taliban Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 επιτέλους, με την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής λειτουργεί πλέον και με την σιμ στο 2ο σλοτ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Σημερινή? Δε βγαζει update Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Σημερινή? Δε βγαζει update Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! σήμερα μου την έβγαλε 6.8.1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Eχει περάσει 6μηνο απο την ενεργοποίηση του frog σου? Μετά το πρώτο 6μηνο έχω την εντύπωση ότι τα δωρεάν mb δεν μεταφέρονται Δεν έχω φρογκ αλλά what's up Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι τα mb που μου είχαν απομείνει ήταν από το παρε-μοιρασε που είχα κάνει πριν ένα μήνα κ όχι από τα 500+500 που είχα πριν στην προηγούμενη ανανέωση Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 σήμερα μου την έβγαλε 6.8.1 εμένα εξακολουθεί να μην μου δουλεύει, βγάζει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή, ενώ με την προηγούμενη συνδέομαι κανονικά, υπάρχουν παράπονα και στο play store, άλλο supersu μας βρήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) εμένα εξακολουθεί να μην μου δουλεύει, βγάζει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή, ενώ με την προηγούμενη συνδέομαι κανονικά, υπάρχουν παράπονα και στο play store, άλλο supersu μας βρήκε Σε εμένα και σε ένα φίλο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε 4 συσκευές http://i64.tinypic.com/2zeilxy.jpg Έκδοση 6.8.1 Σε Huawei Mate 8 Asus tablet δικά μου. και Huawei P9 και lenovo tablet Του φίλου. Δεν δουλεύει. τι καθαρή εγκατάσταση κάναμε τι αναβάθμιση από παλιά έκδοση. τι εκκαθάριση δεδομένων τι απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πολλές φορές; κιόλας με τίποτα δεν δουλεύει! Το τρελό της υποθέσεις έχω ένα μπρίκι ZTE l110 σαν τρίτο τηλέφωνο για όλες της δουλειές . (προσοχή smartphone τον 50€ παρακαλώ) και δουλεύει ρολόι από την πρώτη στιγμή... :p :p :p προηγούμενες εκδόσεις δουλεύουν αλλά σου πετάει το μήνυμα κάθε λίγο και λιγάκι ότι υπάρχει νέα έκδοση κάνοντας την μη λειτουργική.... και να σπάνε τα νεύρα σου Τώρα τι ξεφτίλα είναι αυτό το πράγμα δεν ξέρω τι πατάτα έχουν κάνει. ντροπή και αίσχος για την μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνίας στην Ελλάδα τίποτα άλλο.... Edited May 29, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σε εμένα και σε ένα φίλο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε 4 συσκευές http://i64.tinypic.com/2zeilxy.jpg Έκδοση 6.8.1 Σε Huawei Mate 8 Asus tablet δικά μου. και Huawei P9 και lenovo tablet Του φίλου. Δεν δουλεύει. τι καθαρή εγκατάσταση κάναμε τι αναβάθμιση από παλιά έκδοση. τι εκκαθάριση δεδομένων τι απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση πολλές φορές; κιόλας με τίποτα δεν δουλεύει! Το τρελό της υποθέσεις έχω ένα μπρίκι ZTE l110 σαν τρίτο τηλέφωνο για όλες της δουλειές . (προσοχή smartphone τον 50€ παρακαλώ) και δουλεύει ρολόι από την πρώτη στιγμή... :p :p :p προηγούμενες εκδόσεις δουλεύουν αλλά σου πετάει το μήνυμα κάθε λίγο και λιγάκι ότι υπάρχει νέα έκδοση κάνοντας την μη λειτουργική.... και να σπάνε τα νεύρα σου Τώρα τι ξεφτίλα είναι αυτό το πράγμα δεν ξέρω τι πατάτα έχουν κάνει. ντροπή και αίσχος για την μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνίας στην Ελλάδα τίποτα άλλο.... Κ σε εμένα το ίδιο λέει μετά την αναβάθμιση. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μου έβγαλε 2 φορες αναβάθμιση στο play. Στην 1η ειχα το ιδιο προβλημα. Εκανα απεγκατασταση και την ξαναεβαλα,τιποτα. Εκανα διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης(όλων,οχι των προσωρινών) και έβγαλε πάλι το ίδιο αλλά με 1-2 refresh πηρε μπρος. Περασα την 2η αναβάθμιση απο το play και συνεχιζει να παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) αλλαξε και η σελιδα εντωμεταξυ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7207341#post7207341 αντε να βρουμε που ειναι η συνοψη τωρα edit: οκ, βρεθηκε: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp Edited May 29, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Προσπαθώ από χθες να συνδεθώ στην νεα ιστοσελίδα αλλά λέει λάθος κωδικός. Έκανα χθες 2 φορές επαναφορά κωδικου και άλλες 2 σήμερα πάλι δεν μπορώ να κάνω login Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) εγω συνδεθηκα στην νεα σελιδα, αλλα εφαρμογη οχι, συναδελφος εντωμεταξυ με iphone μπηκε κανονικα και με αποθηκευση username/password και μαλιστα σε αριθμο που δεν χρησιμοποιειται στο iphone! ο ιδιος πηρε και τα 5000 της frog, αλλα μετα την ενεργοποιηση εχασε (; ) ή δεν φαινονται τουλαχιστον τα λεπτα για σαββατοκυριακο της frog edit: αν φτιαχτει και στα υπολοιπα, ενημερωστε να κανουμε update Edited May 29, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μπηκα στην ιστοσελιδα αλλα ειναι ελλειπή.. Δεν βγαζει τωρα ούτε το πρόγραμμα μου ουτε λογαριασμούς ουτε τπτ.. Μαλλον σταδιακά φτιάχνεται Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους/όλες! Προκειμένου να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας στο καρτοκινητό μου (COSMOKAPTA) κατέβασα την εφαρμογή "My COSMOTE" από το App Store (iOS) και παρατήρησα ότι μου δημιούργησε(?) αυτόματα ένα email της μορφής 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ@sms.cosmote.gr (όπου 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ ο αριθμός του καρτοκινητού μου), από ότι βλέπω στην εφαρμογή (Ρυθμίσεις-->Προφίλ-->Email). Πρόκειται για πραγματικό email ή κάτι άλλο; Εάν πρόκειται για πραγματική διεύθυνση email, από πού βλέπουμε τα εισερχόμενα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ναι ειναι κανονικό email μπορείς να το δεις στο cloud.cosmote.gr ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειπες @sms.cosmote.gr , δεν ξέρω αυτο μπορεί να ειναι κατι καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ναι ειναι κανονικό email μπορείς να το δεις στο cloud.cosmote.gr ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειπες @sms.cosmote.gr , δεν ξέρω αυτο μπορεί να ειναι κατι καινούριο... Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :) Ενδιαφέρον! Βέβαια εάν πάω στο cloud.cosmote.gr μου λέει ότι δεν έχω κάποιο πακέτο, άρα μάλλον πρόκειται για κάποιο placeholder για το email, εάν ενεργοποιήσω το πακέτο! edit: τώρα είδα τι πρόσθεσες, ναι, @sms.cosmote.gr ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Παιδια με αυτο το αθλιο mycosmote τι παιζει; Το app απλα δε δουλευει και οταν συνδεομαι απο το http://www.cosmοtte.gr δεν εμφανιζει απολυτος κανενα απο τους αριθμους μου. Τραγικο απλα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) στο easytransfer της ιστοσελιδας της κοσμοτε εχει γινει μια αλλαγη: σταματησε πλεον η επιλογη οποιοδηποτε ποσου προς μεταφορα,και η ελαχιστη ειναι τα 6 ευρω,με φιξ τιμες για τις μεταφορες μετα στα 10,15,20 κλπ ευρω. Επισης απο 28/6 καταργουνται τα πακετα 80' προς ολους και 150' προς σταθερα για οσους ειναι γραμμενοι στην παλια προσφορα της κοσμοκαρτας με την ανανεωση των 10 ευρω.Ταυτοχρονα για τους ιδιους συνδρομητες,γινονται διαθεσιμα τα υπαρχοντα εμπορικα πακετα,που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν να τα εχουν https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/katargisi-paketon-cosmoka.pdf Ανακοινώνεται ότι από 28/06/2017 για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAΡΤΑ της COSMOTE παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων : • «80 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα με χρέωση 5,04€» • «150 λεπτά ομιλίας προς όλα τα σταθερά εθνικά δίκτυα με χρέωση 5,04€» Από την ίδια ημερομηνία, για τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά με την οποία λαμβάνουν 450 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα για 1 μήνα για τις δυο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα από €10 και άνω με αυτόματη χρέωση 4€, είναι εμπορικά διαθέσιμα και τα πακέτα «300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 500ΜΒ με 8,5€», «200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 100ΜΒ με 6€», «250’ προς όλα τα δίκτυα με 6€», «350 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με 8€», «EXTRA 100’ προς όλα τα δίκτυα με 2,02€» και «EXTRA 250 ΜΒ Internet με 2,02€». Επίσης, ανακοινώνεται ότι από 28/06/2017, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOΚΑΡΤΑ σταματά η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «45 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας για εθνικές κλήσεις φωνής με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 10€». Μετά την παραπάνω ημερομηνία οι εγγεγραμμένοι στην άνω υπηρεσία συνδρομητές, δεν θα λαμβάνουν επιβράβευση με την ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Τα δωρεάν λεπτά από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που αποκτήθηκαν πριν την παραπάνω ημερομηνία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι την προκαθορισμένη διάρκεια ισχύος τους. Οι συνδρομητές COSMOKΑΡΤΑ έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν αζημίως τη σύμβασή τους. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το http://www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE). Edited May 30, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 στο easytransfer της ιστοσελιδας της κοσμοτε εχει γινει μια αλλαγη: σταματησε πλεον η επιλογη οποιοδηποτε ποσου προς μεταφορα,και η ελαχιστη ειναι τα 6 ευρω,με φιξ τιμες για τις μεταφορες μετα στα 10,15,20 κλπ ευρω. Επισης απο 28/6 καταργουνται τα πακετα 80' προς ολους και 150' προς σταθερα για οσους ειναι γραμμενοι στην παλια προσφορα της κοσμοκαρτας με την ανανεωση των 10 ευρω.Ταυτοχρονα για τους ιδιους συνδρομητες,γινονται διαθεσιμα τα υπαρχοντα εμπορικα πακετα,που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν να τα εχουν https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/katargisi-paketon-cosmoka.pdf από το δελτίο τύπου δεν κατάλαβα αυτό με τα 45 λεπτά αφορά όσους δεν είναι γραμμένοι στο μπόνους ανανέωσης? δεν κατάλαβα τι θα γίνει από 28/6 στο μπόνους ανανέωσης.? . όσο για τα πακέτα καλά κάνει και τα καταργεί. αλλά δεν δίνει και κανένα combo πακέτο και με λίγα sms μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Τι κερδίζει ενας χρηστης what's up με την Ευρωπαϊκή κάρτα νεων? Ειναι διαφορετικες οι προσφορές σε σχέση με το φοιτητικό? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 600 MΒ και 600' προς What's up. Δεν έχεις τα φοιτητικά πακέτα. Αυτή είναι η βασική διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 +οτι πρέπει να βάζεις 10 ευρώ Κάρτα τον προηγούμενο μήνα για να έχεις στον επόμενο τις παροχές αυτές (600 MΒ και 600' προς What's up). Η κάρτα μένει άθικτη για να αγοράσεις άλλα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 από το δελτίο τύπου δεν κατάλαβα αυτό με τα 45 λεπτά αφορά όσους δεν είναι γραμμένοι στο μπόνους ανανέωσης? δεν κατάλαβα τι θα γίνει από 28/6 στο μπόνους ανανέωσης.? . όσο για τα πακέτα καλά κάνει και τα καταργεί. αλλά δεν δίνει και κανένα combo πακέτο και με λίγα sms μέσα. Αυτό το μπόνους με τα 45' πρέπει να είναι παλιότερο από αυτο με τα 450' με κράτηση 4 ευρώ το οποίο δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 600 MΒ και 600' προς What's up. Δεν έχεις τα φοιτητικά πακέτα. Αυτή είναι η βασική διαφορά +οτι πρέπει να βάζεις 10 ευρώ Κάρτα τον προηγούμενο μήνα για να έχεις στον επόμενο τις παροχές αυτές (600 MΒ και 600' προς What's up). Η κάρτα μένει άθικτη για να αγοράσεις άλλα πακέτα. Και το "απλο" whats up δε τα παίρνει αυτα με ανανεωση 10 ευρω??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 βασικα τα εχουν κανει επιεικως ταναπου με τις νεες αλλαγες στην cosmote, παω να μπω απ το site (γιατι την εφαρμογη την ξεχναμε), μου βγαζει: "Καταχώρησε το ΑΦΜ σου για να συνδέσεις τις υπηρεσίες σου στο My COSMOTE ", βαζω το αφμ μου και μετα μου βγαζει: "Τα στοιχεία που καταχώρησες ανήκουν ήδη στο προφίλ σου. Παρακαλούμε συμπλήρωσε διαφoρετικά στοιχεία για να προχωρήσεις. " :D νταξει δηλαδη ελεος, δεν μπορει να ειναι τοσο αχρηστοι, κανενα αδικο δεν εχουν οσοι τους βριζουν στο store, αν ειναι δυνατον πραγματικα! λες και τους χτυπησε ιος! αλλα και ιος να τους χτυπουσε, θα εκανε τοσες μερες να τον καθαρισουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καμία ενημέρωση για κάνα δωράκι και στα καρτοκινητά για του Αγίου πνεύματος; Στα συμβόλαια (τουλάχιστον Cosmote one) έδωσαν και 1500 λεπτά, πέρα από τα 5GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts