Jump to content

elder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elder

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

elder's Achievements

  1. Καλησπερα παιδια. Στην νεα Συσκευη μου ''Huawei Nova Y90'' αντιμετωπιζω ενα ενοχλητικο προβλημα. (Συγνωμη αλλα δεν βρισκω θεμα με το μοντελο μου εδω στο φορουμ και γραφω εδω μιας και το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα με την παλια μου συσκευη Huawei Nova 5T που εδωσα στην Μανα μου). Σε καθε τραγουδι mp3 που θα ανοιξω να παιξει απο τον φακελο ''Αρχεια'' θα ακουστει παντα ενας ''effect pop up ηχος''. Ξερει κανεις πως τον απενεργοποιω; Αν με ρωτισεται με ποια εφαρμογη ανοιγει τα mp3 ο φακελος ''Αρχεια'' θα σας πως οτι δεν γνωριζω. Παντος υποπτευομαι οτι ΔΕΝ τα ανοιγει με την default εφαρμογη ''Μουσικη'' τις Huawei συσκευης. Το λεω αυτο γιατι αν παιξω μεσα απ την εφαρμογη ''Μουσικη'' δεν αναπαραγει αυτον τον ενοχλητικο ηχο. Εψαξα αρκετα στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω καπου πως το απενεργοποιω.
  2. Ωραια, ρωτησα για να ξερω αν ειναι οκ η συσκευη μου γιατι εχω και το αλλο θεμα με την ειδοποιηση αναπαντητων κλησεων. Μιλησα ομως με τεχνικο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ερχεται ειδοποιηση ηχου μεχρι να δεις την αναπαντητη, οποτε και σε σας το ιδιο θα ισχυει, ευχαριστω για την απαντηση!
  3. Καλησπερα παιδια. Πως μπορω να εχω ηχο ειδοποιησης κλησεων; Μετα απο αναπαντητη κληση, χτυπαει ο ηχος μονο μια φορα μολις τελειωσει η αναπαντητη και αυτο ολο ολο. Γινεται να με ειδοποιει ηχος μεχρι να δω ο ιδιος την κληση; Στις Ειδοποιησεις/Διαχειριση κλησεων ο διακοπτης ''Να επιτρεπονται οι ειδοποιησεις'' φαινεται να ειναι στο ''on'' αλλα ειναι γκριζα η λειτουργια, δεν μπορω π.χ να το αλλαξω. Στο ''Τυπος ειδοποιησης Αναπαντητες κλησεις'' επισης ο διακοπτης ειναι στο ''on'' αλλα ειναι γκριζος και αυτος, δεν διαχειριζεται. Ποιο κατω στον ηχο, εχει προεπιλεγμενο κανονικα τον ηχο (Bongo). Πηρα την συσκευη προσφατα και με τα update με περασε στην εκδοση EMUI 10.0.0 και Android 10. Επισης κατι αλλο που παρατηρησα. Οταν καλει καποιος και η συσκευη ειναι κλειδωμενη, μπορω να συρω το στρογγυλο κουμπι προς τα δεξια για να απαντησω στην κληση. Οταν ομως ειναι ανοιχτη, εχει φως η οθονη, και καλεσει καποιος, τοτε εχει αλλη επιλογη για απαντηση στην κληση πατωντας απλα το πρασινο κουμπι χωρις να το συρης προς τα δεξια. Αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες, το προσεξε κανεις;
  4. Δεν ξερω αν μπορεις να του εχεις και θηκη σιλικονης και wallet μαζι, δεν ειχα ποτε θηκη σε κινιτο και δεν ξερω απο θηκες. Θα ηθελα ενα τετοιο συνδιασμο σε μαυρο, αν εχετε κατι να προτεινετε!
  5. Δεν ειχε διαρκεια πανω απο μια μερα αλλα με κρατησε αρκετα χρονια, και ακομη εχει να δωσει. Το εδωσα στην Μανα μου και ειναι αγκαλια με τον φορτιστη αλλα κανει την δουλεια τις ακομη. Πηρα το 5Τ στα χερια μου, καλοριζικο, και σε ολους οσους το εχουν. Πολυ ομορφο! ;)
  6. @stark αυτην την απαντηση ηθελα ευχαριστω πολυ, ωραιος! :) Kατι τελευταιο; (αν γνωριζεις φυσικα). Ειχα το Samsung galaxy s6 εδω και 4-5 χρονια και δεν ειχα κανενα θεμα ουτε με την μπαταρια, και μιας και δεν το χω καθολου με την τεχνολογια, ηθελα να μαθω αν το 5Τ ειναι κοντα στο S6 σε μπαταρια, καμερα και σε αποδοση γενικοτερα;
  7. Kαλημερα παιδια και απο μενα. Σημερα μαλλον θα παραλαβω και εγω το 5T και ηθελα να ρωτησω τι ισχυει για πρωτη φορτιση και γενικοτερα με την φορτιση τις συσκευης. Ισχυει αυτο που διαβαζω σε καποιες σελιδες οτι καλο ειναι να παιζει στα 90% με 10% η μπαταρια η στα 80% με 20%; Επισης την ωρα που φορτιζει πρεπει να ειναι σε αδρανεια η μπορω να το χρησιμοποιω αν χρειαστει; Ευχαριστω. (θα διαβαζα τις 20 σελιδες μηπως το εγραψε καποιος αλλα δεν προλαβαινω αυτη τι στιγμη, το απογευμα σιγουρα).
  8. Οκ, θα πρεπει να ψαξω απ την αρχη ολο το σημειωματαριο που κραταω σημειωσεις μιας και γινετε χαμος εκει μεσα. Ευχαριστω!
  9. Παιδια ποιον κωδικο μου ζηταει; Θελω να κανω φραγη εισερχομενων κλησεων για ολους προσωρινα. Ευχαριστω!
  10. Καλησπερα παιδια, εχει καπνισει κανεις τον καπνο ''PUEBLO'' ; Ρωταω γιατι διαβασα καπου για λιγοτερα χημικα στον συγκεκριμενο καπνο και πηρα το πρωτο πακετο. Υπαρχει σε μπεζ και blue, πηρα το blue σαν πιο ελαφρυ για αρχη.
  11. Καλημερα παιδια. Ενας φιλος εχει το ''Nokia Lumia 630 Windows Phone 8.1'' και του εβαλα Viber που το χρειαζεται, αλλα βρηκα δυο προβληματα. 1. Δεν μπορει να καλεσει ο ιδιος απ την συσκευη, μονο να τον καλεσουν. 2. Αυτοι που τον καλουν δεν μπορουν με βιντεο κληση, αλλα μονο με κληση. Μου κανει εντυπωση που ενω εχει καμερα, στο Viber δεν την αναγνωριζει. Δεν εχει Skype/FaceBook για να δοκιμαζα απο εκει. Οταν μπορω θα δοκιμασω την συσκευη του με δικο μου Facebook η Skype να δω αν ειναι προβλημα συσκευεις η Viber.
  12. Καλησπερα παιδια. Τι μπορω να κανω για να παρω ενα Theme απο ''Samsung Theme'' το οποιο ειναι Trial; Ειναι το Orange Edge. Ηθελα να το αγορασω αλλα δεν εχω αυτα που ζηταει paypal, δεν εχω τιποτα απο καρτες δηλαδη. Δοκιμασα αυτο που διχνει παρακατω αλλα τιποτα. Η συσκευη μου δεν ειναι root.
  13. Οκ εκλεισα και ξανανοιξα την συσκευη και δοκιμασα update παλι με το smart switch και πρεπει να εγινε. Complete εδωσε παντος! Και αν παω κατω στις ενημερωσεις λογισμικου και κανω μη αυτοματη ληψη λογισμικου μου λεει: Οι πιο προσφατες ενημερωσεις εχουν εγκαταστηθει. :) Τρεχουσα εκδοση G920FXXU5EQH6/G920FBTU5EQH2/G920FXXU5EQCD και δεν μου ζηταει πλεον ενημερωσεις. Ευχαριστω testatos.
  14. Πατησα power button+ volume down+κεντρικο πληκτρο και ειναι σε μια (προς το χρωμμα πρασινο) οθονη και κανει Download και απο κατω λεει ''Do not turn off target''. Tο προβλημα ειναι οτι αυτο εγινε αυτοματα χωρις να προλαβω στο smart switch να παω Ανάκτηση λογισμικού έκτακτης ανάγκης και προετοιμασία και να βαλω μοντελο και το serial number. Τι γινεται τωρα; To smart switch μου διχνει unsupported device, ενω το κινητο κανει Downloading... http://i1341.photobucket.com/albums/o755/skyrim14/Capture_zps8rsc5j8b.png Οσο μπορει να φανει η συσκευη μου: http://i1341.photobucket.com/albums/o755/skyrim14/WIN_20171126_20_01_11_Pro_zpsrvsdrgsy.jpg
  15. Δεν το ηξερα αυτο. Να κανω Download στα Windows 10 αυτην την εφαρμογη; http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Download Mode εννοεις Recovery Mode; Θα το δοκιμασω, αν μπορεις δωσε οδηγιες αναλυτικα. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...