Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, να 'σαι καλά.

Και κάτι τελευταίο, το οποίο μάλλον θα μπορεί να το απαντήσει οποιοδήποτε.

Το promo4 θα μπορώ να το ανανεώνω από εδώ και πέρα κάθε μήνα (μία μέρα πριν συμπληρωθεί ο μήνας για την μεταφορά των χρόνων) ΜΟΝΟ με sms και όχι μέσω της εφαρμογής;

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μην κούρασα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μέσω SMS ναι κανονικά οπότε με 4 ευρώ θα είσαι κομπλέ για χρόνο ομιλίας συν ότι μένει μεταφέρετε. Βρίσκεις και 3 4 άτομα για πάρε μοίρασε και τη βγάζεις μια χαρά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει το promo4 στην εφαρμογή?

Όχι μπορούν να το βάλουν μόνο σε όσους έχει έρθει το μήνυμα. Μου έχει έρθει 5 6 φορές στα τόσα χρόνια αλλά νομιζα ήταν μόνο για μια φορά. Τελικά μπορούσα συνέχεια να το βάζω.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω βάλει δεκάρα πήρα 1,2th reload it και 500 προς όλους δώρο,αυτό θα ισχύει για 3 μήνες έγραψε το μήνυμα,σε 3 μήνες θα έχω 29 ευρώ μέσα γιατί οι χρόνοι μου φτάνουν και δεν βάζω κάποιο πακέτο,τα χρήματα υπάρχει περίπτωση να χαθούν;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω βάλει δεκάρα πήρα 1,2th reload it και 500 προς όλους δώρο,αυτό θα ισχύει για 3 μήνες έγραψε το μήνυμα,σε 3 μήνες θα έχω 29 ευρώ μέσα γιατί οι χρόνοι μου φτάνουν και δεν βάζω κάποιο πακέτο,τα χρήματα υπάρχει περίπτωση να χαθούν;

Αν σου λέει ότι λήγουν την τάδε ημερομηνία και δεν ανανεώσεις πριν θα χαθούν.

Σκέφτομαι να ξανακάνω το what's up που έχω το βασικό μου νούμερο, αντί του cu που έχω, κυρίως λόγω καλύτερου σήματος στις περιοχές που κινούμαι.

Στο νούμερο είχα € 12,00 και μόνο 1Gb internet από Πάρε-Μοίρασε και Reload It (λήγουν 30 και 31/8 αντίστοιχα), χωρίς χρόνο ομιλίας.

Πριν λίγο έστειλα promo4 στο 1330 και μου έδωσε 600' προς what's και 200' Προς Όλους (μου έμειναν € 8,00).

Τί μου προτείνετε να κάνω το επόμενο διάστημα για να μαζέψω χρόνο ομιλίας και data; Να βάλω στις 29/8 2x κάρτες των € 5,00 και ενδιάμεσα να κάνω με τη σειρά Πάρε-Μοίρασε και Reload It για να πάρω επιπλέον data και να προστεθούν σ' αυτά το 1Gb που ήδη έχω;

Και μετά, στις 23/9 (σήμερα είναι 24) ξανά μήνυμα promo4 στο 1330 για να προστεθούν στα υπάρχοντα λεπτά ομιλίας άλλα 600' προς what's και 200' Προς Όλους;

Έχω καταλάβει καλά, όλα αυτά που γράφετε και προτείνετε τόσες σελίδες τώρα;

Ευχαριστώ.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Να βαλεις καρτες για να μεινει το παρε μοιρασε στις 29/8.Και μετα βαλε και ενα νυχτερινο πακετο 10GB αν βολευουν οι ωρες ωστε απο τις 22:00 μεχρι τις 06:00 της επομενης μερας να εχεις 10GB.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν σου λέει ότι λήγουν την τάδε ημερομηνία και δεν ανανεώσεις πριν θα χαθούν.

Δεν μιλάω για τα λεπτά ομιλίας ή τα gb μιλάω για τα χρήματα

Και μετα βαλε και ενα νυχτερινο πακετο 10GB αν βολευουν οι ωρες ωστε απο τις 22:00 μεχρι τις 06:00 της επομενης μερας να εχεις 10GB.

Απο 22:00 εως 08:00 της επομενης ειναι το afterdark-νυχτερινο πακετο.

Στο 3μηνο απο τη τελευταια καρτα ναι,βαζε 5€ για το παρε μοιρασε και αγοραζε promo 4 και 1.200Mb με αυτοματη ενεργοποιση.Αλλιως βαζε combo call them all με 7€.Μπορεις με το combo call them all και τα 1.200Mb με 6€ να βγαλεις 2 μηνες απλως βαζοντας μια 5αρα για να σωσεις τα λεφτα.

Αν κανεις με το προμο 4,δηλαδη 10€ το μηνα βαλε και ενα νυχτερινο 10GB με 5€ και το 2ο μηνα συμπληρωσε 5€ για να κανεις τον ιδιο συνδυασμο.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο 22:00 εως 08:00 της επομενης ειναι το afterark-νυχτερινο πακετο.

Δεν το ηξερα μεχρι τις 8,σορρυ.

Εγω παντως θα το εβαζα.

Με βλεπω να διωχνω το cu και να βαζω 5€ για προμο 4.Ο λογος,το ελαφρως καλυτερο σημα της κοσμοτε και πιο φτηνη ομιλια.Με το παρε μοιρασε,καβατζωνω και 300-400Mb για ωρα αναγκης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Δεν μιλάω για τα λεπτά ομιλίας ή τα gb μιλάω για τα χρήματα

Και εγώ για τα χρήματα μιλάω. Αν λέει ότι λήγουν πχ 10/11 και δεν βάλεις πιο πριν θα λήξουν.

Και εγώ για τα χρήματα μιλάω. Αν λέει ότι λήγουν πχ 10/11 και δεν βάλεις πιο πριν θα λήξουν.

Μα για να πάρω το reload it και τα 500 λεπτά προς όλους θα πρέπει να βάζω κάρτα κάθε μήνα,απλά διαβάζω στην εφαρμογή ότι τα χρήματα λήγουν στις 10/11/2017,τα επόμενα θα λήγουν και αυτά στην ίδια ημερομηνία;

Μου φαίνεται τόσο πολύπλοκο όλο αυτό με τα πάρε δώσε, προμο κτλ.

5 λεπτά υπόθεση είναι. Πραγματικά πολύ εύκολο. Αν θες γίνεται και μέσω υπολογιστή.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στο 3μηνο απο τη τελευταια καρτα ναι,βαζε 5€ για το παρε μοιρασε και αγοραζε promo 4 και 1.200Mb με αυτοματη ενεργοποιση.Αλλιως βαζε combo call them all με 7€.Μπορεις με το combo call them all και τα 1.200Mb με 6€ να βγαλεις 2 μηνες απλως βαζοντας μια 5αρα για να σωσεις τα λεφτα.

Αν κανεις με το προμο 4,δηλαδη 10€ το μηνα βαλε και ενα νυχτερινο 10GB με 5€ και το 2ο μηνα συμπληρωσε 5€ για να κανεις τον ιδιο συνδυασμο.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν το ηξερα μεχρι τις 8,σορρυ.

Εγω παντως θα το εβαζα.

Με βλεπω να διωχνω το cu και να βαζω 5€ για προμο 4.Ο λογος,το ελαφρως καλυτερο σημα της κοσμοτε και πιο φτηνη ομιλια.Με το παρε μοιρασε,καβατζωνω και 300-400Mb για ωρα αναγκης.

Γιατί να το κάνω αυτό Αφού άμα βάλω 10αρα μου δίνει 1,2gb και 500 προς όλους χωρίς να αγοράσω πακέτο

Μα για να πάρω το reload it και τα 500 λεπτά προς όλους θα πρέπει να βάζω κάρτα κάθε μήνα,απλά διαβάζω στην εφαρμογή ότι τα χρήματα λήγουν στις 10/11/2017,τα επόμενα θα λήγουν και αυτά στην ίδια ημερομηνία;

Θα πάνε όλα για ένα τρίμηνο ακόμα.

Από πια ημερομηνία,sorry δεν κατάλαβα

Από όταν βάζεις κάρτα ότι χρήματα έχεις ανανεώνονται για ακόμα 3 μήνες.

Άρα αποκλείεται να χαθούν Αφού κάθε μήνα πρέπει να βάζω κάρτα

Φιλε τα λεφτά που έχεις τωρα για να μη χαθούν θελουν ανανέωση έστω 5 ευρω κάθε 3 μήνες. Αν εχεις επαρκες υπολοιπο για να ενεργοποιείς πακέτα που σε βολεύουν για τον αλλο και τον παραλλο μηνα δεν ειναι αναγκαίο να βάζεις κάθε μήνα λεφτά. Στο 3μηνο πρέπει οπωσδήποτε για να μη χαθεί το υπόλοιπο.

Αν δεν βάλω 10αρα δεν θα πάρω το δώρο 500 λεπτά προς όλους

Μέσω SMS ναι κανονικά οπότε με 4 ευρώ θα είσαι κομπλέ για χρόνο ομιλίας συν ότι μένει μεταφέρετε. Βρίσκεις και 3 4 άτομα για πάρε μοίρασε και τη βγάζεις μια χαρά.

King ξέρεις αν μεταφέρονται τα λεπτά του promo4; Εγώ θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες. Γιατί αν δεν μεταφέρονται, τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε σχέση με τα άλλα, που ναι μεν είναι πιο ακριβά και με λιγότερες παροχές, αλλά ισχύει η μεταφορά των λεπτών.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Θελω τη βοηθεια σας

Εχω Whats Up και CU

Επειδη αυτο το διαστημα θα κοψω το mobile internet,πιο συμφερει για ομιλια;

Υποψην εχω promo 4 στο νουμερο,μπορω με ενα ταληρο το μηνα να τη βγαλω.

Στο αλλο θελω 7€,αλλα εχω υπολοιπα+οι δικοι μου εχουν φοιτητικο και εχουν πολλα λεπτα για να μιλαμε μεταξυ μας.

Για 0.facebook θα το εχω το ιντερνετ,οποτε μεχρι 3G θα παιζει.

Απο σημα,μια χαρα και οι 2 απλα καλυτερη ποιοτητα ηχου σε 2G το cu και λιγοτερο φορτωμενο.

King ξέρεις αν μεταφέρονται τα λεπτά του promo4; Εγώ θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες. Γιατί αν δεν μεταφέρονται, τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε σχέση με τα άλλα, που ναι μεν είναι πιο ακριβά και με λιγότερες παροχές, αλλά ισχύει η μεταφορά των λεπτών.

Θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες όταν λήξει το πακέτο που έβαλα. Πάντως μέχρι στιγμής μεταφέρονται όλα τα λεπτά από όλα τα πακέτα. Οπότε γιατί όχι και του promo 4?

Θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες όταν λήξει το πακέτο που έβαλα. Πάντως μέχρι στιγμής μεταφέρονται όλα τα λεπτά από όλα τα πακέτα. Οπότε γιατί όχι και του promo 4?

Εντάξει ενημέρωσέ μας φίλε μου. Σωστό και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... γιατί όχι. Ελπίζω να μεταφέρονται.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω τη βοηθεια σας

Εχω Whats Up και CU

Στο αλλο θελω 7€,αλλα εχω υπολοιπα+οι δικοι μου εχουν φοιτητικο και εχουν πολλα λεπτα για να μιλαμε μεταξυ μας.

Απο σημα,μια χαρα και οι 2 απλα καλυτερη ποιοτητα ηχου σε 2G το cu και λιγοτερο φορτωμενο.

Εφόσον έχεις καλό σήμα και κόσμο με CU, κρατάς το CU ξεκάθαρα. Εγώ άφησα το CU γιατί οι περισσότεροι έχουν What's Up αλλά με την πρόσφατη αλλαγή της Cosmote με τη μεταφορά λεπτών ομιλίας, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά αλλάξω. Επίσης έχω και promo4... Και πέραν τούτου, η Cosmote έχει και μεταφορά MB.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Η κοπέλα που μου τηλεφώνησε χθες από το 13888 μου έδωσε τα στοιχεία της και τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά όταν της είπα ότι ενδιαφέρεται συγγενικό μου πρόσωπο, μου είπε ότι βρίσκομαι σε ειδική λίστα πελατών και δεν εξυπηρετεί άλλους τυχαία.

Παρόλα αυτά για το φίλο που ενδιαφέρεται, μου είπε ότι κανονικά σε καταστήματα Cosmote δίνουν τέτοια πακέτα (1500'/1500ΜΒ).

Επίσης έχω να πω ότι σε σταθμούς του μετρό δίνονται αυτά τα πακέτα, όπως Αμπελόκηποι και Πάνορμου, συνήθως πρωινές ώρες.

Τέλος έχω τηλέφωνο για το αντίστοιχο πακέτο της Wind που τα στέλνουν με courier.

Αύριο θα περάσω από ένα κατάστημα, αλλιώς δάνεισε με το τηλέφωνο να ζητήσω ένα πακέτο

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Επίσης έχω και promo4... Και πέραν τούτου, η Cosmote έχει και μεταφορά MB.

Αυτό με τα MB το λες, λες και είναι πλεονέκτημα της cosmote, όταν η cu το είχε πολλά χρόνια πριν από αυτή (και για τα λεπτά το ίδιο) .

Φιλικά τα λέω έτσι..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Θελω τη βοηθεια σας

Εχω Whats Up και CU

Να ακολουθήσεις την συμβουλή που δίνεις σε όλους εδώ μέσα. Δεν μπορεί να ισχύουν διαφορετικά για εσένα . Κάντο F2G.