aektzhs 1 Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Πέμπτη-Δευτέρα θα βρεθώ Ιόνιο και ίσως σας το λέω με επιφύλαξη περάσω και καμία μια μέρα Ιταλία. Ξέρετε μια εταιρία θα συνδεθώ;Λογικά θα μπορώ να αλλάξω σε WINDTRE που είναι η καλύτερη στην γείτονα χώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Η TIM είναι η προτιμημένη αλλά μπορείς να συνδεθείς και σε Windtre χωρίς θέμα. Σε Vodafone IT δεν έχεις τηλέφωνο και Iliad δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 On 2/5/2023 at 4:03 ΜΜ, paanos said: Η TIM είναι η προτιμημένη αλλά μπορείς να συνδεθείς και σε Windtre χωρίς θέμα. Σε Vodafone IT δεν έχεις τηλέφωνο και Iliad δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου. Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Εμφανίστηκε η έρευνα. Δίνει τα 500ΜΒ για 5 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Ναι. Τα δίνει. Τους έβαλα καλό βαθμό. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Εμένα και πάλι δεν μου έδωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Οργάνωσε περιόδους που τους αυξάνεις κατά +1 το βαθμό που τους βάζεις. Περίμενε στο τέλος της έρευνας αφού επιλέξεις τον αριθμό κινητού που θα αποδωθούν τα 500ΜΒ, όσπου να σβήσει σχεδόν η οθόνη του κινητού πριν πατήσεις πάνω της. Γενικά κάνε "αργές κινήσεις" στο τέλος της έρευνας έως ότου να "γυρίσεις" στην αρχική οθόνη του MyCosmote app. Να σε ρωτήσω για τα καρτοκινητά που σου αποδίδουν 10Ε + 1000' κάθε μήνα: Έβαλες καμιά κάρτα τόσο καιρό; Κάθε που μπαίνουν τα +10Ε σου παρατείνει τη διάρκεια ισχύος υπολοίπου; Για 60 μέρες ακόμα; Επιπλέον , μπορούν να μεταφερθούν ευρώ μέσω Easy Transfer σε άλλο καρτοκινητό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 8 ώρες πριν, Pppe said: Οργάνωσε περιόδους που τους αυξάνεις κατά +1 το βαθμό που τους βάζεις. Περίμενε στο τέλος της έρευνας αφού επιλέξεις τον αριθμό κινητού που θα αποδωθούν τα 500ΜΒ, όσπου να σβήσει σχεδόν η οθόνη του κινητού πριν πατήσεις πάνω της. Γενικά κάνε "αργές κινήσεις" στο τέλος της έρευνας έως ότου να "γυρίσεις" στην αρχική οθόνη του MyCosmote app. Να σε ρωτήσω για τα καρτοκινητά που σου αποδίδουν 10Ε + 1000' κάθε μήνα: Έβαλες καμιά κάρτα τόσο καιρό; Κάθε που μπαίνουν τα +10Ε σου παρατείνει τη διάρκεια ισχύος υπολοίπου; Για 60 μέρες ακόμα; Επιπλέον , μπορούν να μεταφερθούν ευρώ μέσω Easy Transfer σε άλλο καρτοκινητό; Για την έρευνα: τις τελευταίες δύο φορές μου το έκανε αυτό, όλες τις άλλες όχι. Να διευκρινίσω ότι δεν έγραψε σε κανένα σημείο ότι θα μου δώσει ΜΒ αυτές τις δύο φορές, σε αντίθεση με τις προηγούμενες! Δεν είναι ότι δεν μου τα έδωσε ενώ τα περίμενα. Για την προσφορά τώρα στα καρτοκινητά: Όχι, δεν έβαλα καμιά κάρτα. Τα +10 ευρώ παρατείνουν τη διάρκεια ισχύος υπολοίπου όπως όταν βάζεις κάρτα, με διαφορά το ότι δεν σου δίνει κάποια δώρα που δίνει όταν βάζεις κάρτα ο ίδιος: στο What's up που είμαι δεν σου δίνει Tokens. Τα +10 ευρώ (και τα +1000 λεπτά) μπαίνουν κάθε 1η του μήνα. Με τα +10 ευρώ που μπήκαν 1/5/2023, βλέπω στην εφαρμογή: Λήξη Υπολοίπου: 30/6/2023 Φραγή Κίνησης: 30/7/2023 Λήξη Σύνδεσης: 31/5/2024. Για μεταφορά μέσω Easy Transfer δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Easy Transfer δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Αν δε ξοδεψεις τα 10 ευρώ χάνονται στο μήνα? Η προστίθενται στον επόμενο κ πάει λέγοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 προστίθενται στον επόμενο κ πάει λέγοντας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 6 ώρες πριν, mol said: Αν δε ξοδεψεις τα 10 ευρώ χάνονται στο μήνα? Η προστίθενται στον επόμενο κ πάει λέγοντας Προστίθενται, το επιβεβαιώνω και εγώ. Να προλάβω επόμενη ερώτηση: τα 1000 λεπτά ομιλίας δεν κάνουν ρολόβερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Τί απαντά όταν στέλνεις sms στο 1219 για μεταφορά (Easy Transfer) σε άλλο WU; Υπόψιν ότι προϋπόθεση για Easy Transfer είναι κάρτες >=20Ε το τελευταίο 4μηνο. Δλδ μετά την 2η απόδοση των 10Ε ίσως να μπορεί να μεταφέρεται ποσό ευρώ σε άλλο WU (από WU , όχι από frog). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Μετά την τρίτη απόδοση ΓIA NA KANEIΣ XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ EASY TRANSFER ΘA ΠPEΠEI NA EXEIΣ KANEI TOYΛAXIΣTON 20€ ANANEΩΣEIΣ XPONOY OMIΛIAΣ TOYΣ 4 TEΛEYTAIOYΣ MHNEΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 5 minutes ago, panosss567 said: Μετά την τρίτη απόδοση ΓIA NA KANEIΣ XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ EASY TRANSFER ΘA ΠPEΠEI NA EXEIΣ KANEI TOYΛAXIΣTON 20€ ANANEΩΣEIΣ XPONOY OMIΛIAΣ TOYΣ 4 TEΛEYTAIOYΣ MHNEΣ Εμ, σου λέει, και δώρο θες και να το μοιραστείς θες... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 ΝΑΙ: Άρα αμέσως μετά από κανονική κάρτα 20Ε θα μπορεί να μεταφερθούν όλα τα ποσά (18,18Ε + 30Ε κλπ) σε άλλο WU ή Ckarta. Με το πολύ #4# μεταφορές Easy Transfer (άρα -40,80Ε εάν μεταφερθούν από 10Ε κατά μέγιστο σε κάθε άλλο WU) στον ημερολογιακό μήνα πριν αποδοθούν τα επόμενα 10Ε την 1μηνιά. Θεωρούνται σα να λαμβάνει 10ευρα Easy Transfer κάθε 1μηνιά το δηλωμένο μαζί με τη φορητότητα σταθερού και πρέπει να βάλει κανονική κάρτα 20Ε η οποία να μπει πριν την 1μηνιά πρόσθεσης των 10Ε, και να μεταφέρει σε άλλο WU μετά την κανονική κάρτα 20Ε και πριν την 1μηνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Δώρο δεν δίνει η έρευνα? Το έκοψε? On 3/5/2023 at 8:05 ΜΜ, Pppe said: Ναι. Τα δίνει. Τους έβαλα καλό βαθμό. !! Δεν μου τα έδωσε!! Ούτε έγραψε κάπου ότι θα τα δώσει!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δώρο δεν δίνει η έρευνα? Το έκοψε? Δεν μου τα έδωσε!! Ούτε έγραψε κάπου ότι θα τα δώσει!! Μια από τα ίδια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Ουτε σε μένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Μόλις τα ξαναπήρα σε άλλο Cosmote Id. Θα ξαναδοκιμάσω σε ακόμα #3# Cosmote Id ως αύριο , με τους απλούς "κανόνες" που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ααα και γράφετε και κατιτις αρκετόοοο στο κείμενο που σας προσκαλεί να γράψετε....Καθώς ως τη Δευτέρα , κάποια στιγμή, θα σταματήσει να υπάρχει η πρόσκληση για έρευνα και θα σας πω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 2 minutes ago, Pppe said: Μόλις τα ξαναπήρα σε άλλο Cosmote Id. Θα ξαναδοκιμάσω σε ακόμα #3# Cosmote Id ως αύριο , με τους απλούς "κανόνες" που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ααα και γράφετε και κατιτις αρκετόοοο στο κείμενο που σας προσκαλεί να γράψετε....Καθώς ως τη Δευτέρα , κάποια στιγμή, θα σταματήσει να υπάρχει η πρόσκληση για έρευνα και θα σας πω: Μίλησα με το chat και μου είπαν (και καλά) ότι ΜΙΑ φορά δίνουν το δώρο και αν εγώ το πήρα τόσους μήνες έγινε κατά λάθος. ΥΓ. Εγώ τον επόμενο μήνα θα τους μαυρίσω να δούνε την γλυκα. Ακόμα και αν έχουν αλγόριθμο που βγάζει από το μέτρημα κάποιες απαντήσεις, χαλάλι τους 6 minutes ago, Pppe said: Μόλις τα ξαναπήρα σε άλλο Cosmote Id. Θα ξαναδοκιμάσω σε ακόμα #3# Cosmote Id ως αύριο , με τους απλούς "κανόνες" που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ααα και γράφετε και κατιτις αρκετόοοο στο κείμενο που σας προσκαλεί να γράψετε....Καθώς ως τη Δευτέρα , κάποια στιγμή, θα σταματήσει να υπάρχει η πρόσκληση για έρευνα και θα σας πω: ΜΙΑ φορά λέει το δίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Το ξέρεις ότι για αρκετούς μήνες παλιότερα τα έπαιρνε τα 500ΜΒ για 5 μέρες πολλές φορές κάθε φορά που συμμετείχε κάποιο Cosmote Id σε έρευνες. Απλά τώρα τελευταία το κάναν πιο "αυστηρό" στην απόδοση του δώρου. Από 4-5 βαθμό που τους έβαζα παλιότερα, όλο και το αυξάνω εδώ και μήνες που ξεκίνησε να είναι πιο "αυστηρό"¨και "έφτασα" τώρα να τους βάζω "8" και "Απόλυτα ικανοποιημένος", με αργέεεεεςςςςς κινήσεις ειδικά στο τέλος όσπου να βγάλει αυτό που έβαλα πρώτο screenshot παραπάνω , να βεβαιωθώ ότι σίγουρα θα τα δώσει. Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 5 minutes ago, Pppe said: Το ξέρεις ότι για αρκετούς μήνες παλιότερα τα έπαιρνε τα 500ΜΒ για 5 μέρες πολλές φορές κάθε φορά που συμμετείχε κάποιο Cosmote Id σε έρευνες. Απλά τώρα τελευταία το κάναν πιο "αυστηρό" στην απόδοση του δώρου. Από 4-5 βαθμό που τους έβαζα παλιότερα, όλο και το αυξάνω εδώ και μήνες που ξεκίνησε να είναι πιο "αυστηρό"¨και "έφτασα" τώρα να τους βάζω "8" και "Απόλυτα ικανοποιημένος", με αργέεεεεςςςςς κινήσεις ειδικά στο τέλος όσπου να βγάλει αυτό που έβαλα πρώτο screenshot παραπάνω , να βεβαιωθώ ότι σίγουρα θα τα δώσει. Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Μόνο τον περασμένο μήνα, δεν μου έβαλαν. Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά, έγραφε: πάρε μέρος στην έρευνα και πάρε δώρο. Τώρα δεν το γράφει σε εμένα 7 minutes ago, Pppe said: Το ξέρεις ότι για αρκετούς μήνες παλιότερα τα έπαιρνε τα 500ΜΒ για 5 μέρες πολλές φορές κάθε φορά που συμμετείχε κάποιο Cosmote Id σε έρευνες. Απλά τώρα τελευταία το κάναν πιο "αυστηρό" στην απόδοση του δώρου. Από 4-5 βαθμό που τους έβαζα παλιότερα, όλο και το αυξάνω εδώ και μήνες που ξεκίνησε να είναι πιο "αυστηρό"¨και "έφτασα" τώρα να τους βάζω "8" και "Απόλυτα ικανοποιημένος", με αργέεεεεςςςςς κινήσεις ειδικά στο τέλος όσπου να βγάλει αυτό που έβαλα πρώτο screenshot παραπάνω , να βεβαιωθώ ότι σίγουρα θα τα δώσει. Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Εγώ θα τους μαυρίζω από εδώ και πέρα, έτσι και αλλιώς. Λες ότι θα δώσουν δώρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 20 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μόνο τον περασμένο μήνα, δεν μου έβαλαν. Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά, έγραφε: πάρε μέρος στην έρευνα και πάρε δώρο. Τώρα δεν το γράφει σε εμένα Εγώ θα τους μαυρίζω από εδώ και πέρα, έτσι και αλλιώς. Λες ότι θα δώσουν δώρο? Ξεκίνα το "μαύρισμα" με μηδενικά από τις έρευνες και κάποια στιγμή θα "στρώσουν" και θα αρχίσουν να ξαναδίνουν όταν πχ το Νοέμβρη 2023 τους ανεβάσεις τη βαθμολογία τους με μονάδα (1 στα 10). Αν το κάνουμε όλο και πιο πολλοί (%) αυτό το "μαύρισμα", θα απηυδήσουν και είτε θα "κόψουν" τελείως τη σικέ έρευνα χωρίς δώρα είτα θα αρχίσουν να τα ξαναδίνουν. Ποιός πιστεύει σε "αντικειμενικές" "δημοσκοπήσεις", άλλωστε, για να'μαι μες στο κλίμα των "εκλογών"; ΚΑΙ ήγγικεν η h σε 2 βδομάδες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Πρέπει κάποια στιγμή η COSMOTE να φτιάξει το Whats Up app με το άθλιο log in σύστημα που έχει. Πάω να βάλω κάρτα & να ενεργοποιήσω πακέτο στο Whats Up της μάνας μου, μου ζητάει στην αρχή κωδικό, τον βάζω, της βάζω κάρτα και μόλις με πετάει στο αρχικό μενού, τσουπ "ο αριθμός σας δεν είναι Whats Up" κι ήθελε πάλι τα ψηφία επιβεβαίωσης. Υπάρχουν και μεγάλοι άνθρωποι που δεν σκαμπάζουν από αυτά και πρέπει να τα διαχειριζόμαστε εμείς και δυστυχώς, το COSMOTE app δεν είναι πλήρες πχ δεν μπορείς σε πακέτο του Whats Up να το ενεργοποιήσεις με αυτόματη ανανεωση κάθε μήνα. Απογοητευτικό το λιγότερο από μια εταιρεία που έχει φτιάξει ό,τι app θες (BOX, Payzy κτλ). Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts