Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tim : 46 ευρώ συνολικά, από τα οποία τα 36 μένουν για άλλες χρήσεις στον λογαριασμό. 1000 λεπτά και 1000 sms. Ισχύει προς όλα τα καρτοκινητά tim. Χρέωση ανά τρίλεπτο.

Πιο συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση αποκτάς άμεσα 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 1.000 δωρεάν SMS προς WIND F2G με ισχύ 30 ημέρες, ενώ κάθε μήνα του 2009 σε περιμένουν εντελώς δωρεάν ακόμα 1.000 λεπτά ομιλίας και 1.000 SMS προς F2G με ισχύ όλο το μήνα,

mono pros free to go oxi pros ola ta kartokinhta tim.den ine ola ta kartokinita free2go

Τα wind καρτοκινητά είναι free2go όλα πλέον, εκτός είναι η Q φυσικά που θεωρείται και καλά άλλο δίκτυο και θες φορητοτητα κανονική για να πας wind οπως δηλαδή cosmote και frog αλλιώς δεν εχει διαχωρισμο η wind όπως whats up/cosmocarta ή alacarte/cu αυτο είναι το καλό οπότε αν είναι wind είναι στανταρ free2go δε ψάχνεσαι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τα wind καρτοκινητά είναι free2go όλα πλέον, εκτός είναι η Q φυσικά που θεωρείται και καλά άλλο δίκτυο και θες φορητοτητα κανονική για να πας wind οπως δηλαδή cosmote και frog αλλιώς δεν εχει διαχωρισμο η wind όπως whats up/cosmocarta ή alacarte/cu αυτο είναι το καλό οπότε αν είναι wind είναι στανταρ free2go δε ψάχνεσαι

exw filo me kartokinito pu den ine free to go.giayto egrapsa to mhnyma.exi to idio numero 10 h 11 xronia k otan stelnw to numero tu sto free to go id mu lei oti den anhki sthn sindromitikh vash ths free to go.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα "παιδιά" της wind έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Το πακέτο cxall2009 απαντάει στον ανταγωνισμό και στην προσπάθεια του ανταγωνισμού να πάρει πελάτες μέσα από την φορητότητα. Πιστεύω ότι απάντησε σωστά και πέτυχε τον στόχο της. Δεν μπορεί κάποιος να πείσει ολόκληρη παρέα 20-30 άτομα να μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν εταιρεία καθώς επίσης να μάθουν τα νέα νούμερα για την ενεργοποίηση υπηρεσιών της άλλης εταιρείας για το τίποτα (πλέον).

Παιδιά ξέρω είναι δύσκολο το μεροκάματο αλλά βλέπετε έχουμε και οικονομική κρίση. Περαστικά.

Τα "παιδιά" της wind έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Το πακέτο cxall2009 απαντάει στον ανταγωνισμό και στην προσπάθεια του ανταγωνισμού να πάρει πελάτες μέσα από την φορητότητα. Πιστεύω ότι απάντησε σωστά και πέτυχε τον στόχο της. Δεν μπορεί κάποιος να πείσει ολόκληρη παρέα 20-30 άτομα να μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν εταιρεία καθώς επίσης να μάθουν τα νέα νούμερα για την ενεργοποίηση υπηρεσιών της άλλης εταιρείας για το τίποτα (πλέον).

Παιδιά ξέρω είναι δύσκολο το μεροκάματο αλλά βλέπετε έχουμε και οικονομική κρίση. Περαστικά.

ακριβώς αυτό, η cosmote αυτό που ήθελε το πέτυχε ανέκοψε όλες τις φορητότητες προς free2go και cu και να είστε σίγουροι ότι θα ήταν πολλές. Με μια προσφορά που στο μάτι τα σπάει (1€) κρατάει τη συνδρομητική της βάση, δεν υπάρχει κάποιος που θα άλλαζε δίκτυο ενώ έχει ήδη whats up για τα 40MB ιντερνετ ή για τα mms. Οπότε γνωρίζοντας το αυτό δεν έκανε σπατάλες σε πόρους (όποιος θέλει νετ πληρώνει έξτρα) και κράτησε τη συνδρομητική της βάση σχεδόν ανέπαφη. Μη σας πω ότι είναι πιθανό να μαζέψει και νέους γιατί στο μάτι για κάποιον καινούργιο στη καρτοκινητή αυτό το 1€ χτυπάει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ενεργοποίησα καινούρια κάρτα και μου είπε Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΞΑΝΑ

Μετά έβαλα 3 ευρώ και αγόρασα την υπηρεσία πληρώνοντας 1 ευρώ . Τώρε με το μύνημα ΥΠΟΛ στο 1314 μου λέει ότι έχω 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 27/02/2009 . Πολύ καλό

Κοίτα να το ενεργοποιήσεις τώρα (29/01/09) θα έχεις 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 31/01/09. Για να έχεις από 01/02/2009 καινούργια 1000 λεπτά και 1000sms θα πρέπει μέχρι 31/01/2009 να κάνεις μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο την 01/02/2009 θα έχεις τα παραπάνω λεπτά και sms μέχρι 28/02/2009.

Λάθος, δεν πάει έτσι.

Δες εδώ:

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην COSMOTΕ!!!!! :D:D:D:D

Καταρχήν η προσφορά είναι μέχρι 31/03/2009.

Αν κάποιος ενεργοποιήσει το call2009 έχει για 30 ημέρες 1000 λεπτά και 1000 sms άρα σωστά ο φίλος τα έχει μέχρι 27/02/2009.

Αν δεν κάνει ανανέωση μέχρι το τέλος του μήνα (31/01) δεν θα έχει καθόλου χρόνο από τις 27/02 και μετά.

Αν τώρα ανανεώσει τον χρόνο μέχρι τις 31/01 (περίπτωση δική μου) τότε τα 1000 λεπτά και τα 1000 sms θα είναι μέχρι 31/01/2009 αλλά την 01/02/2009 θα έχει καινούργια 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι τέλος του μήνα (28/02/2009).

Οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας σε ποια καταστήματα γίνεται;Μόνο στα Cosmote ή πχ και στο Γερμανό;

Ανανεώσεις μπορείς κάνεις και στα Cosmote Shops αλλά και στα καταστήματα Γερμανός.:)

Ανανεώσεις μπορείς κάνεις και στα Cosmote Shops αλλά και στα καταστήματα Γερμανός.:)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Και κάτι ακόμα:ανανέωση με ότι ποσό θέλω εγώ;

grsaint13

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Και κάτι ακόμα:ανανέωση με ότι ποσό θέλω εγώ;

Μπορείς να κάνεις ανανεώσεις από 3€ και πάνω και με τις υποδιαιρέσεις του ευρώ (π.χ:3,99€).:)

Στο σάιτ ακόμα να περάσουν ηλεκτρονική ανανέωση από 3€; :down: :mad:

Γιατί,υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα να κάνεις ανανέωση;

grsaint13

στην cosmote το ενεργοποιώ μου παίρνουν 1 ευρό και μετά κάθε μήνα θα μου παίρνουν 3 ευρό??και αν δεν έχω καθόλου μετά χάνετε όλος ο δωρεάν χρόνος?? και άμα περάσει ένας μήνας και δεν κάνουμε ανανεώσει δεν μπορούμε να δώσουμε 1 ευρό και να ξαναπάρουμε την προσφορά??δηλαδή να δίνουμε 1 ευρώ κάθε μήνα αντί για 3

1000 λεπτά για ομιλία + videoκλήσεις και 1000 sms με €1 ενεργοποίηση και προυπόθεση να γίνεται μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τον μήνα.

Τέλος αυτό ήταν!

Καταρχήν η προσφορά είναι μέχρι 31/03/2009.

Αν κάποιος ενεργοποιήσει το call2009 έχει για 30 ημέρες 1000 λεπτά και 1000 sms άρα σωστά ο φίλος τα έχει μέχρι 27/02/2009.

Αν δεν κάνει ανανέωση μέχρι το τέλος του μήνα (31/01) δεν θα έχει καθόλου χρόνο από τις 27/02 και μετά.

Αν τώρα ανανεώσει τον χρόνο μέχρι τις 31/01 (περίπτωση δική μου) τότε τα 1000 λεπτά και τα 1000 sms θα είναι μέχρι 31/01/2009 αλλά την 01/02/2009 θα έχει καινούργια 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι τέλος του μήνα (28/02/2009).

H ενεργοποίηση είναι μέχρι τότε (31/03/2009) . Η προσφορά ισχύει για όλο το χρόνο.

Μόλις πήρα τηλέφωνο στην cosmote και είπαν το εξής:

1) Γράφεσαι στην υπηρεσία με 1 ευρώ. Αυτό ισχύει για όλο το χρόνο αν γραφτείς μέχρι 31/03/2009. Και άμα ένα μήνα δεν ανανεώσεις, μπορείς να το κάνεις τον επόμενο, απλά έχασες 1 μήνα bonuses...

2) Δεν αφαιρούνται 3 ευρώ κάθε μήνα. Με άλλα λόγια, αν βάζεις καθε 1η του μήνα 3 ευρώ τότε έχεις την υπηρεσία και τα 3 ευρώ μπορείς να τα ξοδεύεις για sms/κλήσεις σε άλλους (εκτός what's up)

http://www.awmn.gr/forum Διαβάστε πριν postάρετε

Μόλις πήρα τηλέφωνο στην cosmote και είπαν το εξής:

1) Γράφεσαι στην υπηρεσία με 1 ευρώ. Αυτό ισχύει για όλο το χρόνο αν γραφτείς μέχρι 31/03/2009. Και άμα ένα μήνα δεν ανανεώσεις, μπορείς να το κάνεις τον επόμενο, απλά έχασες 1 μήνα bonuses...

2) Δεν αφαιρούνται 3 ευρώ κάθε μήνα. Με άλλα λόγια, αν βάζεις καθε 1η του μήνα 3 ευρώ τότε έχεις την υπηρεσία και τα 3 ευρώ μπορείς να τα ξοδεύεις για sms/κλήσεις σε άλλους (εκτός what's up)

Ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις και τον κόπο σου.:)

BTW καλωσήρθες στο forum!

Ρε παιδιά ξέρετε αν δουλεύουν οι κάρτες ανανέωσης της Frog (3 ευρώ) στα What's up;

Ρε παιδιά ξέρετε αν δουλεύουν οι κάρτες ανανέωσης της Frog (3 ευρώ) στα What's up;

Όχι δεν γίνεται.Οι κάρτες της Frog είναι αποκλειστικά και μόνο για Frog.:)

Όχι δεν δουλεύουν!

Κορυφαίο το νέο πακέτό της Cosmote. Εγώ απλά τώρα θα ενεργοποιήσω το πακέτο στην Cosmote και καθότι έκανα την ενεργοποίηση σε wind και cu θα μιλάω με όλους (σχεδόν) δωρεάν. Απλά θα δίνω 9 ευρώ το μήνα (3€ σε κάθε εταιρία) τα όποια θα τα χρησιμοποιώ για άλλες υπηρεσίες, πέρα από κλήσεις, μηνύματα και internet.

.