Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα πρόσφατα και εγώ!!!Για μερικές ώρες κόβεται το σήμα!!Μετά επανέρχεται και ως το απόγευμα ενεργοποιήθηκε μόνο του!Αν θυμάμαι από cosmoκαρτα σε what's το έκανα ή το ίδιο βράδυ ή την άλλη μέρα το πρωί....Λένε 2 μέρες για να είναι καλυμμένοι.Η διαδικασία σε 1 24ώρο τελείωσε επιτυχώς

στελνεις καποιο sms????η γινεται αυτοματα μονο του??θελω να πω για να βαλω ας πουμε καρτες και να αγορασω πακετα πρεπει να κανω κατι η σου ερχεται μηνυμα εγινε wu ξερω γω και μετα βαζεις οτι θες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στέλνεις μήνυμα για να το κάνεις wu.Το νούμερο γίνεται αυτόματα cosmoκάρτα.Αν θυμάμαι στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μετά αφού απαντήσει η κοτε στέλνεις W πάλι στο 1314 για να το κάνεις wu

Έκανα χθες ένα νούμερο από cosmocarta whats up και σε 5 δευτερόλεπτα ήταν έτοιμο.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα χθες ένα νούμερο από cosmocarta whats up και σε 5 δευτερόλεπτα ήταν έτοιμο.

πως με μηνυμα οπως ειπε ο φιλος παραπανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως με μηνυμα οπως ειπε ο φιλος παραπανω??

Ναι στέλνετε alpak στο 1314 και μετά σε δίνει επιλογές για Frog η what's up. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν σε what's up και σε frog 3ευρω. Οι επόμενες είναι όλες με 3 ευρώ.

Ναι στέλνετε alpak στο 1314 και μετά σε δίνει επιλογές για Frog η what's up. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν σε what's up και σε frog 3ευρω. Οι επόμενες είναι όλες με 3 ευρώ.

αααα μπορεις δηλαδη να αλλαζεις ανα διστηματα και να πηγαινεις σε οποιο θελεις??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

αααα μπορεις δηλαδη να αλλαζεις ανα διστηματα και να πηγαινεις σε οποιο θελεις??????

Ναι κανονικά απλα μετά την πρώτη αλλαγή οι επόμενες θέλουν 3 ευρώ.

Καλησπερα!

Αγορασα 2 (cosmote) καρτες sim με τον ιδιο αριθμο για να τις χρησημοποιω σε 2 συσκευες.

Υπαρχει καποιος τροπος για ενεργοποιηση τις μιας, και απενεργοποιηση τις αλλης sim, εκτος απ το να αναγκαζομαι να κανω μια αναπαντητη καπου με το κινιτο που θελω να μιλησω;

Δεν μπορείς να τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες. Στην περίπτωση αυτή όποια βρει σήμα τελευταία θα μπει στο δίκτυο. Κλείνε την μία συσκευή ή βάζε την σε flight mode όταν θες να ενεργοποιήσεις την άλλη.

Καλησπερα!

Αγορασα 2 (cosmote) καρτες sim με τον ιδιο αριθμο για να τις χρησημοποιω σε 2 συσκευες.

Υπαρχει καποιος τροπος για ενεργοποιηση τις μιας, και απενεργοποιηση τις αλλης sim, εκτος απ το να αναγκαζομαι να κανω μια αναπαντητη καπου με το κινιτο που θελω να μιλησω;

Εκτός από αναπάντητη , μπορείς να κάνεις και μία κλήση στο 1314 ή στο 1330 .

Δεν μπορείς να τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες. Στην περίπτωση αυτή όποια βρει σήμα τελευταία θα μπει στο δίκτυο. Κλείνε την μία συσκευή ή βάζε την σε flight mode όταν θες να ενεργοποιήσεις την άλλη.

Με flight mode παραμενει το σημα στην ιδια συσκευη απλα σου λεει ειναι απενεργοποιημενη.

Εκτός από αναπάντητη , μπορείς να κάνεις και μία κλήση στο 1314 ή στο 1330 .

Ουτε πηγε το μυαλο μου, καλη ιδεα.

Εγω εκανα αναπαντητες στις Μανας μου. :lol:

Δεν κατάλαβες. Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι να βάζω σε flight mode την μία και να έχω την άλλη ενεργοποιημένη. Όταν θέλω να αλλάξω ενεργη συσκευή, βάζω σε flight mode αυτή που δουλεύει. Στη συνέχεια, και ενώ είναι και οι 2 σε f/m, ενεργοποιώ(θέτω εκτός το f/m) στην άλλη.

2 φορές προσπάθησα για ανανέωση μέσω paypal και δεν τα κατάφερα. Τελικά ανανέωσα με χρήση πιστωτικής.

2 φορές προσπάθησα για ανανέωση μέσω paypal και δεν τα κατάφερα. Τελικά ανανέωσα με χρήση πιστωτικής.

Μου ειχε τυχει με Firefox εμενα να μην κανει ανανεωση με paypal και την εκανα με chrome... Εσενα τι προβλημα παρουσιαστηκε?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Όταν θέλω να αλλάξω ενεργη συσκευή, βάζω σε flight mode αυτή που δουλεύει. Στη συνέχεια, και ενώ είναι και οι 2 σε f/m, ενεργοποιώ(θέτω εκτός το f/m) στην άλλη.

Οκ ετσι κανω και εγω.

Μου ειχε τυχει με Firefox εμενα να μην κανει ανανεωση με paypal και την εκανα με chrome... Εσενα τι προβλημα παρουσιαστηκε?

Με edge το έκανα. Βασικά δεν έκανε τίποτα, πέρασα τα στοιχεία κανονικά πατάω το κουμπί στο τέλος για πληρωμή, φορτώνει και με επαναφέρει την αρχική σελίδα (εκεί που επιλέγεις ποσό, νούμερο κλπ.).

Μου το εκανε παλια στο κινητό ομως κι εμενα. Μαλλον κατι με javascript πρέπει να ειναι,δοκίμασε αλλο browser

Ειχε προβλημα τις πρωινες ωρες.Τωρα πλεον κανει κανονικα

Εχω Cosmokarta και μου ήλθε sms που έλεγε να μπω στο site της Cosmote να διαβάσω τι αλλάζει στην υπηρεσία 0,01 €/Λεπτό προς 2 Αριθμούς COSMOTE από τον άλλο μηνα.. Μπήκα αλλά όσο και να έψαξα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά. Ξέρετε τι αλλάζει με την υπηρεσία αυτή;

Εχω Cosmokarta και μου ήλθε sms που έλεγε να μπω στο site της Cosmote να διαβάσω τι αλλάζει στην υπηρεσία 0,01 €/Λεπτό προς 2 Αριθμούς COSMOTE από τον άλλο μηνα.. Μπήκα αλλά όσο και να έψαξα, δεν έλεγε τίποτα σχετικά. Ξέρετε τι αλλάζει με την υπηρεσία αυτή;

Νομίζω γίνεται 0,02