panosz75 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Είσαι ο πρώτος που αναφέρεις τέτοια ταχύτητα με what's up.Να ρωτήσω και κάτι άλλο ποιο πακέτο ιντερνετ έχεις ενεργοποιημένο? Σήμερα ανανέωσα κι έβαλα το 500άρι που σου δίνει 300+300ΜΒ για ένα φίλο/γνωστό για 15 μέρες. Γενικά βάζω 500ΜΒ γιατί έτσι ενεργοποιεί το 4G. Αν βάλεις 60ΜΒ/3€ σου δίνει μόνο 3.5G. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σήμερα ανανέωσα κι έβαλα το 500άρι που σου δίνει 300+300ΜΒ για ένα φίλο/γνωστό για 15 μέρες. Γενικά βάζω 500ΜΒ γιατί έτσι ενεργοποιεί το 4G. Αν βάλεις 60ΜΒ/3€ σου δίνει μόνο 3.5G. Mάλλον σιγα σιγά θα βγάλουμε άκρη τι παίζει.Εγώ έχω την προσφορά με την ευρωπαική κάρτα νέων και έχω 600mb με κάθε ανανέωση.Μάλλον τελικά η cosmote στο what's up δίνει πρόσβαση στο 4G μόνο με τα προπληρωμένα πακέτα και όχι με τα bonus mb.Eτσι εχω εικονικό 4G!Οταν τελειώσουν τα 600 mb θα ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο και εγώ για να δω αν ισχύει αυτό το σενάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Mάλλον σιγα σιγά θα βγάλουμε άκρη τι παίζει.Εγώ έχω την προσφορά με την ευρωπαική κάρτα νέων και έχω 600mb με κάθε ανανέωση.Μάλλον τελικά η cosmote στο what's up δίνει πρόσβαση στο 4G μόνο με τα προπληρωμένα πακέτα και όχι με τα bonus mb.Eτσι εχω εικονικό 4G!Οταν τελειώσουν τα 600 mb θα ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο και εγώ για να δω αν ισχύει αυτό το σενάριο. Μπορεί να παίζει κι αυτό, δεν ξέρω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αλλοι χρηστες με what's up και 4G να κάνουν speedtest?Να αναναφερουν και τι mb εχουν. Πακετο ή bonus.Η εξυπηρέτηση πελατών παντως μου ειπε οτι επρεπε να εχω κανονικες ταχυτητες και με τα 600mb της προσφοράς απο την ευρωπαικη καρτα νεων.Παντως δεν την εμπιστευομαι την εξυπηρέτηση. Μαλλον αυτο που αναφερω πιο πανω παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 στο Internet day pass μπορεις να σερφαρεις απεριοριστα ολη μερα?youtube Κτλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 στο Internet day pass μπορεις να σερφαρεις απεριοριστα ολη μερα?youtube Κτλπ? οχι βεβαια μακαρι να ειχανε καποιο πακετο απεριοριστων , αλλα δεν γινεται διοτι δεν θα μπορουσανε να μπαινουνε αλλοι χρηστες οποτε πολυ δυσκολο να τυχει να βαλουνε απεριοριστο ιντερνετ στο δικτυο, εχει ημερησιο οριο 15mb μετα πεφτει η ταχυτητα σε dial up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το internet day pass, απεριοριστο ειναι, απλα σου ριχνει την ταχυτητα τοσο, μετα τα 'πολλα' 15 mb που δεν φτανουν ουτε 5 σελιδες να δεις, ετσι οπως εχει βαρυνει το internet σημερα, και μετα σου ριχνει την ταχυτητα τοσο(gprs) που ναι μεν εχεις internet αλλα ειναι σαν να μην εχεις.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το internet day pass, απεριοριστο ειναι, απλα σου ριχνει την ταχυτητα τοσο, μετα τα 'πολλα' 15 mb που δεν φτανουν ουτε 5 σελιδες να δεις, ετσι οπως εχει βαρυνει το internet σημερα, και μετα σου ριχνει την ταχυτητα τοσο(gprs) που ναι μεν εχεις internet αλλα ειναι σαν να μην εχεις.... :( πιο σπαστικο δεν υπαρχει απο αυτο, καλυτερα οταν καποιος μπαινε με ιντερνετ ολη μερα να βγαζει την επιλογη φορτωση εικονων και να μπαινει με μινι οπερα , οποτε θα του μειωνει το ογκων των σελιδων και δεν θα καταναλωνει τον ογκο σε 5 μονο σελιδες . κατι αλλο στα καρτοκινητα της cosmote υπαρχει οριο πολιτικης ορθης χρησης στην χρηση ιντερνετ την ημερα; πχ στην vodafone εμαθα εχτες οτι εχει τα 500mb και μετα αναπροσαρμοζεται η ταχυτητα , Aρα για να λειτουργει το δικτυο της καλα και να μην αποσυμφοριζεται πρεπει και η κοσμοτε να το κανει αυτο, γνωρίζεται εσεις κάτι;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ρε παιδιά ποιος μπορεί να φάει 500 σε μια μέρα αν δεν το έχει κάνει tethering και να κατεβάζει από κανένα PC; Δεν έχω πάρει ποτέ το ημερήσιο με το 1€ γιατί πάντα έχω πακέτο, όμως για απλό browsing τα 15mb αρκούν για πολλές σελίδες. Είναι υπερβολή οι 5 στον αριθμό που διάβασα. Δε μιλάμε να βλέπουμε βίντεο. Και από την άλλη, flash αν δεν κάνω λάθος δεν δείχνουν τα κινητά, από τη μάνα τους τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εγω κανω tethering. Και για λιγες νορμαλ εργασιες που διεκπεραιωνω, υπολογιζω οτι χρειαζομαι γυρω στα 80-100mb. Ουτε flash, ουτε youtube ουτε τιποτε βαρυ. Επειδη ασχολουμαι και με δημιουργια σελιδων σε web, αν εμβαθυνεις λιγο, αλλα δεν ειναι και καμια σοφια, μην κοιτας που εχουμε ολοι dsl στα σπιτια, μια σελιδα απο ενα ειδησεογραφικο site, με ολα τα 'εξτρα' που φορτωνουν, ανετα φτανουν στο 1mb να φορτωσεις τη homepage τους. Τι λεμε τωρα; Ίδιο ηταν το νετ το 2000, ιδιο ειναι το 2014? Εχει φορτωσει πολυ. Οι developers που φτιαχνουν σελιδες, δεν καθονται να κανουν βελτιστοποιηση για κινητα. Σου λεει οτι κατα 90% απο dsl θα την δει, είτε 500Kb ειναι, ειτε 1,5mb ειναι η σελιδα, η dsl δεν θα καταλαβει και πολλα. Αλλα στο κινητο, είτε στο ιδιο στο κινητο, ειτε με tethering, αλλαζει το πραγμα. Για σερφαρισμα λοιπον σε καμια 15αρια tabs, και να δω και καποια emails μου, θελω σιγουρα 50mb+. Αν κανω και λιγα πραγματα παραπανω, φτανω και τα 80. Ε, με τα 15mb που δινουν οι @@@@ες, δεν φτανει να δεις παρα ελαχιστα. Αφου εχω φτασει να ψαχνω τροπο να τρεξω opera mini στον υπολογιστη! Μην επεκταθω, τα 15mb να τα εδιναν το 2000, οχι το 2014. Οσο για τις προσφορες σε sms, αντι να δινουν data, να μην σχολιασω καλυτερα, γιατι θα γινω κακος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Mάλλον σιγα σιγά θα βγάλουμε άκρη τι παίζει.Εγώ έχω την προσφορά με την ευρωπαική κάρτα νέων και έχω 600mb με κάθε ανανέωση.Μάλλον τελικά η cosmote στο what's up δίνει πρόσβαση στο 4G μόνο με τα προπληρωμένα πακέτα και όχι με τα bonus mb.Eτσι εχω εικονικό 4G!Οταν τελειώσουν τα 600 mb θα ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο και εγώ για να δω αν ισχύει αυτό το σενάριο. και τα 60ΜΒ με 3€ προπληρωμένο είναι αλλά δεν μπορείς να τα εκμεταλλευτείς με 4G σύμφωνα με έναν προλαλήσαντα.. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 και τα 60ΜΒ με 3€ προπληρωμένο είναι αλλά δεν μπορείς να τα εκμεταλλευτείς με 4G σύμφωνα με έναν προλαλήσαντα.. Εκτός απο αυτο το προπληρωμενο πακέτο.Παντως δεν βλέπω αλλα speedtest με what's up και 4G. Μονο τοσοi λιγοι χρήστες του myphone εχουμε 4G what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εγω κανω tethering. Και για λιγες νορμαλ εργασιες που διεκπεραιωνω, υπολογιζω οτι χρειαζομαι γυρω στα 80-100mb. Ουτε flash, ουτε youtube ουτε τιποτε βαρυ. Επειδη ασχολουμαι και με δημιουργια σελιδων σε web, αν εμβαθυνεις λιγο, αλλα δεν ειναι και καμια σοφια, μην κοιτας που εχουμε ολοι dsl στα σπιτια, μια σελιδα απο ενα ειδησεογραφικο site, με ολα τα 'εξτρα' που φορτωνουν, ανετα φτανουν στο 1mb να φορτωσεις τη homepage τους. Τι λεμε τωρα; Ίδιο ηταν το νετ το 2000, ιδιο ειναι το 2014? Εχει φορτωσει πολυ. Οι developers που φτιαχνουν σελιδες, δεν καθονται να κανουν βελτιστοποιηση για κινητα. Σου λεει οτι κατα 90% απο dsl θα την δει, είτε 500Kb ειναι, ειτε 1,5mb ειναι η σελιδα, η dsl δεν θα καταλαβει και πολλα. Αλλα στο κινητο, είτε στο ιδιο στο κινητο, ειτε με tethering, αλλαζει το πραγμα. Για σερφαρισμα λοιπον σε καμια 15αρια tabs, και να δω και καποια emails μου, θελω σιγουρα 50mb+. Αν κανω και λιγα πραγματα παραπανω, φτανω και τα 80. Ε, με τα 15mb που δινουν οι @@@@ες, δεν φτανει να δεις παρα ελαχιστα. Αφου εχω φτασει να ψαχνω τροπο να τρεξω opera mini στον υπολογιστη! Μην επεκταθω, τα 15mb να τα εδιναν το 2000, οχι το 2014. Οσο για τις προσφορες σε sms, αντι να δινουν data, να μην σχολιασω καλυτερα, γιατι θα γινω κακος.... θέλω και εγώ να χρησιμοποιήσω όπερα μίνι στον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω πως. Πιστεύω ότι ο όπερα μίνι του κινητού είναι φοβερός καμία σχέση του κινητού με τον όπερα του υπολογιστή. Ήθελα να σου στείλω μύνημα προσωπικό να σε ρωτήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παλια ειχα καταφερει να τρεξω opera mini στον υπολογιστη. Αλλα ηταν επιπονη διαδικασια. Java, δεν επαιζει καλα το copy paste, κλπ Μετα, σε καποια αναβαθμιση λειτουργικου κατι δεν επαιζε και τα παρατησε. Ολα αυτα, γιατι εν ετει 2014, δινουν 15mb γρηγορου internet, οταν 15mb ειναι ογκος για τα ιντερνετικα δεδομενα που υπηρχαν πριν απο δεκα χρονια. Το μονο καλο ειναι οτι βρισκεις πια πολυ ευκολοτερα απ'οτι στο παρελθον, πολλα wifi ελευθερα, και εχουμε την cosmote λιγοτερο αναγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μα αν το χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 μέρες το μήνα, που θα σου φάει 5€ για 75ΜΒ είναι αυτονόητο πως θα δώσεις 5€ για να πάρεις πακέτο με 500ΜΒ. Έχω την εντύπωση πως ο μόνος πρακτικός λόγος που υπάρχει το 15ΜΒ/1€ είναι για να μην χρεώνεται πολλά € ο λογαριασμός ή η κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, κάποιος που δεν ξέρει να χειριστεί το κινητό καλά και μπαίνει μια στο τόσο Internet θα χρεωθεί το μάξιμουμ 30-31€το μήνα σε αντίθεση με το αν έμπαινε χωρίς πακέτο και δεν υπήρχε και αυτός ο περιορισμός, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε λίγη ώρα να έφτανε αυτό το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μα αν το χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 μέρες το μήνα, που θα σου φάει 5€ για 75ΜΒ είναι αυτονόητο πως θα δώσεις 5€ για να πάρεις πακέτο με 500ΜΒ. Έχω την εντύπωση πως ο μόνος πρακτικός λόγος που υπάρχει το 15ΜΒ/1€ είναι για να μην χρεώνεται πολλά € ο λογαριασμός ή η κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, κάποιος που δεν ξέρει να χειριστεί το κινητό καλά και μπαίνει μια στο τόσο Internet θα χρεωθεί το μάξιμουμ 30-31€το μήνα σε αντίθεση με το αν έμπαινε χωρίς πακέτο και δεν υπήρχε και αυτός ο περιορισμός, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε λίγη ώρα να έφτανε αυτό το ποσό. νομίζω ότι άμα το έχει απενεργοποιήσει κάποιος το ίντερνετ όλη ημέρα δεν θα μπορέσει να φορτώσει ούτε αυτα τα 15μβ θα του τα φάει όλη την κάρτα έτσι δεν είναι , δεν είναι πανάκριβη η όγκοχρέωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Νομίζω πως αν το απενεργοποιήσεις απλά δεν μπαίνει καθόλου Internet. Αυτό είναι και το νόημα που λένε σε όλους που βλέπουν χρεώσεις χωρίς να το θέλουν απενεργοποιήστε το αν δεν βρίσκετε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 νομίζω ότι άμα το έχει απενεργοποιήσει κάποιος το ίντερνετ όλη ημέρα δεν θα μπορέσει να φορτώσει ούτε αυτα τα 15μβ θα του τα φάει όλη την κάρτα έτσι δεν είναι , δεν είναι πανάκριβη η όγκοχρέωση ; Δεν υπάρχει πλέον ογκοχρέωση. Εκεί που κινδυνεύεις να σου φάει την κάρτα είναι όταν τα 500 ΜΒ τελιώσουν πριν τις 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο διάστημα σε χρεώνει 1 ευρώ το ΜΒ ( αυτή είναι η μόνη ογκοχρέωση ) 51 ευρώ μου έφαγε σε λίγα μόνο λεπτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το internet day pass, θα ηταν το τελειοτερο πακετο, αν εδινε γρηγορο net, οχι για 15 ψωρο-megabytes, αλλα τουλαχιστον μια 100αρα mb. Εκτιμω οτι ειναι μεν απεριοριστο, ολη τη μερα νετ, εκτιμω οτι ειναι 1 ευρω για ολη μερα, εκτιμω οτι δεν εχω τιποτε αλλο να φοβαμαι οτι θα χρεωθω. Αλλα, gprs internet, πιο αργο κι απο slow motion? Ειλικρινα, ας εβαζε 'κοφτη' στο 3g ρε παιδια. Καλλιο κοφτης σε κατι γρηγορο, παρα gprs. Ειναι σαν να σε κατεβαζει απο τη λεωφορο, στον καρόδρομο. Ασε με στην λεωφορο, και περιορισε με εκει. Οταν σε ριχνει απο το 3g, ουσιαστικα με 2-5kb/second ταχυτητα, απλα καθεσαι και περιμενεις ενα 5 λεπτο να ανοιξει μια σελιδα. Ε μην το @@@ας το θεμα ρε cosmote! Μη δινεις ξερω γω 25 kb/s που πιανει το 3G, δωσε σταθερα πχ ενα 10kb/sec, να πουμε οτι κατι τσουλαει στο σερφαρισμα. Αφου πολλες φορες, απο την πολυ καθυστερηση, ψαχνομαι μηπως με αποσυνδεσε και δεν το πηρα ειδηση. Λες και δεν ειμαστε στην ΕΕ. Μοσχοπουλανε τα mb λες κι ειναι χρυσαφι. Οριακα κρατιεμαι με αυτο το πακετο, θα μπορουσε να ειναι τελειο, αλλα το κανουν τραγικο. Οπου και οπως μπορω, το υποκαθιστω. Απλα το εχω γιατι θελω να ειμαι ησυχος οτι δεν θα φαω καμια τρελη χρεωση. Αλλα για να πω οτι καλυπτει τις αναγκες μου, δεν τις καλυπτει. Και ειναι οτι ο περιορισμος οπως τον εχουν κανει, με τον τροπο που τον υλοποιουν, ειναι πραγματικα μαζοχιστικος. Πακετο data δεν θα αγορασω. Οπως δεν πηγα ποτε σε συμβολαιο. Θελω απολυτη σταθεροτητα, και οχι ρισκα με χρεωσεις. Αλλα δωστε μια τιμια προταση. Αυτα ειναι τα βασανιστηρια του cosmokarta user που θελει ενα αξιοπρεπες internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τη χασουρα απο την τηλεφωνια πανε να τη μαζεψουν απο το ιντερνετ. Αν ξυπνησουμε και σταματησουμε για λιγο να αγοραζουμε δεδομενα θα δεις πως θα αρχισουν οι προσφορες. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Στείλε δωρεάν 5 στο 1330 μέχρι την Κυριακή 05/10 στις 12:00 τα μεσάνυχτα, για να κερδίσεις αμέσως 500 λεπτά και 500 SMS προς WHAT’S UP, με ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 06/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τι να τα κανουμε ρε cosmote τα sms? Λες κι ειμαστε ολοι 18χρονα που δεν εχουμε δουλεια να κανουμε, ολη τη μερα να τσαταρουμε και να στελνουμε sms στους κολητους! Data θελει ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για twinSIM, μπορουμε να ζητησουμε microSIM και nanoSIM;;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για twinSIM, μπορουμε να ζητησουμε microSIM και nanoSIM;;; Λογικά ναι έτσι και αλλιώς τα πληρώνεις άρα γιατί όχι? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 είχα μαζέψει μέσω της φοιτητικής προσφοράς 11gb ίντερνετ (11.592 MB) τα οποία λύγανε σήμερα στις 15.44... την ίδια ώρα ακριβώς έκανα ανανέωση 10 ευρώ ώστε να πάρω δώρο άλλα 600 ΜΒ και να προστεθούν μαζί με τα 11gb για τον επόμενο μήνα... έκανα την ανανέωση όμως τα δεδομένα έληξαν πριν μου έρθει το μήνυμα ότι προστέθηκαν τα καινούρια... υπάρχει ρε παιδιά κανένας τρόπος να τα πάρω πίσω??? 1 χρόνο τα μάζευα κι έφαγα απίστευτη ξενέρα... Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts