Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να έχεις ήχο όταν σε καλούνε με το Calling Tunes. Για να επιλέξεις κάποιο τραγούδι, αλλά και να κάνεις τις δικές σου ρυθμίσεις (πότε θα ακούγεται το τραγούδι, ποιοι να ακούν το τραγούδι κλπ) κάλεσε στο 14014.. Η υπηρεσία στοιχίζει - αν δεν κάνω λάθος - 1,79 ευρώ/τραγούδι και μπορείς να το έχεις για πάντα.. Η υπηρεσία αυτή δεν έχει μηνιαία χρέωση.. Δες εδώ την tracklist: http://callingtunes.mycosmos.gr/ .. :)

και χρέωση για όσο βρίσκεται στο μενού της υπηρεσίας προς 0,01€/δευτερόλεπτο.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα παιδια μια ερωτησουλα: υπαρχει τροπος οπως στην vodafone οταν σε καλουνε και μιλας να δειχνει οτι εισαι κατειλημενος και να σου ερχεται μηνυμα οτι σε καλεσαν? επισης μπορεις να μην βαλεις τηλεφωνητη για να αφηνουν μηνυματα οταν το εχεις κλειστο η δεν πιανει απλα να σου ερχεται με sms οτι σε καλεσαν αυτοι? ευχαριστω

Mου ηρθε ενα μηνυμα απο την cote και λεει οτι αρχισε η δηλωση στοιχειων και να παω σε καταστημα Γερμανο με την ταυτοτητα μου για την διαδικασια...ηρθε σε κανεναν αλλο?
:w00t:

Mου ηρθε ενα μηνυμα απο την cote και λεει οτι αρχισε η δηλωση στοιχειων και να παω σε καταστημα Γερμανο με την ταυτοτητα μου για την διαδικασια...ηρθε σε κανεναν αλλο?

μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτη η δηλωση?

μια φίλη μου είπε ότι πήγε χθες σε διάφορα περίπτερα να αγοράσει κάρτα Cosmote για το κινητό κ της είπαν ότι κάνουν απεργία κ δεν έχουν κάρτες :wacko:

τρελό μου φαίνεται! δηλαδή ποιος ακριβώς κάνει απεργία; οι περιπτεράδες;; το περίεργο είναι ότι ρώτησε σε 3 περίπτερα κ της είπαν το ίδιο, από αύριο πάλι κάρτες Cosmote.

έτυχε κ σε κανέναν άλλο ή απλά με κοροιδεύει;

καλημερα παιδια μια ερωτησουλα: υπαρχει τροπος οπως στην vodafone οταν σε καλουνε και μιλας να δειχνει οτι εισαι κατειλημενος και να σου ερχεται μηνυμα οτι σε καλεσαν? επισης μπορεις να μην βαλεις τηλεφωνητη για να αφηνουν μηνυματα οταν το εχεις κλειστο η δεν πιανει απλα να σου ερχεται με sms οτι σε καλεσαν αυτοι? ευχαριστω

Μπορείς να έχεις τηλεφωνητή.. Για να τον ενεργοποιήσεις κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cosmote. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ..

μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτη η δηλωση?

Θα πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα Γερμανός/Cosmote/OTEShop και να δηλώσεις στοιχεία στο καρτοκινητό σου ώστε να γίνει επώνυμο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ:"Κατάργηση ανωνυμίας στην καρτοκινητή τηλεφωνία".. :)

μια φίλη μου είπε ότι πήγε χθες σε διάφορα περίπτερα να αγοράσει κάρτα Cosmote για το κινητό κ της είπαν ότι κάνουν απεργία κ δεν έχουν κάρτες :wacko:

τρελό μου φαίνεται! δηλαδή ποιος ακριβώς κάνει απεργία; οι περιπτεράδες;; το περίεργο είναι ότι ρώτησε σε 3 περίπτερα κ της είπαν το ίδιο, από αύριο πάλι κάρτες Cosmote.

έτυχε κ σε κανέναν άλλο ή απλά με κοροιδεύει;

Σωστά σου είπε η φίλη σου. Είχαν μια, ας τη πω, "απεργία" και δεν πωλούσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας εχθές, με αίτημα την αύξηση του ποσοστού που κερδίζουν (το οποίο είναι ελάχιστο).

Σωστά σου είπε η φίλη σου. Είχαν μια, ας τη πω, "απεργία" και δεν πωλούσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας εχθές, με αίτημα την αύξηση του ποσοστού που κερδίζουν (το οποίο είναι ελάχιστο).

Αν κατάλαβα καλά τους μειώσανε την προμήθεια μόνο για το καθαρό ποσό , δηλαδή δεν τους δίνουν πλέον προμήθεια για το ποσό του φόρου , Και γιαυτό και η αντίδραση .

Όλα τα περίπτερα στην γειτονιά μου είχαν ένα χαρτί , ότι δεν θα πωλήσουν κάρτες ανανέωσης στις 2 και 3 του μήνα.

Αν κατάλαβα καλά τους μειώσανε την προμήθεια μόνο για το καθαρό ποσό , δηλαδή δεν τους δίνουν πλέον προμήθεια για το ποσό του φόρου , Και γιαυτό και η αντίδραση .

Όλα τα περίπτερα στην γειτονιά μου είχαν ένα χαρτί , ότι δεν θα πωλήσουν κάρτες ανανέωσης στις 2 και 3 του μήνα.

Το είδα κι εγώ σε μια Α4 εκτυπωμένη και αναρτημένη ανακοίνωση σε ένα περίπτερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε πάντως, με δικά μου λόγια, ανέφερε ότι οι περιπτεράδες διαμαρτύρονται για τον φόρο στα καρτοκινητά. Ρώτησα, λοιπόν, τον περιπτερά πώς και τους πήρε ο πόνος για τον φόρο που πληρώνουμε εμείς. Από αυτό που μου είπε κατάλαβα ότι τους απασχολεί (φυσικά) μόνο ότι παίρνουν πολύ μικρό ποσοστό εκείνοι ενώ τελικά για τον φόρο δεν μου είπε τίποτα! :lol:

Αν την έχει κάποιος την ανακοίνωση ας την δημοσιεύσει.

Είναι όντως μικρό το ποσοστό κέρδους τους;

Κάποιος μου είχε πει πόσο είναι, παλιότερα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, νομίζω, τζίρο, ποσό κάθε μίας ανανέωσης...

Εμείς πάλι που πληρώνουμε τον φόρο τι πρέπει να κάνουμε?Τί ανακοίνωση να βγάλουμε?!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Το είδα κι εγώ σε μια Α4 εκτυπωμένη και αναρτημένη ανακοίνωση σε ένα περίπτερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε πάντως, με δικά μου λόγια, ανέφερε ότι οι περιπτεράδες διαμαρτύρονται για τον φόρο στα καρτοκινητά. Ρώτησα, λοιπόν, τον περιπτερά πώς και τους πήρε ο πόνος για τον φόρο που πληρώνουμε εμείς. Από αυτό που μου είπε κατάλαβα ότι τους απασχολεί (φυσικά) μόνο ότι παίρνουν πολύ μικρό ποσοστό εκείνοι ενώ τελικά για τον φόρο δεν μου είπε τίποτα! :lol:

Αν την έχει κάποιος την ανακοίνωση ας την δημοσιεύσει.

Είναι όντως μικρό το ποσοστό κέρδους τους;

Κάποιος μου είχε πει πόσο είναι, παλιότερα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, νομίζω, τζίρο, ποσό κάθε μίας ανανέωσης...

7% σε καθε καρτα ανανεωσης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν όμως κάποιος θα πάει στο περίπτερο, συνήθως δεν θα αρκεστεί μόνο στη κάρτα. Εμείς όμως θα επωμιστούμε ΚΑΙ την αύξηση των κερδών των περιπτεράδων; Σε τελική ανάλυση, τόσο χώρο τους πιάνει στο περίπτερο το κουτάκι με τις κάρτες ή το μηχάνημα; Ή τόσο πολύ κουράζονται να μας τη δώσουν; Απεργήστε, υπάρχει και ο Γερμανός για ανανέωση.

Όταν όμως κάποιος θα πάει στο περίπτερο, συνήθως δεν θα αρκεστεί μόνο στη κάρτα. Εμείς όμως θα επωμιστούμε ΚΑΙ την αύξηση των κερδών των περιπτεράδων; Σε τελική ανάλυση, τόσο χώρο τους πιάνει στο περίπτερο το κουτάκι με τις κάρτες ή το μηχάνημα; Ή τόσο πολύ κουράζονται να μας τη δώσουν; Απεργήστε, υπάρχει και ο Γερμανός για ανανέωση.

οντως οι καρτες δεν αποδιδουν κερδος και ποσο μαλλον ο αυτοματος πωλητης με τις αποδειξεις που δεν εχουν καθολου! καλα κανουν και απεργουν γιατι ο Γερμανος κλεινει στις 9, το περιπτερο ομως οχι!(και ξερεις την ιδεολογια του Ελληνα)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Που πρέπει να πάω για να κάνω μια σύνδεση βονταφονε σε WHAT'S UP.?

Θα πας σε κάποιο κατάστημα που προσφέρει υπηρεσίες της Cosmote (Γερμανός, OTEShop, Cosmote Corner κ.α) και θα κάνεις αίτηση φορητότητας. :)

οντως οι καρτες δεν αποδιδουν κερδος και ποσο μαλλον ο αυτοματος πωλητης με τις αποδειξεις που δεν εχουν καθολου! καλα κανουν και απεργουν γιατι ο Γερμανος κλεινει στις 9, το περιπτερο ομως οχι!(και ξερεις την ιδεολογια του Ελληνα)

θα πας και στην τραπεζα, στο ατμ και θα κανεις την δουλεια σου. στην τελικη αν δεν τον συμφερει τον περιπτερα ας μην πουλαει καθολου καρτες ανανεωσης. δικαιωμα του ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόγραμμα plus δεν μπορούμε πλέον να το ενεργοποιήσουμε?'Ηταν μέχρι τέλους του μήνα οκτώβρη?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Το πρόγραμμα plus δεν μπορούμε πλέον να το ενεργοποιήσουμε?'Ηταν μέχρι τέλους του μήνα οκτώβρη?

Εγώ μόλις πριν από λίγες ώρες το ενεργοποίησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέχασα να βάλω κάρτα τον Οκτώβρη κι έτσι δεν έχω 1000'+1000 sms για το Νοέμβρη οπότε αναγκαστικά ενεργοποίησα το plus. Έστειλα PLUS στο 1313 και όλα καλά. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, μου ήρθε το sms της επιβεβαίωσης. Έχε υπόψη σου ότι πρέπει να έχεις 7 ευρώ στο λογαριασμό σου τα οποία σου τα αφαιρεί (τόσο στοιχίζει το πακέτο).

[Είμαστε οφ τόπικ αλλά δεν υπάρχει και ειδικό θέμα νομίζω, σχετικά. Αν είναι να φτιάξω ένα, αλλά πού?]

Πριν λίγο καιρό το κατάλαβα, αυτό του Έλληνα με την τελευταία στιγμή. Εγώ πάντα ανανέωνα από το ιντερνετ (που υπήρχαν και μπόνους, τόόότε, βοντα και γουίντ) ή το γερμανό και έλεγα "μα καλά, ποιος χαζός ανανεώνει από τα περίπτερα;" :worry:

Κούνια που με κούναγε!!! :lol:

Έκανα φέτος παρέα με ένα παιδί περιπτερά και έμεινα έκπληκτη με το τζίρο που κάνει σε χρόνο ανανέωσης! Ακόμα και μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι πάνε στο περίπτερο για ανανέωση 20€.

Πάντως ο περιπτεράς αυτός, μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από το κέρδος του από τις κάρτες -κι έχει αυτό το payzone ή κάποιο αντίστοιχο.

[Είμαστε οφ τόπικ αλλά δεν υπάρχει και ειδικό θέμα νομίζω, σχετικά. Αν είναι να φτιάξω ένα, αλλά πού?]

Πριν λίγο καιρό το κατάλαβα, αυτό του Έλληνα με την τελευταία στιγμή. Εγώ πάντα ανανέωνα από το ιντερνετ (που υπήρχαν και μπόνους, τόόότε, βοντα και γουίντ) ή το γερμανό και έλεγα "μα καλά, ποιος χαζός ανανεώνει από τα περίπτερα;" :worry:

Κούνια που με κούναγε!!! :lol:

Έκανα φέτος παρέα με ένα παιδί περιπτερά και έμεινα έκπληκτη με το τζίρο που κάνει σε χρόνο ανανέωσης! Ακόμα και μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι πάνε στο περίπτερο για ανανέωση 20€.

Πάντως ο περιπτεράς αυτός, μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από το κέρδος του από τις κάρτες -κι έχει αυτό το payzone ή κάποιο αντίστοιχο.

αρα δεν τους κλεβουνε, απλα διεκδιμουνε μεγαλυτερο ποσοστο κερδους. δικαιωμα τους. οπως δικαιωμα τους ειναι να μην πουλανε καρτες για 3 μερες και να χανουνε εσοδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks stefidis.

Το ενεργοποίησα εγώ τέλη οκτώβρη,απλά ρωτάω γιατί θέλουν κάποιοι φίλοι να το ενεργοποιήσουν και νόμιζα πως είχε λήξει.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ακολούθησα την συμβουλή που διάβασα εδώ στο φόρουμ και ανανέωσα την ημερομηνία λήξης μιας cosmoκάρτα μεταφέροντας 5€ από τον αριθμο αυτό στον ίδιο αριθμό!

Thnx παιδιά!

Ανοίγοντας μια cosmoκάρτα που την έχω μόνο για το "1 λεπτό το λεπτό", μου ήρθε SMS ειδοποίηση ότι με είχε καλέσει ο αριθμός 697131.

Τι είναι αυτό το νούμερο, τι μπορεί να με θέλανε;

697131 είναι το τηλεφωνικό κέντρο της cosmote. Μπορεί να σε κάλεσαν για να σε ενημερώσουν σχετικά με τα νέα προγράμματα συμβολαίου της cosmote.

με αφορμή τη δήλωση του wu μου μπήκε στο μυαλό μου κ η αλλαγή σιμ. έχω μια σιμ 15ετών, αν την αλλάξω (με ίδιο νούμερο) έχω να κερδίσω κάτι από άποψη τεχνολογίας? ή να κρατήσω τη παλιά όπως είναι? μιας κ θα πάω στο γερμανό δηλαδή