astratis Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Καλημέρα, παιδιά στο πακέτο DIY, αν το ενεργοποιησεις πριν τη λήξη του, με ακριβώς τα ίδια πράγματα, μεταφέρονται όλα σε νέα λήξη, και τα mb πχ αν έχεις βάλει και το 5gb video streaming ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Ναι μεταφέρονται κανονικά τα ίδια δώρα και τα λεπτά και mb ακόμη και αν πάρεις λιγότερα-περισσοτερα. Δυστυχώς τα mb του diy δεν μεταφέρουν-συμψηφιζουν το πακέτο 1gb/8gb summer data των 8.5€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 και κλασσικα τελος της εβδομαδας, ενημερωση εφαρμογης whatsup :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Σήμερα έληγε ο χρόνος ομιλίας και ξέχασα να ανανεώσω... Σώζεται η κατάσταση κάπως; Είχα αρκετό χρόνο καβάτζα! Υπάρχει μήπως πρόβλημα της κοσμοτε στην περιοχή της Ασπροβάλτας; Δεν έχω συνέχεια 4G. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Όχι. Τα χασες. Την έχω πατήσει κι εγώ παλαιότερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Και εγω πιο παλιά μάζευα υπολοιπα πακέτων μεχρι που με κουρασε ο ολος εξαναγκασμος και τα αφησα να ληξουν. Αφου περισσευουν σημαινει οτι δεν τα χρειαζεσαι. Για λεπτα ομιλιας λεω. Για ιντερνετ ειναι άλλο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 και κλασσικα τελος της εβδομαδας, ενημερωση εφαρμογης whatsup :D και cosmote app update, 7.8.3: https://apkpure.com/my-cosmote/gr.cosmote.myaccount.widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Αγόρασα έναν αριθμό WhatsUp και θέλω να τον κάνω Frog. Στο Γερμανό μου είπαν πως αν κάνω αλλαγή πακέτου σε cosmokarta είναι δωρεάν, ενώ σε frog θα χρεωθώ 10 ευρώ! Είναι αλήθεια; Γιατί κι εγώ και η γυναίκα μου πριν λίγους μήνες δεν είχαμε πληρώσει τίποτα (το ποσό αφαιρέθηκε και ξαναμπήκε μέχρι το βράδυ, αλλά ήμασταν από φορητότητα). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Αγόρασα έναν αριθμό WhatsUp και θέλω να τον κάνω Frog. Στο Γερμανό μου είπαν πως αν κάνω αλλαγή πακέτου σε cosmokarta είναι δωρεάν, ενώ σε frog θα χρεωθώ 10 ευρώ! Είναι αλήθεια; Γιατί κι εγώ και η γυναίκα μου πριν λίγους μήνες δεν είχαμε πληρώσει τίποτα (το ποσό αφαιρέθηκε και ξαναμπήκε μέχρι το βράδυ, αλλά ήμασταν από φορητότητα). Ευχαριστώ!Κάνε το πρώτα δωρεάν αλλαγή σε cosmoκαρτα και μετά καπάκι πάλι αλλαγή σε frog. Έτσι θα χρεωθεις μόνο 3 ευρώ την δεύτερη αλλαγή. Αν το κανείς απευθείας σε frog θα χρεωθείς όντως 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 (edited) Τελικά το πρόβλημα με το play now unlimited δεν λύθηκε και έδωσαν 30 GB δώρο. Την καταγγελία θα την φάνε στο κεφάλι για να μάθουν. Όπως φάνηκε συμβαίνει σε αρκετούς φίλους. Αγοράσαμε άλλο πακέτο και τελικά κατέληξε άλλο πράγμα με περιορισμένο όγκο δεδομένων. Άσε που χάσαμε και 5 ημέρες που δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω και δεν επέκτειναν τον χρόνο διαρκείας. Άντε γιατί όλες οι βλακείες των εταιριών που γίνονται περνάνε στα ψιλά γράμματα και εμ χρεώνουν τα πάντα πανάκριβα εως 10 φορές σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο εμ δεν μπορούν να παρέχουν σωστά τις υπηρεσίες που πουλάνε. Η απαίτηση να εισπράττουν ωραία είναι η απαίτηση του πελάτη όμως στα παλιά τους τα παπούτσια. Η λέξη ξεφτίλα απο την μεγαλύτερη εταιρία κινητής στην Ελλάδα είναι άλλα λίγη για τo συγκείμενο θέμα με το play now unlimited. Edited July 6, 2019 by XP130TD Χαρακτηρισμοί Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Τους χρειάζεται. Το σωστότερο για εμένα θα ήταν να ξανά ενεργοποιήσουν από την αρχή το play now unlimited συν κάποια gb γενικής χρήσης για να ισορροπήσει αυτά που έφαγε όσο δεν λειτουργούσε το πακέτο. Τα 30gb θεωρητικά μπορείς να τα φας μέσα σε μία μέρα με τη χρήση των υπηρεσιών που δίνει το play now Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Επειδή έχω χαθεί, ποια είναι η τελευταία ανακοίνωση της cosmote ; Έβαλα 12€ και η ανανέωση σε καρτοκινητό είναι λέει για 2 μήνες ενώ θυμάμαι ήταν για 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Εδώ και καιρό έγινε αυτή η αλλαγή. Πλέον όλες οι ανανεώσεις έχουν διάρκεια 2 μήνες. Παλιά οι ανανεώσεις 12€+ είχαν 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Αρα μετά τους δύο μήνες λήγει το υπόλοιπο, και μετά από έναν μήνα ο αριθμός? Δηλαδή στο 3μηνο συνολικά χάνει κάνεις τον αριθμό του? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Αρα μετά τους δύο μήνες λήγει το υπόλοιπο, και μετά από έναν μήνα ο αριθμός? Δηλαδή στο 3μηνο συνολικά χάνει κάνεις τον αριθμό του? 2 μήνες χάνεις υπόλοιπο 3 μήνες μπαίνει φραγή 12 μήνες χάνεις το νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Πειτε μου ενα καλο combo πακετων για ανανεωση των 20€. Να εχει λεπτα ομιλιας και οσα πιο πολλα mb γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Κάνεις μια ανανέωση 10€ ηλεκτρονικά Κάνεις Reload It 2GB για μια εβδομάδα Κάνεις πάρε Μοιρασε (παίρνεις 100MB) Κάνεις ακόμα μια ανανέωση 10€ ηλεκτρονικά Reload It 1200MB για ένα μήνα Κάνεις πάρε Μοιρασε Αγοράζεις το πακέτο Giga Month (8GB για 1 μήνα με 8,5€) Αν θες και ομιλία αγοράζεις το Combo Call them all με τα 8,5€ Σύνολο από GB εχεις 11,6GB + λεπτά. Αν δεν θες λεπτά μπορείς να βάλεις 2η φορά το πακέτο με τα 8GB ή ενα από τα πακέτα Now που δίνουν φθηνότερα GB για Social ή Streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Κάνεις μια ανανέωση 10€ ηλεκτρονικά Κάνεις Reload It 2GB για μια εβδομάδα Κάνεις πάρε Μοιρασε (παίρνεις 100MB) Κάνεις ακόμα μια ανανέωση 10€ ηλεκτρονικά Reload It 1200MB για ένα μήνα Κάνεις πάρε Μοιρασε Αγοράζεις το πακέτο Giga Month (8GB για 1 μήνα με 8,5€) Αν θες και ομιλία αγοράζεις το Combo Call them all με τα 8,5€ Σύνολο από GB εχεις 11,6GB + λεπτά. Αν δεν θες λεπτά μπορείς να βάλεις 2η φορά το πακέτο με τα 8GB ή ενα από τα πακέτα Now που δίνουν φθηνότερα GB για Social ή Streaming. Έχει και εδώ https://www.spametouskanones.gr/ το πακέτο play now unlimited με απεριόριστα video, μουσική και live streaming στο whats up και κοσμοκάρτα με 7,5€ για ένα μήνα. Επίσης εμένα μου δίνει 500MB για ένα μήνα με κάθε ανανέωση 10€ το whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Το 7.5€ δυστυχώς δεν ισχύει είναι ξεχασμένο από πέρυσι που το είχαν κάνει μιση τιμη και λόγω Μουντιάλ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Το 7.5€ δυστυχώς δεν ισχύει είναι ξεχασμένο από πέρυσι που το είχαν κάνει μιση τιμη και λόγω Μουντιάλ. Κρίμα too_good_too_be_true.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Έχω σε αυτόματη ενεργοποίηση το πακέτο Combo Call Them All PlusI. Αν πάρω το Summer Offer 8GB με 8,5 η λήξη των MBs θα ανανεώνεται με την ενεργοποίηση του Combo ή χάνονται μετά τις 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Ενδιαφέρεται κάποιος να κάνουμε ανταλλαγή τα 300 μβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Έχω σε αυτόματη ενεργοποίηση το πακέτο Combo Call Them All PlusI. Αν πάρω το Summer Offer 8GB με 8,5 η λήξη των MBs θα ανανεώνεται με την ενεργοποίηση του Combo ή χάνονται μετά τις 30 μέρες;Πέρσι ανανεώνονταν. Λογικά και φέτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Ενδιαφέρεται κάποιος να κάνουμε ανταλλαγή τα 300 μβ? εχουμε θεμα για αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459377 αλλα για τωρα στειλε μου πριβε τον αριθμο σου να κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εδώ και καιρό έγινε αυτή η αλλαγή. Πλέον όλες οι ανανεώσεις έχουν διάρκεια 2 μήνες. Παλιά οι ανανεώσεις 12€+ είχαν 3 μήνες. Ναι αυτό το ξέρω, το κατάλαβα, που βρίσκουμε την τελευταία ανακοίνωση με τις αλλαγές ρωτάω, γνωρίζεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts