alany Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Καλησπερα!εχω το Ν72 και δεν ειναι imode μπορω να μπω στο imode?αν ναι πως? Το να κάνεις πλοήγηση μπορείς. Το θέμα είναι ότι δεν θα έχεις την υπηρεσία email/mms και δεν θα μπορείς να λαμβάνεις mms αλλά θα μπορείς να στείλεις με τις ρυθμίσεις-χρεώσεις που έχει τώρα ένα mms δηλαδή 0,44 ευρώ περίπου. Τώρα για να το ενεργοποιήσεις θα πρέπει να βρεις ένα imei imode συσκευής και να το ζητήσεις από την cosmote τηλεφωνικά. Αφού στο ενεργοποιήσουν θα βάλεις τις ρυθμίσεις που φαίνονται στο post και θα μπορείς να μπαίνεις κανονικά. Στην ουσία θα μπεις στις ρυθμίσεις του wap και θα αλλάξεις το σημείο πρόσβασης τo proxy ip και το port καθώς και την αρχική σελίδα. Αν τέλος θες ένα imei imode συσκευής στείλε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Σκέφτομαι παρέα με το wind f2g να βάλω και μία κοσμοκάρτα για το 1λεπτό το λεπτό. Η μικρότερη κάρτα ανανέωσης για την κοσμοκάρτα είναι αυτή των 9 ευρώ? thnx!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Η μικρότερη κάρτα ανανέωσης για την κοσμοκάρτα είναι αυτή των 9 ευρώ? Έχει κάρτα των 3€ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Έχει κάρτα των 3€ Thnx a lot :) Άρα με 3 ευρώ το μήνα θα μιλάω 300 λεπτά με 2 αριθμούς :) Κυριλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γεια σας! Το site της cosmote γράφει αυτό : "Μόνο με το WHAT’S UP, έχεις BONUS SMS προς όλους με όλες τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας! Με την κάρτα των 3€ έχεις bonus 5 SMS, με την κάρτα των 9€ έχεις bonus 20 SMS ενώ με τις κάρτες των 15€, 20€ & 30€ έχεις bonus 100 SMS . Πως; Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313 και τα bonus δωρεάν SMS είναι δικά σου" αλλά το βιβλιαράκι (είναι καινούριο) που έχω στα χέρια μου με τις συνοπτικές οδηγίες χρήσης γράφει : "Αποκλειστικά με το WHAT’S UP, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου έχεις επιπλέον δωρεάν sms προς όλους! Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313. Ετσι ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας σου με την κάρτα των 9 ευρώ έχεις 10 δωρεάν sms, με τις κάρτες των 15 ευρώ και 20 ευρώ 30 δωρεάν sms και με την οικονομική κάρτα των 30 ευρώ 100 δωρεάν sms και δώρο 3 ευρώ επιπλέον χρόνο ομιλίας". ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ??? :( Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γεια σας! Το site της cosmote γράφει αυτό : "Μόνο με το WHAT’S UP, έχεις BONUS SMS προς όλους με όλες τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας! Με την κάρτα των 3€ έχεις bonus 5 SMS, με την κάρτα των 9€ έχεις bonus 20 SMS ενώ με τις κάρτες των 15€, 20€ & 30€ έχεις bonus 100 SMS . Πως; Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313 και τα bonus δωρεάν SMS είναι δικά σου" αλλά το βιβλιαράκι (είναι καινούριο) που έχω στα χέρια μου με τις συνοπτικές οδηγίες χρήσης γράφει : "Αποκλειστικά με το WHAT’S UP, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου έχεις επιπλέον δωρεάν sms προς όλους! Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313. Ετσι ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας σου με την κάρτα των 9 ευρώ έχεις 10 δωρεάν sms, με τις κάρτες των 15 ευρώ και 20 ευρώ 30 δωρεάν sms και με την οικονομική κάρτα των 30 ευρώ 100 δωρεάν sms και δώρο 3 ευρώ επιπλέον χρόνο ομιλίας". ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ??? :( Γιατι δεν στελνεις το μήνυμα SMSALL στο 1313 και να βαλεις μετα μια καρτα των 3 ευρω? Το πολυ πολυ να χασεις 5 δωρεαν SMS Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γιατι δεν στελνεις το μήνυμα SMSALL στο 1313 και να βαλεις μετα μια καρτα των 3 ευρω? Το πολυ πολυ να χασεις 5 δωρεαν SMS Εκανα φορητοτητα και η καρτα της cosmote θα ισχύει απο τις 4/3. Ναι, εχεις δίκιο! Αυτό θα κάνω για αρχή! Γενικά όμως ποιο απ τα παραπάνω ισχύει? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Για τα 3€ δεν ξέρω αν έχει δώρο 5sms, αλλά για τα 9€ έχει 20 και για 15 και άνω έχει δώρο 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Γεια σας! Το site της cosmote γράφει αυτό : "Μόνο με το WHAT’S UP, έχεις BONUS SMS προς όλους με όλες τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας! Με την κάρτα των 3€ έχεις bonus 5 SMS, με την κάρτα των 9€ έχεις bonus 20 SMS ενώ με τις κάρτες των 15€, 20€ & 30€ έχεις bonus 100 SMS . Πως; Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313 και τα bonus δωρεάν SMS είναι δικά σου" αλλά το βιβλιαράκι (είναι καινούριο) που έχω στα χέρια μου με τις συνοπτικές οδηγίες χρήσης γράφει : "Αποκλειστικά με το WHAT’S UP, κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου έχεις επιπλέον δωρεάν sms προς όλους! Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313. Ετσι ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας σου με την κάρτα των 9 ευρώ έχεις 10 δωρεάν sms, με τις κάρτες των 15 ευρώ και 20 ευρώ 30 δωρεάν sms και με την οικονομική κάρτα των 30 ευρώ 100 δωρεάν sms και δώρο 3 ευρώ επιπλέον χρόνο ομιλίας". ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ??? :( Αυτο που λέει η ιστοσελίδα ισχύει. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Περιμένω να δω την απάντηση της Cote στη Wind για το F2G, που δίνει,πλέον, και τις χαμηλότερες χρεώσεις προς όλους(0,25/λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση 30 δευτ.), και τις χαμηλές χρεώσεις προς τα ομότιμα νούμερα (0,12 ευρώ/λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση 30 δευτ.) και επιλογές non stop 500 προς 1 ή 2 νούμερα με 4,2 ευρώ και μηνύματα μόνο 0,04 ευρώ/sms προς όλους και 0,02 προς F2G, και απεριόριστο wap με 3,5 ευρώ/μήνα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ.... είμαι πολύ περίεργος... Γιατί και η Cosmoκάρτα και το whats up είναι κατα πολύ ακριβότερα από αυτό πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberito Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Το πακέτο με τα 500 της Wind έχει αλλάξει. Για κοίτα στα σχετικά forum. Όλοι δυσαρεστημένοι και αρχίζουν να αποχωρούν από την Wind.:protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Το πακέτο με τα 500 της Wind έχει αλλάξει. Για κοίτα στα σχετικά forum. Όλοι δυσαρεστημένοι και αρχίζουν να αποχωρούν από την Wind.:protest: μάλλον δεν βλέπεις καλά. :blink:Αφορά το non stop προς ΟΛΟΥΣ και όχι το non stop 500 προς 1 ή 2 αριθμούς...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Αύριο λήγει η κάρτα sim μου της wind και ισχύει ο ίδιος αριθμός αλλά σε άλλο δίκτυο, της cosmote. Γι αυτό ενεργοποίησα το πακέτο sos που σου δίνουν 2,5 ευρώ αλλά σου τα παίρνουν με την επόμενη ανανέωση. Ξέρω όμως οτι δε θα γίνει άλλη. :O Υπάρχει περίπτωση να τα ζητούσουν; :worry: Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Αύριο λήγει η κάρτα sim μου της wind και ισχύει ο ίδιος αριθμός αλλά σε άλλο δίκτυο, της cosmote. Γι αυτό ενεργοποίησα το πακέτο sos που σου δίνουν 2,5 ευρώ αλλά σου τα παίρνουν με την επόμενη ανανέωση. Ξέρω όμως οτι δε θα γίνει άλλη. :O Υπάρχει περίπτωση να τα ζητούσουν; :worry:Το συμβολαιο που υπεγραψες στην ΚοσμΟΤΕ για να γινει η φορητοτητα του αριθμου σου εκει, τι γραφει...? Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Αύριο λήγει η κάρτα sim μου της wind και ισχύει ο ίδιος αριθμός αλλά σε άλλο δίκτυο, της cosmote. Γι αυτό ενεργοποίησα το πακέτο sos που σου δίνουν 2,5 ευρώ αλλά σου τα παίρνουν με την επόμενη ανανέωση. Ξέρω όμως οτι δε θα γίνει άλλη. :O Υπάρχει περίπτωση να τα ζητούσουν; :worry: Μπορεί να σου αφαιρέσουν στην επόμενη ανανέωσει του άλλου δικτύου SOS χρόνο ομιλίας...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 εγω ειχα παρει επεκταση και ειχα παει και μιον και μολις εγινε η μεταφορα του αριθμου μου στην εταιρια που ειχα επιλε3ει...ειχε και 1 ευρω χρονο ομιλιας στο καρτοκινητο. Στο συμβολαιο πιστευω οτι το ιδιο θα συμβαινει..σιγα μην πληρωσεις κιολας στην καινουρια σου εταιρια για λογαριασμο της παλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά για 2,5 ευρώ ..., για το όνομα του Θεού δηλαδή. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά για 2,5 ευρώ ..., για το όνομα του Θεού δηλαδή. :( Σε ορισμένους δεν περισσεύει όυτε cent (πχ. βλέπε φοιτητές) και τα μετράνε μέχρι τέλους τα χρήματά τους... Και στο κάτω κάτω, αφού γίνεται, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί κάποιος? Εδώ μας κατακλέβουν τόσο καιρό, για μια φορά που τους "κλέβουμε" εμείς 2.5€ κάνεις έτσι? Δεν πλήττεται ούτε η δική μας αξιοπρέπεια, ούτε της εταιρείας, μην ανησυχείς... Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, ο κλέψας του κλέψαντος λέει ο λαός μας... Αυτοί μας έμαθαν έτσι, δε θα βγούμε και φταίχτες από πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Περιμένω να δω την απάντηση της Cote στη Wind για το F2G, που δίνει,πλέον, και τις χαμηλότερες χρεώσεις προς όλους(0,25/λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση 30 δευτ.), και τις χαμηλές χρεώσεις προς τα ομότιμα νούμερα (0,12 ευρώ/λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση 30 δευτ.) και επιλογές non stop 500 προς 1 ή 2 νούμερα με 4,2 ευρώ και μηνύματα μόνο 0,04 ευρώ/sms προς όλους και 0,02 προς F2G, και απεριόριστο wap με 3,5 ευρώ/μήνα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ.... είμαι πολύ περίεργος... Γιατί και η Cosmoκάρτα και το whats up είναι κατα πολύ ακριβότερα από αυτό πλέον... Κι εγώ απορώ πως η Cosmote αλλά και η Vodafone δεν κάνουν κάτι παρόμοιο με τη δέσμευση τιμής της Wind. Αυτό που υποθέτω είναι ότι είτε δεν τις πολυνοιάζει η καρτοκινητή τους είτε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο γιατί η Wind έχει την "αποκλειστικότητα" (δεν ξέρω και πολλά από νομικά, αλλά μου φαίνεται απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Κι εγώ απορώ πως η Cosmote αλλά και η Vodafone δεν κάνουν κάτι παρόμοιο με τη δέσμευση τιμής της Wind. Αυτό που υποθέτω είναι ότι είτε δεν τις πολυνοιάζει η καρτοκινητή τους είτε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο γιατί η Wind έχει την "αποκλειστικότητα" (δεν ξέρω και πολλά από νομικά, αλλά μου φαίνεται απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο) Ρε παιδιά βλέπω την διαφήμιση της wind f2g και αναρωτιέμαι με ποιό συνδιασμό μπορείς να μιλάς με την παρέα σου (5-10 άτομα) με 0,01 σεντ το λεπτό με μόνο μία κάρτα. Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν το παρέχει. Την ίδια ερώτηση την κάνω για το whats up. Απάντηση; Call 600. Απλά και κατανοητά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να απαντήσει η cosmote για κάτι που είναι σε όλα τα σημεία καλύτερη. Δεν χρειάζεται να απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Συμφωνω μαζι σου, εαν υποθεσουμε οτι μοναδικη σου αναγκη ειναι να μιλας με αλλα καρτοκινητα του ιδιου πακετου. Αλλοι μπορει να εχουν αλλου ειδους αναγκες, πχ να στελνουν παντου φτηνα μηνυματα, χαμηλες χρεωσεις προς ολα τα δικτυα, χωρις ελαχιστη χρεωση κτλ τκλ. Οι αναγκες διαφερουν. Αυτο που ειδα εγω στην διαφημιση ειναι η προβολη των χαμηλων χρεωσεων προς ολους και η προβολη της υπηρεσιας νον στοπ για 1 και 2 ατομα, δεν ειδα πουθενα να λεει διαφορετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Σε ορισμένους δεν περισσεύει όυτε cent (πχ. βλέπε φοιτητές) και τα μετράνε μέχρι τέλους τα χρήματά τους... Και στο κάτω κάτω, αφού γίνεται, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί κάποιος? Εδώ μας κατακλέβουν τόσο καιρό, για μια φορά που τους "κλέβουμε" εμείς 2.5€ κάνεις έτσι? Δεν πλήττεται ούτε η δική μας αξιοπρέπεια, ούτε της εταιρείας, μην ανησυχείς... Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, ο κλέψας του κλέψαντος λέει ο λαός μας... Αυτοί μας έμαθαν έτσι, δε θα βγούμε και φταίχτες από πάνω... Δε προσπαθώ να υπερασπιστώ καμία εταιρεία αλίμονο, απλά με στεναχωρεί αυτή η συμπεριφορά. Από τι μια ψαχνόμαστε πανάκριβες για συσκευές με δυνατότητες που είτε δε θα τις χρησιμοποιήσουμε, είτε αν τις χρησιμοποιήσουμε θα μας κοστίσουν τα μαλλιά της κεφαλής μας και από την άλλη γινόμαστε "κλέφτες"* των 2,5 ευρώ. Δε μας υποχρεώνει κανείς να έχουμε κάτι (στη προκειμένη περίπτωση κινητό) που δε μπορούμε να το συντηρήσουμε. Το θέλουμε και το πήραμε. Ότι μας "κλέβουν" οι εταιρείες το ξέρουμε, αλλά και πάλι δε μας υποχρεώνουν να έχουμε σχέση μαζί τους. Αν δε θέλουμε να μας κλέβουν πολύ απλά διακόπτουμε κάθε σχέση μαζί τους. Δε στέκει η δικαιολογία "κυρία ο Κωστάκης με βάρεσε πρώτος". Γιατί από τι στιγμή που φτάνουμε στο σημείο να τους κλέβουμε χάνουμε κάθε δικαίωμα να τους λέμε μετά κλέφτες. Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές και μάλιστα εκτός θέματος. *(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν εννοώ ότι η συγκεκριμένη χρήστης που έκανε αυτό είναι "κλέφτρα". Γενικότερα στη νοοτροπία αναφέρομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να απαντήσει η cosmote για κάτι που είναι σε όλα τα σημεία καλύτερη. Δεν χρειάζεται να απαντήσει. Δεν ξέρω αν η Cosmote είναι η καλύτερη ή ποια εταιρία είναι η καλύτερη. Εξάλλου, για αυτό τα κριτήρια του καθενός διαφέρουν. Αυτό που εξέφρασα ήταν η απορία μου για την Cosmote και για τη Vodafone, γιατί συνήθως η μία εταιρία ακολουθεί την άλλη σε κινήσεις. Δεν είπα ότι πρέπει να απαντήσει/-ουν. Δεν "έχω" κάτι με την Cosmote :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Edw k kero exw enoxliseis me apokrypsi aritoymou!!! pws mporw na mathw poios me enwxlei?:confused: mhpws yparxei kati sto internet kapia stoixia analitika tou arthmou mou poioi me piran thl ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Δυστυχώς, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. :( Είχα κάνει την ίδια ερώτηση πριν πολύ καιρό. :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts