varajohn Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Να μιλάς με VoIP τηλεφωνία και όλα τα λεφτά από τις κάρτες να τα ρίχνεις για ιντερνέτ. Η CallingCredit χρεώνει 0,007 λεπτά το λεπτό για κινητά εντός Ελλάδος. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες πως γίνεται αυτό φίλε μου. ευχαριστώ. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καλήμερα. Στο what's up τα λεπτά ομιλίας, και mb από το DIY προστίθενται στα υπάρχον λεπτά και mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ναι, πλέον ενώνονται τα λεπτά, SMS και ΜΒ μεταξύ πακέτων combo και diy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ναι, πλέον ενώνονται τα λεπτά, SMS και ΜΒ μεταξύ πακέτων combo και diy. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Το αυτό! Κι εγώ έτσι κάνω. με ποιον voip server εχει τετοιες χαμηλες τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 με ποιον voip server εχει τετοιες χαμηλες τιμες?Mobilevoip εφαρμογή και επέλεξε να κάνεις λογαριασμό στο Calling Credit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Mobilevoip εφαρμογή και επέλεξε να κάνεις λογαριασμό στο Calling Creditμε ποιον voip server εχει τετοιες χαμηλες τιμες?Διάβασε λίγο να μπαίνεις στο νόημα. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8126838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Στο νεο app που δείχνει τη ληξη υπολοίπου? Παταω επανω στο υπόλοιπο και δεν βλέπω κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο πατησα το + και βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 έχει αλλάξει κάτι με το reload it? στις ανανεώσεις των πακέτων? Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Από όσο γνωρίζουμε όχι. Σου έκανε κάτι περίεργο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 ναι έχω 4973 απο reload it τα οποία λήγουν σήμερα στις 17.40 εντωμεταξύ είχα 2 κωδικούς reload it έναν που μου έστειλε η cosmote λόγω ότι πριν μερικές μέρες είχα κάνει whats up την κάρτα με δίνει 600 μβ για 1 μήνα ή 1 γβ για 1 εβδομάδα και έναν δεύτερο από ανανέωση κάρτας. εγώ πίστευα ότι κάνοντας την ανανέωση θα μεταφέρει όλα τα μβ σε νέα ημερομηνία και τώρα έχω ενα πακέτο με 4973 που λήγει σήμερα (όλα τα mb είναι reload it) και 1 πακέτο με 2224 που λήγει στις 11/03/2021 ρωτώντας την cosmote δεν έβγαλα άκρη επιμένουν ότι ειναι ξεχωριστά πακέτα reload it. ανεβαζω και το αρχείο με την συνομιλία αν κάποιος μπορεί να καταλάβει εγώ πάντως δεν κατάλαβα με 2 διαφορετικούς μίλησα άκρη δεν εβγαλα Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Πιθανόν να υπάρχει διαχωρισμός και στο ειδος των reloadit. Αλλο αυτο που αποδιδεται απο ανανέωση και άλλο αυτο που αποδίδεται απο δωρο οπως στην περίπτωση σου ή π.χ. στα γενέθλια. Αυτο καταλαβαίνω απο αυτα που σου εγραψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 και εγώ κάτι τέτοιο καταλαβαίνω αλλά και οι δυο υπάλληλοι αφού είπαν ότι είχαν να πουν έκλεισαν το chat. λογικά αν πάρω τηλ θα ξεκαθαρίσει αλλά δεν έχω την διάθεση να τσακώνομαι για χαζομάρες. Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Είναι διαφορετικά τα reload it και με διαφορετικές παροχές: το ένα έχει αποδοθεί χωρίς να έχει γίνει online ανανέωση, το άλλο με online ανανέωση. Γι' αυτό και έχουν ξεχωριστή ημερομηνία λήξης. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Τόσα χρόνια δεν ίσχυε πάντως αυτός ο διαχωρισμός, τα Reload It ενωνόντουσαν ανεξάρτητα με το αν ήταν ηλεκτρονική ή απλή ανανεωση, ή αν επέλεξες πακέτο εβδομάδας ή μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 τον τελευταίο 1.5 χρόνο σίγουρα γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 σε λίγο θα το κόψουν και αυτό και θα είμαστε όλοι τέλεια. Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Τόσα χρόνια δεν ίσχυε πάντως αυτός ο διαχωρισμός, τα Reload It ενωνόντουσαν ανεξάρτητα με το αν ήταν ηλεκτρονική ή απλή ανανεωση, ή αν επέλεξες πακέτο εβδομάδας ή μήνα. Ακριβώς αυτό. Στις 23/1 μου έστειλαν reloadit κωδικό για τα "γενέθλια μου" στο whatsup και τα 600mb ενώθηκαν κανονικά με τα υπόλοιπο reloadit και λήγουν όλα μαζί 23/2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 τον τελευταίο 1.5 χρόνο σίγουρα γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Πιθανώς μπερδεύεσαι με την απέναντι εταιρία. Τόσα χρόνια στο Whatsup, πάντα είχα 1 υπόλοιπο από το Reload και σε αυτό προσθέτονται τα ΜΒ από ανανεώσεις (μόνο ηλεκτρονικές κάνω βέβαια) και ετήσια δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Kαι εγώ ηλεκτρονικά κάνω και ενώθηκαν κανονικά αυτά των γενεθλίων. Τώρα αν άλλαξε κάτι από αρχές φλεβάρη στα μουλωχτά που λένε, όπως έκαναν με το πάρε-μοίρασε είναι άλλη ιστορία.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 τι να πω δεν ξέρω. θα δω στην επόμενη ανανέωση αν γίνει κάτι άλλο. Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 καλησπερα, ειχα εναν αριθμο καρτοσυμβολαιο και τον εκανα cosmokarta και μου ηρθε μηνυμα οτι εχω 200 λεπτα δωρο προς ολους αν κανω ανανεωση απο 10 ευρω, ξερει κανεις αν ειναι για ενα μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Συνήθως τέτοια δώρα είναι για 1 μήνα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Όταν στέλνεις σε κάποιον με Easy transfer 10€, αυτός ο κάποιος παίρνει κωδικό BOX; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Όχι, κωδικό BOX δίνει μόνο με ηλεκτρονική ανανεωση μέσω του Whatsup App, ακόμα και αν ανανεώσεις ηλεκτρονικά από το My Cosmote App δεν δίνει κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts