Giorgos007 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλημερα φιλοι μου.χρονια πολλα...καλη χρονια να εχουμε. Λοιπον, εχω το whatsUp & τα στοιχεια μου λενε: Ενα υπολοιπο ποσου-->4,24 ευρω. Εχω 4096 ΜΒ Ιντερνετ[μπολικα] & 252 λεπτα προς ολους, αρκετα & αυτα. Ολα αυτα, λοιπον, ληγουν σε τρεις μερες,ητοι στις 8 1 2020.ο μηνας που περασε πηγε μια χαρα...Πες τε μου τωρα ποτε ειναι καλο να ξεκινησω δηλαδη να βαλω ΜΒ & ομιλια προς ολους, αυτα με ενδιαφερουν πιο πολυ. Δεδομενου οτι ολα ληγουν στις 8 1 2020, οπως προανεφερα. με τη βοηθεια σας θα κανω τις σωστες ρυθμισεις. Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Δε ξέρω ρε γμτ εγώ το έβαλα για να γίνουν ένα αυτός ήταν ο σκοπός μου.εκτος αν παίζει ρόλο η σειρά ,πρώτα έβαλα το πακέτο των 8.5 και μετά το μηνιαίο μου.....έχω ξενερώσει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από πακετο ενεργοποιείς πάντα το combo call them all plus I των 8,5 ευρώ; αυτο ειχες πριν και το ενεργοποιήσες ξανα; και έβαλες και το αυτόματο giga month με τα 3 GB για να γίνει το rollover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλημερα φιλοι μου.χρονια πολλα...καλη χρονια να εχουμε. Λοιπον, εχω το whatsUp & τα στοιχεια μου λενε: Ενα υπολοιπο ποσου-->4,24 ευρω. Εχω 4096 ΜΒ Ιντερνετ[μπολικα] & 252 λεπτα προς ολους, αρκετα & αυτα. Ολα αυτα, λοιπον, ληγουν σε τρεις μερες,ητοι στις 8 1 2020.ο μηνας που περασε πηγε μια χαρα...Πες τε μου τωρα ποτε ειναι καλο να ξεκινησω δηλαδη να βαλω ΜΒ & ομιλια προς ολους, αυτα με ενδιαφερουν πιο πολυ. Δεδομενου οτι ολα ληγουν στις 8 1 2020, οπως προανεφερα. με τη βοηθεια σας θα κανω τις σωστες ρυθμισεις. Σας ευχαριστω πολυ!Ποια πακέτα ενεργοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Τελευταια, το combo call them all PLUSi........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Τελευταια, το combo call them all PLUSi...........Ε βάλε την αυτόματη ενεργοποίηση μέσα από το app και όσο έχεις χρήματα θα ενεργοποιείτε μόνο του και θα σου εταφερει τα λεπτά. Απλώς αν έχεις mb από reloadit να φροντίζεις αν δε θες να τα χάσεις να βάζεις κάρτα για να μεταφέρονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 (edited) α μαλιστα....σ αυτο το 3ημερο που ληγει[8 1 2020], κανω κατι αλλο εγω ? ή το αφηνω & τα κανει μονο του ? Edited January 5, 2020 by Giorgos007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Αν έχεις mb από Reloadit ή και πάρε-μοιρασε που λήγουν μέχρι τις 8/1 θα πρέπει πριν την λήξη τους να βάλεις χρήματα και χειροκίνητα να τα ξαναεπιλεξεις μέσω του app ώστε να μεταφερθεί η διάρκεια τους για ένα μήνα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 α μαλιστα....σ αυτο το 3ημερο που ληγει[8 1 2010], κανω κατι αλλο εγω ? ή το αφηνω & τα κανει μονο του ? Αφού έχεις 4,24€ υπόλοιπο, 07/01 το βράδυ βάζεις κάρτα, κάνεις reload it, πάρε μοίρασε και αγοράζεις ξανά το combo call them all plus i. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Από πακετο ενεργοποιείς πάντα το combo call them all plus I των 8,5 ευρώ; αυτο ειχες πριν και το ενεργοποιήσες ξανα; και έβαλες και το αυτόματο giga month με τα 3 GB για να γίνει το rollover?Όπως το είπες ακριβώς μόνο που βάζω το call them all extra i με τα 10 ευρώ....κατά τα άλλα όπως το περιέγραψες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Όπως το είπες ακριβώς μόνο που βάζω το call them all extra i με τα 10 ευρώ....κατά τα άλλα όπως το περιέγραψες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα προηγούμενα ποστ έλεγες για το plus I Και όχι για το extra. Άν έβαζες πάντα το extra και τώρα έβαλες το plus I δεν κάνουν rollover μεταξύ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Στα προηγούμενα ποστ έλεγες για το plus I Και όχι για το extra. Άν έβαζες πάντα το extra και τώρα έβαλες το plus I δεν κάνουν rollover μεταξύ τουςΠάντα έβαζα αυτό με τα 10 ευρώ ,αυτό έβαλα και τώρα δεν άλλαξα.....τώρα για πριν σορρυ μπέρδεψα τις ονομασίες.σημασια έχει ότι έβαλα το ίδιο πακέτο που βάζω πάντα και δεν προστέθηκαν τα γιγα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Πάντα έβαζα αυτό με τα 10 ευρώ ,αυτό έβαλα και τώρα δεν άλλαξα.....τώρα για πριν σορρυ μπέρδεψα τις ονομασίες.σημασια έχει ότι έβαλα το ίδιο πακέτο που βάζω πάντα και δεν προστέθηκαν τα γιγα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό που προσπαθεί να σου πει ο φίλος πιο πάνω είναι ότι σύμφωνα με αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα τα mb του plus κάνουν rollover με το giga month. Όπως τα περιγράφεις αυτό δε συμβαίνει και με το Extra. Για μένα πάντως δεν υπάρχει λόγο να βάζεις το extra. Αν χρειάζεσαι 300λπτα προς όλους βάλε την αυτόματη ενεργοποίηση του plus. Αν ενεργοποιείς κάθε μήνα το πακέτο πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο φίλος πιο πάνω είναι ότι σύμφωνα με αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα τα mb του plus κάνουν rollover με το giga month. Όπως τα περιγράφεις αυτό δε συμβαίνει και με το Extra. Για μένα πάντως δεν υπάρχει λόγο να βάζεις το extra. Αν χρειάζεσαι 300λπτα προς όλους βάλε την αυτόματη ενεργοποίηση του plus. Αν ενεργοποιείς κάθε μήνα το πακέτο πάντα.Κοίτα το καλοκαίρι με την προσφορά που είχε το giga month και πήραμε με 8.5 ευρώ τα 8 γιγα μια χαρά κανανε rollover με τα mb του extra άρα ίσχυε. Τώρα αυτή τη φορά γιατι δεν τα έκανε δε γνωρίζω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Η κόρη μου έκανε δύο σύντομες κλήσεις προς κινητά, ενώ είχαν λήξει τα δωρεάν λεπτά του πακέτου της, με αποτέλεσμα να χρεωθεί ένα ποσό και έτσι πλέον να μην επαρκεί το υπόλοιπό της για ενεργοποίηση νέου πακέτου. Τί δυνατότητα υπάρχει για να γλιτώσω τη νέα κάρτα; Μπορώ να της στείλω π.χ. 1€ από άλλο what's up; Ισχύει χρέωση 0,20€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μπορείς να της στείλεις 2€ από άλλο καρτοκινητο, με χρέωση 0,20€ από τον αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αφού έχεις 4,24€ υπόλοιπο, 07/01 το βράδυ βάζεις κάρτα, κάνεις reload it, πάρε μοίρασε και αγοράζεις ξανά το combo call them all plus i. Μια τελευταια ερωτηση: την καρτα την αγοραζω απο το περιπτερο ? πως την ζηταω ? και ποιο ειναι το κοστος ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Και online μπορείς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αν δεν έχεις δυνατότητα για online, από το περίπτερο κοστίζει 12.5€. 12€ η κάρτα και 0.5€ προμήθεια του περιπτέρου και σου αφήνει 10.71€ υπόλοιπο. Και επίσης απο το περίπτερο σε σχέση με την online ανανέωση παίρνεις 600mb αντί 1.2gb reloadit για ένα μήνα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μπορείς να της στείλεις 2€ από άλλο καρτοκινητο, με χρέωση 0,20€ από τον αποστολέα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 https://postimg.cc/YjfpH2VC Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 ανανέωσα εχθές οπως κάνω καθε 6 του μηνός...εβαλα 10 ευρω μέσο paypal και αγόρασα και το πακετο μου whats up diy ώρα 15:23.... μπαινω να τσεκαρω αν ολα ειναι οκ ,αν εχουν γινει δηλαδη τα roll over και τα σχετικα και στα λεπτα ομιλίας προς ολους η ωρα για καποιο λογω μου λήγει στης 6/2/20 12:00.. τα αλλα πακετα ειναι κανονικα 15:23...ξερει κανενας τι γίνεται και αν για να μου δουλεψει το roll over τον επομενο μηνα θα πρεπει να ανανεωσω πριν της 12:00? δεν θελω να βαλω αυτοματη ανανέωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Και εγω σήμερα που ενεργοποιησα το combo them all plus στο κινητό της μάνας μου ,παρατήρησα ότι τα λεπτά ομιλίας λήγουν 7/2 ενώ τα mb του πακέτου 8/2! Τα πάρε-μοιρασε και Reloadit κανονικά 7/2 όμως. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Πολύ καιρό το θυμάμαι να ισχύει αυτό. Τα πακέτα των 8,5 και των 10€ έχουν 31 μερες διάρκεια στα ΜΒ, ενώ το προνομιακό και το diy 30. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στης 6/2/20 12:00.. τα αλλα πακετα ειναι κανονικα 15:23...ξερει κανενας τι γίνεται και αν για να μου δουλεψει το roll over τον επομενο μηνα θα πρεπει να ανανεωσω πριν της 12:00? δεν θελω να βαλω αυτοματη ανανέωση.. Θα πρέπει να ανανεώσεις πριν ληξει ένα από όλα αυτά, δηλαδή πριν τις 12. Δεν χρειάζεται αυτόματη ανανέωση, μπορείς να τα βάλεις το πρωί ή από το προηγούμενο βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Και εγω σήμερα που ενεργοποιησα το combo them all plus στο κινητό της μάνας μου ,παρατήρησα ότι τα λεπτά ομιλίας λήγουν 7/2 ενώ τα mb του πακέτου 8/2! Τα πάρε-μοιρασε και Reloadit κανονικά 7/2 όμως. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό ισχύει πάνω από ένα χρόνο,δεν είναι κάτι καινούργιο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts