parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 παιδια υπαρχει κανενα μαμημενο τηλεφωνο εξυπηρετησης που να μιλαει ζωντανος ανθρωπος και οχι η κονσερβα???????????????? εχει ποση ωρα που δεν μπορω να πραγματοποιησω κλησεις...με παιρνουνε κανονικα εγω ομως δεν μπορω να παρω....που μπορω να τηλεφωνησω για τους αρχισω τα γαλλικα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 1313 η εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) 1313 η εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής. κονσερβα ειναι αυτο.... edit:οκ φιλε απλα δεν ειχα την υπομονη να περιμενω μεχρι να πει ολες τις ********.... Edited July 22, 2010 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 κονσερβα ειναι αυτο.... 1313 επιλογή 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 1313 επιλογή 9 απο το σταθερο παιρνω γιατι ουτε το 1313 μπορω να παρω απο το κιν.... vodafone και παλι vodafone..... αι σιχτιρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 απο το σταθερο παιρνω γιατι ουτε το 1313 μπορω να παρω απο το κιν.... vodafone και παλι vodafone..... αι σιχτιρ από σταθερό θα πάρεις το 6971001313. Δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών από άλλο παροχο. Μόνο από κοσμοτε κινητό και από σταθερό στο αριθμό που σου είπα. Πολύ σπαστικο ούτε το 6971001313 δεν μπορείς να πάρεις από κινητό άλλης εταιρείας λέει ότι είναι λάθος!. Έλεος την κοσμοτε μου μέσα!. Όλα τα αλλά δίκτυα δίνουνε και ένα τηλέφωνο που είναι σταθερό και μπορείς να μιλήσεις με την (βοντα στο 2106703000 και με την γιουντ στο 2106158000) εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Είτε καλείτε από κινητό 1313 είτε από σταθερό 6971001313, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε να τελειώσει το ηχογραφημένο μήνυμα. Πατήστε απευθείαςς το 9 Όπως επίσης και στην ανανέωση 1314, όταν πατάω 3 για να κάνω ανανέωση, δεν περιμένω να μιλήσει, πληκτρολογώ απευθείας τον αριθμό της κάρτας. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 μετα απο 5 τσιγαρα αναμονη το σηκωσε ο τυπας και μου ειπε οτι θα δηλωση βλαβη στο δίκτυο...εχει περασει ποση ωρα και ακομα τιποτα....ευτυχώς ο αριθμος ειναι τις αδερφης μου και οχι δικος μου.....παντος οτι και να λενε για την βοντα ειμαι τοσα χρονια συνδρομητης της και τετοια καραγκιολικια δεν εχω δει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 ωραία με 6η προσπάθεια πήρε το W στο 1314 .......... και κάτι ακόμα το wh ισχύ μόνο προς wh δεν έχει για cote or frog και που βρήκαν αυτή κονσέρβα(:lol: ωραίος parafron4) άνδρας ΕΛΕΟΣ μια χαρά ήταν η κοπέλια πριν μήπως έχει επιλογή έκτος γλώσσας να ακούς και ανδρική η γυναίκεια φωνή:wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Tην τελευταία εβδομάδα μου κάνει κάτι κουλά το what's up... Πολλές φορές,μηνύματα που τα έχει στείλει η κοπελιά μου πριν 5-10 λεπτά,δεν έρχονται αμέσως,κι έρχονται όλα μαζεμένα μετά από λίγο... Έχει προσέξει κανείς κάτι ανάλογο τις τελευταίες μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 ενταξει το λυσανε το προβλημα με τα τηλεφωνα και τωρα συμβαίνει το ιδιο με τα μηνύματα....μπορω να στειλω δεν μπορω να λαβω.... εχω την γκρινια της αδερφης μου γιατι δεν μπορει να κανονισει με τις γκιοσες τις φιλες της για το βραδυ εχω και τον καμενο απο την εξυπηρετηση πελατων να κανει λες και τον ρωτησα να μου βρει την τετραγωνικη ριζα της διαμετρου της σεληνης....ρε κοσμοτε δεν το κλεινεις το μαγαζακι να ανοιξεις κανενα πατσατζιδικο λεω εγω....αντε γιατι παραεγινε το κακο σημερα....την μια δεν μπορει να παρει τηλ την αλλη δεν μπορει να στειλει μηνυμα...οτι νανε....αλλα το σημα καμπανα....μαλλον ενοουνε οτι πρεπει να ανεβω σε κανενα καμπαναριο για να πιασω σημα καμπανα.... τα ειπα στον μελλοντικο πατσατζη(εξυπηρετηση πελατων) τα ειπα κ εδω και ηρεμησα καπως.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 ενταξει το λυσανε το προβλημα με τα τηλεφωνα και τωρα συμβαίνει το ιδιο με τα μηνύματα....μπορω να στειλω δεν μπορω να λαβω.... εχω την γκρινια της αδερφης μου γιατι δεν μπορει να κανονισει με τις γκιοσες τις φιλες της για το βραδυ εχω και τον καμενο απο την εξυπηρετηση πελατων να κανει λες και τον ρωτησα να μου βρει την τετραγωνικη ριζα της διαμετρου της σεληνης....ρε κοσμοτε δεν το κλεινεις το μαγαζακι να ανοιξεις κανενα πατσατζιδικο λεω εγω....αντε γιατι παραεγινε το κακο σημερα....την μια δεν μπορει να παρει τηλ την αλλη δεν μπορει να στειλει μηνυμα...οτι νανε....αλλα το σημα καμπανα....μαλλον ενοουνε οτι πρεπει να ανεβω σε κανενα καμπαναριο για να πιασω σημα καμπανα.... τα ειπα στον μελλοντικο πατσατζη(εξυπηρετηση πελατων) τα ειπα κ εδω και ηρεμησα καπως.... :) Eπειδή το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών έφτασε στο σημείο να μετακινείται σε εταιρίες,ανάλογα με το δίκτυο που έχουν οι κοντινοί άνθρωποί τους,λόγω οικονομικών πακέτων,την cosmote την έχει καταλάβει μία υπεροψία νομίζω.... Μακάρι να βγει σύντομα από αυτό το τρυπάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Eπειδή το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών έφτασε στο σημείο να μετακινείται σε εταιρίες,ανάλογα με το δίκτυο που έχουν οι κοντινοί άνθρωποί τους,λόγω οικονομικών πακέτων,την cosmote την έχει καταλάβει μία υπεροψία νομίζω.... Μακάρι να βγει σύντομα από αυτό το τρυπάκι... έχω πάει απο δευτέρα και παίρνω και την sister απο τους καμπαναριοτες της κοκοκοκοσμοτε και την μεταφερω στην βοντα....και να βαλετε τις καμπανες στον μπιπ σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Παρατηρώ από χτες ότι το ΕΒ στο 1314 δεν στέλνεται. Σου έρχεται ένα μήνυμα να δοκιμάσεις αργότερα. Μίλησα με 1313 , αλλά μου είπαν τα κουφά τους πάλι. Έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Παρατηρώ από χτες ότι το ΕΒ στο 1314 δεν στέλνεται. Σου έρχεται ένα μήνυμα να δοκιμάσεις αργότερα. Μίλησα με 1313 , αλλά μου είπαν τα κουφά τους πάλι. Έχει δοκιμάσει κανείς? ΕΓΩ 40 ώρες προσπαθούσα να κάνω αλλαγή απο cote σε whats up μου ερχόταν μήνυμα οτι εγραψα λάθος ενα W και αυτό λάθος :lol: στην 6η προσπάθεια σήμερα έγινε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Καλά, το What's Up παίζει να είναι το πιο ηλίθιο καρτοκινητό. Καμιά αναβάθμιση δε κοιτάν να κάνουν, πρέπει να καλέσω στο 1314 να μου έρθουν τα μηνύματα. Επίσης, είχα 60 sms σε όλους από 2 κάρτες που ανανέωσα μέσω reloadit και εξαφανίστηκαν. Με χρέωνε κανονικά. Ρε δε πάει στο διάολο λέω εγώ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Καλά, το What's Up παίζει να είναι το πιο ηλίθιο καρτοκινητό. Καμιά αναβάθμιση δε κοιτάν να κάνουν, πρέπει να καλέσω στο 1314 να μου έρθουν τα μηνύματα. Επίσης, είχα 60 sms σε όλους από 2 κάρτες που ανανέωσα μέσω reloadit και εξαφανίστηκαν. Με χρέωνε κανονικά. Ρε δε πάει στο διάολο λέω εγώ. για να μην πούμε για τα απίστευτα στησίματα που έχουν πραγματοποιηθεί επειδή δεν πήγαιναν τα μηνύματα ή το καλύτερο το μπλοκάρισμα (μπούκωμα) του δικτύου με αποτέλεσμα να μη με αφήνει να τηλεφωνήσω με τίποτα και να μου βγάζει συνεχώς σφάλμα: δίκτυο μη διαθέσιμο. μπήκαν όλοι, μπούκωσε και ποιότητα μηδέν Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Καλά, το What's Up παίζει να είναι το πιο ηλίθιο καρτοκινητό. Καμιά αναβάθμιση δε κοιτάν να κάνουν, πρέπει να καλέσω στο 1314 να μου έρθουν τα μηνύματα. Επίσης, είχα 60 sms σε όλους από 2 κάρτες που ανανέωσα μέσω reloadit και εξαφανίστηκαν. Με χρέωνε κανονικά. Ρε δε πάει στο διάολο λέω εγώ. αφού έχει το 65% της ΕΛΛΑΔΑΣ γιατί να αλλάξει κατι Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 αφού έχει το 65% της ΕΛΛΑΔΑΣ γιατί να αλλάξει κατι Γιατι αν συνεχισει ετσι, αυτο το ποσοστο πολυ συντομα θα γινει πολυ μικροτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 για να μην πούμε για τα απίστευτα στησίματα που έχουν πραγματοποιηθεί επειδή δεν πήγαιναν τα μηνύματα ή το καλύτερο το μπλοκάρισμα (μπούκωμα) του δικτύου με αποτέλεσμα να μη με αφήνει να τηλεφωνήσω με τίποτα και να μου βγάζει συνεχώς σφάλμα: δίκτυο μη διαθέσιμο. μπήκαν όλοι, μπούκωσε και ποιότητα μηδέν Σκίστηκε χθες το βραδυ γμτ... Ούτε τηλέφωνο,ούτε μήνυμσ,ούτε τίποτα δεν μπορουσα να στείλω/λάβω... Έλεος....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Σκίστηκε χθες το βραδυ γμτ... Ούτε τηλέφωνο,ούτε μήνυμσ,ούτε τίποτα δεν μπορουσα να στείλω/λάβω... Έλεος....:mad: εχθές το βράδυ ευτυχώς μπόρεσα να μιλήσω (κατά τη 1) αλλά το θέμα ήταν ότι η ποιότητα ήταν πιο χάλια και από το skype όταν είχα 256 σύνδεση και ένιωθα ότι κάνω συνδιάσκεψη που συμμετέχει και ο robocop. Εννοείται ότι το δικό μου κινητό είχα σήμα καμπάνα (να το βράσω) και του συνομιλητή σήμα καμπάνα αλλά μικρού παρεκκλησιού, γύρω στις 3-4 γραμμές δηλαδή. αίσχος:mad: Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πως μπορούμε να μάθουμε το υπόλοιπο από την πρόσφορα με τα 1500' και τα 1500 SMS;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πως μπορούμε να μάθουμε το υπόλοιπο από την πρόσφορα με τα 1500' και τα 1500 SMS;;; στέλνεις ΥΠΟΛ στο 1313 δωρεάν Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 εχθές το βράδυ ευτυχώς μπόρεσα να μιλήσω (κατά τη 1) αλλά το θέμα ήταν ότι η ποιότητα ήταν πιο χάλια και από το skype όταν είχα 256 σύνδεση και ένιωθα ότι κάνω συνδιάσκεψη που συμμετέχει και ο robocop. Εννοείται ότι το δικό μου κινητό είχα σήμα καμπάνα (να το βράσω) και του συνομιλητή σήμα καμπάνα αλλά μικρού παρεκκλησιού, γύρω στις 3-4 γραμμές δηλαδή. αίσχος:mad: Ευτυχώς σήμερα λειτουργούν όλα μια χαρά.... Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Είτε καλείτε από κινητό 1313 είτε από σταθερό 6971001313, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε να τελειώσει το ηχογραφημένο μήνυμα. Πατήστε απευθείαςς το 9 Αυτο ομως πως εγω πρεπει να το ξερω πριν το διαβασω εδω;;Μονο κατα τυχη οπως και εγινε τις προαλλες που πηρα απο σταθερο στο νουμερο του κινητου (για 3η φορα αφου ειχα ακουσει 15 ασχετα πραγματα) και κατα λαθος στην αρχη των ηχογραφημενων απο διαισθηση... πατησα το 9.Και μπηκα στην αναμονη να μου μιλησει καποιος.Δλδ πρεπει να χρεωθουμε τα μαλιοκεφαλα μας για να το μαθουμε κατα λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts