Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

allaxe?sovara?diapistwses an se xrewni thn klhsh h oxi?

Παιδια μπορειτε να καλειτε δωρεαν στο 1250 που ειναι και αυτο τμημα εξυπηρετησης πελατων της κοσμοτε.Πριν λιγες μερες ειχα καλεσει και συνδεθηκα αμεσως με μια υπαλληλο και με εξυπηρετησε κανονικα σε μια ερωτηση για τα καρτοκινητα της κοσμοτε.:)

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια, τι εγινε, αλλαξε το 1313?

1. Πολλες φορες δεν μπορω να βγαλω γραμμη, με αποσυνδεει

2. Οταν πιασω γραμμη, μετα αρχιζει και λεει τις επιλογες της τηλεφωνικης πυλης, πατω να μιλησω με εκπροσωπο, και μου λεει οτι ειναι κατειλημενες οι γραμμες και με αποσυνδεει!

Και ταλαιπωρουμαι, και τη δουλεια μου δεν κανω, και χρεωνομαι????

Τι γινεται τελωσπαντων?

έχω την εντύπωση ότι όντως χρεώνεσαι

το 1313 δεν αλλαξε αλλα δεν πιανεις γραμμη πια(χρεωνεσαι)! οσο για το 1250 ειναι γενικες πληροφοριες της cosmote αν τους πεις για καμια ρυθμιση wap σου λενε να καλεσεις το 1313..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Η εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote είναι μακράν η χειροτέρη :down:.Πρέπει να κάνει κάτι.Δεν είναι δυνατόν στη Wind και στη Vodafone να μην περιμένουμε ούτε 1 λεπτό για να συνδεθούμε και στη Cosmote να περιμένουμε από 10+ λεπτά.Πάντως και να σε συνδέσουν δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί και η ποιότητα ήχου είναι επίσης χάλια.:down:.

παίδες αυτό με τα 1000 λεπτά + 1000 sms λέει για μια ανανέωση των 3ων ευρώ κάθε μήνα

υπάρχει κάρτα ανανέωσης των 3ων ευρώ; :blink:

pas se germano k zhtas na su valun 3 eyrw monades

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι υπάρχει , στα περίπτερα , και ηλεκτρονική από τον Γερμανό.

Λειτουργεί στα καρτοκινητά της cosmote η φραγή και αν ναι ποιός είναι ο κωδικός φραγής για τα καρτοκινητά?Προσπαθώ να κάνω φραγή εισερχομένων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας τον κωδικό 1234 αλλά δυστυχώς τίποτα.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

pare stis plhrofories gia epishmh enhmerwsh k logoterh talepwria

Δεν ήξεραν να μου απαντήσουν..

Δεν ήξεραν να μου απαντήσουν..

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν ήξεραν να σου απαντήσουν απο την εξυπηρέτηση πελατών. Ξαναπάρε στο 1313 και ρώτα τους πως μπορείς να ενεργοποιήσεις τη φραγή εισερχομένων sms με αποστολή εντολής απο το κινητό σου.

Eρωτηση: Εβαλα καρτα 13 Φλεβαρη. Ενεργοποιησα την προσφορα με τα 1000' στις 16 Φλεβαρη και ληγουν 16 Μαρτιου..Ποτε πρεπει να ανανεωσω παλι για να μου τα ξαναδωσει?

Eρωτηση: Εβαλα καρτα 13 Φλεβαρη. Ενεργοποιησα την προσφορα με τα 1000' στις 16 Φλεβαρη και ληγουν 16 Μαρτιου..Ποτε πρεπει να ανανεωσω παλι για να μου τα ξαναδωσει?

mexri 28/2 aliws xanis thn prosfora gia ton martio.

[sIGPIC][/sIGPIC]

mexri 28/2 aliws xanis thn prosfora gia ton martio.

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω.

Σκέφτομαι και εγώ να βάλω τα 1000 λεπτά και 1000 sms. Να τα βάλω από τώρα ή πρώτη του μήνα? Και κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω?

apla tragiki gia mia akomh fora. eleos me tus asxetus

Πήρες εσύ τηλέφωνο και επιβεβαιώνεις τη όποια τραγικότητα του τμήματος...?

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω.

Σκέφτομαι και εγώ να βάλω τα 1000 λεπτά και 1000 sms. Να τα βάλω από τώρα ή πρώτη του μήνα? Και κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω?

Αν τα βάλεις σήμερα θα τα έχεις μέχρι 25 Μαρτίου .

α) Για να έχεις και τα 1000 λεπτά +1000 SMS από 1 Μαρτίου μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να κάνεις ανανέωση μέσα στον Φεβρουάριο μετά από την αγορά του πακέτου.

Αν κάνεις ανανέωση μέσα στον Μάρτιο θα έχεις τα 1000 λεπτά +1000 sms και τον Απρίλιο.

Θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε ημερολογιακό μήνα

Το αν θα το βάλεις τώρα ή την πρώτη του Μαρτίου είναι καθαρά δική σου απόφαση.

α) Για να έχεις και τα 1000 λεπτά +1000 SMS από 1 Μαρτίου μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να κάνεις ανανέωση μέσα στον Φεβρουάριο μετά από την αγορά του πακέτου.

Αν κάνεις ανανέωση μέσα στον Μάρτιο θα έχεις τα 1000 λεπτά +1000 sms και τον Απρίλιο.

Ευχαριστώ φίλε κατατοπιστικότατος να σαι καλά.

Λειτουργεί στα καρτοκινητά της cosmote η φραγή και αν ναι ποιός είναι ο κωδικός φραγής για τα καρτοκινητά?Προσπαθώ να κάνω φραγή εισερχομένων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας τον κωδικό 1234 αλλά δυστυχώς τίποτα.

Τελικά πήρα ξανά το c.c της cosmote (έπεσα και σε μια εξυπηρετική αν και νυστατγμένη υπάλληλο) και μου ενεργοποιήσε την φραγή των κλήσεων.

(γίνετε επιλεκτικά και εφ' οσον την ζητήσει κάποιος)

Αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι πως κανεις ανανεωση.....Απλα βαζω καρτα και η ενεργοποιηση γινεται αυτοματα τον αλλο μηνα η πρεπει να στειλω καπου μηνυμα??

Επισης αν σημερα ενεργοποιησω την υπηρεσια,πρεπει να ξαναβαλω καρτα αυτον τον μηνα για να εχω και το Μαρτιο η μπορω να βαλω και την 1η Μαρτιου??Τριτον,για να ενεργοποιησω για πρωτη φορα την υπηρεσια(2009 στο 1313)πρεπει να βαλω νεα καρτα η φτανουν τα 4 ευρω που εχω υπολοιπο?

Αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι πως κανεις ανανεωση.....Απλα βαζω καρτα και η ενεργοποιηση γινεται αυτοματα τον αλλο μηνα η πρεπει να στειλω καπου μηνυμα??

Επισης αν σημερα ενεργοποιησω την υπηρεσια,πρεπει να ξαναβαλω καρτα αυτον τον μηνα για να εχω και το Μαρτιο η μπορω να βαλω και την 1η Μαρτιου??Τριτον,για να ενεργοποιησω για πρωτη φορα την υπηρεσια(2009 στο 1313)πρεπει να βαλω νεα καρτα η φτανουν τα 4 ευρω που εχω υπολοιπο?

Πιο σαφής από όσο ήταν η τοποθέτηση του Vasileios δε μπορεί να υπάρξει. Ξαναδιάβασε τι γράφει και θα καταλάβεις. Κοντά στο νου και η γνώση.

Ρε παιδιά,ηρθα από wind στο whats up για την προσφορά με τα 1000' κ 1000sms (με βολεύει απίστευτα),αλλά ώρες ώρες η ποιότητα της κλήσης είναι τόσο άθλια που νομίζω ότι βρίσκομαι 100 μέτρα κάτω από την γη και μιλάω.

Ρε παιδιά,ηρθα από wind στο whats up για την προσφορά με τα 1000' κ 1000sms (με βολεύει απίστευτα),αλλά ώρες ώρες η ποιότητα της κλήσης είναι τόσο άθλια που νομίζω ότι βρίσκομαι 100 μέτρα κάτω από την γη και μιλάω.

Εγώ όταν μιλάω νομίζω ότι βρίσκομαι στα 95 μέτρα κάτω από την γη!!! :D

Άρα έχω καλύτερό σήμα από εσένα! :p

Σοβαρά τώρα: το δίκτυο έχει προβλήματα λόγο υπερφόρτωσης (μάλλον) κυρίως 7-10 τα απογεύματα!

.

Είχα αφήσει κάπου 500 λεπτά από τον Φεβρουάριο και είχα κάνει ανανέωση μέσα στον μήνα. Σήμερα μου λέει ότι έχω 1500 λεπτά δωρεάν ακόμα μέχρι τέλος του μήνα. :wacko: :blink:

Τι γίνεται, αν δε τα ξοδέψεις αθροίζονται; :confused:

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση; Το Φεβρουάριο ενεργοποιήσα τα 1000 sms και λεπτά ομιλίας κάθε μήνα και μου είπε ότι ισχύουν μέχρι 9 Μαρτίου. Σήμερα ( 1 Μαρτίου ) έκανα ανανέωση και μου ήρθε μήνυμα ότι από την πρώτη του επόμενου μήνα θα έχω άλλα 1000 sms και λεπτά ομιλίας. Δλδ πάει ο Μαρτιος; Τον Απρίλιο θα ξαναέχω πάλι τα 1000;