Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγο μου ήρθε ένα sms για δώρο από το what's up 500 mb για 2 εβδομάδες [τα οποία μπαίνοντας στην εφαρμογή προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα (με ξεχωριστή ημερομηνία λήξης)].

Έλαβε κάποιος κάτι αντίστοιχο ή είναι κάποια προσωποποιημένη προσφορά;

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεκτή η προσφορά. Όμως: για το μέγεθος της εταιρείας, αλλά και για τον αριθμό συνδρομητών What's Up, θα μπορούσε να είναι σαφώς ανώτερη.
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δεκτή η προσφορά. Όμως: για το μέγεθος της εταιρείας, αλλά και για τον αριθμό συνδρομητών What's Up, θα μπορούσε να είναι σαφώς ανώτερη.
Έχει αρχίσει την μιζέρια η cosmote βλέπε δωρεάν GB σε γιορτές κ. τ. λ που φέτος ακόμα και σε αυτά ζητάει 0.90cent και φυσικά φετινή προσφορά που ο όγκος δεδομένων είναι λιγότερος σε σχέση με πέρσι

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πολυ γκρινια. Θελετε να σας δινει καθε μηνα 7γκιγκα δωρο να ειστε ευχαριστημενοι;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Πολυ γκρινια. Θελετε να σας δινει καθε μηνα 7γκιγκα δωρο να ειστε ευχαριστημενοι;

Ξεκάθαρα ναι. Κάθε μήνα θέλω να μου δίνει τόσα και παραπάνω και όχι να μου πουλάει 700mb στα 7 ευρώ

Έχει αρχίσει την μιζέρια η cosmote βλέπε δωρεάν GB σε γιορτές κ. τ. λ που φέτος ακόμα και σε αυτά ζητάει 0.90cent και φυσικά φετινή προσφορά που ο όγκος δεδομένων είναι λιγότερος σε σχέση με πέρσι

Πέρσι έδωσε 10 GB με 8 ευρώ αλλά για 1 ενεργοποίηση.Δεν έφτανε για κάποιον που πάει διακοπές και δεν έχει ADSL.Φέτος δίνει 7GB με 7 για 4ενεργοποιήσεις,δηλαδή 28 GB με 28 ευρώ.Δεν είναι τέλεια, αλλά μπορεί να γίνει δουλειά για το καλοκαίρι.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πέρσι έδωσε 10 GB με 8 ευρώ αλλά για 1 ενεργοποίηση.Δεν έφτανε για κάποιον που πάει διακοπές και δεν έχει ADSL.Φέτος δίνει 7GB με 7 για 4ενεργοποιήσεις,δηλαδή 28 GB με 28 ευρώ.Δεν είναι τέλεια, αλλά μπορεί να γίνει δουλειά για το καλοκαίρι.
Όπως και στο άλλο θέμα που σου έγραψα 2 είναι το μήνα μπέρδευεις το κόσμο έτσι όπως τα γράφεις συνολικά λες 4

Διευκρίνησε μην μπέρδευτει ο κόσμος

Όπως και στο άλλο θέμα που σου έγραψα 2 είναι το μήνα μπέρδευεις το κόσμο έτσι όπως τα γράφεις συνολικά λες 4

Διευκρίνησε μην μπέρδευτει ο κόσμος

Μιλάω συνολικά.Μόνο έτσι μπορεί να γίνει σύγκριση με την περσινή προσφορά.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εεεε και 7GB να μην έδινε να έδινε 4-5GB τα 700 MB είναι γελοίοτητα και δεν λέω μόνο για την cosmote

Ξεκάθαρα ναι. Κάθε μήνα θέλω να μου δίνει τόσα και παραπάνω και όχι να μου πουλάει 700mb στα 7 ευρώ
Δεν καταλαβαίνω το στυλ από μερικά άτομα εδω 700MB με 7€ την ίδια ώρα σε χώρες με υψηλότερο μισθό από την δικιά μας με τα ιδια λεφτά θα πάρεις 4-5GB το λιγότερο και δεν θα μιλήσουμε γιατί πληρώνουμε το αυγό για χαβιάρι

Και θα μιλάμε και θα φωνάζουμε και θα κράζουμε καλύτερα γκρινιάρης παρα κοροϊδο

Πάρε κόσμε φτιάχνουμε super ντουπερ δίκτυα για να τα κοιτάμε τι ωραίες κεραίες έχουν και όχι για να γίνεται μεγαλύτερη χρήση με 700 ολόκληρα MB τι χρήση να κάνεις δεν φτάνουν ούτε για ζητωωωω

Δεν ζητάμε να μας δώσουν τίποτα τσάμπα να γίνουμε ευρωπαϊκή χώρα λέμε και να μην μας πιάνουν το κ@@@@@κι

Edited by oxxy

Προσωπικά θα συμφωνήσω με όποιον υποστηρίζει ότι με βάση αυτά που πληρώνουμε στην Ελλάδα και αυτά που μας δίνουν είναι μεγάλο (ΤΕΡΑΣΤΙΟ) το κόστος!!!

Το μόνο πακέτο που πραγματικά έχω δει να αξίζει είναι το promo4 για οποιον τυχερό το έχει.

Εγώ απλά θα σας δώσω ένα πακέτο Ιταλίας για να δείτε τί "κλέψιμο" (και το λέω ευγενικά) πέφτει εδώ.

Ιταλία λοιπόν με 9.75€/μήνα έχεις:

- 300λεπτά πρός όλα τα τηλ σταθ/κινητά της Ιταλίας.

- Απεριόριστα λεπτά προς τηλ της ίδιας εταιρείας!!

- 300λεπτα προς Εξωτερικό!!!!(κινητά+σταθερα Ευρώπη/Αμερική)

- Όλα τα παραπάνω με χρέωση ανα δευτερόλεπτο απο την πρώτη στιγμή!!

- 10GB ιντερνετ full speed!!!(που σημαίνει οτι όταν καταναλώσεις τα 10gb σου η ταχύτητα πλοήγησης απλά πέφτει στα 128kbps, αλλά παραμένει unlimited!!!!!)

- Και ΟΤΑΝ κάνεις φορτώση π.χ. 10€ κάρτα, 10€ σου βάζουν!!!!!!!!!τα φπα και τα υπολοιπα νταβατζιλίκια (εδώ βαζεις 10 και εχεις 8.92!!) τα κανονίζει η εταιρεία σου!!!!!

Την καλημέρα μου!!!

........ααααα και για δώρο καλοκαιριού;;;

20gb για 92μέρες ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ.

Edited by saviano

Χτες ηταν να λήξει το υπόλοιπο στο wu μου. Σημερα ως αυτή την ώρα φαίνεται οτι υπαρχει ακομα. Ξερει κανείς τι ώρα το μηδενίζουν συνήθως?

Χτες ηταν να λήξει το υπόλοιπο στο wu μου. Σημερα ως αυτή την ώρα φαίνεται οτι υπαρχει ακομα. Ξερει κανείς τι ώρα το μηδενίζουν συνήθως?

12 το μεσημέρι

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

12 το μεσημέρι

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με πρόλαβες King αυτό ξέρω και εγώ... Edited by oxxy

αμα θελουμε να βαλουμε τα 7gb αλλα και το after dark παιζει ρολο η σειρα που θα τα ενεργοποιησουμε;

παιζει ρολο δηλαδη ποιο ληγει πρωτο;

λογικα οχι, ετσι;

αμα θελουμε να βαλουμε τα 7gb αλλα και το after dark παιζει ρολο η σειρα που θα τα ενεργοποιησουμε;

παιζει ρολο δηλαδη ποιο ληγει πρωτο;

λογικα οχι, ετσι;

Το after dark έχει προτεραιότητα από τα άλλα πακέτα.Είναι πολύ καλό πακέτο.

<<Τα ΜΒ του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τα ΜΒ που προέρχονται από άλλα χρεώσιμα μηνιαία πακέτα δεδομένων >>

https://www.whatsup.gr/el/services/after-dark-10gb-mono-me-5eu

Πριν λίγο μου ήρθε ένα sms για δώρο από το what's up 500 mb για 2 εβδομάδες [τα οποία μπαίνοντας στην εφαρμογή προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα (με ξεχωριστή ημερομηνία λήξης)].

Έλαβε κάποιος κάτι αντίστοιχο ή είναι κάποια προσωποποιημένη προσφορά;

o πατερας μου ελαβε το ιδιο σε φρογκ,με την επισημανση στο σχετικο μηνυμα οτι αποτελει "αποζημιωση" για ενδεχομενο τεχνικο προβλημα στην online ανανεωση απο 17 ως 25/6. Αν θυμαμαι καλα του ειχα βαλει 5€ επιτυχως γυρω στις 25.

Μπορώ να πάρω την προσφορά των 7 gb για δεύτερη φορά χωρίς να έχω κατανάλωσει τα πρώτα; το λέω αυτό για να εκμεταλλευτώ τον Ιούλιο και η αγορά να γίνει προς το τέλος Ιουλίου και να συγκεντρώσω 28 gb για τον Αύγουστο που θα τα έχω ανάγκη.

Δεν το έχω δοκιμάσει , αλλά αφού λέει ότι είναι προσφορά του πακέτου των 700 ΜΒ πρέπει να ισχσύει αφού υπάρχει Rollover σε αυτό το πακέτο.

Αλλά αν αγοράσεις δύο πακέτα στις 31/7 και δύο την 1η Αυγούστου είτε με rollover είτε όχι θα έχεις 28 GB για τον Αύγουστο.

Μπορώ να πάρω την προσφορά των 7 gb για δεύτερη φορά χωρίς να έχω κατανάλωσει τα πρώτα; το λέω αυτό για να εκμεταλλευτώ τον Ιούλιο και η αγορά να γίνει προς το τέλος Ιουλίου και να συγκεντρώσω 28 gb για τον Αύγουστο που θα τα έχω ανάγκη.
Εάν έχεις λεφτά δοκίμασε χλωμό να το έχει δοκιμάσει κάποιος τόσο γρήγορα αφού χτες έβγαλαν την προσφορά... Πότε όμως δεν ξέρεις για αυτό περίμενε...Να πάρεις απαντήσεις και από αλλους

Χρησιμοποιώ μια κάρτα frog για wifi spot, αν αγοράσω το πακέτο για video streaming θα το αναγνωρίζει για να τρώει από αυτά τα mb;

Στο facebook του what's up μόλις μου επιβεβαίωσαν ότι όσα GB δεν καταναλώσουμε από την καλοκαιρινή προσφορά θα μεταφερθούν κανονικά και μετά απ' αυτή, αν πριν λήξουν ενεργοποιήσουμε πακέτο 7€/700ΜΒ. Τους ρώτησα αν υποθετικά βάλω 2+2 πακέτα Ιούλιο+Αύγουστο, και πριν λήξουν βάλω Σεπτέμβριο άλλο ένα με 7€/700ΜΒ, αν θα μεταφερθούν όλα και μετά το καλοκαίρι, μου απάντησαν καταφατικά.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, προσωπικά αυτό ακριβώς θα κάνω, εμένα με συμφέρει να φορτώσω με ακόμα περισσότερα GB το νούμερο που έχω στο WiFi hotspot μου.

Edit:

Και μόλις το ενεργοποίησα, το μήνυμα που μου ήρθε λέει:

"AΠO THN ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY THΣ KAΛOKAIPINHΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΠHPEΣ 7GB ANTI ΓIA 700MB INTERNET ΓIA 1 MHNA. KAΛO ΣEPΦAPIΣMA!"

Άρα πρακτικά είναι το ίδιο πακέτο, απλά σου δίνει περισσότερο όγκο, και δε μπορείς να το ενεργοποιήσεις όσες φορές θες.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι γίνεται κανονικά. Τα 6gb απο τα 7 έφυγαν σε 35 λεπτά upload και ενεργοποιήθηκε το επόμενο κανονικά προσθέτοντας το 1gb που απέμεινε και μεταφέροντας και την ημερομηνία λήξης. Αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτό το τσαντίρι :lol: ότι άμα έχεις ανάγκη να φας όσα gb έχεις σε μια μέρα, σε αφήνει να το κάνεις...

Ναι γίνεται κανονικά. Τα 6gb απο τα 7 έφυγαν σε 35 λεπτά upload και ενεργοποιήθηκε το επόμενο κανονικά προσθέτοντας το 1gb που απέμεινε και μεταφέροντας και την ημερομηνία λήξης. Αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτό το τσαντίρι :lol: ότι άμα έχεις ανάγκη να φας όσα gb έχεις σε μια μέρα, σε αφήνει να το κάνεις...

Γιατί αντέχει το δίκτυο.

Edited by Vasileios
άλλο δίκτυο.

Καλημέρα.

Είχα ενεργοποιήσει τη προσφορά 600mb με 6€ αυτόματα κάθε μήνα.

Πώς μπορώ να την απενεργοποιήσω τώρα;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA