christosx13 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπόρεσε να το ενεργοποιησει καποιος που δεν πήρε το σμσ; Εγω σε 2 αριθμους whatsup που προσπαθησα μου εβγαλε οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη για τη συνδεση μου. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποκλειστικές προσφορές Cote που έχουν εμφανιστεί ΩΣ τώρα από το καλοκαίρι: φιλε γνωριζεις αν οι προσφορες αυτες π.χ. το Α 11 που ενδιαφερομαι ισχυουν ακομη κι αν ειναι για ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εγω σε 2 αριθμους whatsup που προσπαθησα μου εβγαλε οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη για τη συνδεση μου. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε γνωριζεις αν οι προσφορες αυτες π.χ. το Α 11 που ενδιαφερομαι ισχυουν ακομη κι αν ειναι για ολους? Προφανώς και είναι αποκλειστικές (δλδ για όποιον ΔΕΝ κατέει καλά τα Ελληνικά): ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πως την παλεύεις με windows phone mobile Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Είναι κάνεις διαθέσιμος για τράμπα δώρων; θέλω μβ μόνο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πριν λίγο μου ήρθε αποκλειστική προσφορά Santa Giga 3 GB για μια εβδομάδα με 2€. Δυστυχώς μου ήρθε στο application του κινητού, κι όχι στη συσκευή Mobile WiFi που χρησιμοποιώ συνήθως για χρήση ίντερνετ όλων των συσκευών μου. Ίσως και να το βάλω, δεν ξέρω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Έχω διαθέσιμα mb για ανταλλαγή από πάρε μοίρασε. Αν θέλει κάποιος ας στείλει pm. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosx13 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Προφανώς και είναι αποκλειστικές (δλδ για όποιον ΔΕΝ κατέει καλά τα Ελληνικά): ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ είχα δει μόνο τον πίνακα τι ειναι το κατεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Κατεει=κατέχει Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Προφανώς και είναι αποκλειστικές (δλδ για όποιον ΔΕΝ κατέει καλά τα Ελληνικά): ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μετά την πρώτη ενεργοποίηση παραμένουν διαχρονικές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μετά την πρώτη ενεργοποίηση παραμένουν διαχρονικές; Όχι, είναι για μια φορά μόνο, εκτός βέβαια αν ξαναλάβεις το μήνυμα της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εν μέρει είμαι εκτός θέματος αλλά τα δώρα της Cosmote ισχύουν και από συνδρομητές σταθερής OTE; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εν μέρει είμαι εκτός θέματος αλλά τα δώρα της Cosmote ισχύουν και από συνδρομητές σταθερής OTE; Ναι, σήμερα έστειλα, μέσω MyCosmote app, από σταθερό σε κινητό. Χρόνια πολλά, με υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosx13 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Κατεει=κατέχει Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταλαβα απλα στην αρχη μου φανηκε μη ελληνικο και περιμενα να απαντησει ο τυπος που νομιζε οτι ηξερε τελεια ελληνικα επειδη ηξερε τις προσφορες απεξω κι ανακατωτα αφου ξοδευει ολα τα mb που κερδιζει εδω ενω εμεις δε μιλουσαμε καλα τα ελληνικα επειδη καναμε το λαθος να ρωτησουμε αν ισχυουν για ολους, Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Και να σου απαντήσει δεν θα τον καταλάβεις, και δεν θα φτες εσύ για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά έχω πάρει κωδικό από σταθερό τηλέφωνο πως τον χρησιμοποιώ για να πάρω τα δωρέαν λέπτα ομιλίας μπαίνω στο Xmas.cosmote.gr από κινητό βάζω τον αριθμό του σταθερου και τον κωδικό αλλά μου λεει λάθος στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά έχω πάρει κωδικό από σταθερό τηλέφωνο πως τον χρησιμοποιώ για να πάρω τα δωρέαν λέπτα ομιλίας μπαίνω στο Xmas.cosmote.gr από κινητό βάζω τον αριθμό του σταθερου και τον κωδικό αλλά μου λεει λάθος στοιχεία https://xmas.cosmote.gr/terms 2. Όροι Αποστολής Δώρων 1. Οι συνδρομητές σταθερής συμμετέχουν στην προσφορά μόνο μέσω του My Cosmote App, στο οποίο δεν απαιτείται η χρήση προσωπικού κωδικού. Το ίδιο ισχύει και για τους συνδρομητές κινητής που συμμετέχουν στην προσφορά μέσω ενός εκ των δύο mobile εφαρμογών, My Cosmote App και What’s Up App. Οι συνδρομητές κινητής συμμετέχουν στην προσφορά και απευθείας από την ιστοσελίδα του Προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ok επιλύθηκε μέσω my Cosmote App ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok ευχαριστώ επιλύθηκε μέσω του my Cosmote App Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ok επιλύθηκε μέσω my Cosmote App ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok ευχαριστώ επιλύθηκε μέσω του my Cosmote App Αυτό (που πιθανόν πήρες) είναι το deals4U {με -0,20€}: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7431663#post7431663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι αυτό πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πως καταχωρείται ο αριθμός του σταθερού στην εφαρμογή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 καλη ερωτηση αυτη, μια φορα προσπαθησα να το κανω παλιοτερα με αποτελεσμα να χασω λογαριασμο και να μου κοψουν το τηλεφωνο (σταθερο) (γιατι δηλωθηκε λεει να βγαινει ηλεκτρονικα και σ αυτη την περιπτωση δεν ερχεται χαρτι), οποτε δεν το ξαναρισκαρω, αν υπαρχει τροπος να το κανουμε χωρις να αλλαξουμε τον τροπο εκδοσης λογαριασμου, να μας πει καποιος.. περσυ παντως επαιρνες το 13888 (και οχι το 13019 ή καπως ετσι που αναφερθηκε το οποιο ειναι οντως deals4u), και σου εδινε τον κωδικο, φετος πηρα και ακουσα μονο το μηνυμα, κωδικο δεν ειχε, α ρε cosmote δεν φτανει που εγινες τσιπης, πρεπει να μας κανεις και την ζωη δυσκολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Για την καταχώρηση του σταθερού στην εφαρμογή εάν είναι στο ίδιο όνομα νομίζω καταχωρείται αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Εχω ομιλια και mb, ζηταω mb,οποιος θελει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Εχω ομιλια και mb, ζηταω mb,οποιος θελει πμ Πως γινετε αυτο φιλε; φευγουν απο εμενα και τα παιρνεις πχ εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts