Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολη τη Μεγαλη Εβδομαδα, Πασχα και επομένη του Πάσχα εδινε δωρεαν ιντερνετ ολη τη μερα και ολη τη νυχτα. Το ξεσκισα και το μόνο που έπεσε ήταν η μπαταρία μου.

Προφανώς δεν μιλάω για πριν 2 μήνες άλλα πριν 1+ χρόνο.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σχετικά με το post που αναφέρουν μερικοί με τα 1500 λεπτά και 1500mb με 8.5€ από έγκυρη πηγή έχω μάθει ότι δεν ισχύει.. Αν κάποιος από εδώ έχει διαπιστώσει ότι ισχύει κανονικά να μας πει λεπτομέρειες

Σωστός φίλε. Πολύ καλό το σκεπτικό σου. Εγώ βάζω κάθε μήνα τουλάχιστον 10€, οπότε φυσικά και θα ήθελα πιο συχνά καμιά επιπλέον προσφορά από ανανέωση.

Έχω δύο νούμερα What's up, ένα στο κανονικό κινητό μου κι ένα στο 4G mobile WiFi μου. Βάζω τουλάχιστον 25€ κάθε μήνα, κάποιες φορές και περισσότερα, για παράδειγμα μέχρι τέλος Ιουνίου που είχε το πακέτο με 6€ 1200ΜΒ αντί για 600ΜΒ, θα είχα βάλει και 6-7 πακέτα συνολικά σε 2-3 μήνες. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μας επιβραβεύει. Όχι ότι έχει υποχρέωση, στο κάτω-κάτω δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά κάποιες μικροεπιβραβεύσεις μετράνε στον πελάτη, δείχνεις ότι τον σέβεσαι και δεν τον βλέπεις απλά σαν δεκάευρο ή εικοσάευρο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω δύο νούμερα What's up, ένα στο κανονικό κινητό μου κι ένα στο 4G mobile WiFi μου. Βάζω τουλάχιστον 25€ κάθε μήνα, κάποιες φορές και περισσότερα, για παράδειγμα μέχρι τέλος Ιουνίου που είχε το πακέτο με 6€ 1200ΜΒ αντί για 600ΜΒ, θα είχα βάλει και 6-7 πακέτα συνολικά σε 2-3 μήνες. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μας επιβραβεύει. Όχι ότι έχει υποχρέωση, στο κάτω-κάτω δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά κάποιες μικροεπιβραβεύσεις μετράνε στον πελάτη, δείχνεις ότι τον σέβεσαι και δεν τον βλέπεις απλά σαν δεκάευρο ή εικοσάευρο. ;)

Τώρα μπορείς να βάλεις το 10GB με 8 ευρώ για 2 μηνες διάρκεια.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Τώρα μπορείς να βάλεις το 10GB με 8 ευρώ για 2 μηνες διάρκεια.

Εγώ πάντως την βλέπω σα κοροϊδία αυτή την προσφορά και εξηγουμαι παραπέμποντάς σας στο περσινό ντατακαλοκαιρο των 62gb για δύο μήνες μόνο με πέντε ευρώ παρακαλώ και περιορισμό ορθης χρήσης το ένα γκιγκα την ημέρα για οποίο οχταωρο της ημέρας ήθελες.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!Σε σχέση με πέρσυ είναι μεγάλη υποβάθμιση , αλλά και πάλι ...κάτι είναι για το καλοκαίρι και με τη λογική ότι οι περισσοτεροι έχουν άδεια 2 εβδομάδες..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

γιατί είναι υποβάθμιση; τι περιορισμό έχει φέτος;

Ήταν πιο φθηνό και έδινε 62 gb συνολικά, αν και μόνο σε ένα 8ωρο την ημέρα.

Ήταν πιο φθηνό και έδινε 62 gb συνολικά, αν και μόνο σε ένα 8ωρο την ημέρα.

Ναι αυτό ακριβώς.Πάντως βλέπω μεγάλη προώθηση , μάλλον θέλουν να τσεπώσουν νέους πελάτες!Αν δείτε το λινκ όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, μα ΟΛΕΣ έχουν οπισθόφυλλο διαφήμιση κοσμοτε με τα νέα πακέτα.Δείτε εδώ:

http://www.newsbomb.gr/efhmerides

Είναι η νέα προσφορά του whats up. Το είδα σήμερα που τα έδιναν στο δρόμο. Εάν πάρεις νέο αριθμό και δώσεις 10Ε τότε εκείνη την στιγμή μπορείς να ενεργοποιήσεις με 8,5Ε το πακέτο 1500 λεπτά προς όλους και 1500 Mb. Μετά κάθε μήνα μπορείς να το ενεργοποιείς το πακέτο αυτό!!!!!

Eίναι ενεργοποιημένα ήδη τα νούμερα τότε σε κάποιο όνομα αφου μπορείς να βάλεις κατευθείαν πακέτο κλπ χωρίς να καταχωρίσουν τα στοιχεία σου.Απλά μετά απο λίγες μέρες θα καταχωρήσουν τα στοιχεία σου και θα περάσει το νούμερο στο ονομα σου.Γνωστή πρακτική που την κάνουν και άλλες εταιρίες.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά, αναρωτιόμουν, είναι εφικτή η πλήρης διαγραφή ενός αριθμού what's up, δηλαδή να πάω στην Cosmote με τη ταυτότητά μου και ζητήσω να με διαγράψουν από συνδρομητή, να πάψει να υπάρχει εντελώς το νούμερο, να πάψει να είναι χρεωμένο στο όνομά μου;

Ρωτάω γιατί με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσα να πάρω μια δεύτερη SIM γι' αυτούς τους 2 μήνες, να βάλω τα 10GB στο δεύτερο 4G mobile WiFi μου, και μετά το πέρας της προσφοράς να καταργήσω τη SIM.

Να πάψει εντελώς το νούμερο όχι καθώς είναι ιδιοκτησία της εκάστοτε εταιρίας,για αυτό και τα ανακυκλώνουν μετά απο λίγο καιρό.Απλά δεν θα είναι παραχωρημένο σε εσένα.

Μια μικρή ενημερωση. Από της 12/7 ισχύει νέο κόστος για την αντικατάσταση κάρτας sim , στα 7.99 €. Πριν ήταν 4.99€ . Επίσης έχουν παραλάβει τα καταστήματα νέες διπλές triple sim και στοιχίζουν 14.99€ το ζευγάρι. Πριν ήταν 9.99.

Και μια ερώτηση . Τι μπορούν ανανέωσης έχει αυτό τον καιρό η cosmokarta. Ξέρει κανείς ;

Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk

Ναι αυτό ακριβώς.Πάντως βλέπω μεγάλη προώθηση , μάλλον θέλουν να τσεπώσουν νέους πελάτες!Αν δείτε το λινκ όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, μα ΟΛΕΣ έχουν οπισθόφυλλο διαφήμιση κοσμοτε με τα νέα πακέτα.Δείτε εδώ:

http://www.newsbomb.gr/efhmerides

Και πολύ καλά κάνει! Ήρθε η νέα εποχή της κοσμοτε, να τους πάρει τα βρ@κιά, πολύ θα το ευχαριστηθώ! Μας συμφέρει όλους ο ανταγωνισμός!

Και πολύ καλά κάνει! Ήρθε η νέα εποχή της κοσμοτε, να τους πάρει τα βρ@κιά, πολύ θα το ευχαριστηθώ! Μας συμφέρει όλους ο ανταγωνισμός!

Σωστός. Μας συμφέρει όλους. Πάντως το είχα γράψει και παλαιότερα σε μια συζήτηση στο myphone. Η Deutsche Telekom σταδιακά, σταθερά και με προσεκτικές κινήσεις, κάνει την Cosmote πολύ πιο ισχυρή. Το θέμα είναι να μαλακώσει στάση στο What's Up, γιατί έχει (ψιλό) ξεφύγει σε σχέση με Wind/Q (πολύ φθηνότερες οι καρτοκινητές της Wind) και Vodafone CU (1€ φθηνότερο πακέτο σαν το combo call them all της Cosmote & τα λεπτά μεταφέρονται, μεγάλο + για κάποιον που βάζει κάρτα κάθε μήνα).

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το φθηνό είναι σχετικό.

Οι παροχές αποκτούν αξία όταν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ποιοτικά.

Για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ πως τα χρήματά μου αποκτούν μεγαλύτερη αξία με Vodafone/Wind όσον αφορά την ομιλία και με Cosmote όσον αφορά internet. Και δεν είναι και τόσο τραγικές οι διαφορές κατά της Cosmote, μην τρελαθούμε.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος που η Cosmote δίνει αβέρτα GB πλέον είναι ότι πολύς κόσμος έχει στραφεί σε προγράμματα τύπου vpn για να μπαίνει ελεύθερα στο ίντερνετ και αυτό την "τσούζει" κατά κάποιο τρόπο και φυσικά είναι μια τρύπα ασφαλείας που δύσκολα διορθώνεται.

Και έχει αυξηθεί πολύ το δίκτυο 4G άρα όλοι δεν κολλάμε στο 3G....Εκτος αν κάνω λά΄θος και δεν έχει νόημα.

Το φθηνό είναι σχετικό.

Οι παροχές αποκτούν αξία όταν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ποιοτικά.

Για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ πως τα χρήματά μου αποκτούν μεγαλύτερη αξία με Vodafone/Wind όσον αφορά την ομιλία και με Cosmote όσον αφορά internet. Και δεν είναι και τόσο τραγικές οι διαφορές κατά της Cosmote, μην τρελαθούμε.

Και εγώ δεν θεωρώ τραγικό να έδινε (όπως παλιότερα) λεπτά προς What's Up για ένα μήνα, σε κάθε ανανέωση από 10€.

Όπως κάνει η Wind/Q. Δεν είπαμε ότι είναι τραγικές οι διαφορές, είπαμε ότι ψιλό δαγκώνει σε παροχές. Ειδικά σε σχέση με Q.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από φορητότητα σε Wind θέλω να επιστρέψω πάλι στην Cosmote επειδή πραγματικά οι «προσφορές» που έχουν εκεί πρέπει να είναι 1 προσφορά ανά 1 συνδρομητή τόσες πολλές που είναι και μπορείς να τις ενεργοποιήσεις μόνο αν πληροίς 100 προϋποθέσεις :rolleyes: :rolleyes: Πρέπει πάλι να πληρώσω 30 ευρώ για να γυρίσω στην Cosmote ή υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει δωρεάν;

Γενικά τώρα που βρίσκομαι στη Σουηδία έχω καταλάβει ότι στην Ελλάδα οι προσφορές είναι για γέλια - με 100 κορώνες το μήνα (11 ευρώ), έχω ομιλία και SMS και 7GB το internet, των οποίων το υπόλοιπο μεταφέρεται. Επιπρόσθετα, όταν παρήγγειλα την κάρτα SIM μου έδωσαν δώρο 20GB internet, τα οποία μεταφέρονται και αυτή τη στιγμή έχω στη γραμμή μου 40GB internet. Να μην αναφερθώ σε ένα άλλο πακέτο της 3 που κοστίζει 50 κορώνες το μήνα και σου δίνει 2GB μηνιαία και bonus εγγραφής 50GB. Τα οποία μεταφέρονται. :)

Edited by one_tree_hill

Πάλι στο ίδιο έργο θεατής.

Σε άλλο περίπτερο των Ιωαννίνων πήγα να πάρω δεκαευρη κάρτα κοσμοτε για τον θείο μου και μου ζητήθηκε επιπλέον πενηνταλεπτο. Αναγράφεται και στο περίπτερο μπροστά η χρέωση. Ο περιπτερας μου είπε ότι τους κοψανε προμήθειες οι κοσμοτε και βονταφον για αυτό το κανανε μόνο σε αυτές λέει. Καλά του λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εν τέλει αγόρασα με χρεωστική που δεν την είχα πάνω μου για αυτό είχα οδηγηθεί σε περίπτερο.

Λες και δεν βγάζουν φράγκα οι τζεδες.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Πάλι στο ίδιο έργο θεατής.

Σε άλλο περίπτερο των Ιωαννίνων πήγα να πάρω δεκαευρη κάρτα κοσμοτε για τον θείο μου και μου ζητήθηκε επιπλέον πενηνταλεπτο. Αναγράφεται και στο περίπτερο μπροστά η χρέωση. Ο περιπτερας μου είπε ότι τους κοψανε προμήθειες οι κοσμοτε και βονταφον για αυτό το κανανε μόνο σε αυτές λέει. Καλά του λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εν τέλει αγόρασα με χρεωστική που δεν την είχα πάνω μου για αυτό είχα οδηγηθεί σε περίπτερο.

Λες και δεν βγάζουν φράγκα οι τζεδες.

Κάρτες και τσιγάρα δεν βγάζουν κέρδος.Για αυτό και πολλά σημεία που έχουν pos δεν δέχονται να πληρώσεις με κάρτα.

Απλά είναι είδος κράχτης για αυτούς,μαζί με κάρτα θα παρεις και παγωτό τσιχλες κλπ.

Απο την άλλη απαράδεκτο ,και παράνομο το πιθανότερο,να ζητάνε παραπάνω χρήματα για τις κάρτες.

Σωστός. Μας συμφέρει όλους. Πάντως το είχα γράψει και παλαιότερα σε μια συζήτηση στο myphone. Η Deutsche Telekom σταδιακά, σταθερά και με προσεκτικές κινήσεις, κάνει την Cosmote πολύ πιο ισχυρή. Το θέμα είναι να μαλακώσει στάση στο What's Up, γιατί έχει (ψιλό) ξεφύγει σε σχέση με Wind/Q (πολύ φθηνότερες οι καρτοκινητές της Wind) και Vodafone CU (1€ φθηνότερο πακέτο σαν το combo call them all της Cosmote & τα λεπτά μεταφέρονται, μεγάλο + για κάποιον που βάζει κάρτα κάθε μήνα).

Συγνώμη και στη cosmote δεν μεταφέρονται τα λεπτά τον επόμενο μήνα αν βάλεις κάρτα πριν λήξουν οι μονάδες σου; είμαι καινούργιος στο whats up και δεν ξέρω πολλά ακόμα.

Συγνώμη και στη cosmote δεν μεταφέρονται τα λεπτά τον επόμενο μήνα αν βάλεις κάρτα πριν λήξουν οι μονάδες σου; είμαι καινούργιος στο whats up και δεν ξέρω πολλά ακόμα.

Όχι φίλε μου.

Σωστά. Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται, αρκεί να ανανεώσεις πριν λήξει το πακέτο.

Δε μεταφέρονται τα λεπτά από αγορασμένα πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων. Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σωστά. Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται, αρκεί να ανανεώσεις πριν λήξει το πακέτο.

Δε μεταφέρονται τα λεπτά από αγορασμένα πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων. Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται.

Αναφέρθηκα στο Vodafone CU, για What's Up το γνωρίζω αυτό που λες.