Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Το πάρε-μοιρασε θα δώσει 300mb σε όποιον τα στείλεις για ένα μήνα και θα πάρεις και εσύ 100mb έξτρα. Αυτα δε θα αφαιρεθουν απο πουθενά απο τα υπάρχοντα σου mb

2.Προσωπικά κάνω πρώτα reloadit, μετά αγορα πακετου ομιλίας και κρατω τα mb του παρε-μοιρασε τελευταία για να τα καταναλώνει τελευταία.

3. Το πακέτο όπως θα δεις θα λέει στα λεπτα ομιλίας λήξη την τάδε ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι. Μεχρι εκεινη την ώρα και ημέρα 11.59π.μ. μπορεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο και να μεταφερθούν τα υπόλοιπα του. Μια φορά το ειχα ξεχάσει και έκανα ανανέωση στις 12.45μμ. αφου δηλαδή είχαν λήξει για 45΄και επέστρεψαν όλα πίσω, αλλά δεν στο συνιστώ να το ξεχνάς.

4. Μεταφέρονται όλα πλην sms σε ξεχωριστούς "κουβάδες".. Δηλαδή άλλη μεταφορά το reloadit, αλλη το παρε-μοιρασε και άλλη τα mb του πακετου ομιλίας κάθε φορα που τα ανανεώνεις πριν λήξουν

Το παρε-δωσε ειναι ξεχωριστη περιπτωση. Δεν μεταφέρονται και μπορεις να κανεις μεχρι 3 φορες το μήνα. Ειναι προσωρινές παροχές για 2.5-3 ημέρες και οτι επιλέξεις να δώσεις, αφαιρειται αντιστοιχα απο το combo callthem all πακέτο σου

Kαι τέλος μέχρι 2 φορές το μήνα έχεις το παρε-καβάντζα που σου δίνει 1 ώρα κλήσεις προς wu ή 500mb για 1 ώρα για κάποια έκτακτη ανάγκη

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν στείλω 5€, από καρτοκινητο σε καρτοκινητο, ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ το 2μηνο η ΘΕΛΕΙ 10€ ?
Ανανεώθηκε κανονικά τον προηγούμενο μήνα που έστειλα
No root->No problem

Καλησπέρα ένας φίλος έκανε πρώτη φορά wu. Θέλω να ρωτήσω αν αγόρασει το πρόγραμμα conbo με 10 ευρώ και κάνει αυτόματη ανανέωση θα έχει 400' προς όλους ή 300'; Το έχει κάποιος αυτό το πρόγραμμα;

Καλησπέρα ένας φίλος έκανε πρώτη φορά wu. Θέλω να ρωτήσω αν αγόρασει το πρόγραμμα conbo με 10 ευρώ και κάνει αυτόματη ανανέωση θα έχει 400' προς όλους ή 300'; Το έχει κάποιος αυτό το πρόγραμμα;

Καλησπέρα,

300' προς όλους θα έχει. Δεν υπάρχει πακέτο με 400' προς όλους.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Θα έχει 300 προς όλους με το 10αρι πακέτο και προς το παρόν δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση αυτού του πακέτου που να δίνει κάτι παραπάνω.

Ζητώ συγνώμη γιαυτή την παραπληροφόρηση που έγραψα πριν κάτι ημέρες μετά την επικοινωνία μου με το cc του wu. Ο τύπος που μίλησα μου είπε για αυτόματη ανανέωση του 10αριου πακέτου αλλά τέτοια επιλογή δεν υφίσταται στην εφαρμογή παρά μόνο χειροκίνητα που δίνει 300 προς όλους.

Θα έχει 300 προς όλους με το 10αρι πακέτο και προς το παρόν δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση αυτού του πακέτου που να δίνει κάτι παραπάνω.

Ζητώ συγνώμη γιαυτή την παραπληροφόρηση που έγραψα πριν κάτι ημέρες μετά την επικοινωνία μου με το cc του wu. Ο τύπος που μίλησα μου είπε για αυτόματη ανανέωση του 10αριου πακέτου αλλά τέτοια επιλογή δεν υφίσταται στην εφαρμογή παρά μόνο χειροκίνητα που δίνει 300 προς όλους.

Επιβεβαιώνω και εγώ που έβαλα πρώτη φορά το πακέτο..... περιλαμβάνει 200 προς όλους συν 100 από ενεργοποίηση από την εφαρμογή άρα 300.Παρολα αυτά στο app λέει 300 λεπτά και από κάτω συν 100 για online ενεργοποίηση.Πραγμα που είναι λάθος,οπότε η παραπληροφόρηση ξεκινάει από την κοσμοτε όχι από σένα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2.Προσωπικά κάνω πρώτα reloadit, μετά αγορα πακετου ομιλίας και κρατω τα mb του παρε-μοιρασε τελευταία για να τα καταναλώνει τελευταία.

το παρε μοιρασε το κανεις μετά απο μερες δλδ ώστε να λήγει σε αλλη ημερομηνία απο τα άλλα?

και κάτι άλλο, για να μεταφερθούν από το reloadit και του παρε μοιρασε αρκεί να ενεργοποιήσεις το πακέτο που χρησιμοποιείς με τον τροπο που περιέγραψες?Δλδ ενεργοποιώ το πακέτο των 10 ευρώ που έβαλα μεχρις τις 12 το μεσημέρι της μέρας που λήγει και μου κρατάει σε κουβά και απο το πακέτο και απο reload και απο πάρε μοιρασε ή θελει και κατι αλλο?

Το reloadit και το παρε-μοιρασε δεν έχουν σχέση με το αν βάλεις ή όχι πακέτο αλλά με τα χρήματα της ανανέωσης. Κάθε φορά που βάζεις 10€ και άνω κάρτα, σου δίνει ένα κωδικό reloadit τον οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις εντός 7 ημερών και ένα παρε-μοιρασε το οποίο μπορεις να κάνεις μέχρι και 60 ημέρες απο την ημέρα που έκανες την ανανέωση.

Το reloadit υπόψιν ότι δίνει 1200mb για ένα μήνα αν κάνεις την ανανέωση online με χρεωστική/paypal. Αν την κάνεις απο κατάστημα ή περίπτερο θα σου δώσει 600mb.

Οπότε για να ανανεώσεις τα τυχόν εναπομείναντα mb του reloadit πρέπει να βάλεις κάρτα πριν την ημερομηνία λήξης του και για το παρε-μοιρασε να κάνεις το ίδιο. Αλλά στο παρε-μοιρασε αν βρεις άτομα να σου στέλνουν mb, μπορουν αυτοι να σου μεταφέρουν την ημερομηνία λήξεως τους.

Από πότε δίνει MB η μεταφορά υπολοίπου? Προχθές μετεφερα 10 ευρω αλλά δεν έδωσε MB. Μόνο πάρε μοίρασε.

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer

Καλό μεν αλλά...απο 10αρα μεταφορά όμως και για 15 ημέρες και που προφανώς δεν προστίθενται στα άλλα του παρε-μοιρασε οπότε καλύτερα 2 5αρες και να παρεις πισω 600mb παρε-μοιρασε απο το άλλο νούμερο..

Επιβεβαιώνω και εγώ που έβαλα πρώτη φορά το πακέτο..... περιλαμβάνει 200 προς όλους συν 100 από ενεργοποίηση από την εφαρμογή άρα 300.Παρολα αυτά στο app λέει 300 λεπτά και από κάτω συν 100 για online ενεργοποίηση.Πραγμα που είναι λάθος,οπότε η παραπληροφόρηση ξεκινάει από την κοσμοτε όχι από σένα

Φίλε μου είμαι στο wu app τωρα και για το combo call them all extrai που λες , στις παροχές του λέει 200' προς όλους και από κάτω 100' προς όλους online bonus. Μήπως να το ξαναδείς καλύτερα;

Φίλε μου είμαι στο wu app τωρα και για το combo call them all extrai που λες , στις παροχές του λέει 200' προς όλους και από κάτω 100' προς όλους online bonus. Μήπως να το ξαναδείς καλύτερα;
Εμένα αυτό μου δείχνει το οποίο όπως είπα πριν δεν ισχύει στην πράξη....90587b751e4413daefbf08774bb59658.jpg

Εμένα αυτό μου δείχνει το οποίο όπως είπα πριν δεν ισχύει στην πράξη....90587b751e4413daefbf08774bb59658.jpg

Δλδ σου έδωσε 200 λεπτά προς όλους; Γιατί σύμφωνα με αυτά που γράφει η φωτογραφία θα έπρεπε να πάρεις 200 λεπτά συν 100 λεπτά μπόνους σύνολο 300 λεπτά προς όλους

300 πήρα....αν προσέξεις στη φωτό όχι εκεί που γράφει κείμενο αλλά πάνω πάνω που έχει ενα κίτρινο κύκλο λέει 300 προς όλους ....είναι λίγο μυστήριο έτσι όπως το παρουσιάζει

300 πήρα....αν προσέξεις στη φωτό όχι εκεί που γράφει κείμενο αλλά πάνω πάνω που έχει ενα κίτρινο κύκλο λέει 300 προς όλους ....είναι λίγο μυστήριο έτσι όπως το παρουσιάζει

Προφανώς λέει 300' γιατί θα το ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή. Από κάτω λέει οτι το πακετο δινει 200' και 200sms προς όλους και 100' προς όλους online bonus

Έχει από τις 13:15 που χρησιμοποίησα το Πάρε-Μοίρασε.

Έδωσα όλα τα Mb σε μια φίλη, εγώ πήρα τα 100Mb (μου ήρθε και το αντίστοιχο sms με την επιβεβαίωση) και η φίλη μου έχει πάρει κι εκείνη μόνο 100Mb (επιβεβαιωμένο και με το sms, αλλά και μέσω την εφαρμογής γιατί γνώριζε πόσα Mb είχε διαθέσιμα).

Γνωρίζετε αν είναι κάποιο πρόβλημα;

Κανονικά 300Mb δεν έπρεπε να πάρει;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Πριν από λίγο μου ήρθε email από το customer care της Cosmote ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου!!!!!

Τελικά γι' αυτό το μήνα 200Mb έγιναν δώρο στην Cosmote. Η φίλη μου δεν τα πήρε ποτέ!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πριν από λίγο μου ήρθε email από το customer care της Cosmote ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου!!!!!

Τελικά γι' αυτό το μήνα 200Mb έγιναν δώρο στην Cosmote. Η φίλη μου δεν τα πήρε ποτέ!!

Γιατί δεν κάνεις μια κλήση στο 13888;

Από πότε δίνει MB η μεταφορά υπολοίπου? Προχθές μετεφερα 10 ευρω αλλά δεν έδωσε MB. Μόνο πάρε μοίρασε.

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer

Η μεταφορά υπολοίπου από Συμβόλαιο πάντα έδινε Bonus.

Διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο στο οποίο παραπέμπεις θα δεις ότι λέει το εξής

"Για τα ποσά που μεταφέρονται από συνδρομητή καρτοκινητού COSMOTE δεν αποδίδονται τα παραπάνω bonus."

Γεια σας παιδιά. Στο νέο πακέτο DIY τα λεπτά μεταφέρονται? Μπορώ να στείλω 60 λεπτά από τα 400 προς what's up που είναι δώρο?

Καλησπέρα,

Μεταφέρονται εάν το πακέτο που έφτιαξες μέσω της υπηρεσίας DIY, είναι το ίδιο με το προηγούμενο. Οπότε ναι. Φυσικά και μπορείς να στείλεις 60 λεπτά προς What's Up. Δεν έχει σημασία από που προέρχονται.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

καλησπερα σε μια γνωστη μου , ειχα ενεργοποιησει το παλιο πακετο μετα τα 7,50 ευρω που καταργηθηκε.

και τωρα της ενεργοποιησα την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου των 8,50 ευρω για να μην χασει τα δωρεαν 100 λεπτα προς ολους! και παρατηρησα οτι μεταφερθηκαν τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς ολους αλλα δεν μεταφερθηκαν τα mb το καθενα πακετο mb ειναι ξεχωρη ημερομηνια ληξης, κανονικα δεν επρεπε να μην μεταφερθει τιποτα; . επειδη δεν ενεργοποιησαμε το ιδιο πακετο; .

οσο για τα sms το γνωριζω οτι δεν μεταφερονται.

εκεινη την νοιαζει μονο η ομιλια προς ολους και τα mb και οχι τα υπολοιπα.

κατι αλλο τα 100 mb που χαριζεις στο εαυτο σου και σε 3 αλλους φιλους σου με το παρε μοιρασε νομιζα οτι λογω του vodafone cu που εχει παρομοια προσφορα θα τα δινει αυτοματα και δεν ισχυει.

μπαινοντας εδω

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paremoirase

διαβασα οτι μπορουμε μεσα σε 60 ημερες να τα μοιρασουμε. αρα θελει χειροκινητα καθε φορα να τα μοιραζεις;.

και μπορεις να δωσει σε διαφορετικους καθε φορα που βαζεις καρτα; ή πρεπει να δωσεις στα 3 που εμφανιζει απο κατω ; .