Vasileios Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Αλόχες, μια ερώτηση για χρήση Internet στο εξωτερικο (Ισπανία, ~3 ημέρες), έχω ένα Cosmote Internet On The Go με κάρτα φοιτιτικό (student full pack) το οποίο δίνει 4gb/5€, μπορώ να το χρησιμοποιήσω εκεί ? Εναλλακτικά επειδή έχω whatsup, το πιο VFM πακέτο είναι αυτό με τα 3gb/1εβδομάδα/4€ (όπου έχω διαθέσιμο 1.5gb) ? Στην Ε.Ε. μπορείς να καταναλώσεις τα αγορασμένα πακέτα, και τα πάρε μοίρασε. Αν δεν έχεις αρκετά από αυτά βαλε το εβδομαδιαίο πακέτο το οποίο αποτελεί μια φτηνή λύση . Το Internet on the Go νομίζω δεν λειτουργεί στο εξωτερικό και σίγουρα δεν λειτουργούν τα φοιτητικά πακέτα. Edited November 5, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εμφανίστηκε σε κανέναν; Cosmote - What’s Up Unlimited Data ΠΣΚΔ 0.90€ Προσφορά από την cosmote - what’s up μέσω των εφαρμογών τους. Από Παρασκευή 8/11 18:00 μέχρι Δευτέρα 11/11 23:59 με χρέωση 0.90 λεπτά έχετε unlimited data. Ισχύει και σε περιαγωγή με όριο όμως σε κάποιες χώρες. Εξωτερική ΠηγήΔε νομίζω να είναι για whatsup. Μάλλον φαίνεται για καρτοσυμβόλαιο είναι. Αν προσέξεις στην εικόνα στον σύνδεσμο που μας δίνεις σου δίνει επιλογή χρέωσης λογαριασμού ή υπολοίπου. Αυτό μόνο στα καρτοσυμβόλαια γίνεται. Μπορεί να δώσουν κάτι και για μας αλλά δε νομίζω απεριόριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εμφανίστηκε σε κανέναν; Cosmote - What’s Up Unlimited Data ΠΣΚΔ 0.90€ Προσφορά από την cosmote - what’s up μέσω των εφαρμογών τους. Από Παρασκευή 8/11 18:00 μέχρι Δευτέρα 11/11 23:59 με χρέωση 0.90 λεπτά έχετε unlimited data. Ισχύει και σε περιαγωγή με όριο όμως σε κάποιες χώρες. Εξωτερική Πηγή Εμφανίστηκε στο cosmote app, για συμβόλαια και καρροσυμβολαια είναι με 0,90 για ΠΣΚΔ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Moλις με πηραν απο την cosmote για να με ενημερωσουν (εχω καρτοκινητο) οτι αλλαζει το 12αρι λεει σε καρτα που βαζουμε (παυει να ισχυει δηλαδη) και θα ξεκιναει απο 15. Και τι θελετε της λεω τωρα να το γιορτασουμε; :mad: Και μου αρχισε κατι σαν προσφορα για εμενα με 900 λεπτα και 200ΜΒ κτλ. 200 τη μερα της λεω; Οχι μου λεει και τελος παντων λιγο μετα της λεω με γεια σας με χαρα σας που το κανετε 15 τα λεμε. Αιντε... ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!,καλά της τάπες,ηδικα εκεί που της λες και τι θέλεις τώρα Να το γιορτάσουμε με έκανες να γελάσω πολύ να σε καλά μου έφτιαξες τι διάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 μετα απο χρονια σε συμβόλαιο μεταφερομαι και εγω σε καρτα whats up και εχω καποιες ερωτήσεις.. σκέφτομαι καθε μήνα να βαζω ενα δεκαρικο online για να εχω 1200mb και να αγοραζω 2 πακετα chat now για 4 gb extra για το viber και facebook η ομιλία θα ειναι ολη μεσα απο το viber 6 euro απεριόριστα.. οι ερωτησεις μου ειναι αν καταρχην ειναι σωστα αυτα που σκεφτομαι και 2 αν τα mb που θα μου τρωει το viber θα ειναι απο το πακετο chat now η απο τα 1200 mb με την ανανέωση? Σωστά ακούγονται, στην πράξη θα δεις όμως αν βολεύει να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω Ίντερνετ και αν έχεις παντού τουλάχιστον 3G σήμα. Όσο αφορά ποιο πακέτο Ίντερνετ πρώτα καταναλώνεις, αυτό που λήγει πρώτο. Σε όλα τα πακέτα έτσι γίνεται, βλέπεις πότε λήγει το καθένα και καταλαβαίνεις την σειρά που θα καταναλώνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Σωστά ακούγονται, στην πράξη θα δεις όμως αν βολεύει να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω Ίντερνετ και αν έχεις παντού τουλάχιστον 3G σήμα. Όσο αφορά ποιο πακέτο Ίντερνετ πρώτα καταναλώνεις, αυτό που λήγει πρώτο. Σε όλα τα πακέτα έτσι γίνεται, βλέπεις πότε λήγει το καθένα και καταλαβαίνεις την σειρά που θα καταναλώνονται Για αρχή ευχαριστώ που ασχολήθηκες.. Άρα σύμφωνα με αυτό που μου λες θα βαλω πρώτα τα πακέτα chat now και μετά τον κωδικό reload Όσο αφορά το σημα3g και τις κλήσεις εδώ και κάποιες μέρες χρησιμοποιώ την δωρεάν περίοδο viber και πραγματικά κλαίω τα λεφτά που έδινα τόσο καιρώ σε συμβόλαιο... Σε WiFi δεν το συζητάω πετάει. Αύριο κόβεται και επίσημα το συμβόλαιο και μεταφερομαι σε κάρτα, μου είπαν 6 ώρες χωρίς τηλέφωνο ελπίζω μόνο μην κάνει παραπάνω τους σκότωσα Edited November 6, 2019 by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Δεν χρειάζεται. Ανεξάρτητα από το ποιο πακέτο λήγει πρώτο, πάντα προτεραιότητα έχουν τα social now / play now. Προτεραιότητα σε αυτά που λήγουν πρώτα είναι μόνο στα γενικής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Γεια σας φιλοι μου, & παλι εδω για την πολυτιμη βοηθεια σας....Επειδη μου τελειωνουν τα λεπτα-εχω καμμια 40αρια-μου ηρθε μνμ στο κινητο μου για προσφορα που εχει ως εξης--> Για 15μερες 2 GB Internet, ΣΥΝ 100 λεπτα προς ολους...με 3 ευρω...καλο ακουγεται...Πως το ενεργοποιω απο το κινητο μου ? πως στελνω Α κενο 75 στο 1256 ? Απο τον υπολογιστη μου-εδω-μπορω να το κανω ? & πως ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Από τον υπολογιστή δεν μπορείς να το κάνεις. Μόνο απο εφαρμογή εάν το δείχνει αυτό το πακέτο μέσα. Αλλιώς με sms όπως ακριβώς το γράφει αυτό που έλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Από τον υπολογιστή δεν μπορείς να το κάνεις. Μόνο απο εφαρμογή εάν το δείχνει αυτό το πακέτο μέσα. Αλλιώς με sms όπως ακριβώς το γράφει αυτό που έλαβες Οκ,,,το εκανα με sms & το ενεργοποιησα για 15 μερες.σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Γεια σας φιλοι μου, & παλι εδω για την πολυτιμη βοηθεια σας....Επειδη μου τελειωνουν τα λεπτα-εχω καμμια 40αρια-μου ηρθε μνμ στο κινητο μου για προσφορα που εχει ως εξης--> Για 15μερες 2 GB Internet, ΣΥΝ 100 λεπτα προς ολους...με 3 ευρω...καλο ακουγεται...Πως το ενεργοποιω απο το κινητο μου ? πως στελνω Α κενο 75 στο 1256 ? Απο τον υπολογιστη μου-εδω-μπορω να το κανω ? & πως ? Ευχαριστω! Cosmokarta ή Whats Up εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Cosmokarta ή Whats Up εχεις; Whats Up εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Με 12 ευρώ ανανεώνω 3μηνο σε whats up? Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 2μηνο πλέον είναι όλες οι ανανεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Και με τα 10€??? Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Και με τα 10€??? Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ........ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ωραια λοιπον...να το εχω υποψη μου για την επομενη φορα.ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δεν δουλεύει τίποτα απο τις υπηρεσίες. Ουτε το 1330 ουτε εφαρμογή ούτε μεταφορα (αυτα δοκιμασα) προφανως ουτε και τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Έχω ένα app που κάθε πρωί (08:02) προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ και ευτυχώς η Κοσμοτε μου στέλνει σμσ ότι δεν έχω πακέτο. Ξέρει κανείς κανένα αππ που να με βοηθήσει να βρω ποιο app προσπαθεί να μπει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εχεις ενεργοποιημενο το myinternet οποτε οταν δεν εχεις mb δεν επιτρέπει χρηση δεδομένων. Εχω την εντύπωση πως απο μόνο του στελνει μηνυμα μια φορα την ημερα, ανεξάρτητα αν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ. Μπορείς να παραθεσεις το μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Και εγώ από όσο θυμάμαι στέλνει μόνο του μια φορά την ημέρα. Η ώρα είναι ανάλογα με την τελευταία κίνηση, πχ αν άνοιξες δεδομένα την Τετάρτη 8:02 και τα έφαγες, τότε κάθε μέρα 8:02 έρχεται μήνυμα. Αν τα ανοίξεις πχ σήμερα 10:10, μπορεί αύριο το μήνυμα να έρθει ξανά 10:10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 ΔEN EXETE ΔΩPEAN MB. ΓIA NA MΠOPEΣETE NA ΣEPΦAPETE ΣTO INTERNET MΠEITE ΣTO http://myinternet.cosmote.gr KAI EΠIΛEΞTE ENA AΠO TA ΔIAΘEΣIMA ΠAKETA MB. TEΛ.ENHMEPΩΣH 07/11/2019 01:01. Στο Φρογκ μου έρχεται (δεν έχω πακέτο δεδομένων) Στο what's up (που έχω κάτι λίγα ΜΒ) δεν μου έρχεται μήνυμα Σε διαφορετικές συσκευές είναι τα δύο νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Είναι ειδοποίηση,δεν είναι απαραίτητο οτι κάποιο app προσπαθεί να μπει. Ισως και επίτηδες για να σε αναγκασει να βάλεις πακέτο. Στο αλλο που εχεις mb εννοείται οτι δεν το στέλνει. Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις τα δεδομένα θα έρθει μήνυμα με διαφορετικό περιεχόμενο λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δεν δουλεύει τίποτα απο τις υπηρεσίες. Ουτε το 1330 ουτε εφαρμογή ούτε μεταφορα (αυτα δοκιμασα) προφανως ουτε και τα υπόλοιπα. σε εμενα λειουργουσε το νετ και οι εισερχομενες και δεν με αφηνε να κανω εξερχομενες..μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει ο αριθμος ακομα και στο 1314-1330.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Γυρω στις 11.10 αποκατασταθηκε. Πρεπει να ειχε παρα πολλές ώρες προβλήματα ισως και απο την νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts