Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξανα καλεσα.... δεν το δεχοντε, μου λενε οτι καλεσα νουμερα εκτος watshup, το μονο που μπορω να κανω ειναι να ζητησω αναλυτικη κατασταση των κλησεων
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδιά τι έγινε με το WhatsUp? Μέχρι πριν 1 ώρα μπορούσα να καλέσω και να στείλω σμσ κανονικά. Τώρα δεν μπορώ να κάνω καμμία κλήση αλλά μπορώ να στείλω σμσ. Τι κουφό είναι πάλι αυτό; :mad:

Ρε παιδιά τι έγινε με το WhatsUp? Μέχρι πριν 1 ώρα μπορούσα να καλέσω και να στείλω σμσ κανονικά. Τώρα δεν μπορώ να κάνω καμμία κλήση αλλά μπορώ να στείλω σμσ. Τι κουφό είναι πάλι αυτό; :mad:

Τα ίδια και στην παρέα μου με αρκετά What's Up. Ωραίοι.

Εδω και μια ωρα ειναι off φρογκ και whats up στα Χανια.Μονο sms και αυτο με το ζορι.Για κληση ουτε λογος:mad::mad:

Κι εδώ τα ίδια αδελφέ...

κι εδώ το ίδιο (Άνω Κυψέλη - Αθήνα) και απ' ότι έμαθα και στα μέγαρα, και στην πάχη τα ίδια...

ακόμα και σε δίκτυο 3G!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Άσχετο... Θυμάμαι πως μέχρι και πέρισυ, είχα κάνει από το what's up μου κλήση data. Εχθές που χρειάστικε να κάνω, με το που έκανε το κινητό κλήση data, αμέσως αποσυνδεόταν... Δεν υποστηρίζονται πια κλήσεις data σε cosmote?
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τα ίδια και στην παρέα μου με αρκετά What's Up. Ωραίοι.

Εδω και μια ωρα ειναι off φρογκ και whats up στα Χανια.Μονο sms και αυτο με το ζορι.Για κληση ουτε λογος:mad::mad:

Κι εδώ τα ίδια αδελφέ...

Ημαθία... :rolleyes:

πλέον η Cosmote το έχει ξεφτιλίσει! το πρόβλημα δεν είναι μόνο σήμερα αλλά όλες τις μέρες για να βγάλεις γραμμή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός!

Κύριοι εκεί στα μεγάλα γραφεία ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

Άραγε, καμια καταγγελία στην ΕΕΤΤ να έκανε τίποτα??

πλέον η Cosmote το έχει ξεφτιλίσει! το πρόβλημα δεν είναι μόνο σήμερα αλλά όλες τις μέρες για να βγάλεις γραμμή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός!

Κύριοι εκεί στα μεγάλα γραφεία ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!

Τις αλλες μερες δεν ειχα προβλημα τοσο εντονο,απλα ηθελε 2,3,4 προσπαθειες.Τωρα μιλαμε επεσε τελειως.Με τιποτα δεν γινετε κληση.....Αλλα σημα φουλ!Ετσι?:p

Άραγε, καμια καταγγελία στην ΕΕΤΤ να έκανε τίποτα??

τι να κάνει? δεν νομίζω...απλά το δίκτυο τα έπαιξε....

Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ με τους προλαλήσαντες.Ούτε το 1314 δεν μπορώ να πάρω.Αίσχος!!!.:mad::mad::mad::down::chair:

Εγώ πάλι μπορώ να το πάρω... Ακούω την διαφήμιση για το call them all extention και κλείνει... χαχαχα:lol:

Τις αλλες μερες δεν ειχα προβλημα τοσο εντονο,απλα ηθελε 2,3,4 προσπαθειες.Τωρα μιλαμε επεσε τελειως.Με τιποτα δεν γινετε κληση.....Αλλα σημα φουλ!Ετσι?:p

και πάλι είναι πολύ ενοχλητικό. και το πιο σπαστικό είναι ότι το κινητό απλά καλεί κανονικά αλλά εσύ δεν έχεισ ήχο. αυτό το φαινόμενο σε όλους!

Λέτε μήπως να φταίει αυτό που είχε αναφέρει κάποιος πριν λίγο καιρό, για εγκατάσταση νέας πλατφόρμας για καρτοκινητά?

Να και το link!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2736490#post2736490

χαχαχαχα!! Κοιτάξτε τι βρήκα στα δελτία τύπου της cosmote για την Ρουμανική cosmofon...

"Πρόσφατα, η εταιρία, διέθεσε την πρωτοποριακή υπηρεσία «DropCallsRefund», μέσω της οποίας δεσμεύεται να αποζημιώνει με χρηματικό ποσό τους πελάτες της σε περίπτωση διακοπής κλήσης που οφείλεται στο δίκτυο της COSMOTE. Είναι η πρώτη φορά που ανάλογη υπηρεσία διατίθεται στη ρουμανική αγορά."

Ας τολμήσουν να το βγάλουν κι εδώ... 200ευρώ κάρτα κάθε μήνα θα έχουμε!!

χαχαχαχα!! Κοιτάξτε τι βρήκα στα δελτία τύπου της cosmote για την Ρουμανική cosmofon...

"Πρόσφατα, η εταιρία, διέθεσε την πρωτοποριακή υπηρεσία «DropCallsRefund», μέσω της οποίας δεσμεύεται να αποζημιώνει με χρηματικό ποσό τους πελάτες της σε περίπτωση διακοπής κλήσης που οφείλεται στο δίκτυο της COSMOTE. Είναι η πρώτη φορά που ανάλογη υπηρεσία διατίθεται στη ρουμανική αγορά."

Ας τολμήσουν να το βγάλουν κι εδώ... 200ευρώ κάρτα κάθε μήνα θα έχουμε!!

χα χα χα μην περιμένεις να την δεισ.....

Εδώ δεν δουλεύει τίποτα ακόμα...

Παίδες σήμερα είναι περίεργη η ημέρα στα καρτοκινητά της cosmote. Αναμένονται κάποιες αλλαγές τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε χρεώσεις...