Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι..

Καρτοκινητα που μπαίνουιν στο Cosmote One, παίρνουν 1.000 λεπτά πρός τα άλλα κινητά/σταθερά του Cosmote One?

Είτε είναι Whatsup είτε είναι Cosmoκάρτα;

Ή δεν παίρνουν τίποτα;

Ναι 1000 λεπτά συνολικά προς τα άλλα κινητά/σταθερά του Cosmote One

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απ' όσο θυμάμαι το Play now περιορίζει την ποιότητα του stream (βασικά το bitrate) σε κάποιο χαμηλό όριο. Το να βλέπεις 480p στις 65" πιθανόν να μην σε ικανοποιήσει.
Πολύ σημαντικό αυτό. Τότε ίσως πάρω το πακέτο των 40gb με 20€. Μικρό το κακό. Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι η ταχύτητα για αναπαραγωγή ταινιών, εφόσον δεν με καλύπτει το WiFi στο σπίτι.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σημαντικό αυτό. Τότε ίσως πάρω το πακέτο των 40gb με 20€. Μικρό το κακό. Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι η ταχύτητα για αναπαραγωγή ταινιών, εφόσον δεν με καλύπτει το WiFi στο σπίτι.

Με 20 ευρώ το μήνα δεν μπορείς να βάλεις σταθερό ίντερνετ σπίτι σου;

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα πλεον. Βλέπεις κανονικά fullhd απο το πακέτο. Ο περιορισμός ειναι πλέον στο "απεριόριστο" όπου το πακέτο προσφέρει 3 terrabyte/μηνα με απεριόριστη ταχύτητα

Με 20 ευρώ το μήνα δεν μπορείς να βάλεις σταθερό ίντερνετ σπίτι σου;
Στην περιοχή που είμαι δεν υπάρχει fiber και άντε να πιάνεις 20mbps. Τώρα με της Vodafone την 24αρα την γραμμή βλέπω στην καλύτερη 10-11 και υπάρχει θέμα, γιατί το Netflix δεν τραβάει, ενώ δίνοντας 4g από το κινητό παίζει αέρα το HDR.

Καλησπέρα σας ποιο πακέτο με συμφέρει να ενεργοποιήσω για internet στο εξωτερικό (whats up)????

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nai Barcelona

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω βαζω 3gb , 4 ευρο.εκτος και οταν ταξιδεψω υπαρχει προσφορα.στην πολωνια ειχα τρομερες ταχυτητες και για 5 μερες με ολοημερο gps δεν ειχα θεμα κανενα απο καταναλωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω mb απο ανανεωσεις καθε μηνα αν βαλω το πακετο unlimited θα πρεπει να αγορασω και καποιο αλλο; πχ το 1gb για ενα μηνα η ειμαι οκ με τα mb απο ανανεωσεις;

Εχω mb απο ανανεωσεις καθε μηνα αν βαλω το πακετο unlimited θα πρεπει να αγορασω και καποιο αλλο; πχ το 1gb για ενα μηνα η ειμαι οκ με τα mb απο ανανεωσεις;

Απο τη στιγμή που θα εχεις δεδομενα γενικής χρήσης, εισαι οκ.

Είσαι οκ με τα mb του reloadit ή του πάρε μοίρασε. Αν τυχόν δεις ότι δε δουλεύει πάρε τους τηλ και πες τους να το προωθήσουν στο τεχνικό. Εμένα είχε πρόβλημα το πακέτο και επέμεναν να αγοράσω πακέτο γενικής χρήσης. Αγόρασα και πάλι τπτ. Τελικά το προώθησα στο τεχνικό και την άλλη μέρα δούλεψε. Δες ένα βίντεο στο YouTube και αν σου τρώει mb γενικής χρήσης πάρε τηλ την εξυπηρέτηση και αν σε ρωτήσουν πες τους ότι έχεις αγορασμένα mb. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι

Πολλες φορες δεν καταφερε καποιος να με εξυπηρετησει και ξανα καλεσα να μιλησω με αλλον γνωριζω οτι ειναι καποιοι ασχετοι.απλα ηξερα οτι υπηρχε ο περιορισμος των sd βιντεο 480p δλδ και δεν το εβαζα το πακετο.διαβασα εδω στο φορουμ οτι πλεον παιζει και εως 4κ.ισχυει οτι παιζει πλεον 1080 και 4 κ τελικα ετσι;ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα τι χρειαζονται αλλα mb να εχεις αφου ειναι μεσα στο πακετο τα απεριοριστα;

Στο κινητό με youtube vanced παίζω κανονικά και με άνεση μέχρι 2160p χωρίς να κάνει buffering μέσω του unlimited

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο καιρό πριν ανέβασε κάποιος ενα ξεχασμένο πακέτο ιντερνετ με 6€ που ενεργοποιείται με sms. Θυμάται κανείς λεπτομέρειες;

Εχω 4ε στο what's up. Εαν αγορασω το εβδομαδιαίο πακέτο ίντερνετ, θα μεινω με μηδεν ευρω υπολοιπο. Θα μπορω να χρησιμοποιήσω το ίντερνετ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

θα μπορεις. Ακόμα κι αν αγορασεις πακετο ιντερνετ μια μερα πριν μηδενισει το υπολοιπο,και παλι με μηδεν θα σερφαρεις.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλησπέρα, παιδιά μου έστειλε το whatsup, προσφορά 300 προς όλους με 4€για 30 μέρες μέσω του app, έως 12 του μήνα, πολύ καλή κατά την γνώμη μου αν και η κοσμοτε δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.

Καθ'όλα ευχάριστο νέο!!!

Aλλά όχι για την μάζα των ανθρώπων που δύσκολα βρίσκουν το 12αρι --> που καθόλου απίθανο να πάει 15αρι (αλλά οκ στα συμβόλαια αυξήθηκαν τα data) για κάρτα κάθε μήνα και θα ήθελαν κάτι περισσότερο αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερα. Για εμένα καθρεπτάκι σε ιθαγενείς και για λίγους. Αν κάνουν ανάλογη αύξηση και στα καρτοκινητά, θα πω μπράβο. Και η κόκκινη ανακοίνωσε αύξηση στα data για τα συμβόλαια και τώρα όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι επειδή ο πρωθυπουργός μας, μας σκέφτηκε :lol:

Edited by bbbb

Ευχαριστω για την παραπάνω ερώτηση.

Επίσης ξέρει κανεις αν στα καταστήματα Κοσμοτέ/Γερμανός κάνουν καλύτερες προσφορές απο αυτες που υπάρχουν στο web (πχ αντίστοιχες με αυτές που κάνουν τηλεφωνικώς;

Sent from my iPhone using Tapatalk

111s