Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είχε γίνει και σε μένα πριν 2 και χρόνια που το είχα φτιάξει

Βασικά εάν θες να βλέπεις όλα τα νούμερα ο σωστός τρόπος αυτός είναι με username και password για να το βλέπεις από παντού και όχι μόνο από το τηλέφωνο που είναι η καρτα Sim

Αυτό κάνω. :up::up:

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό κάνω. :up::up:
Εεεε δεν παλεύεται αλλιώς έχω 3 τηλέφωνα και ένα tablet 4G με φαντάζεσαι να βγάζω την κάρτα sim

και να την βάζω αλλού για να δω το λογαριασμό

Ενώ έτσι όλα είναι στην θέση τους και ανάλογα πιο έχω στα χέρια το βλέπω.

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Εδώ και μερικές μέρες αιτήθηκα στο 13888 τη διακοπή του προγράμματος συμβολαίου και τη μετάβαση σε καρτοκινητό. Χτες μου τηλεφώνησαν από το 13888 για επιβεβαίωση της ακύρωσης του συμβολαίου. Αρχικά με ρώτησαν για ποιο λόγο επιθυμώ να ακυρώσω το συμβόλαιο. Εν συνεχεία μου πρότειναν έναντι περίπου 21 ευρώ το μήνα (από περίπου 30 ευρώ που πλήρωνα μέχρι τώρα στο παλιό Cosmote Mobile 25 που περιελάμβανε: 1500' σε κινητά cosmote, 60 λεπτά σε λοιπά δίκτυα, 350Mb internet, 1500sms cosmote, 30 sms λοιπά δίκτυα) να έχω 1500' Cosmote, 150' λοιπά δίκτυα, 600Mb internet & 1500 sms cosmote). Aφού είδαν ότι δεν δέχτηκα την αντιπρότασή τους μου είπαν ότι από δω και στο εξής πάω σε κατάστημα όπου έχει περαστεί στο σύστημα ο κωδικός διακοπής και κάνω διακοπή συμβολαίου και ενεργοποίηση καρτοκινητού. Το ερώτημά μου είναι αν για να κάνω τη μετάβαση θα πρέπει να βγάλω και καινούρια sim, ή συνεχίζω να έχω την παλιά;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Εδώ και μερικές μέρες αιτήθηκα στο 13888 τη διακοπή του προγράμματος συμβολαίου και τη μετάβαση σε καρτοκινητό. Χτες μου τηλεφώνησαν από το 13888 για επιβεβαίωση της ακύρωσης του συμβολαίου. Αρχικά με ρώτησαν για ποιο λόγο επιθυμώ να ακυρώσω το συμβόλαιο. Εν συνεχεία μου πρότειναν έναντι περίπου 21 ευρώ το μήνα (από περίπου 30 ευρώ που πλήρωνα μέχρι τώρα στο παλιό Cosmote Mobile 25 που περιελάμβανε: 1500' σε κινητά cosmote, 60 λεπτά σε λοιπά δίκτυα, 350Mb internet, 1500sms cosmote, 30 sms λοιπά δίκτυα) να έχω 1500' Cosmote, 150' λοιπά δίκτυα, 600Mb internet & 1500 sms cosmote). Aφού είδαν ότι δεν δέχτηκα την αντιπρότασή τους μου είπαν ότι από δω και στο εξής πάω σε κατάστημα όπου έχει περαστεί στο σύστημα ο κωδικός διακοπής και κάνω διακοπή συμβολαίου και ενεργοποίηση καρτοκινητού. Το ερώτημά μου είναι αν για να κάνω τη μετάβαση θα πρέπει να βγάλω και καινούρια sim, ή συνεχίζω να έχω την παλιά;

1500 προς cosmote 60 ολόκληρααααα λεπτά προς όλους και 350 ολόκληρααααα MB

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

φυσικά φίλε και δεν γελάω με σένα αλλά με την cosmote

Καλά δεν ντρέπονται λίγο να κάνουν τέτοια προσφορά και καλά...

Αφού υπάρχουν άτομα που τα έχουν αυτά τα προγράμματα και δεν σκέφτονται ότι όταν κάνεις ένα τέτοιο πρόγραμμα σε πιάνουν κότσο(και μην πω και τίποτα χειρότερο) τι να πω...

Ξεφτίλα στην Ευρώπη το πολύ με 25€

όλα απεριόριστα και εδώ τέτοια γέλοια εκτός πραγματικότητας τιμή 21€ και λεπτά ψίχουλα

Και μετά λέει αναρωτιόυνται γιατί χάνουν συμβόλαια

Γιατί άραγε....

Καλά κάνεις φίλε και πας σε κάρτα σίγουρα πιιο καλά θα είσαι και πιο πολλά λεπτά προς όλους και περισσότερα MB θα έχεις.

Edited by oxxy

καλημέρα και καλη εβδομαδα! ρε παιδια γιατι κανετε συνεχεια συγκρισεις με Ευρωπη? νομιζω είναι εντελως ατοπες συγκρισεις σε άλλες χωρες, αμα το παμε ετσι πρεπει να συγκρινουμε και μισθους που εχουν εκει και επιπεδο της χωρας και πολλα αλλα πραγματα, εννοείτε ότι ειμαστε πισω ετη φωτος και εδώ είναι 100% πιασοκολιδες…

και btw μιλαμε μονο για cosmote σε αυτό το θεμα και όχι για συγκρισεις με αλλους παροχους ειτε Ελλαδας ειτε εξωτερικου.

Εγω βαζω μονο ιντερνετ από τοτε που εχω παει σε W.U και ας είναι καλα το σταθερο μου, OpenVPN, asterisk και Zoiper.

Δυστυχως μου τα χαλαει η Cosmote με το σημα στο εξοχικο αλλα εχω βρει και αλλους τροπους να γλιτωνω χρηματα.

Με στελνουν πολύ συχνα προσφορες, με παιρνουν τηλεφωνα τρωνε ακυρο στα παντα….

δεν παει να σου ταζουν τον ουρανο με ταστρα παλι κοιτανε πως θα κονομισουν αυτοι….

εννοείτε εχω παντα χρηματα στην καρτα μου για ωρα ανάγκης γιατι μπορει να βρεθω καπου να μην εχω σημα για ιντερνετ και να μην μπορω να κανω κλησεις.

και ξεχασα να πω πως ειχα και εγω συμβολαιο και το σταματησα στην ληξη. Τωρα εχω πρακτικα απεριόριστα GB!!! μην αναφερω τα διαφορα δωρα ή προσφορες σε GB όπως πχ για το 3ημερο (για μενα ηταν διημερο δυστυχως).

Αυτά! :)

καλημέρα και καλη εβδομαδα! ρε παιδια γιατι κανετε συνεχεια συγκρισεις με Ευρωπη? νομιζω είναι εντελως ατοπες συγκρισεις σε άλλες χωρες, αμα το παμε ετσι πρεπει να συγκρινουμε και μισθους που εχουν εκει και επιπεδο της χωρας και πολλα αλλα πραγματα, εννοείτε ότι ειμαστε πισω ετη φωτος και εδώ είναι 100% πιασοκολιδες…

και btw μιλαμε μονο για cosmote σε αυτό το θεμα και όχι για συγκρισεις με αλλους παροχους ειτε Ελλαδας ειτε εξωτερικου.

Εγω βαζω μονο ιντερνετ από τοτε που εχω παει σε W.U και ας είναι καλα το σταθερο μου, OpenVPN, asterisk και Zoiper.

Δυστυχως μου τα χαλαει η Cosmote με το σημα στο εξοχικο αλλα εχω βρει και αλλους τροπους να γλιτωνω χρηματα.

Με στελνουν πολύ συχνα προσφορες, με παιρνουν τηλεφωνα τρωνε ακυρο στα παντα….

δεν παει να σου ταζουν τον ουρανο με ταστρα παλι κοιτανε πως θα κονομισουν αυτοι….

εννοείτε εχω παντα χρηματα στην καρτα μου για ωρα ανάγκης γιατι μπορει να βρεθω καπου να μην εχω σημα για ιντερνετ και να μην μπορω να κανω κλησεις.

και ξεχασα να πω πως ειχα και εγω συμβολαιο και το σταματησα στην ληξη. Τωρα εχω πρακτικα απεριόριστα GB!!! μην αναφερω τα διαφορα δωρα ή προσφορες σε GB όπως πχ για το 3ημερο (για μενα ηταν διημερο δυστυχως).

Αυτά! :)

Κανουν μερικοι συγκριση με Ευρωπη φιλε διοτι εκει ειναι διπλασιοι - τριπλασιοι οι μισθοι και εχουν πιο οικονομικα πακετα ,δεν σε προβληματιζει αυτο; τωρα που το αναφερουν σ αυτο το ποστ ειναι λιγο ακυρο ,αλλα καλα ειναι καπου καπου να θυμομαστε την καταντια μας

Κανουν μερικοι συγκριση με Ευρωπη φιλε διοτι εκει ειναι διπλασιοι - τριπλασιοι οι μισθοι και εχουν πιο οικονομικα πακετα ,δεν σε προβληματιζει αυτο; τωρα που το αναφερουν σ αυτο το ποστ ειναι λιγο ακυρο ,αλλα καλα ειναι καπου καπου να θυμομαστε την καταντια μας
Ακριβώς αυτό με διπλάσιο μην πω και τριπλό σε σχέση με εμάς μισθό τιμές χώμα με απεριόριστα παρακαλώ πραγματικά απεριόριστα όχι του τύπου 1500 και καλά απεριόριστα...

Για αυτό το λόγο το έγραψα να ξέρουμε τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πόσο μας πιάνουν το κ@@@@@ εδώ

Μην μου πει κανένας φορολογία δείτε φορολογία και αλλού αλλά το κ@@@@@@@ δεν τους το πιάνουν

Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν όλες εδώ είναι να δώσουν το λιγότερο 1500 προς όλους και 1500sms και 1500MB το πολύ με 8.50€ δηλαδή να είναι το Default πακέτο για καρτοκινητα για σύνδεση όλα με 25€ απεριόριστα... Πραγματικά

Κάτι 300 προς όλους κ.τ.λ είναι γελοιότητα και κοροϊδία προς τους συνδρομητές...

Ξυπνήστε ρε παιδιά αέρα πουλάνε κάποια άτομα θα τα φάνε π. χ τα 1500 πολλά περισσότερα όχι κερδισμένη είναι και πάλι.

Edited by oxxy

Πάντως το δίκτυο της cosmote είναι απαράδεκτο. Όπως έχω ξανά γράψει καθημερινές εδώ που μένω έχουμε E το οποίο δεν πάει βήμα. Σαββατοκύριακα μας δίνουν H+ και πάει αψογα. Το ΣΚ του Αγίου πνεύματος που έδωσαν με 90 λεπτα τα 3GB όλη μέρα είχαμε E το οποίο σερνόταν δεν έμπαινε πουθενά. Έχω 10GB από παρε μοίρασε και με το άθλιο δίκτυο τους δεν μπορώ να τα δουλέψω. Σε άλλο σημείο που έπιανα LTE συνέχεια αυτό το ΣΚ είχα άθλιο H το οποίο πήγαινε με κάνα MB. Αν δεν μπορούν να μην δίνουν προφορές. Ας φτιάξουν το δίκτυο και μετά ας δώσουν δεδομένα που θα μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως και σωστά γιατί με E δεν γίνεται δουλειά.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως το δίκτυο της cosmote είναι απαράδεκτο. Όπως έχω ξανά γράψει καθημερινές εδώ που μένω έχουμε E το οποίο δεν πάει βήμα. Σαββατοκύριακα μας δίνουν H+ και πάει αψογα. Το ΣΚ του Αγίου πνεύματος που έδωσαν με 90 λεπτα τα 3GB όλη μέρα είχαμε E το οποίο σερνόταν δεν έμπαινε πουθενά. Έχω 10GB από παρε μοίρασε και με το άθλιο δίκτυο τους δεν μπορώ να τα δουλέψω. Σε άλλο σημείο που έπιανα LTE συνέχεια αυτό το ΣΚ είχα άθλιο H το οποίο πήγαινε με κάνα MB. Αν δεν μπορούν να μην δίνουν προφορές. Ας φτιάξουν το δίκτυο και μετά ας δώσουν δεδομένα που θα μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως και σωστά γιατί με E δεν γίνεται δουλειά.

καλησπέρα, σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω, αλλα ειναι αναλογα τα μερη δεν ειναι παντου τα ιδια.

για μενα ειναι μονοδρομος η Cote γιατι με τις αλλες εταιριες με την μια δεν εχω σημα στην δουλεια μου τιποτα, με την αλλη δεν εχω σπιτι καλο ουτε για sms!!! ενω με Cote εχω θεμα στο εξοχικο αλλα αμα ειμαι εξω οκ, μεσα στο σπιτι εχω θεμα, μπορει να βαλω κανα repeater στην 1800 που ειναι φτηνα.

Και εγω ειχα αγανακτησει το ΣΚ εχω και cosmote με παγιο εκει περα αλλα το εχω για υπηρεσιες και δεν ειναι τα GB για χορταση.

Για να εχω σημα 4G εβαλα κεραια εξωτερικη διπλα σε παραθυρο 35dbi panel και εχω τερμα σημα 4G (αυτο στο ρουτερ με την παγια συνδεση).

Με το κινητο ομως δεν εχω 4G, εχω H+ σε εξωτερικα σημεια μειωμενο σημα ομως ενω μεσα στο σπιτι την περισσοτερη ωρα σε E.

Εβαλα κινητο σε wifi tethering mode και αλλο μεσα στο σπιτι, πραγματικα μερικες φορες ειναι ελλεεινη η κατασταση τους....:mad::mad::mad:

καλησπέρα, σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω, αλλα ειναι αναλογα τα μερη δεν ειναι παντου τα ιδια.

για μενα ειναι μονοδρομος η Cote γιατι με τις αλλες εταιριες με την μια δεν εχω σημα στην δουλεια μου τιποτα, με την αλλη δεν εχω σπιτι καλο ουτε για sms!!! ενω με Cote εχω θεμα στο εξοχικο αλλα αμα ειμαι εξω οκ, μεσα στο σπιτι εχω θεμα, μπορει να βαλω κανα repeater στην 1800 που ειναι φτηνα.

Και εγω ειχα αγανακτησει το ΣΚ εχω και cosmote με παγιο εκει περα αλλα το εχω για υπηρεσιες και δεν ειναι τα GB για χορταση.

Για να εχω σημα 4G εβαλα κεραια εξωτερικη διπλα σε παραθυρο 35dbi panel και εχω τερμα σημα 4G (αυτο στο ρουτερ με την παγια συνδεση).

Με το κινητο ομως δεν εχω 4G, εχω H+ σε εξωτερικα σημεια μειωμενο σημα ομως ενω μεσα στο σπιτι την περισσοτερη ωρα σε E.

Εβαλα κινητο σε wifi tethering mode και αλλο μεσα στο σπιτι, πραγματικα μερικες φορες ειναι ελλεεινη η κατασταση τους....:mad::mad::mad:

ποσο σου κοστισε η εξωτερικη κεραια; .

Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα πάω Ρουμανία. Έχω πολλά μβ από πάρε μοίρασε. Αλλά λήγουν γρηγορότερα τα μβ του προνομιακού. Θα καταναλώσει του πάρε μοίρασε στην περιαγωγή ή θα με χρεώσει την Άρτα με τα Γιάννενα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

δεν εχω ιδεα γι αυτο μη γελασετε.πρωτη φορα θα παω εξωτερικο για δουλεια 4 μερες.νορβηγια.εχω ενα νουμερο whats up και ενα προνομιακο.καλω κανονικα και με καλουν κανονικα?ισχυουν τα πακετα που εχω ενεργοποιησει?με τα mb τι γινεται?

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αλλαξε την αμα δε σου κανει και μη μαζευεις mb.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αλλαξε την αμα δε σου κανει και μη μαζευεις mb.
Δεν είναι απάντηση αυτό που λες εάν το αριθμό τον έχεις χρόνια και τον έχει και η κουτσή Μαρία τότε δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξεις νούμερο

Εάν εσύ το κάνεις συχνά δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι

Πάντα από ένα δίκτυο ζητάς βελτίωση καλά έχουν η χάρτες την κάλυψη αλλά της περισσότερες φορές δεν είναι έτσι όπως τα λένε υπάρχουν κενά και πρέπει να καλυφθούν..

Δεν σου αρέσει μωρέ αλλαξε νούμερο μωρέ σαν τα πουκάμισα τι και εάν το ξέρει ο ντουνιάς... Εσύ άλλαξε γιατί... Γιατί έτσι

Όχι ότι φταίει η cosmote που του βγάζει Ε αλλά Φταει αυτός που δεν του φτάνει το Ε θα έπρεπε να είναι λέει και ευχαριστώ για τα χάλια...ήμαρτον

Ας Σοβαρευτούμε λίγο εδώ....

Edited by oxxy

Δεν είναι απάντηση αυτό που λες εάν το αριθμό τον έχεις χρόνια και τον έχει και η κουτσή Μαρία τότε δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξεις νούμερο

Εάν εσύ το κάνεις συχνά δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι

Πάντα από ένα δίκτυο ζητάς βελτίωση καλά έχουν η χάρτες την κάλυψη αλλά της περισσότερες φορές δεν είναι έτσι όπως τα λένε υπάρχουν κενά και πρέπει να καλυφθούν..

Δεν σου αρέσει μωρέ αλλαξε νούμερο μωρέ σαν τα πουκάμισα τι και εάν το ξέρει ο ντουνιάς... Εσύ άλλαξε γιατί... Γιατί έτσι

Όχι ότι φταίει η cosmote που του βγάζει Ε αλλά Φταει αυτός που δεν του φτάνει το Ε θα έπρεπε να είναι λέει και ευχαριστώ για τα χάλια...ήμαρτον

Ας Σοβαρευτούμε λίγο εδώ....

Δε ξερω αν το ξερεις αλλα παιρνεις και το νουμερο σου μαζι οπου πας.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δε ξερω αν το ξερεις αλλα παιρνεις και το νουμερο σου μαζι οπου πας.
Δεν ξέρω εάν το ξέρεις αλλά όπου πας με Φορητότητα τώρα πρέπει να πληρώσεις 30€

Τα έφτιαξε ωραία το καρτέλ

Δεν ξέρω εάν το ξέρεις τα κορόιδα στην εποχή μας είναι λιγότερα από παλιά γιατί δεν υπάρχει σάλιο και αναγκαστικά ξύπνησαν.

Και όπως σου είπα εκεί υπάρχει πρόβλημα δικτύου που είναι το παιδί άρα πρέπει να πάνε τα καλοπαιδα και να φτιάξουν το δίκτιο.

OVER

Edited by oxxy

Λεβέντες μία είναι η λύση, dual sim κινητό με δύο διαφορετικές εταιρείες, πχ εγώ έχω what's up με cu , παντού όπου και να πάω κάνω την δουλειά μου, βαριά 15 τον μήνα και είμαι οκ

Δεν ξέρω αν είμαι off topic...

Αναρωτιέμαι όμως ποια είναι τα μερίδια αγοράς κινητής. Δεύτερος χρόνος κοντεύει και δεν έχουν ανακοινωθεί τα νέα μερίδια.

Για την ιστορία, Cosmοkarta διαθέτω και είπα να ρωτήσω εδώ.

Λεβέντες μία είναι η λύση, dual sim κινητό με δύο διαφορετικές εταιρείες, πχ εγώ έχω what's up με cu , παντού όπου και να πάω κάνω την δουλειά μου, βαριά 15 τον μήνα και είμαι οκ
Και εγώ δύο έχω το 2 (frog) ίσα ίσα για να υπάρχει για όταν θέλω αρκετά Data

το πρώτο όσο έχω 3 προσφορές δεν το αλλάζω 1920 προς όλους με 10€(καρτοκινητο)

που να πάω αλλού και τι θα έχω. ψίχουλα!!!

Δεν το κάνουν όλοι όμως ρε παιδιά θα πρέπει να έχεις τους λόγους σου για το δεύτερο έτσι όπως έγινε κάθε 4 μήνεςκαι μετά εάν δεν κάνεις ανανέωση θα βάλουν φραγή ώρες ώρες σκέφτεσαι ότι ταΐζεις ένα δεύτερο νούμερο που μια στο τόσο θα το χρειαστείς... Και αν

Το δεύτερο νούμερο το ξέρουν 3 φιλαράκια και κάνεις άλλος αφού ο λόγος που το έχω είναι μόνο για data

Δεν συμφέρει να έχεις δύο νούμερα πλέον

Edited by oxxy

Και εγώ δύο έχω το 2 (frog) ίσα ίσα για να υπάρχει για όταν θέλω αρκετά Data

το πρώτο όσο έχω 3 προσφορές δεν το αλλάζω 1920 προς όλους με 10€ που να πάω αλλού και τι θα έχω

Δεν το κάνουν όλοι όμως ρε παιδιά θα πρέπει να έχεις τους λόγους σου για το δεύτερο έτσι όπως έγινε κάθε 4 μήνεςκαι μετά εάν δεν κάνεις ανανέωση θα βάλουν φραγή ώρες ώρες σκέφτεσαι ότι ταΐζεις ένα δεύτερο νούμερο που μια στο τόσο θα το χρειαστείς... Και αν

Δεν συμφέρει να έχεις δύο νούμερα

Υπάρχουν άτομα πχ σαν και μένα που μας συμφέρει, πχ στο Cu δεν βάζω ποτέ κάρτα (άντε να βάλω μία στο τόσο) και μου δίνει δωρεάν κάθε μήνα δεδομένα και ομιλία προς cu, είναι φοιτητικό, έχω και ένα προνομιακό what's up και τέλος

Edit επίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι για τους περισσότερους, ας μην το αναλύσουμε, βγαίνουμε εκτός θέματος

Edited by dimtz

Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα πάω Ρουμανία. Έχω πολλά μβ από πάρε μοίρασε. Αλλά λήγουν γρηγορότερα τα μβ του προνομιακού. Θα καταναλώσει του πάρε μοίρασε στην περιαγωγή ή θα με χρεώσει την Άρτα με τα Γιάννενα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

δεν εχω ιδεα γι αυτο μη γελασετε.πρωτη φορα θα παω εξωτερικο για δουλεια 4 μερες.νορβηγια.εχω ενα νουμερο whats up και ενα προνομιακο.καλω κανονικα και με καλουν κανονικα?ισχυουν τα πακετα που εχω ενεργοποιησει?με τα mb τι γινεται?

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πάρε μοίρασε ΜΒ παίζουν σε περιαγωγή στην Ε.Ε.

Τα πάρε δώσε δεν παίζουν (εκτός από τα SMS που παίζουν)

Τα υπόλοιπα MB που δεν είναι αγορασμένα . π,χ bonus ανανέωσης ή reload δεν παίζουν .

Για το προνομιακό δεν γνωρίζω μάλλον όχι.

Τα πάρε μοίρασε ΜΒ παίζουν σε περιαγωγή στην Ε.Ε.

Τα πάρε δώσε δεν παίζουν (εκτός από τα SMS που παίζουν)

Τα υπόλοιπα MB που δεν είναι αγορασμένα . π,χ bonus ανανέωσης ή reload δεν παίζουν .

Για το προνομιακό δεν γνωρίζω μάλλον όχι.

Έχω την εντύπωση ότι στο προνομιακό δεν πρέπει να σου δίνει διαθεσιμα τα λεπτά στο εξωτερικό... Ούτε και τα MB

Καλό θα ήταν καλό κάνει ερώτηση στο ανάλογο θέμα...

Edited by oxxy