haris_led Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μου έχει τύχει και γίνεται αυτό που λέω.. Μάλιστα, μπήκα στη διαδικασία να το επιβεβαιώσω ρωτώντας το συνδρομητή και μου είπε ότι όντως έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ώστε να μη δέχεται αποκρύψεις.. Για Cosmote πάντα μιλάμε. Για να μην μπερδευόμαστε, αυτό που λες το έχει κάνει από την συσκευή του. Πχ κάποιο app που απορρίπτει κλήσεις με απόκρυψη. Αν το είχε κάνει μέσω δικτύου, δεν θα έφτανε ποτέ η κλήση στο κινητό που όπως λες χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει. Ουσιαστικά το app μόλις δει κλήση από απόκρυψη είναι σαν να πατάει το πλήκτρο απόρριψης και άρα βγαίνει κατειλημμένο στον καλούντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μέχρι πόσα μηνύματα στέλνει την μέρα μέσω της Web εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 μεχρι 10 την ημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μέχρι πόσα μηνύματα στέλνει την μέρα μέσω της Web εφαρμογής; μπορεις να στειλεις δωρεαν;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 πφφφ, αν μιλαμε για το mycosmos, ναι, δωρεαν μην την ευκαιρια να ρωτησω κατι κ εγω: εχω ενεργοποιησει την προωθηση κ παιρνω τα mail μου εκει και μου στελνει ειδοποιηση καθε φορα που εχω mail σε sms, κ ειχε γραψει εδω ενας φιλος οτι μπαινει καθε τοσο κ σβηνει τα mail (γιατι γεμιζει καθε τοσο), ηθελα να ρωτησω, πρεπει να τα σβηνουμε κι απο τα διαγραμμενα; νομιζω ναι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναι αλλιως μένουν μέσα και φαινεται ακόμα γεμάτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μoυ ηρθε πριν κατι μερες ενα sms απο την cosmote που ελεγε οτι αλαλζουν οι ρυθμισεις ιντερνετ απο 1η Μαιου αν δεν κανω λαθος,και οτι αν θελω να συνεχισω να μπαινω ιντερνετ,να παρω τηλ σε εναν 4ψηφιο αριθμο,αλλα κατα λαθος εσβησα το μηνυμα και δεν εχω τον αριθμο. Εχει ερθει και σε αλλους αυτο το μνμ?Ξερει κανεις τον αριθμο που καλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Με την 5€ κάρτα, πόσα χρήματα πιστώνονται μετά την αφαίρεση του φόρου; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 5/1.12=4.46€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Υπαρχει τροπος ειτε οταν ειναι κλειστο το κινητο ειτε ανοικτο, οταν παιρνει καποιος να βγαινει τηλεφωννητης και να λεει καποιο μηνυμα ? πχ καλεστε στο ταδε νουμερο Αυτος που ακουει το μηνυμα χρεωνεται ? Edited April 28, 2013 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μoυ ηρθε πριν κατι μερες ενα sms απο την cosmote που ελεγε οτι αλαλζουν οι ρυθμισεις ιντερνετ απο 1η Μαιου αν δεν κανω λαθος,και οτι αν θελω να συνεχισω να μπαινω ιντερνετ,να παρω τηλ σε εναν 4ψηφιο αριθμο,αλλα κατα λαθος εσβησα το μηνυμα και δεν εχω τον αριθμο. Εχει ερθει και σε αλλους αυτο το μνμ?Ξερει κανεις τον αριθμο που καλουμε? Tι ειναι τουτο παλι? Εγω μπαινω με cosmote internet daily pass. Ειπαν θα αλλαξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μoυ ηρθε πριν κατι μερες ενα sms απο την cosmote που ελεγε οτι αλαλζουν οι ρυθμισεις ιντερνετ απο 1η Μαιου αν δεν κανω λαθος,και οτι αν θελω να συνεχισω να μπαινω ιντερνετ,να παρω τηλ σε εναν 4ψηφιο αριθμο,αλλα κατα λαθος εσβησα το μηνυμα και δεν εχω τον αριθμο. Εχει ερθει και σε αλλους αυτο το μνμ?Ξερει κανεις τον αριθμο που καλουμε? 1250 δωρεαν Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Tι ειναι τουτο παλι? Εγω μπαινω με cosmote internet daily pass. Ειπαν θα αλλαξει κατι? ελα ντε, εγω με μηνιατικο, αλλα δεν μου ρθε κατι, αν εχει κανεις περισσοτερες πληροφοριες ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Υπαρχει 4g micro sim What's Up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μάλλον πρόκειται για νέο πακέτο: 200 λεπτά προς όλους με 5€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Για κάποιο λόγο όταν μπαίνω στο 0.facebook υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μου στείλει μήνυμα η ΚΟΤΕ για το ντέιλι πας και με χρεώνει 1 ευρώ, την έχω πάθει ήδη 2 φορές και απο τότε δεν ξαναμπήκα. Είναι γενικό πρόβλημα ή είναι πχ λόγω συσκευής; Έχω το Νοκια 5800 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services δωστε μου μια ερμηνεία. Βάζει κάποιος 10 ευρώ στις 15/5 (εχοντας ηδη ενεργοποιήσει την προσφορά 10 ->300') . Ο χρόνος των 300΄ που παιρνει στις 15/5 θα ισχύει ως 15/6,το καταλαβα καλά? update: επίσης εδω: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_200_lepta/section/COSMOKARTA_Services λέει οτι οσοι εχουν τα 300' δεν μπορούν να πάρουν το πακέτο. Μετά τις 15/5 που μάλλον τελειώνουν τα 300' θα μπορούν να το έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τα 300 λεπτα που δινει η cosmocarta einai mexri 15/5 Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας έως 15/05/2013. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services Tα 500 ΜΒ μεχρι 31/5 Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις πακέτων έως 31/5/2013. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_Internet_Monthly_Pass200_ck/section/COSMOKARTA_Services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 δεν αντιλέγω,αλλά δεν ρώτησα ακριβώς αυτό. Μέχρι 15/5 ισχύουν οι ανανεώσεις που δίνουν τα 300΄ή τα ίδια τα 300' πρέπει να καταναλωθούν ως 15/5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κάτι ετοιμάζει για το internet η cosmote. Πιθανόν προσφορά αντίστοιχη της vodafone cu που δίνει 3 Gb δωρεάν για την εβδομάδα 29/4 έως 06/5. Αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 δεν αντιλέγω,αλλά δεν ρώτησα ακριβώς αυτό. Μέχρι 15/5 ισχύουν οι ανανεώσεις που δίνουν τα 300΄ή τα ίδια τα 300' πρέπει να καταναλωθούν ως 15/5? Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 πλακα μας κανουν εκει στην cosmote ε?? τι πακετα για 15 μερες ειναι αυτα??? ουτε δωρα απο reloaded να ηταν! πωπωπω... τα μαζευω τα μπογαλακια μου σιγα σιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 πλακα μας κανουν εκει στην cosmote ε?? τι πακετα για 15 μερες ειναι αυτα??? ουτε δωρα απο reloaded να ηταν! πωπωπω... τα μαζευω τα μπογαλακια μου σιγα σιγα.... Τα μπέρδεψες λίγο ή μου φαίνεται. Η προσφορά ισχύει εδώ και αρκετό καιρό και πήρε παράταση για ανανεώσεις έως 15/5. Φυσικά τα 300' δώρο ισχύουν για 30 ημέρες. Να ξέρουμε τι διαβάζουμε και τι λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 μαλλον σου φαινεται γιατι εδω αυτο γραφει: http://www.whatsup.gr/services/360-pros-what-s-kai-60-pros-ola-ta-diktya ανεφερομουν σε πακετα που εχουν και χρονο (και sms αλλα τωρα πλεον κλαφτα) προς ολους. υπαρχει αυτη τη στιγμη αλλο πακετο με sms και χρονο προς ολους? τελευταια εβαλα με 7 ευρω ενα τετοιο το οποιο απ' οτι βλεπω τωρα, παπαλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κάτι ετοιμάζει για το internet η cosmote. Πιθανόν προσφορά αντίστοιχη της vodafone cu που δίνει 3 Gb δωρεάν για την εβδομάδα 29/4 έως 06/5. Αναμονή... Nαι αλλα παει η Μ. Δευτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts