Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει site που μπορεις να επιλεξεις ποια καρτα θες?

Να την αγορασεις μεσω πιστωτικης καρτας και να παρεις αυτοματα τον αριθμο pin Η' να σου πιστωση κατευθειαν στον αριθμο σου τα χρηματα που θα επιλεξεις...

Θα ήταν ωραία να γινόταν και με prepaid η ανανέωση.;)

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όπως τα "μεγάλα" δώρα του reload!:lol:

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ούτε κι εμένα ανοίγει με mozilla firefox. Με internet explorer όμως ok.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ούτε κι εμένα ανοίγει με mozilla firefox. Με internet explorer όμως ok.

εγω εχω Wind internet και με καμια εφαρμογη δεν ανοιγε ..:mad:

:ninja:

Θα ήταν ωραία να γινόταν και με prepaid η ανανέωση.;)

και με λογαριασμο θα ταν καλα αλλα δεν εχω βρει κατι..

μηπως ξερει κανεις τιποτα?

Υπαρχει site που μπορεις να επιλεξεις ποια καρτα θες?

Να την αγορασεις μεσω πιστωτικης καρτας και να παρεις αυτοματα τον αριθμο pin Η' να σου πιστωση κατευθειαν στον αριθμο σου τα χρηματα που θα επιλεξεις...

Στο εξωτερικο υπαρχει τετιου ειδους site με αυτοματη χρεωση στο κινητο σου.

Μόνο αν έχεις e-banking της Πειραιώς,

https://www.winbank.gr/EL/Pages/default.aspx

μπορείς να πάρεις κωδικό για ανανέωση του χρόνου ομιλίας του κατροκινητού και για τις 3 εταιρείες.

Μέχρι πριν λίγο καιρο μπορούσες να επιλέξεις να χρεωθεί η πιστωτική σου κάρτα ή ο λογαριασμός καταθέσεων σου στην Πειραιώς.

Τώρα υπάρχει μόνο η επιλογή για χρέωση του λογαριασμου.

Καλησπέρα παιδιά...

Να ρωτήσω κάτι,η υπηρεσία twin sim γίνεται στο what's up?

Γνωρίζεται μήπως την τιμή της υπηρεσίας,χρόνο ενεργοποιήσης και αν υπάρχει πρόβλημα αν την μία την κόψω σαν microsim?

Υπάρχει περίπτωση να δίνουν αμέσως μία microsim και μία κανονική?

Ευχαριστώ πολυ!

Μπορεί να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις cosmote internet που χρησιμοποιεί σε κάποιο καρτοκινητό what's up/cosmokarta; Δοκιμάζω αυτά αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Έχω Nokia 5800 Xpressmusic.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

εγω εχω Wind internet και με καμια εφαρμογη δεν ανοιγε ..:mad:

Εγω εχω το τσαμπα ιντερνετ του wind f2g και μπαινω κανονικα στο reload.it του whatsap.gr.Δεν εχω κανενα προβλημα.Και τσαμπα 7,5 γιγα ιντερνετ καθε μηνα απο το wind f2g.Οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ το χαιρομαι.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

δοκιμάζω ένα άλλο κινητό το οποίο δεν έχει 3g. Παρατηρώ μερικές φορές καθυστέρηση στην αποστολή μηνυμάτων. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι η ιδέα μου ?

θεσ/νίκη.

Μπορεί να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις cosmote internet που χρησιμοποιεί σε κάποιο καρτοκινητό what's up/cosmokarta; Δοκιμάζω αυτά αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Έχω Nokia 5800 Xpressmusic.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2848174#post2848174

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Χρησιμοποίησα χτες Παρασκευή κατά τις 10 το βράδυ μια cosmoκάρτα και συνέβησαν τα εξής:

1. Καλούσα το 6971314 και μου έλεγε "ο αριθμός που καλείται δεν υπάρχει, για πληροφορίες καταλόγου καλέστε 13κάτι". Τι;;;

2. Καλούσα το 1314 και μου έβγαζε μήνυμα στην οθόνη "η κληση ακυρωθηκε". Λόγω φόρτου γραμμών να υποθέσω;

3. Κάλεσα το 1313 και πάτησα 9 για να συνδεθώ με εκπρόσωπο για να κάνω μεταφορά υπολοίπου και μου είπε "όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες" και μου το έκλεισε, διάρκεια κλήσης 42" και ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ! Τι έγινε παιδιά, το φτιάξανε αυτό; Μη μου πεις!!!

Ξαναπροσπάθησα μετά από 2-3 ώρες και αφού είχα βγάλει και ξαναβάλει την κάρτα σιμ και έπιασα κανονικά το 6971314, κι έτσι είδα και το ότι δεν με χρέωσε για το 1313.

Τα κάνει αυτά με την κλήση στο 1314 όταν έιναι ώρες αιχμής;

Edited by tseapis

Καλή φάση αν έφτιαξαν το 1313.

Και εγώ είχαν κάποια προβλήματα χτες και προχτές με καρτοσυμβόλαιο!!

Φαντάζομαι το έχουνε στην ίδια "μοίρα" με τα καρτοκινητά?

Ξανάρχισε η Cosmote πάλι τα τρελά της!!!!!

lalista.gr

Χρησιμοποίησα χτες Παρασκευή κατά τις 10 το βράδυ μια cosmoκάρτα και συνέβησαν τα εξής:

1. Καλούσα το 6971314 και μου έλεγε "ο αριθμός που καλείται δεν υπάρχει, για πληροφορίες καταλόγου καλέστε 13κάτι". Τι;;;

2. Καλούσα το 1314 και μου έβγαζε μήνυμα στην οθόνη "η κληση ακυρωθηκε". Λόγω φόρτου γραμμών να υποθέσω;

3. Κάλεσα το 1313 και πάτησα 9 για να συνδεθώ με εκπρόσωπο για να κάνω μεταφορά υπολοίπου και μου είπε "όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες" και μου το έκλεισε, διάρκεια κλήσης 42" και ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ! Τι έγινε παιδιά, το φτιάξανε αυτό; Μη μου πεις!!!

Ξαναπροσπάθησα μετά από 2-3 ώρες και αφού είχα βγάλει και ξαναβάλει την κάρτα σιμ και έπιασα κανονικά το 6971314, κι έτσι είδα και το ότι δεν με χρέωσε για το 1313.

Τα κάνει αυτά με την κλήση στο 1314 όταν έιναι ώρες αιχμής;

1. Αυτό συνέβη και σε μένα χθες όταν προσπαθούσα να καλέσω έναν αριθμό what's up και μου έλεγε: "Ο αιρθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται". Έκανα μια επανεκκίνηση το κινητό μου και έστρωσε. Τώρα, πιο συγκεκριμένα, το 6971314 το χρησιμοποιούσε κανείς εάν ήθελε να παρακάμψει τις βλακώδεις διαφημίσεις που ακούγονταν πριν ακούσεις το υπόλοιπό σου. Τώρα πλέον και το 1314 δε βγάζει διαφημίσεις.

2. Καθαρά λόγω φόρτου γραμμών. Συγκεκριμένα, το τελευταίο 3ήμερο, προσπαθώ να πιάσω αριθμό what's up και μετά βίας τα καταφέρνω....

3. Θεωρώ ότι και στην Cosmote ισχύει αυτό που έκαναν και στη Vodafone. Δηλαδή, η εξυπηρέτηση πελατών μέχρι το πρώτο λεπτό, δε χρεώνεται. Από το 1' 01'' τραβάει τα 0,24€ της κλήσης. Οι περιπτώσεις βέβαια που μια κλήση στο Customer Service δεν ξεπερνά το 1' είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

ΥΓ. Εγώ έχω what's up.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχει τύχει και σε μένα να καλέσω αριθμό και να λέει ότι δεν υπάρχει.Η λύση ήταν να γυρίσω το δίκτυο σε gsm από 3g που ήταν.

Καλησπέρα παιδιά...

Να ρωτήσω κάτι,η υπηρεσία twin sim γίνεται στο what's up?

Γνωρίζεται μήπως την τιμή της υπηρεσίας,χρόνο ενεργοποιήσης και αν υπάρχει πρόβλημα αν την μία την κόψω σαν microsim?

Υπάρχει περίπτωση να δίνουν αμέσως μία microsim και μία κανονική?

Ευχαριστώ πολυ!

Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό?

μου έχει έρθει μήνυμα για να μπω σε έναν διαγωνισμό για μια μπεμβε ή για ανακαίνιση

σπιτιού ή για 10 χρόνια δωρεάν διακοπών. ισχύει ?

μου έχει έρθει μήνυμα για να μπω σε έναν διαγωνισμό για μια μπεμβε ή για ανακαίνιση

σπιτιού ή για 10 χρόνια δωρεάν διακοπών. ισχύει ?

εχει πεσει πολυ διαφημιση στην τηλεοραση γιαυτο τον διαγωνισμο. ισχυει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει πεσει πολυ διαφημιση στην τηλεοραση γιαυτο τον διαγωνισμο. ισχυει.

με 1 sms ξεμπερδεύεις ή θα σε χρεώσουν μετά τα μαλλιά της κεφαλής σου ? Επίσης, μήπως μετά θα σου στέλνουν spam sms?

με 1 sms ξεμπερδεύεις ή θα σε χρεώσουν μετά τα μαλλιά της κεφαλής σου ? Επίσης, μήπως μετά θα σου στέλνουν spam sms?

Δυστυχώς δεν ξεμπερδεύεις με ένα sms...

Έκανε το λάθος μια γνωστή μου να στείλει,τα spam sms πάνε σύννεφο και κατα ριπάς..:rocket:

Tο τι παίζει με χρεώσεις δεν ξέρω,στα μέσα του μήνα η "λυπητερή"..

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..