Bayern4 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 «WHAT’S UP iPhone 3G Διαγωνισμός» http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/OROI_IPHONE_WHATSUPpromotion.xml&_nfpb=true Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα. Τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησα τα 1000' ομιλίας και έκανα και 1 ανανέωση των 3€ πριν τελειώσει ο μήνας. Το πρόβλημα είναι ότι τον τρέχον μήνα δεν μου έδωσαν πάλι 1000' ομιλίας. Το κατάλαβα πριν όταν τελείωσε η κάρτα μου. Γιατί έγινε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; την ανανέωση την εκανες πριν ή μετά την ενεργοποίηση του πακέτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Πριν από λίγο μου ήρθε το εξής μήνυμα:"Ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σας έως 24/04/2009 και κερδίστε συνολικά 6 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς εθνικά δίκτυα, 2 ευρώ για κάθε έναν από τους επόμενους 3 μήνες".Και το περίεργο είναι ότι η ημερομηνία λήξης είναι η ημέρα που θα μου ενεργοποιηθεί η φορητότητα μου από την Cosmote στην Wind ;).Επίσης χθες κατά τις 12:00 με πήραν τηλέφωνο από το 697131 και μου είπαν ότι έλαβαν μια αίτηση φορητότητας προς Wind και όταν της είπα ότι ισχύει με ρώτησε γιατί και όταν της είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κλήσεις μου είπε:"Α,εντάξει.Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας".Λέτε να με πήραν τηλέφωνο επειδή τους "έβαζα" πάνω από 20 ευρώ το μήνα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 την ανανέωση την εκανες πριν ή μετά την ενεργοποίηση του πακέτου? Μετά φυσικά! Το πακέτο το έχω ενεργοποιήσει από τον Φεβρουάριο! Τον Μάρτιο μου έδωσαν κανονικά τα 1000' και τέλος Μαρτίου ξαναέβαλα κάρτα! :( Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει όμως :( Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 φίλε μου με αυτές τις υπηρεσίες η cosmote έχει χασει την μπάλα.εδω εμένα το υπολιπο μου ξαφνικά πήγε στα -16ευρώ αλλα εντάξει το έλυσαν το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μετά φυσικά! Το πακέτο το έχω ενεργοποιήσει από τον Φεβρουάριο! Τον Μάρτιο μου έδωσαν κανονικά τα 1000' και τέλος Μαρτίου ξαναέβαλα κάρτα! :( Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει όμως :( εχει παρατηρηθει σε πολλουσ χρηστεσ το προβλημα που αναφερεισ. προβληματα αξιοπιστιασ κ στην cosmote πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 εχει παρατηρηθει σε πολλουσ χρηστεσ το προβλημα που αναφερεισ. προβληματα αξιοπιστιασ κ στην cosmote πλεον από το κακό στο χειρότερο... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 εχει παρατηρηθει σε πολλουσ χρηστεσ το προβλημα που αναφερεισ. προβληματα αξιοπιστιασ κ στην cosmote πλεον από το κακό στο χειρότερο... Αυτό συμβαίνει μόνο στα καρτοκινητά και είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που η μισή Ελλάδα έβαλε What's Up! Κάτι ψιθυρίζεται μέσα στο forum (από ξαδερφάκι του γνωστού του μπαντζανάκη κ.λπ.) για αναβάθμιση της πλατφόρμας των καρτοκινητών της μέσα στο Μάιο. Προσωπικά το πιστεύω γιατί έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση. Ώρες αιχμής με το What's Up, παίρνω μέχρι και 10 φορές για να πιάσω κάποιον. offtopic: Με την Cosmote σύνδεση (πάγιο) που έχω πάντως, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Συμπεριφέρεται σχεδόν σα σταθερό! Άλλη μια φορά επαληθεύεται το "ότι δίνεις, παίρνεις"... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτη τη στιγμη εχω συνδεση cosmote (ολα αψογα). Επειδη μπαινω φανταρος λεω να παρω ενα what's up που εχουν ολοι πλεον.. Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με τις προσφορες αυτη την περιοδο και ποτε ληγουν αυτες; Η προσφορα με τα 1000 ευρω ελειξε; Γιατι κατι τετοιο ακουσα. Τι παιζει τωρα, μονο το 600 λεπτα με 5 ευρώ ή 600+600sms με 7ε που γραφει στο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτη τη στιγμη εχω συνδεση cosmote (ολα αψογα). Επειδη μπαινω φανταρος λεω να παρω ενα what's up που εχουν ολοι πλεον.. Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με τις προσφορες αυτη την περιοδο και ποτε ληγουν αυτες; Η προσφορα με τα 1000 ευρω ελειξε; Γιατι κατι τετοιο ακουσα. Τι παιζει τωρα, μονο το 600 λεπτα με 5 ευρώ ή 600+600sms με 7ε που γραφει στο site; Καλός φαντάρος! Η προσφορά με τα 1000' + 1000 sms έληξε στις 31 Μαρτίου σύμφωνα με την Cosmote. Η προσφορά 600' με 5 ευρώ ισχύει πάντα. Για τις άλλες προσφορές δε γνωρίζω καθόλου. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 νομίζω όμως πως έχει βγει και πακέτο 1000λεπτά και 1000 sms πρός what's up με 7,5 ευρώ... Δυστυχώς όμως δεν ξέρω τι στέλνεις και που για ενεργοποίηση! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 ρε παιδες τι πραγμα ειναι αυτο με το δικτυο της πλακας της cosmote?να πρεπει να παρω ενα επειγον τηλεφωνο και να κανω 2 ωρες???? που μπορω να παρω τηλεφωνο για να ΚΡΑΞΩ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 ρε παιδες τι πραγμα ειναι αυτο με το δικτυο της πλακας της cosmote?να πρεπει να παρω ενα επειγον τηλεφωνο και να κανω 2 ωρες???? που μπορω να παρω τηλεφωνο για να ΚΡΑΞΩ???? Και εγώ που έκανα φορητότητα στη Wind λόγω των προβλημάτων της Cosmote,όταν με πήρα τηλέφωνο από το 697131 και με ρώτησαν γιατί φεύγω από την Cosmote και τους είπα λόγω των προβλημάτων της Cosmote δεν μπορώ να κάνω κλήσεις ούτε να στείλω μηνύματα μου είπαν:"Α,εντάξει.Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία μας".Ούτε με ρώτησαν που αντιμετωπίζω προβλήματα ούτε τίποτα.Ούτε "θα στείλω αίτημα στο αρμόδιο τμήμα" δεν μου είπαν.Δεν το περίμενα αυτό από την Cosmote.:cry::down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 ρε παιδες τι πραγμα ειναι αυτο με το δικτυο της πλακας της cosmote?να πρεπει να παρω ενα επειγον τηλεφωνο και να κανω 2 ωρες???? που μπορω να παρω τηλεφωνο για να ΚΡΑΞΩ???? στην εξυπηρετηση πελατων. αν βγαλεισ βεβαια γραμμη και σε αυτουσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Το γνωρίζουν το πρόβλημα στην cosmote. Είναι γενικό και απ' ότι λένε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διορθωθεί... Βέβαια, δεν ξέρω το πως προσδιορίζουν αυτοί την έννοια του σύντομου, αλλά βλέπουμε... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Το γνωρίζουν το πρόβλημα στην cosmote. Είναι γενικό και απ' ότι λένε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διορθωθεί... Βέβαια, δεν ξέρω το πως προσδιορίζουν αυτοί την έννοια του σύντομου, αλλά βλέπουμε... Μάλλον όταν θα δουν πελάτες τους να φεύγουν από το δίκτυο τους θα κάνουν τίποτα αλλά τότε θα είναι πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Σα να έχεις δίκιο... Αλλά το θέμα είναι αυτό το ριμάδι το what's up που το έχουν όλοι!! Δεν μπορείς να φύγεις μόνος σου... Πρέπει να ακολουθήσει και η παρέα σου! Κι αυτό είναι δύσκολο.. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Σα να έχεις δίκιο... Αλλά το θέμα είναι αυτό το ριμάδι το what's up που το έχουν όλοι!! Δεν μπορείς να φύγεις μόνος σου... Πρέπει να ακολουθήσει και η παρέα σου! Κι αυτό είναι δύσκολο.. Μα πως θα κάτσει η παρέα στο What's Up? από τι στιγμή που δεν μπορείτε να "βγάλετε" κλήσεις;:blink:Εκτός και αν μερικοί δεν ξέρουν την φορητότητα ή δεν τους νοιάζει να "βγάζουν" κλήσεις ή να στέλνουν sms.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Είναι και μερικοί οι οποίοι "φοβούνται" να αλλάξουν δίκτυο... Βασικά, η ξεροκεφαλιά μερικών μερικών είναι το θέμα και το "που να αλλάζω τωρα και να μπάινω σε τέτοια διαδικασία..." Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 offtopic: Με την Cosmote σύνδεση (πάγιο) που έχω πάντως, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Συμπεριφέρεται σχεδόν σα σταθερό! Άλλη μια φορά επαληθεύεται το "ότι δίνεις, παίρνεις"... Ζητω που καηκαμε....:X Δηλαδη, επειδη στην Vodafone και Wind ΔΕΝ επαληθευεται η ρηση αυτη, επειδη ισχυει το αυτονοητο, οτι δηλαδη καρτοκινητα και συνδεσεις εχουν την ιδια ποιοτητα και σημασια στο δικτυο, επειδη εχουν κανει στοιχειωδης προβλεψεις και το δικτυο παρεχει την ιδια ποιοτητα και στους δυο τυπους πελατων, πραγμα που η κοσμοτε προφανεστατα δεν εχει κανει, τι πρεπει να πουμε? Οτι δινω παιρνω???!?!?!?! οχι! Να παραδειγματιστει απο τις αλλες δυο εταιρειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 γιατι να αλλαξω δικτυο;ειμαστε χαζοι οι 60 στους 100 που ειμαστε εκει που μιλαμε καλυτερα και φθηνοτερα.και που να παμε;στην ΒΟΔΙφον η στην ασε να την παρει ο αερας ελεος!!!!!!!!!!!!!!!με αυτην την προπαγανδα σας καλα κανουμε και μενουμε και θα μενουμε.η κοσμοτε με διπλασιους συνδρομητες εχει καλυτερη καλυψη κλπ .....και ευτυχως ηλθε η κοσμοτε που σε λιγα χρονια αλλαξε το τοπιο της κινητης .ξεχναμε τι τραβουσαμε με τα δικτυα τιμες και καλυψη των ευνοημενων του μητσοτακη.νασαι καλα κοσμοτε για οσα μας δινεις δωσε και αλλα και ας χανουμε και καμια κληση γιατι αν ειμασταν στις αλλες θα αναμεναμε στο ακουστικο για πολλα.τελειωνω γιατι θα αρχισω να λεω και κακιες ελεος με τις απαραδεκτες εταιρειες και τηνπροπαγανδα τους.μακαρι να δινανε κατι που να αξιζει και να τους δοκιμαζαμε αλλα που να τολμισουν να συναγωνιστουν την κοσμοτε γιαυτο ας βαψουν κανα αυγο για το πασχα εκει ισως ναναι καλυτεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μερικες φορες, νομιζω πως η δεν γραφω Ελληνικα, η εγω δεν καταλαβαινω κατι.... Πες μου, γιατι θα τρελαθω, που ειδες εγω να λεω να αλλαξει δικτυο? Μηπως απλα αυτο που ειπα ειναι να παραδειγματιστει η κοσμοτε απο τις αλλες δυο, ωστε να παρεχει εξισου ποιοτικες υπηρεσιες ΚΑΙ στα καρτοκινητα της? Ποιος ειπε τιποτα για καλυψεις, χρεωσεις και δεν ξερω γω τι αλλο γραφεις?Αυτο που αναφερω ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΣ επειδη δουλευει σωστα η συνδεση του, αλλα να ειναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ επειδη ΔΕΝ δουλευει σωστα το καρτοκινητο του. Ζητω που καηκαμε εαν εχουμε σαν αντιληψη την αποδοχη κακων υπηρεσιων με την δικαιολογια οτι ειναι ΦΤΗΝΕΣ. Νομιζω πως μαλλον εσυ βλεπεις πραγματα που δεν υπαρχουν σε αυτο που εγραψα, και μαλλον εσυ εισαι τυφλωμενος απο την προπαγανδα και δεν βλεπεις τα προφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 γιατι να αλλαξω δικτυο;ειμαστε χαζοι οι 60 στους 100 που ειμαστε εκει που μιλαμε καλυτερα και φθηνοτερα.και που να παμε;στην ΒΟΔΙφον η στην ασε να την παρει ο αερας ελεος!!!!!!!!!!!!!!!με αυτην την προπαγανδα σας καλα κανουμε και μενουμε και θα μενουμε.η κοσμοτε με διπλασιους συνδρομητες εχει καλυτερη καλυψη κλπ .....και ευτυχως ηλθε η κοσμοτε που σε λιγα χρονια αλλαξε το τοπιο της κινητης .ξεχναμε τι τραβουσαμε με τα δικτυα τιμες και καλυψη των ευνοημενων του μητσοτακη.νασαι καλα κοσμοτε για οσα μας δινεις δωσε και αλλα και ας χανουμε και καμια κληση γιατι αν ειμασταν στις αλλες θα αναμεναμε στο ακουστικο για πολλα.τελειωνω γιατι θα αρχισω να λεω και κακιες ελεος με τις απαραδεκτες εταιρειες και τηνπροπαγανδα τους.μακαρι να δινανε κατι που να αξιζει και να τους δοκιμαζαμε αλλα που να τολμισουν να συναγωνιστουν την κοσμοτε γιαυτο ας βαψουν κανα αυγο για το πασχα εκει ισως ναναι καλυτεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εισαι ασχετος ή απλα εργαζομενος στην cosmote.αλλη επιλογη δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ζητω που καηκαμε....:X Δηλαδη, επειδη στην Vodafone και Wind ΔΕΝ επαληθευεται η ρηση αυτη, επειδη ισχυει το αυτονοητο, οτι δηλαδη καρτοκινητα και συνδεσεις εχουν την ιδια ποιοτητα και σημασια στο δικτυο, επειδη εχουν κανει στοιχειωδης προβλεψεις και το δικτυο παρεχει την ιδια ποιοτητα και στους δυο τυπους πελατων, πραγμα που η κοσμοτε προφανεστατα δεν εχει κανει, τι πρεπει να πουμε? Οτι δινω παιρνω???!?!?!?! οχι! Να παραδειγματιστει απο τις αλλες δυο εταιρειες! Σε καμία εταιρία δεν έχουν ίδια σημασία καρτοκινητά και συμβόλαια είτε σου αρέσει είτε όχι. Το κατάλαβα πριν από 5 χρόνια γιατί δούλεψα 3 μήνες με σύμβαση στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και όταν χτυπούσε μια γραμμή, στην οθόνη του Η/Υ εμφανιζόταν η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ του πελάτη παρακαλώ (Silver, Gold, Diamond)!! Πράγμα που σημαίνει ότι εξυπηρετούν τον πελάτη ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού του! Όταν δε γνωρίζεις κάτι, άστο να πάει στο διάολο αδερφέ! Τα καρτοκινητά είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά για τις εταιρίες και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες! Όλα αυτά τα προγράμματα που βγάζουν, τα βγάζουν για να κρατάνε επαφή με τους πιτσιρικάδες οι οποίοι είναι τα αυριανά τους συμβόλαια! Όσο για το άλλο, από τι ακριβώς να παραδειγματιστεί η Cosmote; Θέλεις να εξηγήσεις; Ποιές είναι οι προβλέψεις που έκαναν οι Telestet --> TIM --> WIND και Panafon --> Vodafone (τι να περιμένει κάποιος από μια επιχείρηση που αλλάζει όνομα και Δ.Σ. κάθε πέντε χρόνια...); Η ελεεινή ποιότητα φωνής λόγω του αναγκαστικού half-rate; Τα 900 Mhz που μας καβουρντίζουν τα εγκεφαλικά κύτταρα (μόνο στην Ελλάδα και στην Αλβανία υπάρχουν ακόμα εννιακοσάρια δίκτυα); Το τραγικό σήμα (βιντεοκλήση με τη Vodafone και τη Wind μόνο Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία στη Θεσσαλονίκη); Και μη μου πεις ότι κι εγώ είμαι υπάλληλος της Cosmote γιατί στο συρτάρι έχω απ' όλες! Απλά έτυχε φέτος να βολέψει την παρέα το What's Up... Αυτό που έχω να πω, είναι μακάρι να γίνει γρήγορα αυτή η αναβάθμιση που ψιθυρίζεται γιατί η Cosmote είναι SUPER στα συμβόλαια αλλά οφείλει να είναι και SUPER στα καρτοκινητά! Το οφείλει στο κύρος της και σε όλους εμάς! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Σε καμία εταιρία δεν έχουν ίδια σημασία καρτοκινητά και συμβόλαια είτε σου αρέσει είτε όχι. Το κατάλαβα πριν από 5 χρόνια γιατί δούλεψα 3 μήνες με σύμβαση στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και όταν χτυπούσε μια γραμμή, στην οθόνη του Η/Υ εμφανιζόταν η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ του πελάτη παρακαλώ (Silver, Gold, Diamond)!! Πράγμα που σημαίνει ότι εξυπηρετούν τον πελάτη ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού του! Όταν δε γνωρίζεις κάτι, άστο να πάει στο διάολο αδερφέ! Τα καρτοκινητά είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά για τις εταιρίες και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες! Όλα αυτά τα προγράμματα που βγάζουν, τα βγάζουν για να κρατάνε επαφή με τους πιτσιρικάδες οι οποίοι είναι τα αυριανά τους συμβόλαια! Όσο για το άλλο, από τι ακριβώς να παραδειγματιστεί η Cosmote; Θέλεις να εξηγήσεις; Ποιές είναι οι προβλέψεις που έκαναν οι Telestet --> TIM --> WIND και Panafon --> Vodafone (τι να περιμένει κάποιος από μια επιχείρηση που αλλάζει όνομα και Δ.Σ. κάθε πέντε χρόνια...); Η ελεεινή ποιότητα φωνής λόγω του αναγκαστικού half-rate; Τα 900 Mhz που μας καβουρντίζουν τα εγκεφαλικά κύτταρα (μόνο στην Ελλάδα και στην Αλβανία υπάρχουν ακόμα εννιακοσάρια δίκτυα); Το τραγικό σήμα (βιντεοκλήση με τη Vodafone και τη Wind μόνο Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία στη Θεσσαλονίκη); Και μη μου πεις ότι κι εγώ είμαι υπάλληλος της Cosmote γιατί στο συρτάρι έχω απ' όλες! Απλά έτυχε φέτος να βολέψει την παρέα το What's Up... Αυτό που έχω να πω, είναι μακάρι να γίνει γρήγορα αυτή η αναβάθμιση που ψιθυρίζεται γιατί η Cosmote είναι SUPER στα συμβόλαια αλλά οφείλει να είναι και SUPER στα καρτοκινητά! Το οφείλει στο κύρος της και σε όλους εμάς! 1. To ότι υπάρχει κατηγοριοποίηση του πελάτη στο cc απέχει παααααααάρα πολύ από το να μην μπορούν τα καρτοκινητά να βγάλουν κλήση μέρα μεσημέρι ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Μιλάμε για προβληματικές υπηρεσίες οι οποίες σηκώνουν καταγγελία. Εγώ προσωπικά δεν είδα ούτε στη Vodafone ούτε στη Wind τέτοιου είδους διαφορετική μεταχείρηση που να αγγίζει τα όρια του αν θα λειτουργεί το κινητό ή όχι. Δεν δικαιολογείται η Cosmote σε καμία περίπτωση. 2.Από το 2001 και οι τρεις εταιρείες είναι dual band (900/1800). Kαι δεν υπάρχει καμία ένδειξη και πόσο μάλλον απόδειξη ότι τα 900άρια κανάλια επηρεάζουν αρνητικά την υγεία. Και όχι δεν έχουν μόνο στην Αλβανία 900, χρησιμοποιούν ακόμα παράλληλα με το 1800 σε όλη την Ευρώπη για λόγους χωρητικότητας (όπως γίνεται και εδώ) ενώ μελετάται η μελλοντική χρήση του 900 σε όλη την Ευρώπη και για 3G. Eπίσης από που και ως που σου 'ρθε το "αναγκαστικό half rate"? Γιατι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η Vodafone στο GSM λειτουργεί σε EFR, η Wind επίσης και σε ορισμένες περιοχές σε AMR ενώ και οι τρεις στο 3G παίζουν σε AMR. Αυτή που προσωπικά έχω δει να πέφτει συχνά σε HR λόγω περιορισμένης χωρητικότητας είναι η Cosmote, και πάλι όμως έχει φτιάξει πολύ στο τομέα αυτό. Και δεν σχολιάζω για τη κάλυψη 3G, αν ήταν έτσι, τα αντίστοιχα threads των άλλων δύο θα είχαν γεμίσει παράπονα. Ευτυχώς όμως δεν είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts