Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στη voda και wind/q 1) δε χρειαζεται να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ χρονο (ειναι δωρο ανανεωσης, κατι που δεν εχει πια η κοσμοτε), και 2) ο δωρεαν χρονος ειναι προς ολη τη voda και wind/q (που σημαινει ΚΑΙ συμβολαια της ιδιας εταιριας), ενω το what's up δινει τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ λεπτα και sms ΜΟΝΟ προς what's up..

Προχθες εβαλα μια καρτα q 5 ευρω,δε θυμαμαι να μου στειλε οτι εχω δωρεαν χρονο για κατι. Επισης οκ τα 1200 λεπτα και μην ειναι ΜΟΝΟ για what's up αλλα και η κοπελα μου και 15 φιλοι μου εχουν ΚΑΙ what's up οποτε εκει μιλαμε αβερτα και χωρις να το σκεφτομαστε ποιος εχει ποια εταιρεια!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδες που στελνουμε ποσα μβ μας εχουν μεινει απο την προσφορα?γιατι το γουοτς ντογκ δεν το πολυεμπιστευομαι..

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή από μόνη της και χειροκίνητα η αυτοματοποιημένα η cosmote σε συνέδεε με το internet.

...................................................................................

Για να σοβαρευτούμε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την cosmote αλλά με όλες τις εταιρείες.

Βγάλε με τρελό εχω sumbian oxi android ξέρω τις εφαρμογές μου και 1 χρόνο δεν είχα πρόβλημα με αυτά και μια μέρα άρχισε να γίνεται της τρελής πως το εξηγείς αυτό.. Προτιμώ της τρελές χρεώσεις παρα 1€ για τυχών byte

παλι καλα που τα εκοψε το what's up μπας και ερθει κανενας στην γουιντ και στην βονταφον που εχουνε μπονους ανανεωσης αλλα απο οτι φαινεται ουτε αυτο δεν τους κουναει ... δλδ ελεος ολοι με το what's up ... λες και δεν υπαρχει αλλο δικτυο .... εξαλλου το εχει ξεφτυλισει η κοσμοτε με το αισχος δικτυο της.

οσο για το κοσμοτε ιντερνετ pass all day πιστευω οτι το μονο που μπορειται να κανετε ειναι να βαλετε μια καρτα αλλης εταιρειας στο κινητο σας και να περασετε τις αντιστοιχες ρυθμισεις ιντερνετ και οταν θα βαλετε την κοσμοτε δεν θα αλλαξετε το προφιλ και δεν θα μπορει να συνθεθει και οταν θελετε να μπειτε θα αλλαξεται ξανα το προφιλ, επισης το αλλο που μπορειται να κανεται που δεν ειναι και το καλυτερο ειναι οταν δεν θελεται το ιντερνετ να διαγραφεται τελειως τις ρυθμισεις ιντερνετ και οταν θελεται να το χρησιμοποιησεται να τις ξανα περνατε με ενα μυνημα στο 1333. αλλα πιστευω οτι η πρωτη λυση ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη μου ..

Ποια Wind 100 λεπτά δίνει δωρεάν με 3λεπτη χρέωση. Να ψάχνω σήμα συνέχεια και δεν θα πω τι είδος εξυπηρέτηση έχουν . Α και το internet day pass της wind μετά απο 10ΜΒ σε χρεώνει 1€ το 1 ΜΒ .

Και Ποια προτείνεις εκτός cosmote βλέπεις κάπου ποιο ανταγωνιστικό τι 3 εταιρίες τι 1 εταιρία τα ιδια κάνουν και θα κάνουν με την ΕΕΤΤ να τα τσεπώνει κάθε φορά

εγω ξερω οτι η φορητοτητα ειναι δωρεαν.. απο εκει και περα, οταν ο αλλος βαριεται να παει και να φερει τη παρεα του σε κατι καλυτερο, θα πληρωσει το τιμημα..

Ναι για προσπάθησε να πείσεις οτι έτσι είναι καλύτερα εγώ 3 χρόνια προσπαθώ επι 3 χρόνια χρεωνόμουν τα 1500 ήταν άχρηστα αναγκαστικά να έρθω wh

:ninja:

Βγάλε με τρελό εχω sumbian oxi android ξέρω τις εφαρμογές μου και 1 χρόνο δεν είχα πρόβλημα με αυτά και μια μέρα άρχισε να γίνεται της τρελής πως το εξηγείς αυτό.. Προτιμώ της τρελές χρεώσεις παρα 1€ για τυχών byte

Ποια Wind 100 λεπτά δίνει δωρεάν με 3λεπτη χρέωση. Να ψάχνω σήμα συνέχεια και δεν θα πω τι είδος εξυπηρέτηση έχουν . Α και το internet day pass της wind μετά απο 10ΜΒ σε χρεώνει 1€ το 1 ΜΒ .

Και Ποια προτείνεις εκτός cosmote βλέπεις κάπου ποιο ανταγωνιστικό τι 3 εταιρίες τι 1 εταιρία τα ιδια κάνουν και θα κάνουν με την ΕΕΤΤ να τα τσεπώνει κάθε φορά

Ναι για προσπάθησε να πείσεις οτι έτσι είναι καλύτερα εγώ 3 χρόνια προσπαθώ επι 3 χρόνια χρεωνόμουν τα 1500 ήταν άχρηστα αναγκαστικά να έρθω wh

ναι ομως μην ξεχνας οτι υπαρχει μπονους ανανεωσης για εναν μηνα και στην γουιντ και στην βονταφον και αφορα και συμβολαια κατι που δεν υπαρχει στην what's up αυτο ειναι μεγαλη διαφορα!!.

επισης το what's up δεν συμφερει πια αλλα συμφερει η φρογκ γιατι εχει διπλασιασμο.

ναι ομως μην ξεχνας οτι υπαρχει μπονους ανανεωσης για εναν μηνα και στην γουιντ και στην βονταφον και αφορα και συμβολαια κατι που δεν υπαρχει στην what's up αυτο ειναι μεγαλη διαφορα!!.

επισης το what's up δεν συμφερει πια αλλα συμφερει η φρογκ γιατι εχει διπλασιασμο.

Παιδια μπονους του στυλ 100 λεπτα ΜΟΝΟ προς wind και με 3λεπτη ελαχιστη χρεωση δεν ειναι μπονους. Ουτε πχ αν η frog ΑΠΛΑ σου κανει τα 10 ευρω 20! 3 λεπτα ομιλιας ειναι 1 ευρω, δηλαδη μου χαριζει μιση ωρα και κατι εγινε; Μηνυματα μηδεν. Ενω What's up εχει πολυς κοσμος.

Παιδια μπονους του στυλ 100 λεπτα ΜΟΝΟ προς wind και με 3λεπτη ελαχιστη χρεωση δεν ειναι μπονους. Ουτε πχ αν η frog ΑΠΛΑ σου κανει τα 10 ευρω 20! 3 λεπτα ομιλιας ειναι 1 ευρω, δηλαδη μου χαριζει μιση ωρα και κατι εγινε; Μηνυματα μηδεν. Ενω What's up εχει πολυς κοσμος.

ναι αλλα ειναι ενα μπονους . οσο για το κουτσο το what;'s up εχει και η κουτση μαρια αλλα δεν προκειται να γινω σαν και αυτους που εχουνε κοτε και δεν μπορουνε να επικοινωνησουνε. τεσπα ο καθενας οπως βολευεται...

Ναι Bonous άλλη μια γελοία ιστορία άσε δεν τα θέλω

:ninja:

τωρα που μπηκε ο αυγουστος και που θα βαλω νεα καρτα των 10 ευρο θα πρεπει να στειλω παλι μηνυματα σε πιο πακετο θελω να ειμαι...η θα τα "τραβηξει" αυτοματα???
[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα που μπηκε ο αυγουστος και που θα βαλω νεα καρτα των 10 ευρο θα πρεπει να στειλω παλι μηνυματα σε πιο πακετο θελω να ειμαι...η θα τα "τραβηξει" αυτοματα???

Στο what's up θα βαλεις 10 ευρω; Δε θα σου κανει τιποτα απο μονο του. Εσυ μετα θα παρεις να διαλεξεις πακετο. Αν βαλεις 10 ευρω στην κοσμοκαρτα θα σου δωσει 1 ωρα προς ολους με 3λεπτη ομως ελαχιστη χρεωση, δηλαδη 20 κλησεις στην ουσια για ενα μηνα και θα σου αφησει κι αυτη τα 10 ευρω να βαλεις ο,τι θες. Μηνυματα η χρονο ομιλιας!

Δυστυχώς, με τις μεταβολές που κάνουν στα καρτοκινητά, αναγκάζουν τον κόσμο να μεταφερθεί σε συμβόλαιο.

Το φθηνότερο συμβόλαιο σε όλες τις εταιρείες κοστίζει 15 ευρώ+12% φόρο = 16.8 ευρώ ακατέβατα.... Εννοείται τα μηδέν πάγιο τα έχω αφήσει απέξω... Και δεν σου "μένει και κάρτα":O

Το whats up πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικό? Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?

Στο εξωτερικό <<ΓΕΝΙΚΑ >> δεν λειτουργεί ,

Μόνο σε συγκεκριμένες χώρες λειτουργεί , και εκεί ακόμα πρέπει να συνδέεσε με συγκεκριμένο δίκτυο για να κάνεις εξερχόμενες , ενώ στα υπόλοιπα δίκτυα έχεις μόνο εισερχόμενες.

Παράδειγμα , λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν λετουργεί στην Ιαπωνία.

Πάρε 13838 για να σε ενημερώσουν για τα δίκτυα της χώρας που θες να πάς.

Δυστυχώς, με τις μεταβολές που κάνουν στα καρτοκινητά, αναγκάζουν τον κόσμο να μεταφερθεί σε συμβόλαιο.

Αν θέλεις να μιλάς πιο φθηνά, ναι...αυτό κάνουν όλες για να έχουν το σίγουρο πάγιο...;)

Στο what's up θα βαλεις 10 ευρω; Δε θα σου κανει τιποτα απο μονο του. Εσυ μετα θα παρεις να διαλεξεις πακετο. Αν βαλεις 10 ευρω στην κοσμοκαρτα θα σου δωσει 1 ωρα προς ολους με 3λεπτη ομως ελαχιστη χρεωση, δηλαδη 20 κλησεις στην ουσια για ενα μηνα και θα σου αφησει κι αυτη τα 10 ευρω να βαλεις ο,τι θες. Μηνυματα η χρονο ομιλιας!

σε watsup θα κανω την ανανεωση.οκ καταλαβα θα πρεπει να ξαναστειλω παλι μηνυμα για το τι θελω..

ευχαριστω :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν σας....

Tο σαββατο απο το reload κερδισα διπλασιασμο επομενης καρτας...χθες ανανεωσα με 20ευρη καρτα,και ουτε κωδικο reload μου εστειλαν,αλλα ουτε μου διπλασιασαν την καρτα....σημερα ηρθε ενας κωδικος,αλλα διπλασιασμος πουθενα....τι να κανω;;;

Edit:περασα απο ενα καταστημα κοσμοτε,μιλησα με την υπαλληλο,αλλα δεν μπορουσε να κανει κατι...πηρα στην εξυπηρετηση πελατων,καταγραφτηκε το θεμα μου και περιμενω τηλεφωνημα τις επομενες μερες....

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

που στελνουμε μηνυμα για να δουμε ποσα mb μας απομενουν.μπαινω απο κινητο με java και εχω χαθει τελειως :wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

που στελνουμε μηνυμα για να δουμε ποσα mb μας απομενουν.μπαινω απο κινητο με java και εχω χαθει τελειως :wacko:

info στο 1313.....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

σε watsup θα κανω την ανανεωση.οκ καταλαβα θα πρεπει να ξαναστειλω παλι μηνυμα για το τι θελω..

Ελπιζω να εβαλες call them all plus με 1200 λεπτα και 1200 μηνυματα στα 7 ευρω. Δεν αξιζει στα 5 ευρω 600 λεπτα και 300 μηνυματα!

Ρε παιδιά η προσφορά στην cosmocarta αλλάζει ανά μήνα;

Τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που κοιτάω στο site, γράφει

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 30/07/2011.

μετά

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 30/08/2011.

μετά

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 30/09/2011.

Δηλαδή παίζει να κάνω μεταφορά από whats up που είμαι τώρα και μετά από τις 30/9 να πει ότι σταματάει την προσφορά;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Ρε παιδιά η προσφορά στην cosmocarta αλλάζει ανά μήνα;

Τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που κοιτάω στο site, γράφει

μετά

μετά

Δηλαδή παίζει να κάνω μεταφορά από whats up που είμαι τώρα και μετά από τις 30/9 να πει ότι σταματάει την προσφορά;

ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βγει.. βεβαια μπορεις να βαλεις καρτα πριν ληξει η προσφορα και να το εχεις και για τον επομενο μηνα και μετα βλεπεις.

μπες στο whatsup.gr για να δεις τι πακέτα υπάρχουν σε προσφορά και πως τα ενεργοποιείς. ;)