KIRIS Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το έκανα πρόσφατα και εγώ!!!Για μερικές ώρες κόβεται το σήμα!!Μετά επανέρχεται και ως το απόγευμα ενεργοποιήθηκε μόνο του!Αν θυμάμαι από cosmoκαρτα σε what's το έκανα ή το ίδιο βράδυ ή την άλλη μέρα το πρωί....Λένε 2 μέρες για να είναι καλυμμένοι.Η διαδικασία σε 1 24ώρο τελείωσε επιτυχώς στελνεις καποιο sms????η γινεται αυτοματα μονο του??θελω να πω για να βαλω ας πουμε καρτες και να αγορασω πακετα πρεπει να κανω κατι η σου ερχεται μηνυμα εγινε wu ξερω γω και μετα βαζεις οτι θες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Στέλνεις μήνυμα για να το κάνεις wu.Το νούμερο γίνεται αυτόματα cosmoκάρτα.Αν θυμάμαι στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μετά αφού απαντήσει η κοτε στέλνεις W πάλι στο 1314 για να το κάνεις wu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τίποτα φιλαράκι.Να'σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έκανα χθες ένα νούμερο από cosmocarta whats up και σε 5 δευτερόλεπτα ήταν έτοιμο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έκανα χθες ένα νούμερο από cosmocarta whats up και σε 5 δευτερόλεπτα ήταν έτοιμο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως με μηνυμα οπως ειπε ο φιλος παραπανω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 πως με μηνυμα οπως ειπε ο φιλος παραπανω?? Ναι στέλνετε alpak στο 1314 και μετά σε δίνει επιλογές για Frog η what's up. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν σε what's up και σε frog 3ευρω. Οι επόμενες είναι όλες με 3 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Ναι στέλνετε alpak στο 1314 και μετά σε δίνει επιλογές για Frog η what's up. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν σε what's up και σε frog 3ευρω. Οι επόμενες είναι όλες με 3 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αααα μπορεις δηλαδη να αλλαζεις ανα διστηματα και να πηγαινεις σε οποιο θελεις?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Προφανώς, αλλά θα δίνεις 3€ για κάθε αλλαγή.. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 αααα μπορεις δηλαδη να αλλαζεις ανα διστηματα και να πηγαινεις σε οποιο θελεις?????? Ναι κανονικά απλα μετά την πρώτη αλλαγή οι επόμενες θέλουν 3 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το app του whats up κολλάει πατάω συνέχεια και δεν κάνει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το app του whats up κολλάει πατάω συνέχεια και δεν κάνει τίποτα.... Σε εμένα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπερα! Αγορασα 2 (cosmote) καρτες sim με τον ιδιο αριθμο για να τις χρησημοποιω σε 2 συσκευες. Υπαρχει καποιος τροπος για ενεργοποιηση τις μιας, και απενεργοποιηση τις αλλης sim, εκτος απ το να αναγκαζομαι να κανω μια αναπαντητη καπου με το κινιτο που θελω να μιλησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Δεν μπορείς να τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες. Στην περίπτωση αυτή όποια βρει σήμα τελευταία θα μπει στο δίκτυο. Κλείνε την μία συσκευή ή βάζε την σε flight mode όταν θες να ενεργοποιήσεις την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπερα! Αγορασα 2 (cosmote) καρτες sim με τον ιδιο αριθμο για να τις χρησημοποιω σε 2 συσκευες. Υπαρχει καποιος τροπος για ενεργοποιηση τις μιας, και απενεργοποιηση τις αλλης sim, εκτος απ το να αναγκαζομαι να κανω μια αναπαντητη καπου με το κινιτο που θελω να μιλησω; Εκτός από αναπάντητη , μπορείς να κάνεις και μία κλήση στο 1314 ή στο 1330 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Δεν μπορείς να τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες. Στην περίπτωση αυτή όποια βρει σήμα τελευταία θα μπει στο δίκτυο. Κλείνε την μία συσκευή ή βάζε την σε flight mode όταν θες να ενεργοποιήσεις την άλλη. Με flight mode παραμενει το σημα στην ιδια συσκευη απλα σου λεει ειναι απενεργοποιημενη. Εκτός από αναπάντητη , μπορείς να κάνεις και μία κλήση στο 1314 ή στο 1330 . Ουτε πηγε το μυαλο μου, καλη ιδεα. Εγω εκανα αναπαντητες στις Μανας μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Δεν κατάλαβες. Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι να βάζω σε flight mode την μία και να έχω την άλλη ενεργοποιημένη. Όταν θέλω να αλλάξω ενεργη συσκευή, βάζω σε flight mode αυτή που δουλεύει. Στη συνέχεια, και ενώ είναι και οι 2 σε f/m, ενεργοποιώ(θέτω εκτός το f/m) στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 2 φορές προσπάθησα για ανανέωση μέσω paypal και δεν τα κατάφερα. Τελικά ανανέωσα με χρήση πιστωτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 2 φορές προσπάθησα για ανανέωση μέσω paypal και δεν τα κατάφερα. Τελικά ανανέωσα με χρήση πιστωτικής. Μου ειχε τυχει με Firefox εμενα να μην κανει ανανεωση με paypal και την εκανα με chrome... Εσενα τι προβλημα παρουσιαστηκε? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όταν θέλω να αλλάξω ενεργη συσκευή, βάζω σε flight mode αυτή που δουλεύει. Στη συνέχεια, και ενώ είναι και οι 2 σε f/m, ενεργοποιώ(θέτω εκτός το f/m) στην άλλη. Οκ ετσι κανω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μου ειχε τυχει με Firefox εμενα να μην κανει ανανεωση με paypal και την εκανα με chrome... Εσενα τι προβλημα παρουσιαστηκε? Με edge το έκανα. Βασικά δεν έκανε τίποτα, πέρασα τα στοιχεία κανονικά πατάω το κουμπί στο τέλος για πληρωμή, φορτώνει και με επαναφέρει την αρχική σελίδα (εκεί που επιλέγεις ποσό, νούμερο κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μου το εκανε παλια στο κινητό ομως κι εμενα. Μαλλον κατι με javascript πρέπει να ειναι,δοκίμασε αλλο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Οτε τβ go μπορούμε να δούμε σε φοιτητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μου ειχε τυχει με Firefox εμενα να μην κανει ανανεωση με paypal και την εκανα με chrome... Εσενα τι προβλημα παρουσιαστηκε? Ειχε προβλημα τις πρωινες ωρες.Τωρα πλεον κανει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχω Cosmokarta και μου ήλθε sms που έλεγε να μπω στο site της Cosmote να διαβάσω τι αλλάζει στην υπηρεσία 0,01 €/Λεπτό προς 2 Αριθμούς COSMOTE από τον άλλο μηνα.. Μπήκα αλλά όσο και να έψαξα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά. Ξέρετε τι αλλάζει με την υπηρεσία αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχω Cosmokarta και μου ήλθε sms που έλεγε να μπω στο site της Cosmote να διαβάσω τι αλλάζει στην υπηρεσία 0,01 €/Λεπτό προς 2 Αριθμούς COSMOTE από τον άλλο μηνα.. Μπήκα αλλά όσο και να έψαξα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά. Ξέρετε τι αλλάζει με την υπηρεσία αυτή; Νομίζω γίνεται 0,02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts