Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα πράγμα που ίσως δεν το ξέρετε πολλοι και το διαπίστωσα για δεύτερη φορά σήμερα και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς. Μαζί με το θέμα με το πάρε μοίρασε πιστεύουν αξίζουν να γίνουν sticky. Στο μέρος που είμαι πιάνω μόνο E όλη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ που μετά πιάνω H+. Οπότε τι είπα να δοκιμάσω. Έβαλα στις ρυθμίσεις παρακάτω να πιάνει μόνο 3G η μόνο LTE και τότε έπιασα κανονικά πολύ καλό ίντερνετ. Όταν έχω το 2g 3g 4g αυτόματη σύνδεση πιανω μόνο E. Πιστεύω αρκετοί έχετε αυτό το θέμα και ελπίζω να σας βοηθήσει όπως βοήθησε και μένα.

13c6cd4134d1051f6e34bb54ecc591ac.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Σε νιώθω! Όλη μέρα με Ε την βγάζω... βράδυ και 3g και 4g κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε νιώθω! Όλη μέρα με Ε την βγάζω... βράδυ και 3g και 4g κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε αυτό που πρότεινα με H+ είμαι μόνιμα με αυτό το κόλπο.

Ένα πράγμα που ίσως δεν το ξέρετε πολλοι και το διαπίστωσα για δεύτερη φορά σήμερα και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς. Μαζί με το θέμα με το πάρε μοίρασε πιστεύουν αξίζουν να γίνουν sticky. Στο μέρος που είμαι πιάνω μόνο E όλη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ που μετά πιάνω H+. Οπότε τι είπα να δοκιμάσω. Έβαλα στις ρυθμίσεις παρακάτω να πιάνει μόνο 3G η μόνο LTE και τότε έπιασα κανονικά πολύ καλό ίντερνετ. Όταν έχω το 2g 3g 4g αυτόματη σύνδεση πιανω μόνο E. Πιστεύω αρκετοί έχετε αυτό το θέμα και ελπίζω να σας βοηθήσει όπως βοήθησε και μένα.

13c6cd4134d1051f6e34bb54ecc591ac.jpg

Χρόνια τώρα έχω διαπιστώσει αυτό το πράγμα, για αυτό και επιλέγω 2g μόνο ή 3g μόνο. Δυστυχώς το lte μου το δίνει ως προτεινόμενο αλλά οκ.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μόνο που δεν έχουν τη δυνατότητα όλα τα τηλέφωνα να κλειδώσουν σε συγκεκριμένο τύπο δικτύου, όπως το δικό σου.

Π.χ.

82feb2795a288a027939d2d6e2ee9d60.jpg

Εδώ 4G = 2G/3G/4G και 3G=2G/3G.

Sent from my Moto X Play

Χρόνια τώρα έχω διαπιστώσει αυτό το πράγμα, για αυτό και επιλέγω 2g μόνο ή 3g μόνο. Δυστυχώς το lte μου το δίνει ως προτεινόμενο αλλά οκ.

Το 2G που είναι το E δεν μπαίνει βασικά πουθενά. Με το 3G είναι κομπλέ. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον το έχεις στο αυτόματο να επιλέγει το E ενώ υπάρχει κανονικά καλύτερο σήμα ίντερνετ στην περιοχή.

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο που δεν έχουν τη δυνατότητα όλα τα τηλέφωνα να κλειδώσουν σε συγκεκριμένο τύπο δικτύου, όπως το δικό σου.

Π.χ.

82feb2795a288a027939d2d6e2ee9d60.jpg

Εδώ 4G = 2G/3G/4G και 3G=2G/3G.

Sent from my Moto X Play

Αυτό ίσως να λύνεται με κάποιο πρόγραμμα που να σε κλειδώνει μόνο εκεί που θες.

Με πρόγραμμα δύσκολα αν δεν είσαι root. Μόνο αν δουλεύει το κρυφό μενού *#*#4636#*#* και εκεί που λέει πληροφορίες τηλεφώνου το κλειδώσεις, αλλά θέλει να το επαναλαμβάνεις σε κάθε επανεκκίνηση γιατί χάνεται η ρύθμιση.

Sent from my Moto X Play

Με πρόγραμμα δύσκολα αν δεν είσαι root. Μόνο αν δουλεύει το κρυφό μενού *#*#4636#*#* και εκεί που λέει πληροφορίες τηλεφώνου το κλειδώσεις, αλλά θέλει να το επαναλαμβάνεις σε κάθε επανεκκίνηση γιατί χάνεται η ρύθμιση.

Sent from my Moto X Play

Μπελαλίδικο πάντως αν δεν είσαι ρουτ. Εδώ που μένω εχουμε χρόνια σοβαρό πρόβλημα με το ίντερνετ τη μέρα που πιάνουμε E και το βράδυ H+ που το συγκεκριμένο τρικ σου λύνει τα χέρια πραγματικά. Πιστεύω να βοηθήσει κάποιους.

Λοιπόν παιδιά. Για να μένει πάντα 4G, κάνουμε το εξής.

Πληκτρολογούμε στον dialer *#*#4636#*#* και έπειτα: Πληροφορίες Τηλεφώνου > κατεβαίνετε πιο κάτω > Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου: LTE/GSM auto > και το αλλάζετε σε > LTE only. Και έτσι θα έχετε ΠΑΝΤΑ 4G.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Λοιπόν παιδιά. Για να μένει πάντα 4G, κάνουμε το εξής.

Πληκτρολογούμε στον dialer *#*#4636#*#* και έπειτα: Πληροφορίες Τηλεφώνου > κατεβαίνετε πιο κάτω > Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου: LTE/GSM auto > και το αλλάζετε σε > LTE only. Και έτσι θα έχετε ΠΑΝΤΑ 4G.

Είναι το ίδιο με μόνο 4G αλλά για όλες τις συσκευές? Για να αλλάξει μετά θέλει ξανά κάποια ρύθμιση από εκεί?

Είναι το ίδιο με μόνο 4G αλλά για όλες τις συσκευές? Για να αλλάξει μετά θέλει ξανά κάποια ρύθμιση από εκεί?

Όχι είναι πραγματικό μόνο 4G, καμία σχέση με την απλή ρύθμιση. Υποθέτω πως ναι, από όσο έχω δει, για όλες. Κοίτα, αν το πειράξεις από τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, θα φύγει η αποκλειστική ρύθμιση (LTE only). Οπότε θα πρέπει να ξανά πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στον dialer, διότι οποιαδήποτε παρέμβαση, ακυρώνει την ρύθμιση του αποκλειστικού 4G που ανέφερα.

Όχι είναι πραγματικό μόνο 4G, καμία σχέση με την απλή ρύθμιση. Υποθέτω πως ναι, από όσο έχω δει, για όλες. Κοίτα, αν το πειράξεις από τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, θα φύγει η αποκλειστική ρύθμιση (LTE only). Οπότε θα πρέπει να ξανά πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στον dialer, διότι οποιαδήποτε παρέμβαση, ακυρώνει την ρύθμιση του αποκλειστικού 4G που ανέφερα.

Πολύ καλό τιπ και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς εφόσον δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο μενού.

Πολύ καλό τιπ και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς εφόσον δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο μενού.

Είναι τρομερή ρύθμιση. Μου την έδειξε τυχαία ο ξάδερφός μου, που ξέρει πραγματικά τα πάντα από smartphone/android ρυθμίσεις. Μου λέει βάζεις αυτή τη ρύθμιση και έχεις αποκλειστικά και μόνο 4G. Εν ολίγοις, τέλος οι "random" εναλλαγές σε H+/H/3G/Edge κτλπ!

Κλήσεις λαμβάνεις σε αυτή την επιλογή? Γιατί όλες οι συσκευές δεν έχουν volte ούτε το υποστηρίζει πλήρως το δίκτυο ακόμα νομίζω.

Επίσης,σε ποιές συσκευές βγαίνει το μενού,μήπως είναι για rooted ή με συγκεκριμένη cpu?

Κλήσεις λαμβάνεις σε αυτή την επιλογή? Γιατί όλες οι συσκευές δεν έχουν volte ούτε το υποστηρίζει πλήρως το δίκτυο ακόμα νομίζω.

Επίσης,σε ποιές συσκευές βγαίνει το μενού,μήπως είναι για rooted ή με συγκεκριμένη cpu?

Εννοείται πως λαμβάνεις κλήσεις, κανονικότατα. Όχι δεν είναι για rooted. Εγώ το ενεργοποίησα στο Motorola Moto G 3rd GEN μου και όλα κομπλέ! Όπως και ο ξάδερφός μου, στο Xiaomi του. Από όσο θυμάμαι, μου είχε πει πως στο αυτόματο που το έχουμε οι περισσότεροι, μπερδεύεται το κινητό με της μπάντες... κάτι τέτοιο μου είχε πει και κάνει συχνές εναλλαγές. Οπότε με αυτή τη ρύθμιση, παύουν ουσιαστικά οι εναλλαγές και το smartphone "επικεντρώνεται" ας το πούμε, σε σήμα 4G και μόνο.

Τώρα θα πει κανείς, αν πάω στα βουνά και τα λαγκάδια τι παίζει; Ε εκεί, ίσως επειδή δεν μπορεί να γίνει εναλλαγή σε κατώτερο σήμα, λόγο αυτής της ρύθμισης (H+/H/3g), παίζει να μην έχεις καθόλου σήμα. Εντάξει, δεν γίνεται να τα έχουμε όλα.

Η συγκεκριμένη λύση του παιδιού είναι για κινητά που δεν είναι ρουτ η με custom. Η μόνη λύση βασικά να κάνεις το κινητό να επικεντρωθεί σε 3g η LTE. Εμένα που έχει όλες τις επιλογές είναι με custom Rom νόμιζα ότι το έχουν όλα τα κινητά αλλά νόμιζα λάθος.

Παιδιά αν επιλέξεις LTE only στο κρυφό μενού εννοείται πως κλήσεις δεν πραγματοποιούνται πλέον.

Sent from my Moto X Play

Παιδιά αν επιλέξεις LTE only στο κρυφό μενού εννοείται πως κλήσεις δεν πραγματοποιούνται πλέον.

Sent from my Moto X Play

Τι εννοείς δεν πραγματοποιούνται; Εγώ και άτομα που γνωρίζω, κάνουμε κανονικότατα κλήσεις...

ισως πεφτει στο 3g και δεν το εχετε καταλάβει. Κλήσεις μεσω lte (voLTE) υποστηριζονται απο συγκεκριμενα μοντελα (συνηθως τις μεγαλες ναυαρχιδες),αν θυμαμαι καλα και με περασμενη rom απο κοσμοτε,και δεν ξερω αν εχει επεκταθει στο συνολο του δικτυου,περισσοτερο σαν πιλοτικο πρεπει να παιζει ακομα.

500'WU 100'σε όλους 5€ για 15μερες. Ήταν και παλιά αυτη η κλεψιά;

Ναι ρε συ, το έχουν πολύ καιρό. Το πιο άχρηστο πακέτο ομιλίας για μένα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι εννοείς δεν πραγματοποιούνται; Εγώ και άτομα που γνωρίζω, κάνουμε κανονικότατα κλήσεις...

Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, δηλαδή αυτό :

d4728a22610161ac8631ea83afa62aa2.jpg

Μόλις το επιλέξεις αν δοκιμάσεις να καλέσεις κλείνει η γραμμή αμέσως. Αν σε καλέσει άλλος ακούει ότι είναι κατειλημμένο.

Αν πειράξεις τον τόπο δικτύου από τις ρυθμίσεις μετά, το ακυρώνει αυτό.

Sent from my Moto X Play

Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, δηλαδή αυτό :

d4728a22610161ac8631ea83afa62aa2.jpg

Μόλις το επιλέξεις αν δοκιμάσεις να καλέσεις κλείνει η γραμμή αμέσως. Αν σε καλέσει άλλος ακούει ότι είναι κατειλημμένο.

Αν πειράξεις τον τόπο δικτύου από τις ρυθμίσεις μετά, το ακυρώνει αυτό.

Sent from my Moto X Play

Ναι για το ίδιο μιλάμε φίλε Mark. Εγώ και άλλα άτομα του κύκλου μου, το έχουμε σε LTE only δίχως πρόβλημα. Και το smartphone μου, είναι το Motorola Moto G 3rd GEN. Ούτε root, ούτε custom rom έχει. Και πάρα ταύτα και δέχομαι και πραγματοποιώ κλήσεις.

Μήπως το πειράζεις και από τις ρυθμίσεις τις κανονικές μετά; κι εγώ 2 Motorola 4G συσκευές έχω και κάνει αυτό ακριβώς που σου λέω, εδώ και 2 χρόνια. Και είναι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που δεν έχουμε VoLTE μιας και το κλειδώνει κυριολεκτικά σε 4G.

Sent from my XT1068

Μήπως το πειράζεις και από τις ρυθμίσεις τις κανονικές μετά; κι εγώ 2 Motorola 4G συσκευές έχω και κάνει αυτό ακριβώς που σου λέω, εδώ και 2 χρόνια. Και είναι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που δεν έχουμε VoLTE μιας και το κλειδώνει κυριολεκτικά σε 4G.

Sent from my XT1068

Όχι δεν έχω πειράξει κάτι. Όπως και ο ξάδερφός μου, που έχει Xiaomi. Κλειδώνει απλά σε 4G και εξαλείφεται το πρόβλημα των εναλλαγών.