lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Σήμερα με καλέσανε 8 φορές από τον αριθμό 2311802400. Δεν το πρόλαβα και το σήκωσα την ένατη. Μου λένε γειά σας ήμαστε από την κοσμοτε και θελουμε να σας ενημερώσουμε ότι χρωστάτε 65€ για το συμβόλαιο σας από προηγούμενο λογαριασμό που δεν έχει πληρωθεί. Και ότι θα μου δώσουν αριθμό λογαριασμού για να βάλω τα λεφτά. Κατάλαβα αμέσως ότι είναι απατη. Τους λεω πλάκα μου κάνετε; Με κάρτα είμαι! Και μου το έκλεισαν. Αν κοιτάξετε το νούμερο στο Google γίνεται χαμός! Το αναφέρω απλά να έχετε τον νου σας. Θα μας ζαλίσουν πάλι οι τηλεφωνικές απάτες από δήθεν παροχους. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 13, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Σήμερα με καλέσανε 8 φορές από τον αριθμό 2311802400. Δεν το πρόλαβα και το σήκωσα την ένατη. Μου λένε γειά σας ήμαστε από την κοσμοτε και θελουμε να σας ενημερώσουμε ότι χρωστάτε 65€ για το συμβόλαιο σας από προηγούμενο λογαριασμό που δεν έχει πληρωθεί. Και ότι θα μου δώσουν αριθμό λογαριασμού για να βάλω τα λεφτά. Κατάλαβα αμέσως ότι είναι απατη. Τους λεω πλάκα μου κάνετε; Με κάρτα είμαι! Και μου το έκλεισαν. Αν κοιτάξετε το νούμερο στο Google γίνεται χαμός! Το αναφέρω απλά να έχετε τον νου σας. Θα μας ζαλίσουν πάλι οι τηλεφωνικές απάτες από δήθεν παροχους. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Τι ξεφτιλες ρε...! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δεν έπρεπε να τους το κλείσεις. Έπρεπε να πάρεις τον αρ.λογαριασμού και να τον δώσεις στο αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για τα περαιτέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δεν έπρεπε να τους το κλείσεις. Έπρεπε να πάρεις τον αρ.λογαριασμού και να τον δώσεις στο αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για τα περαιτέρω... Σωστό...Αν με τηλεφωνήσουν αυτό θα κάνω (και συστήνω σε όσους μας παρακολουθούν εδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Δεν έπρεπε να τους το κλείσεις. Έπρεπε να πάρεις τον αρ.λογαριασμού και να τον δώσεις στο αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για τα περαιτέρω... Αυτοί μου το έκλεισαν! Αλλά και πάλι Δεν το σκέφτηκα αυτό καθόλου γιατί με πήραν πρωί και κοιμόμουν. Απλά έβαλα τον αριθμό στην μαύρη λίστα για να μη μου χτυπάει κλήση καθολου. Απ ότι διάβασα στο Google δεν λένε πάντα ότι είναι από κοσμοτε. Σε άλλους λένε άλλα η κάνουν απλώς αναπάντητες. Είπα να το αναφέρω εδώ μόνο και μόνο γιατί μου είπαν ότι και καλά είναι από κοσμοτε. Με μια αναζήτηση του αριθμού στο Google θα δεις πολλά και διάφορα. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/12/cosmote-photos.html?m=1 https://www.tilefonikos-katalogos.gr/arithmos/2311802400 Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 13, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Μπες στο http://www.cosmote.gr και πάνω δεξιά λέει είσοδος/εγγραφή στο my Cosmote. Sent from my XT1562 Βάζω το email μου για να κάνω εγγραφή αλλά δεν το δέχεται. Λέει ότι το email δεν είναι σωστο. Και δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Μήπως σου γράφει "Έχει ήδη υποβληθεί αίτηση εγγραφής για το email που καταχώρησες. Παρακαλούμε καταχώρησε ένα νέο ή αν είναι ήδη δικό σου, έλεγξε το inbox σου για το μήνυμα ολοκλήρωσης της εγγραφή σου."; Αυτό είναι αν έχεις ήδη χρησιμοποιήσει το ίδιο e-mail στο παρελθόν, και πρέπει απαραίτητα να βάλεις κάποιο άλλο που να μην χρησιμοποιείται. Να ελέγχει αν είναι λάθος το e-mail, δεν νομίζω. Μόλις έβαλα ένα τυχαίο(π.χ. dfdfdfdfdfdfd@df.com) και προχώρησε κανονικά ζητώντας μου να ορίσω password και λοιπά στοιχεία μαζί με αριθμό κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Μήπως σου γράφει "Έχει ήδη υποβληθεί αίτηση εγγραφής για το email που καταχώρησες. Παρακαλούμε καταχώρησε ένα νέο ή αν είναι ήδη δικό σου, έλεγξε το inbox σου για το μήνυμα ολοκλήρωσης της εγγραφή σου."; Αυτό είναι αν έχεις ήδη χρησιμοποιήσει το ίδιο e-mail στο παρελθόν, και πρέπει απαραίτητα να βάλεις κάποιο άλλο που να μην χρησιμοποιείται. Να ελέγχει αν είναι λάθος το e-mail, δεν νομίζω. Μόλις έβαλα ένα τυχαίο(π.χ. dfdfdfdfdfdfd@df.com) και προχώρησε κανονικά ζητώντας μου να ορίσω password και λοιπά στοιχεία μαζί με αριθμό κινητού. Πρώτη φορά προσπάθησα να κάνω εγγραφή δεν έχω δώσει άλλο Mail ποτέ. Έβαλα το κανονικό μου που είναι με ονοματεπώνυμο! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Από ότι βλέπω αυτό στο βγάζει όταν εισάγεις κάτι που δεν είναι e-mail. Δεν είναι δηλαδή της μορφή xxxxxxxxx@yyyy.zzz. Όπως σου είπα βάζοντας ακόμη και τυχαίους χαρακτήρες, αλλά να έχουν αυτή τη διάταξη( οτιδήποτε@οτιδήποτε.οτιδήποτε), προχωράει. Οπότε καλύτερα να ελέγξεις την εισαγωγή αν γίνεται σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Από ότι βλέπω αυτό στο βγάζει όταν εισάγεις κάτι που δεν είναι e-mail. Δεν είναι δηλαδή της μορφή xxxxxxxxx@yyyy.zzz. Όπως σου είπα βάζοντας ακόμη και τυχαίους χαρακτήρες, αλλά να έχουν αυτή τη διάταξη( οτιδήποτε@οτιδήποτε.οτιδήποτε), προχωράει. Οπότε καλύτερα να ελέγξεις την εισαγωγή αν γίνεται σωστά. Ειναι χχχχχ.χχχχχ@yahoo.gr Ανάμεσα στο όνομα και το ονοματεπώνυμο έχω τελεία στο email μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα πουθενα... Δοκιμασα να βάλω κ ένα άλλο Mail που δεν το έχω σαν βασικό κ ούτε αυτό δεν το δέχεται. Σταματάω να προσπαθω δεν θέλει με τίποτα. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 13, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Αν όταν γράφεις το email στο βγάζει σαν πρόβλεψη το πληκτρολόγιο που έχεις τότε στο τέλος αφήνει ενα κενό. Δες μήπως είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Αν όταν γράφεις το email στο βγάζει σαν πρόβλεψη το πληκτρολόγιο που έχεις τότε στο τέλος αφήνει ενα κενό. Δες μήπως είναι αυτό. 1+ από μένα σε αυτό έτσι την είχα πάθει και εγώ κάπου που ήθελα να κάνω εγγραφή Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Αν όταν γράφεις το email στο βγάζει σαν πρόβλεψη το πληκτρολόγιο που έχεις τότε στο τέλος αφήνει ενα κενό. Δες μήπως είναι αυτό. Αυτό ήταν!!!! Που να το φανταστώ.. Ασε που δεν φαινόταν κιόλας ότι άφηνε κενό!! Ευχαριστώ!!! Επίσης μόλις είδα στο fb αυτο Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλεστε στο 13555 για 1gb διαρκειας 24 ωρων. Ή πρόσφορα ισχυει για 14/2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλεστε στο 13555 για 1gb διαρκειας 24 ωρων. Ή πρόσφορα ισχυει για 14/2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν τηλεφωνήσει κάποιος σε φρογκ του λέει "Το φρογκ σου κανει δωρο 500μουμπου για τρεις ημερες, η προσφορα μπορει να ενεργοποιηθει μεχρι την κυριακη 30 Οκτωβρίου στις δώδεκα το βράδυ" ΝΤΟΙΝΚ!! :lol::lol: Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλημερα μολις ενεργοποιηθηκα σε κοσμοκαρτα και θελω να μου πει καποιος πως ενεργοποιω το 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 για δοκίμασε να στείλεις 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλημερα μολις ενεργοποιηθηκα σε κοσμοκαρτα και θελω να μου πει καποιος πως ενεργοποιω το 4g Στείλε SMS 4G ΣΤΟ 1333 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το 1 γιγα το παίρνεις και με μήνυμα data στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Αλλη μια ερωτηση,δεν μπορω μεσα απο την εγαρμογη mycosmote να βρω το πακετο 300'+500μβ.Εχω στο λογαριασμο 8.94 ευρω και οταν παω υπηρεσιες μου βγαζει 200'+100 μβ με 6 ευρω και καποια αλλα για Κυπρο και εξωτερικο. Το 300'+500 μβ πως μπορω να το ενεργοποιησω;Θα ενεργοποιηθει οταν ληξουν τα δωρεαν 100' δωρο; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 14, 2017 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλεστε στο 13555 για 1gb διαρκειας 24 ωρων. Ή πρόσφορα ισχυει για 14/2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δυστυχώς για cosmocarta τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ναι, είναι για whats up Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία, Πως μπορώ να στείλω αίτημα στην κοσμοτε για να μου βάλουν φραγή στα 5ψηφια νούμερα; Έχει κάποιος το λινκ; με λίγο ψάξιμο δεν το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 υπαρχει επιλογή callback στη σελίδα της cosmote π.χ. εδώ στο πάνω μέρος https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal σε παίρνουν πίσω χωρίς χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Αλλη μια ερωτηση,δεν μπορω μεσα απο την εγαρμογη mycosmote να βρω το πακετο 300'+500μβ.Εχω στο λογαριασμο 8.94 ευρω και οταν παω υπηρεσιες μου βγαζει 200'+100 μβ με 6 ευρω και καποια αλλα για Κυπρο και εξωτερικο. Το 300'+500 μβ πως μπορω να το ενεργοποιησω;Θα ενεργοποιηθει οταν ληξουν τα δωρεαν 100' δωρο; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα! Εγώ δεν έχω δει ποτέ το πακέτο (που αγοράζω για το πατέρα μου) με τα 250 λεπτά προς όλους με 6 ευρώ ! γενικά η εφαρμογή νομίζω είναι απαράδεκτη - μου εμφανίζει σε εναν αριθμό κοσμοκάρτα τα ίδια πακέτα με το whats up :X! Επίσης αφού ενεργοποίησα το πακέτο με τα 250 λεπτά εκτός εφαρμογής - χωρίς να λήξουν τα 100 λεπτά που αναφέρεις - θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω και απο μέσα. Τουλάχιστον έχουν καλύτερο σήμα απ' όλους τους άλλους! Edited February 15, 2017 by johnnyb88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts