stefanw595 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναι για 30 μέρες ισχύουν αλλά, άμα βάλεις καινούργιο πακέτο (τα 60 πχ, μακάρι να υπάρχουν τα 500 και του χρόνου!), μια μέρα πριν να λήξει ο μήνας τότε το καινούργιο πακέτο προστίθεται στο παλιό (ότι απέμεινε βασικά), και μετά ξεκινάς να μετράς για καινούργιο μήνα! Εγώ έτσι φόρτωσα 3 πακετάκια ήτοι 1.5GB να υπάρχουν, και κάθε μήνα θα βάζω και το 60αρι για να μην τα χάσω! :p Α πολύ σωστά! Πολύ έξυπνο. Μάλλον και γω το ίδιο θα κάνω.:D Να σαι καλά φίλε μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Ναι για 30 μέρες ισχύουν αλλά, άμα βάλεις καινούργιο πακέτο (τα 60 πχ, μακάρι να υπάρχουν τα 500 και του χρόνου!), μια μέρα πριν να λήξει ο μήνας τότε το καινούργιο πακέτο προστίθεται στο παλιό (ότι απέμεινε βασικά), και μετά ξεκινάς να μετράς για καινούργιο μήνα! Εγώ έτσι φόρτωσα 3 πακετάκια ήτοι 1.5GB να υπάρχουν, και κάθε μήνα θα βάζω και το 60αρι για να μην τα χάσω! :p --edit-- Δες εδώ για τις ρυθμίσεις... ;) Καλα ολα αυτα, αλλα ο χρονος τελειωνει, κι απο 1-1-11, κανεις δεν θα μπορει να κανει τιποτε απο αυτα. Κοινως, και παλι...ξεκρεμαστoι απο προπληρωμενο mobile internet. Τα πακετακια-πασατεμπο των 60mb δεν τα συζητω καν. Να τα βαλουν εκει που ξερουν.:kill::kill::kill: Edited December 19, 2010 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλησπέρα Ρε παιδιά τι θα γίνει με τα διαφημιστικά μηνύματα επιτέλους?Στείλε αυτό και κέρδισε αυτο κερδιεσε μια bmw ενα ταξίδι μια γυναικα και δεν ξέρω και εγώ τι.Ειδικά τις τελευταίες μέρες δέχομαι 2 μηνύματα σχεδόν καθημερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πράγματι... Και είναι ιδιαίτερα σπαστικά!! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλα ολα αυτα, αλλα ο χρονος τελειωνει, κι απο 1-1-11, κανεις δεν θα μπορει να κανει τιποτε απο αυτα. Κοινως, και παλι...ξεκρεμαστoι απο προπληρωμενο mobile internet. Τα πακετακια-πασατεμπο των 60mb δεν τα συζητω καν. Να τα βαλουν εκει που ξερουν.:kill::kill::kill: Γιαυτό θα φορτώσω 3 πακέτα πριν κλείσει ο χρόνος για να έχω. Δυστυχώς τα 60mb είναι αστείο πακέτο. Δεν μπορώ να καταλάβω την κοσμοτέ για ποιό λόγο γυρνάει την πλάτη στους κατόχους καρτοκινητών στο θέμα του mobile internet? Μηπως ευελπιστεί πως έτσι θα κάνουμε συμβόλαιο? Δεν ξέρω τι να πώ? Καλησπέρα Ρε παιδιά τι θα γίνει με τα διαφημιστικά μηνύματα επιτέλους?Στείλε αυτό και κέρδισε αυτο κερδιεσε μια bmw ενα ταξίδι μια γυναικα και δεν ξέρω και εγώ τι.Ειδικά τις τελευταίες μέρες δέχομαι 2 μηνύματα σχεδόν καθημερινά. Και μένα μου χαν σπάσει τα νεύρα! Το έβαλα στην blacklist τον 5ψήφιο για να ησυχάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα Ρε παιδιά τι θα γίνει με τα διαφημιστικά μηνύματα επιτέλους?Στείλε αυτό και κέρδισε αυτο κερδιεσε μια bmw ενα ταξίδι μια γυναικα και δεν ξέρω και εγώ τι.Ειδικά τις τελευταίες μέρες δέχομαι 2 μηνύματα σχεδόν καθημερινά. Το κακό, όντως έχει πολυγίνει, απλά τα αγνοούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αφου υπαρχει με 5 ευρω 500mb internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Είμαι κάτοχος του usb modem Huawei 1552 και το χρησιμοποιώ για πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του δικτύου της Wind, έχοντας κατεβάσει τους αντίστοιχους drivers από εδώ. Η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. Με ποιόν τρόπο θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κάρτα sim της Cosmote με την προσφορά 500MB με 5€? Edited December 20, 2010 by myphone-fan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 απλά χρησιμοποιόντας τους drivers Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 απλά χρησιμοποιόντας τους drivers Cosmote Τους οποίους από που θα τους κατεβάσω? Στο site της Cosmote υπάρχουν μόνο για το Huawei E170.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τους οποίους από που θα τους κατεβάσω? Στο site της Cosmote υπάρχουν μόνο για το Huawei E170.:blink: Κανονικά πρέπεινα δουλέψει , κάνε μια δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Κανονικά πρέπεινα δουλέψει , κάνε μια δοκιμή Το θέμα είναι αν δεν δουλέψει να μην ξοδέψω τα 5€ (ή 10 ή 15) για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τώρα όλες οι κάρτες είναι οι ίδιες; Δλδ ζητάς Cosmote απλώς; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει παντως η προσφορα με τις δυο ωρες προς ολους παρατεινεται μεχρι 31/1/2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τώρα όλες οι κάρτες είναι οι ίδιες; Δλδ ζητάς Cosmote απλώς; Υπάρχουν Cosmote και FROG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Η προσφορα για το whats up αλλα και την cosmokarta (1500 λεπτα και 2 ωρες δωρεαν) πηραν προσωρινη παραταση μεχρι και 31/01/2011 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Η προσφορα για το whats up αλλα και την cosmokarta (1500 λεπτα και 2 ωρες δωρεαν) πηραν προσωρινη παραταση μεχρι και 31/01/2011 !!! Από που προκύπτει αυτό?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Από που προκύπτει αυτό?:confused: Όντως...από που ?:blink: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Νομίζω πως έστειλε η cosmote μηνύματα γι αυτό το θέμα.Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα τίποτα αλλά χθες το βράδ υτου ήρθε του πατέρα μου που έχει cosmocarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Κι εμενα μου ξαναρθε μηνυμα για 500mb με 5ε, για 2η φορα. Προφανως, αν ενεργοποιησω τωρα, θα παει μεχρι τελος γεναρη, ενα μηνα απο τωρα. Ομως, η cosmote δεν μας λεει, απο γεναρη, θα μπορουμε να το κανουμε αυτο, νεες ενεργοποιησεις ή οχι? Γιατι τα μηνυματα λενε για ενεργοποιηση ως 31-12-2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος αλλιως θα περασω απο καποιο καταστημα Cosmote. Θα παει ενα δικο μου προσωπο στην Κωνσταντινουπολη για μερικες ημερες. Εκει τωρα εχουν αλλα δικτυα? Θεωρειται εξωτερικο και πιανει σαν roaming η επικοινωνια με εκεινο το μερος? Ή δεν αλλαζει τιποτα? :) (edit: για καρτοκινητο what's up αναφερομαι) Edited December 22, 2010 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 ο χρηστης θα ειναι σε roaming.. αν τον καλεσεις εσυ δεν θα χρεωθεις κατι παραπανω ομως αυτος θα χρεωθει! για αυτο αν μιλησει πολυ καλυτερο θα ηταν να γεμισει καρτα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος αλλιως θα περασω απο καποιο καταστημα Cosmote. Θα παει ενα δικο μου προσωπο στην Κωνσταντινουπολη για μερικες ημερες. Εκει τωρα εχουν αλλα δικτυα? Θεωρειται εξωτερικο και πιανει σαν roaming η επικοινωνια με εκεινο το μερος? Ή δεν αλλαζει τιποτα? :) (edit: για καρτοκινητο what's up αναφερομαι) Πήρα το Υπουργείο Εξωτερικών , και μου απάντησαν ότι η Κωνσταντινούπολη προς το παρόν δεν βρίσκεται στο εσωτερικό της Ελλάδος. Ας παρακολουθήσουμε μήπως αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 αν και εκτος τοπικ εχω χασει κατι? για την κων/πολη μιλαω παντα..... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xestragr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα, Ενεργοποίησα για πρώτη φορά το πακέτο Mobile Internet της Cosmote (τα 500mb με κόστος 5euro) μήπως είναι εύκολο να μου πείτε τα apn settings της Cosmote για το iphone? Δυστηχώς ούτε απο το myphone ούτε απο το site της Cosmote τα βρήκα...Και παρ'όλο που η εταιρία μου έστειλε μήνημα οτι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά και βάση του site θα μου έστελνε και τα settings δυστηχώς ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. Για ακόμη μια φορά λοιπόν θέλω τα φώτα σας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts