Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άλλο τώρα:

Η χρέωση sms και mms από Cosmote γίνετε με την αποστολή ή με την παράδοση του sms ή mms;

Απ'οτι έχω παρατηρήσει όταν είχα καρτοκινητό και έστελνα sms τα sms τα χρεωνόμουν όταν έρχόταν Αναφορά Παράδοσης και έλεγε ότι το μήνυμα στάλθηκε.Γιατί όταν είχε στείλει σε ένα συνδρομητή γύρω στα 3-4 μηνύματα και το είχε κλειστό δεν χρεώνομουν για τα μηνύματα.Η χρέωση έγινε όταν άνοιξε το κινητό του και έλαβε τα μηνύματα μου.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μηπως ξερει κανεις αν τα sms απο την υπηρεσια mycosmos ισχυουν και για καρτοκινητα cosmote που βρισκονται στο εξωτερικο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθω αν ένα κινητό cosmote έιναι what's up ή cosmokarta?

ευχαριστώ προκαταβολικά...

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθω αν ένα κινητό cosmote έιναι what's up ή cosmokarta?

ευχαριστώ προκαταβολικά...

"Και για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314 (π.χ. WU 6971234567)"

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

"Και για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314 (π.χ. WU 6971234567)"

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση....το είχε στο site αυτό? γιατί το έψαχνα και δεν το έβρισκα...είμαι τυφλός μάλλον :(

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση....το είχε στο site αυτό? γιατί το έψαχνα και δεν το έβρισκα...είμαι τυφλός μάλλον :(

Ναι το γράφει στο site, συγκεκριμένα εδώ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

να ρωτησω κατι???? επειδη με ενδιαφερει η υπηρεσια του 1cent το λεπτο....

δηλώνω τα 2 νούμερα που θελω. έχω καποιον άλλο περιορισμό???

πχ. καποια ελάχιστη μηνιαια κατανάλωση κτλ??? επειδη εμενα με ενδιαφερει καθαρα να περνω σε ενα νουμερο και τιποτα άλλο. δηλ. θα χαλαω 3-4 ευρω το πολυ τον μηνα!

μπερδευτηκα γιατι στο σαιτ της κοσμοτε εχει βαλει μια σημειωση 3 που λεει

"Η χρέωση προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς γίνεται ανά 1’’ (0,00016€/ 1’’), με ελάχιστη χρέωση τα 30’’ (0,0048€/1’). Η παραπάνω μειωμένη χρέωση ισχύει και για τους χρήστες που βρίσκονται σε Προνομιακή περίοδο χρέωσης (χρήστες COSMOKAPTA που έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους με κάρτα ανανέωσης COSMOKAPTA προνομιακή)"...

Mic is always on line!

Είχα από παλιά ένα πακέτο σύνδεσης what's up από δώρο-γε'υμα στα goody's...

Σήμερα(δεν έχει λήξει ακόμα) είπα να το ενεργοποιήσω...και το έκανα...

όμως δεν θέλω whats up αλλά cosmokarta...

διάβασα μέσα στο βιβλιαράκι, ότι μπορώ να αλλάξω πακέτο μέσα σε μία εβδομάδα από την ημέρα ενεργοποίησης, δωρεάν...(βέβαια είναι παλιό και το βιβλιαράκι...θα το χω κανα δυάρι χρόνια)...

παίρνω τηλ. στο 1314 και,

το πρόβλημά μου είναι ότι λέει για αλλαγή πακέτου πάτα τέσσερα με κόστος ενεργοποίησης 3 ευρώ...τελικά τι συμβαίνει εδώ??ισχύει το "δωρεάν" που λέει το βιβλιαράκι, ή το "3 ευρώ" που λέει το ηχογραφημένο μνμ??

Επίσης ισχύουν οι παλιές χρεώσεις που γράφει μέσα ή οι τωρινές??

Please, αν ξέρει κάποιος κάτι....

η αλλαγη εχει καποιο κοστος!παλιοτερα ηταν 7 ευρω.για να σου λεει το μνμ οτι κοστιζει 3 ευρω αρα τοσο θα ειναι.βεβαια μπορεις να παρεις και ενα τηλ στην κοσμοτε.

η αλλαγη εχει καποιο κοστος!παλιοτερα ηταν 7 ευρω.για να σου λεει το μνμ οτι κοστιζει 3 ευρω αρα τοσο θα ειναι.βεβαια μπορεις να παρεις και ενα τηλ στην κοσμοτε.

Δηλ. αυτό που λέει το βιβλιαράκι "Μπορρείς να αλλάξεις πακέτοχωρίς χρέωση, μόνο την πρώτη εβδομάδα από την ημερομηνία ενεργοποίησής του", είναι μούφα??Σε ποιό νούμερο μπορώ να πάρω?

Ναι δηλώνεις 2 νούμερα και ισχύει .

Αν θέλεις να το επιβεβεώσης στέλνεις το μήνυμα 01 697ΧΧΧΧΧΧΧ 698ΧΧΧΧΧΧΧ στο 1313 και σου λέει τους δύο αριθμούς που μιλάς .

Αυτό που διάβασες σημαίνει ότι ακόμα και με προνομιακή κάρτα θα έχεις την χρέωση του 0.01 και όχι 30% φτηνώτερα Σε όλες τις άλλες Εθνικές κλήσεις θα έχεις το 30 %.

Δηλ. αυτό που λέει το βιβλιαράκι "Μπορρείς να αλλάξεις πακέτοχωρίς χρέωση, μόνο την πρώτη εβδομάδα από την ημερομηνία ενεργοποίησής του", είναι μούφα??Σε ποιό νούμερο μπορώ να πάρω?

Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η αλλαγή απο What's Up? σε Cosmoκάρτα και το αντίστοιχο έχει αλλάξει.Πλέον μπορείς να κάνεις μία δωρεάν αλλαγή,ενώ μετά άμα θές να ξαναλλάξεις πακέτο πληρώνεις 3 ευρώ.(π.χ:Έχεις What's Up? και θέλεις να το κάνεις Cosmoκάρτα.Με τους ισχύον όρους μπορείς να πάς σε Cosmoκάρτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ,ενώ άμα θελήσεις να γυρίσεις πάλι στο What's Up θα πληρώσεις 3 ευρώ).Η αλλαγή πακέτου γίνεται μέσω sms στέλνοντας τη λέξη ''ALPAK'' ή ''ΑΛΠΑΚ'' στο 1313.Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις χρεώσεις της Cosmoκάρτας θα βρείς στο ειδικό χειρίδιο που περιέχεται μέσα στο πακέτο What's Up?/Cosmoκάρτα ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ. Για επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάλεσε απο το COSMOTE κινητό σου στον αριθμό 1313 (χρέωση 0,10ευρώ/κλήση).

Παιδιά οκ, ευχαριστώ...

έκανα την αλλαγή πακέτου, ενεργοποίησα και τα 2 νούμερα και όλα μια χαρά...να στε καλά

Ένα φεγγάρι, είχα διαβάσει στο ίντερνετ για κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που μπορείς να αγοράσεις πακέτα ενεργοποίησης σε πολύ χαμηλές τιμές...νομίζω 60 ή 70 λεπτά αντί για 5 ευρώ...αλλά τότε δεν του έδωσα την πρέπουσα σημασία και τώρα το ψάχνω και δεν το βρίσκω...σε ένα φόρουμ το είχα διαβάσει....Γνωρίζεις κατί κάτι πάνω σε αυτό??

Παιδιά οκ, ευχαριστώ...

έκανα την αλλαγή πακέτου, ενεργοποίησα και τα 2 νούμερα και όλα μια χαρά...να στε καλά

Ένα φεγγάρι, είχα διαβάσει στο ίντερνετ για κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που μπορείς να αγοράσεις πακέτα ενεργοποίησης σε πολύ χαμηλές τιμές...νομίζω 60 ή 70 λεπτά αντί για 5 ευρώ...αλλά τότε δεν του έδωσα την πρέπουσα σημασία και τώρα το ψάχνω και δεν το βρίσκω...σε ένα φόρουμ το είχα διαβάσει....Γνωρίζεις κατί κάτι πάνω σε αυτό??

Παρακαλώ και χάρηκα που βοήθησα.Τώρα,επειδή εγώ δεν μένω στην Αθήνα για να σου πω που θα βρείς φθηνές κάρτες sim μπορείς να κάνεις κλίκ ΕΔΩ για να δεις το άρθρο με τις φθηνές sim.Πάντως απ'ότι διάβασα στην Ομόνοια δίνουν φθηνές sim.

παιδιά, ξέρω ότι έκανα βλακεία...........αλλά στα 2 νούμερα που δήλωσα για 1 λεπτό το λετπο, το ένα από τα 2 το έγραψα λάθος σε ένβα ψηφίο με αποτέλεσμα να νομίζω πως δεν χρεώνομαι και να μοου κατέβει η κάρτα:wacko:

πριν περάσει ο ένας μήνας που μπορώ να αλλάξω τα νούμερα, υπάρχει τρόπος αλλαγής?

Παίρνω το 1313 και μου βγάζει μνμ ότι είναι όλοι απασχολημένοι και μου κλείνει τη γραμμή...Παρεπιμπτώντος...διάβασα χτες σε ένα σημείο που κάποιος ρώταγε αν όταν δεν μιλάς με κάποιον στο 1313 χρεώνεσαι....ναι "φίλε μου"...... μιλήσεις δεν μιλήσεις χρεώνεσαι...και μου το κλαίσανε και στη μούρη ενώ εχτές με είχαν σε αναμονή.

johnthegreek, αυτό ακριβώς έψαχνα...να σαι καλά...το χα βρει θυμάμαι στο παρελθόν μέσω google και δεν μπορούσα να το ξαναβρώ...

παιδιά, ξέρω ότι έκανα βλακεία...........αλλά στα 2 νούμερα που δήλωσα για 1 λεπτό το λετπο, το ένα από τα 2 το έγραψα λάθος σε ένβα ψηφίο με αποτέλεσμα να νομίζω πως δεν χρεώνομαι και να μοου κατέβει η κάρτα:wacko:

πριν περάσει ο ένας μήνας που μπορώ να αλλάξω τα νούμερα, υπάρχει τρόπος αλλαγής?

Παίρνω το 1313 και μου βγάζει μνμ ότι είναι όλοι απασχολημένοι και μου κλείνει τη γραμμή...Παρεπιμπτώντος...διάβασα χτες σε ένα σημείο που κάποιος ρώταγε αν όταν δεν μιλάς με κάποιον στο 1313 χρεώνεσαι....ναι "φίλε μου"...... μιλήσεις δεν μιλήσεις χρεώνεσαι...και μου το κλαίσανε και στη μούρη ενώ εχτές με είχαν σε αναμονή.

α) Αν θές ξαναπροσπάθησε να στείλεις sms με τους 2 αριθμούς ξανά στο 1313 και περίμενε απάντηση.Απο το site της Cosmote για την υπηρεσία ''1' το λεπτό πρός 2 αριθμούς Cosmote''.

Αν θέλετε να αλλάξετε τους αριθμούς που έχετε δηλώσει, απλά στείλτε δωρεάν μήνυμα στο 1313 με τους νέους αριθμούς που έχετε επιλέξει

(η αλλαγή μπορεί να γίνει μία φορά κάθε ημερολογιακό μήνα).

Προσοχή: Αν επιθυμείτε να αλλάξετε μόνο τον ένα από τους δύο αριθμούς, μην ξεχάσετε στο μήνυμα να δηλώσετε και τον αριθμό που παραμένει σταθερός!

Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω SMS για τους αριθμούς που έχετε δηλώσει, απλά στέλνοντας δωρεάν το μήνυμα 01 ΑΡΙΘΜΟΙ στο 1313'' .

β) Με τη φράση ''Μιλήσεις δεν μιλησεις χρεώνεσαι'',εννοεί ότι και στην αναμονή να είσαι για 20' (που είναι το όριο) και στο κλήσουν στη μούρη εσύ τα 0,10 τα έχεις πληρώσει!.

Το προσπάθησα, αλλά μου ήρθε μνμ που λέει ότι δεν γίνεται να αλλάξω νούμεερα 2 φορές μέσα στον ίδιο μήνα...η δήλωση των αριθμών εχτές πιάστικε ως 1 φορά.....

αλλά δεν μπορεί να μην έχουν τρόπο για τη διόρθωση λάθους..............:(

και στο β) ναι αυτό ακριβώς εννοώ...

Το προσπάθησα, αλλά μου ήρθε μνμ που λέει ότι δεν γίνεται να αλλάξω νούμεερα 2 φορές μέσα στον ίδιο μήνα...η δήλωση των αριθμών εχτές πιάστικε ως 1 φορά.....

αλλά δεν μπορεί να μην έχουν τρόπο για τη διόρθωση λάθους..............:(

και στο β) ναι αυτό ακριβώς εννοώ...

Κάλεσε πάλι το 1313 και άν σου λέει πάλι ότι είναι απασχολημένοι πέρασε απο κάποιο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Cosmote Shop ή OTE Shop.

Κάλεσε πάλι το 1313 και άν σου λέει πάλι ότι είναι απασχολημένοι πέρασε απο κάποιο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Cosmote Shop ή OTE Shop.

Έπιασα!!!Έπιασα γραμμή...

λοιπόν...και για όσους ενδιαφέρονται.........

η αλλαγή γίνεται από 1 κάθε ημερολογιακού μήνα...δηλ. τώρα 1 Σεπτεμβρίου μου είπανε...δηλ. σε 3 ημέρες στέλνοντας πάλι αυτό το μνμ.Το κακό είναι ότι μου μηδενίστηκε η κάρτα...:( Ευτυχώς είχε μέσα μόνο 3 ευρώ και αυτά ήταν δλωρο με την ενεργοποίηση:D

Αν και αρχίζω να σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να περιμένω 3 μέρες για αλλαγή του αριθμού.......και βέβαια να βάλω και κάρτα....ή καλύτερα με 5 ευρώ να αγοράσω νέο πακέτο σύνδεσης...έτσι κ αλλιώς το 1 λεπτό το λεπτό με ενδιαφέρει...

Ξέρει κανείς αν ενεργοποιώντας cosmokarta σου δίνει τα 5 ευρώ μαζεμένα ή ένα κάθε μήνα??επίσης πολύ σημαντικό......στη βόνταφον, για να μου δλινουν το 1 ευρό το μήνα απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τουλάχιστον μία ανανέωση(στην ουσία η πρώτη ανανέωση)...εδώ ισχύει κάτι τέτοιο??

Από Δυτέρα που θα είναι Σεπτέμβριος μπορείς να αλλάξεις τα δύο νούμερα ,με δύο κενούρια

Έπιασα!!!Έπιασα γραμμή...

λοιπόν...και για όσους ενδιαφέρονται.........

η αλλαγή γίνεται από 1 κάθε ημερολογιακού μήνα...δηλ. τώρα 1 Σεπτεμβρίου μου είπανε...δηλ. σε 3 ημέρες στέλνοντας πάλι αυτό το μνμ.Το κακό είναι ότι μου μηδενίστηκε η κάρτα...:( Ευτυχώς είχε μέσα μόνο 3 ευρώ και αυτά ήταν δλωρο με την ενεργοποίηση:D

Αν και αρχίζω να σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να περιμένω 3 μέρες για αλλαγή του αριθμού.......και βέβαια να βάλω και κάρτα....ή καλύτερα με 5 ευρώ να αγοράσω νέο πακέτο σύνδεσης...έτσι κ αλλιώς το 1 λεπτό το λεπτό με ενδιαφέρει...

Ξέρει κανείς αν ενεργοποιώντας cosmokarta σου δίνει τα 5 ευρώ μαζεμένα ή ένα κάθε μήνα??επίσης πολύ σημαντικό......στη βόνταφον, για να μου δλινουν το 1 ευρό το μήνα απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τουλάχιστον μία ανανέωση(στην ουσία η πρώτη ανανέωση)...εδώ ισχύει κάτι τέτοιο??

τα 5 ευρω σου τα επιστρεφουν 1/μηνα και αφου κανεις ανανεωση καθε μηνα.... δεν εχω κατι ακουσει οπως της vodafone να γινεται...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

τα 5 ευρω σου τα επιστρεφουν 1/μηνα και αφου κανεις ανανεωση καθε μηνα.... δεν εχω κατι ακουσει οπως της vodafone να γινεται...

Δηλ. θα πρέπει να κάνω κάθε μήνα ανανέωση??αλλιώς δεν παίρνω τα 5 ευρώ 1/μήνα?? καλά, γτ τα κάνανε έτσι??δεν φτάνει μία ανανέωση ??η αρχική?

frog που έβελα, μου τα δόσανε όλα κατευτείαν...βέβαια έκανα μία ανέωση και δεν ξέρω αν χρειαζότανε...

Ρωτάω, γιατί αυτό το πακέτο που ενεργοποίησα εχτές και το οποίο βέβαι προερχότανε από δώρο από τα goody's μου δώσανε κατευτείαν και τα 3 ευρώ χωρίς να βάλω μέσα cent!!!

στα goody's μπορει να ειχε αρχικο χρονο ομιλιας 3 ευρω. ομως για να σου δινουν το ενα ευρω του μηνα πρεπει καθε μηνα να κανεις τουλαχιστον μια ανανεωση...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

@ stalitsa87 : Έλα μωρέ, μια κάρτα το μήνα δεν τη βάζεις? Τόσα λίγα χαλάς?!

Συμφέρεις άμα είναι έτσι.. :lol: Πλάκα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ stalitsa87 : Έλα μωρέ, μια κάρτα το μήνα δεν τη βάζεις? Τόσα λίγα χαλάς?!

Συμφέρεις άμα είναι έτσι.. :lol: Πλάκα.

Μου φαίνεται πως θα σου το κόψω το γέλιο με αυτό που θα σου πω.;)

έχω 4 συσκευές σε λειτουργία και ετοιμάζομαι και για πέμπτη...έχω ένα σορό ενεργοποιημένα τσιπάκια με μονάδες αρκετές μέσα, τόσα που έχω χάσει τον πούσουλα και μου λήγουνε με τις μονάδες μέσα...έχω και σύνδεση και στην καλύτερη των περιπτώσεων να μου ρθει 130 ευρώ...

θες και άλλα???:O

(την cosmokarta, την θέλω αποκλειστικά για 1 λεπ΄το το λεπτο προς 2 νούμερα...):!:

οπότε πιος ο λόγος να βάζω κάθε μήνα και από μία κάρτα???για να μαζεφτεί κανένα μεγάλο ποσό, να την ξεχάσω και αυτήν καμιά μέρα σε ένα συρτάρι και να μου λήξει???:confused:

απλά όπως ήταν το πακέτο που είχα αρχικό χρόνο 3 ευρό ήμουν υπερκαλημένη για το σκοπό που το ήθελα...άσχετα αν τα έκανα σκ@τ@!!!:cry:

Ακόμα πιστεύεις ότι συμφέρω??