας έρθει "ταβάνι" πχ το min 15 σε λίγους μήνες και "σας πιει και το υπόλοιπο αίμα σας που τις χαρίζατε τόσα χρόνια" μόνο!!! Και θα έχει περαιτέρω χειρότερη "συνέχεια" ως το 2026 που θα ισορροπήσει μπας και το πάρει πρέφα το Παίγνιο έστω το 50% σας. Όταν οι άλλες θα έχουν min 13 πιο πίσω. Για τους "υπαλλήλους" της δε λέω κουβέντα, αυτοί έχουν την καβάντζα τους "παντός καιρού", δε πα να πνιγείτε όσο τους παίρνει να το τρενάρουν τους ίδιους, που δεν είναι και τίποτα "φωτεινοί αστέρες" στη σκέψη.

Τελείως "τυχαίο" για τη συνέχεια άλλωστε η πληθώρα πακέτων της μαύρης στο νέο της!!! 

Αλλά ως τότες "Ποιός ζει, ποιός πεθαίνει" ΟΚ: Οι Ιδιότητες πχ εταιριών (ή πελατών ως αποδείχτηκε) ΔΕ πρόκειται ν'αλλαξουν: Μόνο να εκμεταλλευτούν τις Καταστάσεις που "δημιούργηθηκαν" με έξυπνες κινήσεις (πχ αφήνω το καλάμι στο ψάρι).

Ως τότες: Χαρείτε. Δεν έχει νόημα "κάτι" παραπάνω.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ>

Και οι προετοιμασμένοι ούτε θα μπορούν να υποδείξουν στους απροετοίμαστους "τι" να κάνουν να τα χειριστούν όσα έρχονται , καθώς ΔΕ ΘΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ να τα "κάνει" όπως πρέπει το >95% μας.

"Καταστροφολογικά": ΟΚ> Αναμείνατε. Και "οι εξωγήϊνοι έρχονται!!!": Γνωστό το αφήγημα να εκφυλίζουν όσοι ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ> Εκείνοι έχουν την καβάντζα τους.

On 15/10/2023 at 3:23 ΜΜ, Pppe said:

Expand  

Δεν χρειαζεται να σε παιξει κανενας , μια χαρα το παιζεις μονος σου!!!!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Το καρτέλ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όταν μια εταιρεία ακολουθεί τακτικές της ανταγωνίστριας εταιρείας ένα μήνα μετά αυτό κάτι δείχνει. Μια εταιρεία σαν την Cosmote που νομίζει ότι είναι ηγέτης στο χώρο μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό της και όχι τους καταναλωτές. Αν νομίζουν ότι θα σταματήσει ο κόσμος να κάνει την ανανέωση των 8€ επειδή δυσκόλεψαν τον τρόπο σύντομα θα επανέλθουν στην πραγματικότητα.!!

On 16/10/2023 at 8:11 ΠΜ, Sakis077 said:

Το καρτέλ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όταν μια εταιρεία ακολουθεί τακτικές της ανταγωνίστριας εταιρείας ένα μήνα μετά αυτό κάτι δείχνει. Μια εταιρεία σαν την Cosmote που νομίζει ότι είναι ηγέτης στο χώρο μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό της και όχι τους καταναλωτές. Αν νομίζουν ότι θα σταματήσει ο κόσμος να κάνει την ανανέωση των 8€ επειδή δυσκόλεψαν τον τρόπο σύντομα θα επανέλθουν στην πραγματικότητα.!!

Expand  

Τι σου λέει η cosmote?

Θέλεις να δίνεις 8 επί 12 μήνες, 96€ τον χρόνο αν μιλάς λίγο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

Η θέλεις που και που να βάζεις πακέτο οπότε σε πάω στα 11.5€ ?

Καλησπέρα. Έχω δύο νούμερα What's up  το ένα σε Xiaomi Redmi Note 12 Pro και το άλλο σε Poco X3 Pro. Σε κανένα απο τα δύο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων. Στις ρυθμίσεις των κινητών είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση όπως και το *43# μου λέει οτι είναι ενεργό. Παρο 'λα αυτά δεν έχω αναμονή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;