eatmydust Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι... Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν την γνωστή επιδότηση συσκευής όπως κι αν έκανες εξ'αρχής σύνδεση. Ίσως να ήταν καλύτερο να απευθυνθείς στην vodafone, αφού και από θέμα δικτύου, αλλά και από θέμα εξυπηρέτησης, προσφορών κτλ κτλ υπερτερεί! Αρχικά, ευχαριστώ για την απάντηση!:) Cosmote Απεριόριστα 35: -Απεριόριστα προς Cosmote & Σταθερά -Απεριόριστα SMS προς Cosmote -2 ώρες στους υπόλοιπους(Vodafone & WIND) -120 SMS προς τους υπόλοιπους(Vodafone & WIND) -πάγιο 36,18 €uros + τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας Vodafone Unlimited 35: (παραθέτω το αμέσως αντίστοιχο) -Απεριόριστα προς Vodafone & Σταθερά -Απεριόριστα SMS προς Vodafone -1,67 ώρες στους υπόλοιπους(Cosmote & WIND) -Δεν έχει δωρεάν μηνύματα προς τα υπόλοιπα δίκτυα -πάγιο 36,17 €uros + τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας Νομίζω ότι συμφέρει της Cosmote με όμως 1 μειονέκτημα: Ότι η Vodafone δεν έχει δωρεάν μηνύματα προς τους υπόλοιπους Ακούω αντι-προτάσεις:rolleyes: Edited September 5, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δες προς ποιους μιλάς περισσότερο και ανάλογα πράτεις. Μπορεί να σε συμφέρει και η Wind. Για τα free sms υπάρχει και το txtme.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δες προς ποιους μιλάς περισσότερο και ανάλογα πράτεις. Μπορεί να σε συμφέρει και η Wind. Για τα free sms υπάρχει και το txtme.gr το txtme.gr πως ακριβώς το χρησιμοποιείς; δεν το ήξερα. Επίσης τι χρέωση έχει;. Είναι δωρεάν ; και για πόσο ; μέχρι πόσα Sms μπορώ να στείλω ; επίσης τι αποστολέας φαίνεται στον άλλον; επιπλέον γράφει στο σίτε που μπήκα ότι πρέπει να δώσω το αριθμό του κινητού μου και να λάβω κάποιον κωδικό . Και γράφει ότι εάν είναι ανενεργός ο αριθμός οι αριθμοί διαγράφονται . Αυτό τι είναι;. Και άμα θέλεις να διαγραφείς από το σίτε αυτό υπάρχει τρόπος; σόρρυ για τις παρά πολλές ερωτήσεις αλλά μου φαίνεται αρκετά χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Σημερα εβαλα μια 5 αρα και δεν μου στειλε κωδικο για το reload it.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Σημερα εβαλα μια 5 αρα και δεν μου στειλε κωδικο για το reload it.:mad: επικοινώνησε με τμήμα εξυπηρέτησης πελατών από όσο ξέρω το reload ισχύει να δεις τι παίζει. Δεν νομίζω να σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Σημερα εβαλα μια 5 αρα και δεν μου στειλε κωδικο για το reload it.:mad: Κι εγω εβαλα μια δεκαρα κ δεν ηρθε τιποτα ! Αρα διαγωνισμος ηταν κ περασε...... Ηρθε μετα απο μιαμιση μερα! Edited September 8, 2010 by tsafou edit Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Κι εγω εβαλα μια δεκαρα κ δεν ηρθε τιποτα ! Αρα διαγωνισμος ηταν κ περασε...... το reload σταμάτησε τελικά;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έχει τύχει σε μένα να καθυστερήσει και 1 ολόκληρη μέρα.:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έχει τύχει σε μένα να καθυστερήσει και 1 ολόκληρη μέρα.:rolleyes: Και μένα στην τελευταία ανανέωσα που έκανα, 1μιση μέρα έκανε να έρθει ο κωδικός... Οπότε, μην αγχώνεστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 σημερα εκανα ανανεωση και αμεσως ηρθε ο κωδικος του reload it. καντε λιγο υπομονη. αν δεν ερθει, μπορειτε να καλεσετε την εξυπηρετηση πελατων για εξηγησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) ανανέωση πριν λίγο με 5 ευρώ. Οπότε μάλλον να περιμένω ε ? edit: εμένα ήρθε σε 1 ώρα περίπου. Edited September 7, 2010 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ανανέωση πριν λίγο με 5 ευρώ. Οπότε μάλλον να περιμένω ε ? Ναι. Κι εμενα μου ηρθε μετα απο μια μερα. Σιγουρα λειτουργει το bonus. Απλα αργει μερικες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 εμένα μόλις μου ήρθε μετά από 2,5 μέρες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μολις κέρδισα 6ευρώ από το reloadit! Και η κολλητή μου εχθές, κέρδισε ένα εισητήριο για τα village! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μόλις έστειλα το παρακάτω κείμενο (παράπονα/καταγγελία) τόσο στην Cosmote όσο και σε μερικούς φορείς ακόμα (info@eett.gr , info@efpolis.gr , grammateia@synigoroskatanaloti.gr , inka@newinka.gr , katagelies@ekpizo.gr , consumers@kepka.org) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ COSMOTE Κύριοι, είμαι εδώ και χρόνια συνδρομητής καρτοκινητής της Cosmote. Εδώ και 1.5 χρόνο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα χωρητικότητας του δικτύου τα οποία εστιάζονται σε: 1). Αδυναμία πραγματοποίησης κλήσης (π.χ. ένδειξη δίκτυο κατειλημμένο πριν ολοκληρωθεί η κλήση) 2).Προβλήματα στην συνομιλία κατά την διάρκεια μιας κλήσης (π.χ. ένας από τους δύο συνομιλητές δεν ακούει τίποτα, οπότε πρέπει να πραγματοποιηθεί νέα κλήση) 3). Καθυστέρηση (ακόμα και πολλών ωρών) στην παράδοση sms τόσο από κάποιον συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας όσο και από υπηρεσίες της Cosmote (π.χ. ειδοποίηση κλήσεων) τόσο που όταν ένας συνδρομητής καρτοκινητής λάβει το καθυστερημένο μήνυμα, του είναι πλέον άχρηστο. Παρακολουθώντας διάφορα forum σχετικά με την κινητή τηλεφωνία (π.χ. http://www.myphone.gr) και συζητώντας με γνωστούς και φίλους (κατόχους είτε καρτοκινητού πακέτου της Cosmote είτε συμβολαίου) καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα υφίσταται κατά κύριο λόγο στα καρτοκινητά Cosmote και (σχεδόν) ποτέ στα συμβόλαια. Με δεδομένη την αρχή της ίσης μεταχείρισης την οποία δικαιούνται όλοι οι πελάτες μιας εταιρίας (της Cosmote στην συγκεκριμένη περίπτωση) μιας και όλοι χρεώνονται και έχουν ίσα δικαιώματα για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, καλώ την Cosmote να προβεί στην -άκρως- απαραίτητη αναβάθμιση του δικτύου της για να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία την οποία υφιστάμεθα όλοι ανεξαιρέτως οι συνδρομητές καρτοκινητής (Cosmokarta, What’s up και Frog – οι κάτοχοι καρτοσυμβολαίου δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα) τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Αντί να ξοδεύει αλόγιστα ποσά η Cosmote σε διαφημιστικές καμπάνιες για «σήμα καμπάνα» ας διαθέσει τους απαραίτητους πόρους για την αναβάθμιση του δικτύου της. Είναι κοινό μυστικό στα τηλεπικοινωνιακά forum (από πολύ καιρό) η αναξιοπιστία του δικτύου της Cosmote στα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moudaniotis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μόλις έστειλα το παρακάτω κείμενο (παράπονα/καταγγελία) τόσο στην Cosmote όσο και σε μερικούς φορείς ακόμα (info@eett.gr , info@efpolis.gr , grammateia@synigoroskatanaloti.gr , inka@newinka.gr , katagelies@ekpizo.gr , consumers@kepka.org) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ COSMOTE Κύριοι, είμαι εδώ και χρόνια συνδρομητής καρτοκινητής της Cosmote. Εδώ και 1.5 χρόνο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα χωρητικότητας του δικτύου τα οποία εστιάζονται σε: 1). Αδυναμία πραγματοποίησης κλήσης (π.χ. ένδειξη δίκτυο κατειλημμένο πριν ολοκληρωθεί η κλήση) 2).Προβλήματα στην συνομιλία κατά την διάρκεια μιας κλήσης (π.χ. ένας από τους δύο συνομιλητές δεν ακούει τίποτα, οπότε πρέπει να πραγματοποιηθεί νέα κλήση) 3). Καθυστέρηση (ακόμα και πολλών ωρών) στην παράδοση sms τόσο από κάποιον συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας όσο και από υπηρεσίες της Cosmote (π.χ. ειδοποίηση κλήσεων) τόσο που όταν ένας συνδρομητής καρτοκινητής λάβει το καθυστερημένο μήνυμα, του είναι πλέον άχρηστο. Παρακολουθώντας διάφορα forum σχετικά με την κινητή τηλεφωνία (π.χ. http://www.myphone.gr) και συζητώντας με γνωστούς και φίλους (κατόχους είτε καρτοκινητού πακέτου της Cosmote είτε συμβολαίου) καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα υφίσταται κατά κύριο λόγο στα καρτοκινητά Cosmote και (σχεδόν) ποτέ στα συμβόλαια. Με δεδομένη την αρχή της ίσης μεταχείρισης την οποία δικαιούνται όλοι οι πελάτες μιας εταιρίας (της Cosmote στην συγκεκριμένη περίπτωση) μιας και όλοι χρεώνονται και έχουν ίσα δικαιώματα για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, καλώ την Cosmote να προβεί στην -άκρως- απαραίτητη αναβάθμιση του δικτύου της για να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία την οποία υφιστάμεθα όλοι ανεξαιρέτως οι συνδρομητές καρτοκινητής (Cosmokarta, What’s up και Frog – οι κάτοχοι καρτοσυμβολαίου δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα) τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Αντί να ξοδεύει αλόγιστα ποσά η Cosmote σε διαφημιστικές καμπάνιες για «σήμα καμπάνα» ας διαθέσει τους απαραίτητους πόρους για την αναβάθμιση του δικτύου της. Είναι κοινό μυστικό στα τηλεπικοινωνιακά forum (από πολύ καιρό) η αναξιοπιστία του δικτύου της Cosmote στα καρτοκινητά. Από προσωπική εμπειρία, καλό θα ήταν να τους έχεις και συγκεκριμένα παραδείγματα... πχ. περιοχή τάδε, ημέρα - ώρα τάδε κλπ. Θα επισπεύσεις πολύ τις διαδικασίες στο να εντοπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα τους... Παράθεση Φιλικά, Moudaniotis --------------------------------------------------------------------- Ποτέ μη λες όσα γνωρίζεις....Αλλά πάντοτε γνώριζε όσα λες.... ---------------------------------------------------------ΣΩΚΡΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Από προσωπική εμπειρία, καλό θα ήταν να τους έχεις και συγκεκριμένα παραδείγματα... πχ. περιοχή τάδε, ημέρα - ώρα τάδε κλπ. Θα επισπεύσεις πολύ τις διαδικασίες στο να εντοπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα τους... Έχεις σίγουρα δίκιο, όμως τα συγκεκριμένα προβλήματα μου έχουν τύχει σε μεγάλη ποικιλία περιοχών και ωρών (με έμφαση στις ώρες αιχμής).:X:!: Δυστυχώς μια τέτοια καταγραφή απαιτεί αρκετό χρόνο από μέρους μου που δεν μπορώ να διαθέσω αυτή την χρονική στιγμή.:blink: Ευτυχώς, από τα καρτοκινητά Cosmote που χρησιμοποιώ, κανένα δεν είναι ο βασικός μου αριθμός.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μετα απο το sms που μου ηρθε αμεσως μολις εληξε το πακετο των 2 δωρεαν ωρων με τη cosmocarta (αρα ξερω ποτε ξεκιναει παλι η κανονικη χρεωση), σημερα μια μερα πριν τη ληξη του ιντερνετ μου (με τα 3 euro) μου ηρθε sms που μου υπενθυμιζε οτι ληγει αυριο το προγραμμα μου.Το ειχα υποψιν μου να ανανεωσω μια μερα πριν το τελος για να προσθεσω αυτα που εχω ηδη με τα 60mb τα καινουργια.Κανω την ανανεωση λοιπον και μου προσθετει 120Mb. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μετα απο το sms που μου ηρθε αμεσως μολις εληξε το πακετο των 2 δωρεαν ωρων με τη cosmocarta (αρα ξερω ποτε ξεκιναει παλι η κανονικη χρεωση), σημερα μια μερα πριν τη ληξη του ιντερνετ μου (με τα 3 euro) μου ηρθε sms που μου υπενθυμιζε οτι ληγει αυριο το προγραμμα μου.Το ειχα υποψιν μου να ανανεωσω μια μερα πριν το τελος για να προσθεσω αυτα που εχω ηδη με τα 60mb τα καινουργια.Κανω την ανανεωση λοιπον και μου προσθετει 120Mb. :D Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τέτοια ενημέρωση από την Cosmote, πόσο μάλλον σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα(ακριβώς μια μέρα πριν το τέλος των υπηρεσιών). Συνήθως δεν ενημερώνει καν για τέτοιου είδους θέματα. Λέτε να έκανε δουλειά η καταγγελία που αποστάλθηκε(και δημοσιοποιήθηκε στην παρούσα σελίδα του εν λόγω topic) στην ΕΕΤΤ και στην Cosmote? :blink: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ερωτηση. Καποιος εχτες μου ισχυριζοταν οτι οχι μονο στην Κοσμοκαρτα αλλα και στο Whats up, με 10 ευρω εκτος απο τα 1500 εχεις και τις 2 ωρες σε ολα τα δικτυα Ισχυει??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εγώ σε What's Up έβαλα κάρτα € 30 στις 31 Αυγούστου και δεν μου έδωσε τις 2 ώρες (όχι ότι τις περίμενα δηλαδή) :shifty: Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ερωτηση. Καποιος εχτες μου ισχυριζοταν οτι οχι μονο στην Κοσμοκαρτα αλλα και στο Whats up, με 10 ευρω εκτος απο τα 1500 εχεις και τις 2 ωρες σε ολα τα δικτυα Ισχυει??? Όχι δεν ισχύει, είχα δοκιμάσει να ενεργοποιήσω την υπηρεσία σε ένα what's up και έλεγε ότι η προσφορά ισχύει μόνο για κοσμοκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johanvil Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καλησπερα.Πριν λιγη ωρα εκανα μια ανανεωση στη καρτοκινητη της cosmote και αμεσως μετα εφτασαν τα μηνυματα τα διαφημιστικα με το ιντερνετ και το 3 ευρω.Εστειλα λοιπον το μηνυμα ωστε να λαβω την ενεργοποιηση του ιντερνετ με τα 120 mb το μηνα.Ολα καλα μου σταλθηκε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε αλλα ελα που δεν μπορω εγω να το χρησιμοποιησω.Οταν παω να συνδεθω παταω cosmote internet και μου βγαζει μηνυμα:Δεν διατιθεται συνδεση.Προσπαθησα μεσα απο το κουμπι της συνδεσιμοτητας στο κινητο μου(Nokia 5800) αλλα δεν βρηκα ακρη.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καλησπερα.Πριν λιγη ωρα εκανα μια ανανεωση στη καρτοκινητη της cosmote και αμεσως μετα εφτασαν τα μηνυματα τα διαφημιστικα με το ιντερνετ και το 3 ευρω.Εστειλα λοιπον το μηνυμα ωστε να λαβω την ενεργοποιηση του ιντερνετ με τα 120 mb το μηνα.Ολα καλα μου σταλθηκε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε αλλα ελα που δεν μπορω εγω να το χρησιμοποιησω.Οταν παω να συνδεθω παταω cosmote internet και μου βγαζει μηνυμα:Δεν διατιθεται συνδεση.Προσπαθησα μεσα απο το κουμπι της συνδεσιμοτητας στο κινητο μου(Nokia 5800) αλλα δεν βρηκα ακρη.καμια βοηθεια? COSMOTE: /Υπηρεσίες/WAP και WAPadvanced Για κάνε τις παραπάνω ρυθμίσεις και ξανα-δοκίμασε.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johanvil Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 COSMOTE: /Υπηρεσίες/WAP και WAPadvanced Για κάνε τις παραπάνω ρυθμίσεις και ξανα-δοκίμασε.:) Λοιπον εμενα στο κινητο μου οι ρυθμισεις φτανουν μεχρι εκει στην επιλογη της αρχικης σελιδας.Ολα ηταν απο μονα τους ετσι οπως ειναι και στο link.Δεν μπαινει και παλι.Τους πηρα τηλεφωνο,ειδαν οτι πραγματι ειναι ενεργοποιημενο και μου ειπαν να του κανω επανεκιννηση.Την εκανα αλλα παλι δεν παινει σε καμια σελιδα.Θα τους παρω ξανα και ελπιζω να βρουν τη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts