Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην ξεχναμε και το twin sim της cosmote, εγω ετσι εχω την 2η καρτα (κανονικη - μεγαλη) σε 2ο κινητο

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι. Εγώ έχω 2 nano SIM, και στη μια έχω βάλει μια σταγόνα κόλλα σε έναν αντάπτορα σε micro, και έχω το συνδυασμό που θέλω.

Σήμερα έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και μου δώσανε το 1gb δωρο.... Δεν μου στέλνουν κωδικό reloadit όμως!!! Έστειλα και μήνυμα Υ στο 1330 για να δω αν θα μου έρθει αλλά και πάλι δεν ήρθε.

Την κάρτα την έβαλα το πρωί.

Σήμερα έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και μου δώσανε το 1gb δωρο.... Δεν μου στέλνουν κωδικό reloadit όμως!!! Έστειλα και μήνυμα Υ στο 1330 για να δω αν θα μου έρθει αλλά και πάλι δεν ήρθε.

Την κάρτα την έβαλα το πρωί.

Στείλε δωρεάν CODES στο 1313 να δεις αν υπάρχει κάποιος διαθεσιμος κωδικος.Πιθανον να κόλλησε το σύστημα..

Στείλε δωρεάν CODES στο 1313 να δεις αν υπάρχει κάποιος διαθεσιμος κωδικος.Πιθανον να κόλλησε το σύστημα..

Ευχαριστώ!!!!! Έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε ο κωδικός !!!!

Κάτι είχε κολλήσει μάλλον....

Έβαλα κάρτα 6€ σε καταστημα Γερμανός και μου έστειλε κωδικό Silver στο reloadit it με δώρο διπλασιασμο της επόμενης ανανέωσης αν γίνει σε 7 μέρες.Επειδη βάζω κάρτα μια φορά το μήνα λόγω φοιτητικού,είναι εξαιρετικο το δώρο.Θα βάλω αύριο μεθαύριο.Το έχω ξανακερδισει άλλη μια φορά πριν αρκετά χρόνια και μου έκανε εντύπωση ότι τώρα το κέρδισα σε κωδικό Silver και όχι Gold γιατί συνέχεια 10€ βάζω και έπαιρνα τα κλασικά δώρα.

Έβαλα κάρτα 6€ σε καταστημα Γερμανός και μου έστειλε κωδικό Silver στο reloadit it με δώρο διπλασιασμο της επόμενης ανανέωσης αν γίνει σε 7 μέρες.Επειδη βάζω κάρτα μια φορά το μήνα λόγω φοιτητικού,είναι εξαιρετικο το δώρο.Θα βάλω αύριο μεθαύριο.Το έχω ξανακερδισει άλλη μια φορά πριν αρκετά χρόνια και μου έκανε εντύπωση ότι τώρα το κέρδισα σε κωδικό Silver και όχι Gold γιατί συνέχεια 10€ βάζω και έπαιρνα τα κλασικά δώρα.

Μια χαρά δώρο!!!!!!

Με 6€ κάρτα?? Περίεργο!!!! Συνήθως διπλασιασμο δίνουν με 10€!! Απ ότι θυμάμαι δηλαδή...

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν βάλουμε κάρτα σε κατάστημα Γερμανος η κοσμοτε δίνουν και καλύτερο reloadit από ότι αν βάλουμε κάρτα από περίπτερο.

Όχι πάντα βέβαια....

Edited by lek88

Μόλις ενεργοποίησα σε cosmoκαρτα το πακέτο για 500ΜΒ για 1 μήνα με 5€. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί το 4G; (3G μου κλειδώνει μόνο και έχω σήμα εδώ που είμαι). Η κάρτα μου είναι micro SIM συμβατή με 4G και το τηλέφωνο γυρισμένο σε 4G.

Μόλις ενεργοποίησα σε cosmoκαρτα το πακέτο για 500ΜΒ για 1 μήνα με 5€. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί το 4G; (3G μου κλειδώνει μόνο και έχω σήμα εδώ που είμαι). Η κάρτα μου είναι micro SIM συμβατή με 4G και το τηλέφωνο γυρισμένο σε 4G.

Υποστηρίζει 4g η συσκευή σου?? το έχεις ενεργοποιησει το 4g στην συσκευή? Μπορεί εκεί που είσαι να μην έχει 4g απλά!

Edit: τώρα είδα ότι το έχεις γυρισμένο σε 4g. Μπορεί απλά να μην εχει εκεί που είσαι. Δεν έχει σε όλες τις περιοχές η τα σημεία

Edited by lek88

4G στο 1333.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Κάτι περίεργα διάβαζα σε πιο πίσω σελίδες, για ενεργοποιήσεις 4G με συγκεκριμένα πακέτα μόνο και απενεργοποιήσεις μόλις αυτά λήξουν. Τα απλά τα κάνει δύσκολα συνήθως η Cosmote. Για αυτό ρωτάω... Χρειάζεται να τους πάρω τηλέφωνο ή όχι;

edit: Τώρα το είδα. Ευχαριστώ Amyntaios. Το έκανα.

edit: Και ενεργοποιήθηκε και εμφανίζει το σηματάκι 4G πλέον.

Edited by theo1973

Κάτι περίεργα διάβαζα σε πιο πίσω σελίδες, για ενεργοποιήσεις 4G με συγκεκριμένα πακέτα μόνο και απενεργοποιήσεις μόλις αυτά λήξουν. Τα απλά τα κάνει δύσκολα συνήθως η Cosmote. Για αυτό ρωτάω... Χρειάζεται να τους πάρω τηλέφωνο ή όχι;

Απλά να στείλεις 4G στο 1333 για ενεργοποίηση αν δεν το έχεις κάνει. Μια φορά το κάνεις αυτό. Τηλέφωνο δεν χρειάζεται να πάρεις.... . Κ αυτοί να στείλεις το sms θα σου πουν δεν θα κάνουν κάτι άλλο.

Υπέθεσα ότι το είχες στείλει αυτό μιας και είπες ότι εχεις γυρίσει την συσκευή σε 4g

Edited by lek88

Μια χαρά δώρο!!!!!!

Με 6€ κάρτα?? Περίεργο!!!! Συνήθως διπλασιασμο δίνουν με 10€!! Απ ότι θυμάμαι δηλαδή...

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν βάλουμε κάρτα σε κατάστημα Γερμανος η κοσμοτε δίνουν και καλύτερο reloadit από ότι αν βάλουμε κάρτα από περίπτερο.

Όχι πάντα βέβαια....

Εδώ και 2-3 μήνες βάζω σε καταστημα Cosmote πάνω από 10€ και πάντα τα ίδια δίνει.. Σήμερα σε Γερμανό έδωσε αυτό.Ετυχε..

Καλημέρα, έχω φοιτητικό wats up και βάζω ανελλιπώς κάθε μήνας 10€ που έδιναν και κάτι δωράκια 600 λεπτά και 600mb, αυτόν το μήνα τα δώρα δεν έχουν μπει, ξέρει κάποιος κάτι?
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Καλημέρα, έχω φοιτητικό wats up και βάζω ανελλιπώς κάθε μήνας 10€ που έδιναν και κάτι δωράκια 600 λεπτά και 600mb, αυτόν το μήνα τα δώρα δεν έχουν μπει, ξέρει κάποιος κάτι?

πρέπει να έχεις βάλει κάρτα δέκα ευρώ τον προηγούμενο μήνα για να μπουν τον επόμενο μήνα. μην πως έληξε? το πάσο σου? ή έχουν μπει και δεν έχεις λάβει κάποιο μυνημα?

Και σε μένα το ίδιο. Δεν έχει μπει ούτε χρόνος ούτε δεδομένα.εννοείται πως έβαλα 10 ευρώ πριν μια βδομάδα

Το μονο διαφορετικό που έκανα σε σχέσει με τις άλλες φορές είναι που έβαλα τα 10€ μέσο PayPal αλλά μέσα απο την εφαρμογή του wats up

Εμένα μου τα στειλε κανονικά και μάλιστα πιο νωρίς απο οτι αλλες φορές...στείλτε ενα μήνυμα Υ στο 1330 να δείτε τι έχετε.

Εμένα μου τα στειλε κανονικά και μάλιστα πιο νωρίς απο οτι αλλες φορές...στείλτε ενα μήνυμα Υ στο 1330 να δείτε τι έχετε.

Και αυτό το έκανα αλλά τίποτε

Αν έχεις smartphone, τσέκαρε αν στην εφαρμογή my what's up σου εμφανίζει τα φοιτητικά πακέτα.

Αν έχεις smartphone, τσέκαρε αν στην εφαρμογή my what's up σου εμφανίζει τα φοιτητικά πακέτα.

Τα εμφανίζει κανονικά, μήπως ξέρει κανείς αν έχουμε κανένα support να τους στείλω μήνυμα?

Εάν είσαι σίγουρος ότι είχες βάλει κάρτα μέσα στον Μάρτη και δεν σου δώσανε τα δωράκια εχθές, τότε ναι, θα μπορούσες να πάρεις να ρωτήσεις γιατί έγινε αυτό.

Ε την εποχή μας δεν ξεχνάς και εύκολα τι έκανες 10€, τέλος πάντων τους πήρα τηλέφωνο και περιμένω να το δουν και να πάρουν πίσω απο την τεχνική υπηρεσία