poporere Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Υπάρχει κάποιος αριθμός (1313, 1414 ,5050) που να μπορώ να μάθω αν ένας αριθμός είναι what's up ώστε να μιλάω μαζί του με το call 600? Θα μπορούσα να ρωτήσω την κάτοχο του αριθμού αλλά είναι καινούρια γνωριμία και δεν θέλω.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Υπάρχει κάποιος αριθμός (1313, 1414 ,5050) που να μπορώ να μάθω αν ένας αριθμός είναι what's up ώστε να μιλάω μαζί του με το call 600? Θα μπορούσα να ρωτήσω την κάτοχο του αριθμού αλλά είναι καινούρια γνωριμία και δεν θέλω.. :D Με μια απλη αποστολη γραπτου μυνηματος στο 1314 πληκτρολογωντας: WU 697******* Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Η cosmote δίνει πλέον και την υπηρεσία SMS ALL 600 με την οποία έχεις 600 μηνύματα προς όλους τους whats up χρήστες για ένα μήνα. Η ενεργοποίηση γίνεται στέλνοντας το μήνυμα SMS 600 στο 1313. Για το υπόλοιπο στέλνεις SMS ΥΠ στο 1313. Να προσθέσω ότι η υπηρεσία κοστίζει 5 € Καλό θα ήταν να υπήρχε πρόγραμμα με 300 sms προς what’s up με 2,5 € για έναν μήνα καθότι τα 5 € είναι πολλά από την στιγμή που με 5 € μπορείς να έχεις 600 λεπτά ομιλίας προς what’s up. Οπότε μάλλον είναι περιττό να δώσεις άλλα 5 € για 600 sms. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αμαν πια με τα sms μονο προς WU!!!!Αφου βαζεις τα 600 λεπτα ομιλιας προς WU τι τα θες και τα 600 sms?? Μακαρι να κανει κανενα φθηνο πακετο sms ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!! Απορω πως εχει αφησει τα bonus sms των ανανεωσεων,προς ολους και δεν τα εκανε και αυτα προς WU μονο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αμαν πια με τα sms μονο προς WU!!!!Αφου βαζεις τα 600 λεπτα ομιλιας προς WU τι τα θες και τα 600 sms?? Μακαρι να κανει κανενα φθηνο πακετο sms ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!! Απορω πως εχει αφησει τα bonus sms των ανανεωσεων,προς ολους και δεν τα εκανε και αυτα προς WU μονο!!! Έλα ντε?!?! Μην το πολυμελετάμε όμως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Έλα ντε?!?! Μην το πολυμελετάμε όμως.. Έχει τα sms choice. Για πείτε τι θα θέλατε. Ένα πακέτο με 5 ευρώ και 600 sms προς όλους ; Έλεος. Πρέπει να πληρώνονται και οι υπάλληλοι και να μην κλείσει το μαγαζί σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Έχει τα sms choice. Για πείτε τι θα θέλατε. Ένα πακέτο με 5 ευρώ και 600 sms προς όλους ; Έλεος. Πρέπει να πληρώνονται και οι υπάλληλοι και να μην κλείσει το μαγαζί σε λίγο καιρό. Αυτη η υπηρεσια το μονο που εχει ειναι να σε πιεζει να καταναλωσεις μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα τα ''δωρεαν'' sms. Πχ να εβαζε 200 sms προς ολους με 5 ευρω για 1 μηνα μια χαρα θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Έχω 2 what's up από διαφήμιστικο και ενώ γράφουν λήξη 9/08 όταν βάζω τις σιμ δεν ενεργοποιούνται. Μήπως ξέρει κανείς το γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 μονο η cosmote θα σε βοηθησει.. αλλα το πιθανοτερο ειναι να εχουν ληξει... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Έχω 2 what's up από διαφήμιστικο και ενώ γράφουν λήξη 9/08 όταν βάζω τις σιμ δεν ενεργοποιούνται. Μήπως ξέρει κανείς το γιατί; Πέρνα απο κάποιο κατάστημα Γερμανός ή Cosmote γιατί και εγώ όταν είχα πάρει ένα περιοδικό για τα κινητά και είχε δώρο πακέτο σύνδεσης What's Up? ο περιπτεράς μου είχε πει να το ενεργοποιήσω αμέσως γιατί θα έληγε και ας είχε ακόμα 2 μήνες μέχρι να απενεργοποιηθεί αλλά είχε δίκαιο!:D:)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 "ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΜΕΧΡΙ 15/09 ΤΟ WHATS'UP ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ VIDEO-ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΛΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" Το παραπάνω μήνυμα μου ήρθε σήμερα 02/08/2008 στο whats up κινητό μου. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Είπε η COSMOTE να προσφέρει Multi στο What's Up? με ημερομηνία λήξης!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 "ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΜΕΧΡΙ 15/09 ΤΟ WHATS'UP ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ VIDEO-ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΛΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" Το παραπάνω μήνυμα μου ήρθε σήμερα 02/08/2008 στο whats up κινητό μου. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Επιβεβαιώνω ότι αντίστοιχο μήνυμα έλαβα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 "ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΜΕΧΡΙ 15/09 ΤΟ WHATS'UP ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ VIDEO-ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΛΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" Για όσους έχουν τα κατάλληλα κινητά είναι μια καλή είδηση αυτό… Για τους υπόλοιπους είναι εντελώς αδιάφορή παροχή… Μείωση τιμών σε κλήσεις και μηνύματα είναι το μόνο που θα αφορούσε όλους τους χρήστες. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ...κατι που ειναι απιθανο να γινει.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ισχυει και για κατοχους κοσμοκαρτας πλεον η προσφορα,σημερα το πρωι μου ηρθε μην,για τις βιντεοκλησεις,το μονο που μενει να δουμε και τα μμς σαν σμσ,να ολοκληρωθει η προσφορα,μπραβο στην κοτε για την κινηση αυτη,ας ελπισουμε να κανουν το ιδιο και οι αλλες εταιριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ισχυει και για κατοχους κοσμοκαρτας πλεον η προσφορα,σημερα το πρωι μου ηρθε μην,για τις βιντεοκλησεις,το μονο που μενει να δουμε και τα μμς σαν σμσ,να ολοκληρωθει η προσφορα,μπραβο στην κοτε για την κινηση αυτη,ας ελπισουμε να κανουν το ιδιο και οι αλλες εταιριες Συγνώμη βρε παιδιά μια παρατήρηση. Τι σας νοιάζει για τις άλλες εταιρείες από την στιγμή που η δική σου το δίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω. Να έχει κάποιος κάποια άλλη εταιρεία και να λέει αυτό το δικαιολογώ αλλά να το λες από την στιγμή που σου το δίνει η εταιρεία που έχεις τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω. Το αναφέρω ως γενική παρατήρηση αυτό και όχι για το συγκεκριμένο γιατί το βλέπω σε πολλά post σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Συγνώμη βρε παιδιά μια παρατήρηση. Τι σας νοιάζει για τις άλλες εταιρείες από την στιγμή που η δική σου το δίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω. Να έχει κάποιος κάποια άλλη εταιρεία και να λέει αυτό το δικαιολογώ αλλά να το λες από την στιγμή που σου το δίνει η εταιρεία που έχεις τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω. Το αναφέρω ως γενική παρατήρηση αυτό και όχι για το συγκεκριμένο γιατί το βλέπω σε πολλά post σε όλες τις εταιρείες. το λεω μονο και μονο για να αυξηθει ο ανταγωνισμος,και να ωφελη θουν και αλλοιαπο αλλες εταιριες, και επειδη θελουμε πιστευω να μας καλουν και οχι να τους καλουμε μονο εμεις λογω χαμηλοτερων χρεωσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RIEMANN20 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΕΑΝ Η ΚΑΡΤΑ SIM WHAT'S UP YPOSTHRIZEI 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 δλδ εγω που εχω 2 νουμερα με 1 λεπτο το λεπτο θα μπορω να τους κανω video-κληση με 1 λεπτο το λεπτο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΕΑΝ Η ΚΑΡΤΑ SIM WHAT'S UP YPOSTHRIZEI 3G? Απο καποιο διαστημα και μετα δεν χρειαζεται να αλλαξεις την καρτα SIM σου προκειμενου να πραγματοποιησεις και να δεχ8εις video-κλησεις... Αρκει να εχεις οσο πιο δυνατο σημα μπορεις... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και εμένα μου ήρθε το ίδιο μήνυμα εχτες σε Cosmoκάρτα. Παντός και πέρσι το καλοκαίρι είχαν ίδια προσφορά Cosmote και Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RIEMANN20 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Απο καποιο διαστημα και μετα δεν χρειαζεται να αλλαξεις την καρτα SIM σου προκειμενου να πραγματοποιησεις και να δεχ8εις video-κλησεις... Αρκει να εχεις οσο πιο δυνατο σημα μπορεις... Η ΚΑΡΤΑ SIM EINAI ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2003!ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 3G!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Η ΚΑΡΤΑ SIM EINAI ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2003!ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 3G!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ! Σημασία έχει να υποστηρίζει 3G το δικτυο κάτι που η Cosmote και οι άλλες εταιρείες διαθέτουν.:D.Τώρα όσο παλιά και να είναι η κάρτα sim εφόσον το δίκτυο που είσαι σου παρέχει υπηρεσίες 3ης γενιάς (3G)τότε η κάρτα σου η sim θα ''παίζει'' το 3G:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν για το What's Up? ή για την CosmoΚάρτα υπάρχει κάτι σαν το Wind Plus non stop, δηλαδή κάποιο πακετάκι απεριόριστου Internet? Θενξ προκαταβολικά. :bow: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts