Yoda Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εκανα την περασμένη εβδομάδα "Αίτημα δημιουργίας λίστας ανάλυσης κλήσεων" για το καρτοκινητό μου. Μέχρι χθες ήταν σε εκκρεμότητα. Βλέπω σήμερα το αίτημα σαν διεκπεραιωμένο. - Μπαίνω στο Μy cosmote, επιλέγω "Εμφάνιση ανάλυσης κλήσεων" - Μου στέλνουν τον 5ψήφιο κωδικό, τον καταχωρώ, - Βλέπω μία επιλογή "Αναλυτική Κατάσταση Χρήσης 01/06/2014 - 01/07/2014", το τσεκάρω, πατάω εμφάνιση και μου βγαίνει μήνυμα: "Λυπούμαστε, δεν μπορείς να διαχειριστείς την υπηρεσία" Καμιά ιδέα?? Επικοινώνησα σήμερα με εξυπηρέτηση πελατών (callback) Mου είπαν ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υποστηρίζεται... ΔΕ δίνεται λίστα κλήσεων μέσω MyCosmote για κοσμοκάρτες. Επέμεινα και της είπα ότι αφ ενός υπάρχει η επιλογή να εκδώσω τέτοια λίστα, αφ ετέρου "το διεκπεραίωσαν" και μου εμφανίζεται η επιλογή να την τυπώσω αλλά δεν κάνει τίποτε... Η τελική της απάντηση ήταν ότι "Δε λειτουργεί ακόμη η υπηρεσία και αν θέλω ανάλυση κλήσεων πρέπει να κάνω γραπτό αίτημα με φαξ και φωτοτυπία της ταυτότητάς μου" Φαξ??? Σιγά μη το στείλω και με περιστέρι... Ισχύει αυτό που μου είπε ή απλά ήθελε να με ξεφορτωθεί? Εχει πάρει κανείς ανάλυση κλήσεων κοσμοκάρτας μέσω MyCosmote? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 ρε παιδιά φορτωσα με δέκα ευρώ την κοσμοκαρτα μέσω viva.gr Τώρα πως ενεργοποιω τα 500 mb με πέντε ευρώ; πείτε μου και με μήνυμα ΆΛΛΑ και μέσω του σάιτ της κοσμοτε εάν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 ρε παιδιά φορτωσα με δέκα ευρώ την κοσμοκαρτα μέσω viva.gr Τώρα πως ενεργοποιω τα 500 mb με πέντε ευρώ; πείτε μου και με μήνυμα ΆΛΛΑ και μέσω του σάιτ της κοσμοτε εάν γίνεται! Σου έγραψα να στείλεις 200 στο 1330. Γιατί το ρωτάς ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Σου έγραψα να στείλεις 200 στο 1330. Γιατί το ρωτάς ξανά; μήπως το 200 που λες είναι για τα 200 ΛΕΠΤΆ προς όλους; γι'αυτό ξανά ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλό θα ήταν να ανοίξουμε και το site της Cosmote να δούμε τι προγράμματα έχει για να ξέρουμε γιατί μιλάμε. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 μήπως το 200 που λες είναι για τα 200 ΛΕΠΤΆ προς όλους; γι'αυτό ξανά ρωτάω! Φίλε μου, μια επίσκεψη στη σελίδα της cosmote θα σε βοηθήσει. Όχι μόνο θα ενημερωθείς για διάφορες προσφορές, αλλά θα κάνεις και τη δουλειά σου μόνος σου και γρηγορότερα. Φιλικά πάντα. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό θα ήταν να ανοίξουμε και το site της Cosmote να δούμε τι προγράμματα έχει για να ξέρουμε γιατί μιλάμε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μια απλή έρευνα μπορεί να μας δώσει πολλές απαντήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ρωτάμε απολύτως βασικά πράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα παιδιά που έχουν θέμα με το internet (καταναλώνεται σημαντικό ποσό της κάρτας όταν τελειώσουν τα ΜΒ του προγράμματος) προτείνω το 3G watchdod. Πολύ χρήσιμο app, μπορείτε να ρυθμίσετε στα πόσα ΜΒ/GB θα σταματήσει η πρόσβαση του κινητού στο internet, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμά σας. Δοκιμασμένο με απόλυτη επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλώντας στο 1330 μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο 200 λεπτά προς όλους, να εγγραφείς εάν θέλεις στην υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης των 200 λεπτών όταν τελειώσουν και επίσης να ενεργοποιήσεις τα 500 mb πανεύκολα σε δυο λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Φίλε μου, μια επίσκεψη στη σελίδα της cosmote θα σε βοηθήσει. Όχι μόνο θα ενημερωθείς για διάφορες προσφορές, αλλά θα κάνεις και τη δουλειά σου μόνος σου και γρηγορότερα. Φιλικά πάντα. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μια απλή έρευνα μπορεί να μας δώσει πολλές απαντήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ρωτάμε απολύτως βασικά πράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα παιδιά που έχουν θέμα με το internet (καταναλώνεται σημαντικό ποσό της κάρτας όταν τελειώσουν τα ΜΒ του προγράμματος) προτείνω το 3G watchdod. Πολύ χρήσιμο app, μπορείτε να ρυθμίσετε στα πόσα ΜΒ/GB θα σταματήσει η πρόσβαση του κινητού στο internet, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμά σας. Δοκιμασμένο με απόλυτη επιτυχία. ρε παιδιά δεν ρωτάω ΠΟΙΈΣ προσφορές υπάρχουν αλλά ΠΩΣ τις ενεργοποιω ΑΠΌ ΤΟΝ browser του κινητού!!!! έλεος δηλαδή αφού η κοσμοτε δεν έχει εφαρμογή να το κάνει αυτό και μας παιδεύει!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά δεν ρωτάω ΠΟΙΈΣ προσφορές υπάρχουν αλλά ΠΩΣ τις ενεργοποιω ΑΠΌ ΤΟΝ browser του κινητού!!!! έλεος δηλαδή αφού η κοσμοτε δεν έχει εφαρμογή να το κάνει αυτό και μας παιδεύει!!!! παράδειγμα εδώ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_Internet_Monthly_Pass200_ck/section/Prepaid_COSMOKARTA ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΜΕ ΜΉΝΥΜΑ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 ρε παιδιά φορτωσα με δέκα ευρώ την κοσμοκαρτα μέσω viva.gr Τώρα πως ενεργοποιω τα 500 mb με πέντε ευρώ; πείτε μου και με μήνυμα ΆΛΛΑ και μέσω του σάιτ της κοσμοτε εάν γίνεται! Όπως βλέπεις, ρώτησες για ενεργοποίηση και μέσω sms και μέσω web. Για web δε νομίζω να υπάρχει κάτι, θα το είχε αναφέρει κάποιος, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό. Επιπλέον, στο link που ανέφερα θα βρεις πληροφορίες όχι μόνο για προσφορές και πακέτα, αλλά και για τον τρόπο ενεργοποίησής τους. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όπως βλέπεις, ρώτησες για ενεργοποίηση και μέσω sms και μέσω web. Για web δε νομίζω να υπάρχει κάτι, θα το είχε αναφέρει κάποιος, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό. Επιπλέον, στο link που ανέφερα θα βρεις πληροφορίες όχι μόνο για προσφορές και πακέτα, αλλά και για τον τρόπο ενεργοποίησής τους. Φιλικά. δεν έχει τον τρόπο του πακέτου ιντερνέτ με τα 500!!!! Αλλά αναφέρει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και με κλήση (αλλά το θεωρώ πολύ πρωτόγονο να παίρνω τηλέφωνο για 2 λεπτά, για ενεργοποίηση ενός πακέτου που γίνεται με ένα κλικ σε άλλες εταιρίες.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Επίσης θα έβλεπες ότι το πακέτο με τα 500 mb ονομάζεται 200 mb, και το μήνυμα 200 στο 1330 είναι στα 10" Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) μήπως το 200 που λες είναι για τα 200 ΛΕΠΤΆ προς όλους; γι'αυτό ξανά ρωτάω! Το 200 στο 1330 ενεργοποιεί τα 500 ΜΒ (.&-)(Τελεία και Παύλα) Οποιαδήποτε άλλη άποψη θα την σεβαστώ , αν το δοκιμάσει πρώτα αυτός που το γράφει όπως το δοκίμασα εγώ. Δεν το γράφει πουθενά πλέον - κάποτε το έγραφε) Edited July 30, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το 200 στο 1330 ενεργοποιεί τα 500 ΜΒ (.&-)(Τελεία και Παύλα) Οποιαδήποτε άλλη άποψη θα την σεβαστώ , αν το δοκιμάσει πρώτα αυτός που το γράφει όπως το δοκίμασα εγώ. Δεν το γράφει πουθενά πλέον - κάποτε το έγραφε) Επιβεβαιώνω. Παλιά το πακέτο ήταν 200ΜΒ, αλλά εδώ και αρκετό καιρό το έχουν μονίμως σε προσφορά στα 500ΜΒ, ίσως για να το επαναφέρουν στα 200 κάποια στιγμή. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) εντάξει τα ενεργοποιησα αυτά που ήθελα Ευχαριστώ. μια παρατήρηση σε δικαρτο πρέπει η κάρτα what's up να είναι στην πρώτη θέση για να δουλεύει σωστά η εφαρμογή της. Edited July 30, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δοκίμασε με internet explorer που είναι και ο προτεινόμενος από την εφαρμογή. Δοκίμασε να βάλεις το 30 μπροστά από τον αριθμό του τηλεφώνου. Αν δεν γίνει με κανέναν από τους 2 αυτούς τρόπους δύστυχος (το λέω γιατί και εγώ έτσι το έκανα τελικά) κάθεσαι μπροστά στο υπολογιστή και παίρνεις τηλέφωνο στο 13838 για να σε βοηθήσουν. Έλεος με αυτη την cosmote. Προσπάθησα όπως είπες αλλά τζίφος. Είπα να ξανακαλέσω την εξυπηρέτηση . Όμως δεν έγινε τίποτα και είπαν θα με πάρουν πίσω. Στο δεύτερο τηλέφωνο μου είπαν να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό για να μην σβήσω τον άλλον και χάσω το ιστορικό . Εδώ το κλείσαμε με την προτίμησή μου στο να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό . Ξεκιναω την δημιουργία για να πάρω το μήνυμα οτι το τηλέφωνο χρησιμοπιειται . Πεστε μου τι άλλο να κάνω πριν την κάνω για αλλού. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω Wi-Fi tethering από την πρώτη σιμ που είναι what's up και το ταμπλετ που λαμβάνει δεν ανοίγει καμία σελίδα! Όταν κάνω το ίδιο με την δεύτερη σιμ που είναι συμβόλαιο vodafone το ταμπλετ μια χαρά σερφάρει! Τι γίνεται ; τι να φταίει; ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω !!!! Κόβει το tethering η κοσμοτε; μπορεί; Edited July 31, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μόλις ενεργοποίησα το 1 gigs και συνειδητοποίησα τη μαγκιά που κάνει η cosmote εις βάρος φυσικά... Είχα το πακέτο των 500 mb το οποίο έληγε σήμερα στις 21.00 και διαθέσιμο 50 mb. Όταν ανανεώσω διαπίστωσα πως δεν δαπανώνται τα mb που λήγουν σήμερα αλλά αυτά που ενεργοποιήθηκαν με προσφορά με συνέπεια τα πρώτα να πάνε περίπατο... Είμαι πιστός άλλο μόνο για αυτό ΚΡΙΜΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κάποιο λάθος θα κάνεις, δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κάποιο λάθος θα κάνεις, δεν ισχύει αυτό που λες. Γιατί κάνω λάθος... Έστειλα μήνυμα Υ στο 1330 και το είδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γιατί η προσφορά λέει ότι πρώτα καταναλώνει τα δωρεάν mb και μετά τα δικά σου Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γιατί η προσφορά λέει ότι πρώτα καταναλώνει τα δωρεάν mb και μετά τα δικά σου Άρα το ίδιο λέμε... που είναι το πρόβλημα... Απλά εγώ έκανα τη βλακεία και δεν ειδα τους όρους της προσφοράς αλλά ΟΚ είναι όπως το δει κανείς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή... ΖΗΤΩ ταπεινά συγγνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη συζήτηση κάνουμε και είναι όπως το λες, εγώ που το ενεργοποίησα στην αρχή του πακέτο βγήκα κερδισμένος, μου μένουν mb και για τον άλλο μήνα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Απλά θα ανανεώσεις το πακέτο των 500 ΜΒ και τα 50 ΜΒ θα ανανεωθούν και αυτά για 30 ημέρες ακόμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εκανα μεταφορά από καρτοκινητό vodafone σε cosmoκάρτα, αλλά όσο κι αν ψάχνω για δωρεάν χρόνο ομιλίας για ανανέωση απο 10 ευρώ στο site της cosmote δεν βρίσκω κάτι. Τα 300 λεπτά προς όλους ήταν για ενεργοποίηση μέχρι το 2013. Εγώ δεν το βρίσκω ή όντως η cosmote δεν έχει bonus ανανέωσης για νέους πελάτες;:X Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Δεν έχει. Αν είχες τα 300 λεπτά με το καρτοκινητό vodafone, μάλλον δεν έπρεπε να το αλλάξεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts