Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μμμμ σοβαρό πακέτο κοροϊδεύουν το κόσμο για 15 μερες για 7 έπρεπε να το κάνουν ήμαρτον Παναγία μου μόνο στην Ελλάδα αυτά!!!

Η μία το φοιτητικό για 25ημερες η άλλη πακέτο για 15 μερες έλα όμως που ο μήνας έχει 30 η 31 μέρες από την αρχή του κόσμου

Μόνο και μόνο που βγάζουν τέτοια πακέτα μάλλον μας έχουν για ιθαγενείς και όποιος βάζει τέτοια πακέτα είναι ιθαγενείς δεν εξηγείται αλλιώς γιατί απλά το πακέτο είναι κορόιδια ότι και να προσφέρει

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Άρα,

ΜΟΝΟ αυτό "λέει" κάτι (με 7,06€ 300΄προς όλους και 400΄προς WU):

Ξέρει κανείς αν μπορεί να ενεργοποιηθεί με sms ή κλήση στο 1330;

Ή από το app mycosmote (στις Υπηρεσίες); ΟΚ: Απ΄το mycosmote ΔΕΝ ενεργοποιείται.

http://m.whatsup.gr/service/zmw4kQ1RBNDAwXzMwME5UTF80QUxMX0ludGVybmV0

http://i65.tinypic.com/dlrq74.jpg

Edited by jimmiss

Καλησπέρα και καλη βραδιά. Λοιπόν, έχω ένα νούμερο σε What's up. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε frog. Αν κατάλαβα καλά, με κάθε ανανέωση 10€ που θα κάνω, θα παίρνω δωρεάν 300 λεπτά προς όλους, 600 λεπτά προς Frog, και όλα αυτά για έναν μήνα. Κατάλαβα κάτι λάθος; Επίσης, ισχύει ακόμα η προσφορά για τα 4,44 gb για 4,44€; Και αν ναι, πόσες φορές μπορώ να την ενεργοποιήσω κάθε μήνα; Τέλος, για να μεταφέρω το νούμερο από What's up σε Frog, θα πληρώσω το κλασικό 5€, ή όχι, επειδή πάλι cosmote θα είναι; (Η frog το δίκτυο της cosmote δεν χρησιμοποιεί;)
Θάνος :)

Μου ήρθε τούτο το μήνυμα

ΔIΠΛH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: ME KAΘE ANANEΩΣH 10€ EXEIΣ AYTOMATA ΔΩPO 1 GB ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 6 MHNEΣ.EΠIΠΛEON EXEIΣ ΠAKETO 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA + 600' ΠPOΣ WHAT'S UP MONO ME 4€! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μου ήρθε τούτο το μήνυμα

ΔIΠΛH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: ME KAΘE ANANEΩΣH 10€ EXEIΣ AYTOMATA ΔΩPO 1 GB ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 6 MHNEΣ.EΠIΠΛEON EXEIΣ ΠAKETO 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA + 600' ΠPOΣ WHAT'S UP MONO ME 4€! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330.

Και ό,τι το'θελα:

Σε WU υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας με λιγότερο από 6€?

Με 6€ στην CKarta έχει τα 250΄προς όλους. Κάτι αντίστοιχο, δε βλέπω να υπάρχει στο WU.

Και σε μένα τα ίδια:

H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH.

Αυτο έβγαλε σε μένα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλησπέρα και καλη βραδιά. Λοιπόν, έχω ένα νούμερο σε What's up. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε frog. Αν κατάλαβα καλά, με κάθε ανανέωση 10€ που θα κάνω, θα παίρνω δωρεάν 300 λεπτά προς όλους, 600 λεπτά προς Frog, και όλα αυτά για έναν μήνα. Κατάλαβα κάτι λάθος; Επίσης, ισχύει ακόμα η προσφορά για τα 4,44 gb για 4,44€; Και αν ναι, πόσες φορές μπορώ να την ενεργοποιήσω κάθε μήνα; Τέλος, για να μεταφέρω το νούμερο από What's up σε Frog, θα πληρώσω το κλασικό 5€, ή όχι, επειδή πάλι cosmote θα είναι; (Η frog το δίκτυο της cosmote δεν χρησιμοποιεί;)

Η προσφορα με τα 4gb (μου ηρθε καποια στιγμη το δεκεμβριο sms που ελεγε οτι ισχυει μεχρι 31/1/17,δε ξερω αν παρει και αλλη παραταση) ισχυει ακομη και ενεργοποιειται μεχρι δυο φορες το μηνα.εγω που το εκανα frog τελη νοεμβρη απο whats up μου δινει με 10€ καρτα το μηνα, 1gb,100' προς ολους και 60' προς ελλαδα και καποιους διεθνεις προορισμους το μηνα για τους πρωτους 6 μηνες.

Απο whats up σε cosmokarta δεν πληρωνεις κατι και απο cosmokarta σε frog ειναι 3€.

Edited by bbbb

Απο whats up σε cosmokarta δεν πληρωνεις κατι και απο cosmokarta σε frog ειναι 3€.

ALPAK στο 1314 και στέλνεις (αμέσως μετά: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να στείλεις πρώτα ALPAK στο 1314) F στο 1314 με τη χρέωση αυτή..

Επίσης,

όσοι έχετε πάνω από 6 μήνες βάτραχο, πάρτε 1317..δωρεάν και δε θα χάσετε...ΜΗΝ πάρετε όσοι έχετε 2xπλασιαμό €.... ή την προσφορά του δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλους σε κάθε ανανέωση.....

Τι δίνει το φρογκ αν καλέσει κάποιος στο 1317? Καλό είναι να τα γράφεις καθαρά και όχι με γρίφους.

Τι δίνει το φρογκ αν καλέσει κάποιος στο 1317? Καλό είναι να τα γράφεις καθαρά και όχι με γρίφους.

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2

Νομίζω ότι είναι φετινό (2017).

Το'βαλα κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7049575#post7049575

Η frog χρησιμοποιεί το δίκτυο της cosmote? Δηλαδή όπου έχω 4g σήμα με what's up θα έχω και με Frog? Επίσης υπάρχει εφαρμογή όπως το my what's up που κανεις απο εκεί ανανέωση βλέπεις πόσο χρόνο έχεις κτλ? Όπως το βλέπω αξίζει με χίλια η frog ειδικά τα πακέτα Internet που έχει. Η what's up είναι φαρμακείο.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

1) .... Η frog χρησιμοποιεί το δίκτυο της cosmote?

2)...... Δηλαδή όπου έχω 4g σήμα με what's up θα έχω και με Frog?

3)...... Επίσης υπάρχει εφαρμογή όπως το my what's up που κανεις απο εκεί ανανέωση βλέπεις πόσο χρόνο έχεις κτλ?

4)...... Όπως το βλέπω αξίζει με χίλια η frog ειδικά τα πακέτα Internet που έχει. Η what's up είναι φαρμακείο.

1) NAI

2) NAI

3) OXI, αλλά αν έχεις κωδικούς από πριν στο mycosmote περνάς και το frog (ακόμα και από αλλαγή ALPAK). Το mywhats'up "λήγει" σε frog.

4) Όταν μας "μαζέψει" σε 2-3 χρόνια να δεις τι μας "ετοιμάζει".....:)...Δεν ξέρω, λέεεωωω. Γνωρίζοντας πως "δουλεύει" το σύστημα.

Άποψή μου; :

Ό,τι πιο οικονομικό υπάρχει αυτή τη στιγμή (Γενάρης 2017, δε λέω για Φλεβάρη..χαχα :lol: ) είναι ο βάτραχος._

1) NAI

2) NAI

3) OXI, αλλά αν έχεις κωδικούς από πριν στο mycosmote περνάς και το frog (ακόμα και από αλλαγή ALPAK). Το mywhats'up "λήγει" σε frog.

4) Όταν μας "μαζέψει" σε 2-3 χρόνια να δεις τι μας "ετοιμάζει".....:)...Δεν ξέρω, λέεεωωω. Γνωρίζοντας πως "δουλεύει" το σύστημα.

Άποψή μου; :

Ό,τι πιο οικονομικό υπάρχει αυτή τη στιγμή (Γενάρης 2017, δε λέω για Φλεβάρη..χαχα :lol: ) είναι ο βάτραχος._

Οπότε αυτή τη στιγμή προτείνεις να πάω σε Frog αν και στην επίσημη σελίδα δεν είδα κάποιο καλό πακέτο ίντερνετ μόνο τα 600mb με 6 ευρώ έχει. Τα 4.4gb με 4 ευρώ ισχύουν ακόμα?

Οπότε αυτή τη στιγμή προτείνεις να πάω σε Frog αν και στην επίσημη σελίδα δεν είδα κάποιο καλό πακέτο ίντερνετ μόνο τα 600mb με 6 ευρώ έχει. Τα 4.4gb με 4 ευρώ ισχύουν ακόμα?

Ναι: Τα 4GB για 1 μήνα με 4,44€ με sms 17317 στο 1330 ισχύουν ακόμα (Γενάρης 2017, έτσι? )

Δεν προτείνω τπτ: Κρίνεις κ αποφασίζεις τι σε συμφέρει.

Εγώ έχω πάει ήδη απ'τον Απρίλη με όσα διάβαζα από δω (όπως κι εσύ τώρα): Εγώ αποφάσισα και πήρα νέα sim (όχι φορητότητα , ούτε ALPAK).

Και βλέπω ότι όλο κ καλυτερεύει και "προβλέπω" ακόμα καλύτερο μέλλον μέχρι να μαζέψει κόσμο και να κάνει το "μπουμ". Με εννοείς; :p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να μετατρέψω από What's up σε Frog τι ακριβώς κάνω;

Σίγουρα ξέρεις να διαβάζεις; (όχι ούτε καν 1 σελίδα πιο πίσω)?

ALPAK στο 1314 και στέλνεις (αμέσως μετά: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να στείλεις πρώτα ALPAK στο 1314) F στο 1314 με τη χρέωση αυτή..

Ναι: Τα 4GB για 1 μήνα με 4,44€ με sms 17317 στο 1330 ισχύουν ακόμα (Γενάρης 2017, έτσι? )

Δεν προτείνω τπτ: Κρίνεις κ αποφασίζεις τι σε συμφέρει.

Εγώ έχω πάει ήδη απ'τον Απρίλη με όσα διάβαζα από δω (όπως κι εσύ τώρα): Εγώ αποφάσισα και πήρα νέα sim (όχι φορητότητα , ούτε ALPAK).

Και βλέπω ότι όλο κ καλυτερεύει και "προβλέπω" ακόμα καλύτερο μέλλον μέχρι να μαζέψει κόσμο και να κάνει το "μπουμ". Με εννοείς; :p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έγινε σε ευχαριστώ πολύ θα κάνω τη μετάβαση και βλεπουμε. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Φίλε μου, το διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα, πρώτα στέλνω το ALPAK και μετά το F; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν βγάζω νόημα. Επίσης, πιστεύεις θα συνεχιστεί η προσφορά με τα 4 gb και μετά, ή οχι? Και κάτι τελευταίο, για να το κάνω μετά από frog σε What's up αν θελησω, θα έχω κάποια χρεωση;

Φίλε μου, το διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα, πρώτα στέλνω το ALPAK και μετά το F; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν βγάζω νόημα. Επίσης, πιστεύεις θα συνεχιστεί η προσφορά με τα 4 gb και μετά, ή οχι? Και κάτι τελευταίο, για να το κάνω μετά από frog σε What's up αν θελησω, θα έχω κάποια χρεωση;

"Τα πάντα ρει".

Ιδίως στην καρτοκινητή.

Κάνει rhyme, έτσι;

Σοβαρά τώρα (και το μόνο σίγουρο):

Ναι. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται 1 μετάβαση σε frog , κάθε επόμενη μετάβαση θα έχει χρ€ωση...Λογικό δε σου ακούγεται;

Αν θες να "προβλέψω" ΑΝ οι μεταβάσεις το 2020 θα είναι τσαμπέ; : Δεν ξέρω......:lol:

"Τα πάντα ρει".

Ιδίως στην καρτοκινητή.

Κάνει rhyme, έτσι;

Σοβαρά τώρα (και το μόνο σίγουρο):

Ναι. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται 1 μετάβαση σε frog , κάθε επόμενη μετάβαση θα έχει χρ€ωση...Λογικό δε σου ακούγεται;

Αν θες να "προβλέψω" ΑΝ οι μεταβάσεις το 2020 θα είναι τσαμπέ; : Δεν ξέρω......:lol:

Χαχα οκ, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Άμα είναι θα το αφήσω μέχρι να μπει ο Φλεβάρης, και μετά αν ισχύει η προσφορά θα προχωρήσω σε αλλαγή.

Αν κάνω αλλαγή πακέτου από cosmocarta σε frog τα mb που έχω μαζέψει παραμένουν ?

Επίσης εάν παραμείνουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα κάθε φορά που ανανεώνεται με πακέτο ?

Μέσω Tapatalk

Χαχα οκ, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Άμα είναι θα το αφήσω μέχρι να μπει ο Φλεβάρης, και μετά αν ισχύει η προσφορά θα προχωρήσω σε αλλαγή.

Λογικά θα το συνεχίσει, αφού ο μόνος λόγος ύπαρξης του και αύξησης πελατών του είναι το πακέτο ίντερνετ. Λεπτά προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο εχει και η Κιού (+έχει και την καλύτερη εφαρμογή)

Να ρωτησω κατι, αλλα να μου πει καποιος αν το ξερει σιγουρα:

Για την περιστασιακη χρηση Internet, εχω το daily pass για οταν το χρειαστω.

ΑΝ χρειαστω περισσοτερη/συχνοτερη χρηση και καλεσω στο 1330, για να αγορασω 500mb με 5,04€,

οταν αυτα θα ληξουν,

θα επανελθω αυτοματα στο daily pass, ή θα γινει τιποτε αλλο περιεργο και θα μου αδειασει η καρτα με καμια εξωφρενικη χρεωση, ή θα καταργηθει το daily pass?

Τι ισχυει;

Η αγορα ενος τετοιου πακετο, καθεται προσωρινα πανω απο το daily pass, ή φευγεις εντελως απο το daily pass αν πας σε αγορα τετοιου πακετου;

Αν λήξουν λόγω παρέλευσης 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς, δεν έχεις πρόβλημα θα πάρεις από το daily pass.

Αν όμως καταναλωθούν ενώ έχει ακόμα μέρες για να λήξει το πακέτο, τότε χρεώνει από το υπόλοιπο με πολύ υψηλότερη χρέωση.

Καλύτερα ενεργοποίησε την υπηρεσία my internet για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε χρεώσει κάτι όταν δεν έχεις δεδομένα.