Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στη wind παιρνεις ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ 100 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10ε και 300 λεπτα προς ολους με ανανεωση 20ε, και τα λεφτα σου μενουν στη καρτα..

Πραγματικά "φοβερή" η αντιπρόταση που έκανες, που απαιτεί και φορητότητα... Επίσης με 20 ευρώ παίρνεις 200 λεπτά σπέσιαλιστ ΠΛΕΟΝ. Το ξέχασες; Και τα αγοραστά πακέτα από το υπόλοιπο είναι κατά βάση προς wind/q. Τι να τα κάνει το παιδί;

Φίλε μην τον ακούς και η Κοσμοτέ έχει το ίδιο και καλύτερο. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις δίκτυο.

Στην Κοσμοκάρτα με 10 ευρώ παίρνεις 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, δύο αριθμούς με τους οποίους μιλάς 1 λεπτό το λεπτό και το υπόλοιπο σου μένει στην κάρτα και μπορείς να αγοράσεις με αυτό είτε πακέτα ομιλίας είτε πακέτα μηνυμάτων.

Δες εδώ

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SMSBundles_CK

Καλύτερα κάνε και καμία ερευνα μόνος σου πριν γιατί...... :whip:

Καλό θα είναι να προτείνουμε στους άλλους το καλύτερο επόμενο με βάση την εταιρεία που ήδη βρίσκονται και να μην προτρέπουμε σε φορητότητες χωρίς λόγο... Εγώ αυτό αποκαλώ βοήθεια.

Α και εξέτασε και την περίπτωση να βάλεις κάρτα 2ιν1 ώστε να βάλεις το wu στη δεύτερη γραμμή να σε παίρνουν οι άλλοι και να βάλεις στην 1η γραμμή ένα νέο νούμερο κοσμοκάρτα. Και αυτό κάνουν πολλοί!

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπαρχει τροπος να μαθω ποσα λεπτα ακομα δωρεαν εχω προς what's up και ποσα ακομα mbs δωρεαν για το ιντερνετ;

Οταν τα mbs για το ιντερνετ τελειωσουν, θα με ειδοποιησει με μηνυμα; Το ιντερνετ θα σταματησει ή θα συνεχισει και θα χρεωνει την καρτα μου; Οπως γινεται και με τα λεπτα δλδ.. Τελειωνουν εκει που μιλαω, ερχεται το μηνυμα, ξεχνιεμαι δε το ανοιγω, και τελειωνει ολη η καρτα μου!

Πως κανω μεταφορα χρονου απο wu σε wu???

Καλείς το 13838

στο φωνητικό μενού λές : μεταφορά χρόνου ομιλίας .

Σε συνδέει με εκπρόσωπο.

Θα σου ζητηθούν : Ημερομηνία γέννησης όνομα και αριθμός ταυτότητας.

Υπαρχει τροπος να μαθω ποσα λεπτα ακομα δωρεαν εχω προς what's up και ποσα ακομα mbs δωρεαν για το ιντερνετ;

Οταν τα mbs για το ιντερνετ τελειωσουν, θα με ειδοποιησει με μηνυμα; Το ιντερνετ θα σταματησει ή θα συνεχισει και θα χρεωνει την καρτα μου; Οπως γινεται και με τα λεπτα δλδ.. Τελειωνουν εκει που μιλαω, ερχεται το μηνυμα, ξεχνιεμαι δε το ανοιγω, και τελειωνει ολη η καρτα μου!

Στείλε info στο 1313 για τα ΜΒ

στειλε ΥΠ στο 1314 για το υπόλοιπο σου σε χρήμα και σε λεπτά ομιλίας

Πραγματικά "φοβερή" η αντιπρόταση που έκανες, που απαιτεί και φορητότητα... Επίσης με 20 ευρώ παίρνεις 200 λεπτά σπέσιαλιστ ΠΛΕΟΝ. Το ξέχασες; Και τα αγοραστά πακέτα από το υπόλοιπο είναι κατά βάση προς wind/q. Τι να τα κάνει το παιδί;

Φίλε μην τον ακούς και η Κοσμοτέ έχει το ίδιο και καλύτερο. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις δίκτυο.

Στην Κοσμοκάρτα με 10 ευρώ παίρνεις 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, δύο αριθμούς με τους οποίους μιλάς 1 λεπτό το λεπτό και το υπόλοιπο σου μένει στην κάρτα και μπορείς να αγοράσεις με αυτό είτε πακέτα ομιλίας είτε πακέτα μηνυμάτων.

Δες εδώ

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SMSBundles_CK

Καλύτερα κάνε και καμία ερευνα μόνος σου πριν γιατί...... :whip:

Καλό θα είναι να προτείνουμε στους άλλους το καλύτερο επόμενο με βάση την εταιρεία που ήδη βρίσκονται και να μην προτρέπουμε σε φορητότητες χωρίς λόγο... Εγώ αυτό αποκαλώ βοήθεια.

Α και εξέτασε και την περίπτωση να βάλεις κάρτα 2ιν1 ώστε να βάλεις το wu στη δεύτερη γραμμή να σε παίρνουν οι άλλοι και να βάλεις στην 1η γραμμή ένα νέο νούμερο κοσμοκάρτα. Και αυτό κάνουν πολλοί!

300 περνεις αμα κανεις ανανεωση σε καταστημα wind..

Ο καθε ενας με τις αναγκες του διαλεγει τι τον συμφερει και τι οχι, οσο αναφορα το καλυτερο που εγραψες....

Προσωπικα δεν ξέρω ατομο που να μην εχει whats up πολυ μεγάλη συνδρομητική βάση μια προσφορα δεν θα εβλάπτε απο

πλευρα τις cosmote!!!

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Είδα το αντίστοιχο πρόγραμμα των 7€ της vodafone και έπαθα πλάκα!! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 100' και 100 sms προς άλλα δίκτυα και σου δίνει και 60ΜΒ!

στη wind παιρνεις ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ 100 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10ε και 300 λεπτα προς ολους με ανανεωση 20ε, και τα λεφτα σου μενουν στη καρτα..

Πραγματικά "φοβερή" η αντιπρόταση που έκανες, που απαιτεί και φορητότητα... Επίσης με 20 ευρώ παίρνεις 200 λεπτά σπέσιαλιστ ΠΛΕΟΝ. Το ξέχασες;

300 περνεις αμα κανεις ανανεωση σε καταστημα wind..

σε οσα εχω 'bold' και 'underlined', βλεπεις τη μεγαλη διαφορα... Και οπως ειδες τελικα ειναι πραγματι 300 λεπτα... Εαν σταματουσες να κανεις προσωπικες επιθεσεις και απλα ελεγες τη γνωμη σου, θα σε παιρναμε πιο πολυ στα σοβαρα..

Στείλε info στο 1313 για τα ΜΒ

στειλε ΥΠ στο 1314 για το υπόλοιπο σου σε χρήμα και σε λεπτά ομιλίας

για τα λεπτά και τα mb μπορεί να το μάθει και στέλνοντας Υ στο 1313.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

To Y στο 1313 δε λειτουργει. Το info στο 1313 λειτουργει.

Το Υπ στο 1314 μου λεει ποσα ευρω εχω στην καρτα μου, αλλα οχι για δωρεαν λεπτα ομιλιας.

Τα δωρεαν λεπτα/mb απο το reload τα υπολογιζουν;

Εχω απο το reload, αλλα μαλλον δε μετρανε αυτα!

Ξερουμε πρωτα ποια καταναλωνονται; Τα κανονικα ή του reload;

Υ στο 1330 και στα λέει όλα, σου ζαλίζει λίγο τα άντερα γιατί σου έρχονται 3-4 sms αλλά σου δίνει όλα τα υπόλοιπα.

Εχω απο το reload, αλλα μαλλον δε μετρανε αυτα!

Ξερουμε πρωτα ποια καταναλωνονται; Τα κανονικα ή του reload;

Πρώτα του πακέτου που έχεις αγοράσει και μετά του reload.

Όλα καλά.

Υ στο 1330 και στα λέει όλα, σου ζαλίζει λίγο τα άντερα γιατί σου έρχονται 3-4 sms αλλά σου δίνει όλα τα υπόλοιπα.

Πρώτα του πακέτου που έχεις αγοράσει και μετά του reload.

Τα μηνυματα ειναι δωρεαν, ετσι;

Τα μηνυματα ειναι δωρεαν, ετσι;

Ναι.

ξερει κανεις πως μαθαινουμε αν καποιος αριθμος ειναι cosmote γενικα;

για κοσμοτέ γενικα δεν ξέρω αν υπάρχει καποια έντολη που μπορεις να στείλεις.

για να μάθεις αν είναι wu,στέλνεις WU_ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ στο 1314.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

για να μάθουμε αν ένας αριθμός είναι cosmote στέλνουμε τον αριθμό στο 1292 , από οποιοδήποτε κινητό της Vodafone.

τα λεπτά προς whats up δεν ισχύουν για κλήσεις προς κοσμοκαρτα φαντάζομαι ε; δεν μου φτάνουν οι 4 ενεργοποίησης τον μηνα του call them all και θα με βόλευε να το αλλάξω σε κοσμοκαρτα για το πρόγραμμα 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς αλλα θέλω να μπορούν να με καλούν δωρεάν και τα whats up..

Όχι, δεν ισχύουν.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Όχι, δεν ισχύουν.

κομπλέ... μάλλον πάω για δεύτερο αριθμό.. 5 euro χρεώνει η κοσμοτέ τους νέους αριθμούς ακόμα;

τα λεπτά προς whats up δεν ισχύουν για κλήσεις προς κοσμοκαρτα φαντάζομαι ε; δεν μου φτάνουν οι 4 ενεργοποίησης τον μηνα του call them all και θα με βόλευε να το αλλάξω σε κοσμοκαρτα για το πρόγραμμα 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς αλλα θέλω να μπορούν να με καλούν δωρεάν και τα whats up..

αφου μιλας τοσο πολυ μηπως θα σε βολευε καποιο προγραμμα συμβολαιου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποκλείετε να τον βολεύει συμβόλαιο

Ο άνθρωπος μίλησε για 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα δηλαδή 2400 λεπτά και δεν του φτάνουν ......

Τα συμβόλαια μέχρι 1500 δίνουν

ναι.. το συμβόλαιο δεν φτάνει και το βρίσκω και ασύμφορο γιατί με 15 euro κάρτα έχω περισσότερα λεπτά από το συμβόλαιο

μηνύματα κλπ δεν με ενδιαφέρουν... άσε που μπορεί κάποιον μηνα να μιλήσω 100~λεπτά και άλλους 3000(σπανια αλλα συμβαίνει) όταν είμαι εκτος.. οποτε η κάρτα βολεύει καλύτερα

Αποκλείετε να τον βολεύει συμβόλαιο

Ο άνθρωπος μίλησε για 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα δηλαδή 2400 λεπτά και δεν του φτάνουν ......

Τα συμβόλαια μέχρι 1500 δίνουν

Μια μικρη λεπτομερεια που ισως ομως κανει την διαφορα , στα συμβολαια των Απεριοριστων τα 1500 λεπτα ειναι με 1' λεπτο ελαχιστη διαρκεια κλησης ενω τα 600 λεπτα του whats up ειναι 3' . Οπως και να το κανεις δεν μπορει ολες οι κλησεις του να ειναι απο 3 λεπτα και πανω ωστε να μην πειραζει το ελαχιστο 3 ' λεπτα

Σωστό αυτό που λες . Ισχύει αν κάνει κανείς πολές και μικρές κλήσεις . Αλλά αυτό δεν είναι το μοντέλο του Whats Up . όσοι έχουν whats Up μιλάνε πάρα πολύ .

κομπλέ... μάλλον πάω για δεύτερο αριθμό.. 5 euro χρεώνει η κοσμοτέ τους νέους αριθμούς ακόμα;

ναι νομιζω ακομα 5 ευρω ειναι...τα γατονια ομως περνουν αριθμους κιου η γουιντ που ειναι τζαμπα και τα κανουν γουτς απ:p

ναι νομιζω ακομα 5 ευρω ειναι...τα γατονια ομως περνουν αριθμους κιου η γουιντ που ειναι τζαμπα και τα κανουν γουτς απ:p

δεν ειναι για το πενταευρω, αλλα δεν μπορει οι αλλοι να στα φερνουν στο σπιτι με το κιλο και η κοσμοτε να τα πουλαει. Ειναι κοροιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]