Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, elkons said:

Παρε νόβα 

Πέρα από τη πλάκα σπίτι σου vf και Nova πιάνουν ή Ε και αυτές;

Η Vodafone πιάνει γύρω στο 40-50 η νοντ κάτω από τα μισά  αλλά καλύτερα από την Cosmote. 

Απλά το συντηρώ για την δουλειά. Τώρα θα κοπεί θα γίνει καρτικινητό και θα μείνω για ένα διάστημα μόνο με το unlimited της άλλης εταιρίας.

Νοντ φορ εβερ ετζ σα 8mbps ονλυ 🤣 😂 😂 🤣 🤣 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δουλειά είναι το αντίθετο ή όλες λειτουργούν;

Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή που η μία Ε η άλλη 50mbps;

14 minutes ago, elkons said:

Παγκράτι νομίζω είναι αν δεν κάνω λάθος 

Και αυτό το ξέρετε πανάθεμα σας 🤣

Περίεργο για Παγκράτι επίσης Περίεργο οι πολύ χαμηλές ταχύτητες των άλλων για το Παγκράτι👹

Η Nova πιάνει φουλ στο Παγκράτι αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί.. 😂

Nova only Edge SA For Ever.. 

20 ώρες πριν, elkons said:

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Παγκράτι νομίζω είναι αν δεν κάνω λάθος 

Ακριβώς μέσα στο σπίτι ΓΤΠ Καβάλα. Cosmote edge sa +++++++++++ 🤣🤣🤣🤣🤣

20 ώρες πριν, elkons said:

Και αυτό το ξέρετε πανάθεμα σας 🤣

Περίεργο για Παγκράτι επίσης Περίεργο οι πολύ χαμηλές ταχύτητες των άλλων για το Παγκράτι👹

Εξαρτάται σε πιο σημείο μένεις. Στο προηγούμενο σπίτι πήγαινε καλά είχα και extrasim για χρόνια μέσω κινητής.

Η Αθήνα είναι δύσκολη η κατάσταση και εκτός κεντρικών σημείων σε εσωτερικό χώρο δεν είναι όλα ρόδινα. Αφηστε τι λένε οι cosmote only 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

35 minutes ago, cmvr said:

Ακριβώς μέσα στο σπίτι ΓΤΠ Καβάλα. Cosmote edge sa +++++++++++ 🤣🤣🤣🤣🤣

Εξαρτάται σε πιο σημείο μένεις. Στο προηγούμενο σπίτι πήγαινε καλά είχα και extrasim για χρόνια μέσω κινητής.

Η Αθήνα είναι δύσκολη η κατάσταση και εκτός κεντρικών σημείων σε εσωτερικό χώρο δεν είναι όλα ρόδινα. Αφηστε τι λένε οι cosmote only 🤣

Εγώ μένω στα σύνορα Νεόυ Κόσμου Παγκράτι. Εκεί που είναι η πολυκατοικία μου είνα γούβα. Στο διαμέρισμα μέσα 2ος όροφος όλες οι εταιρίες πιάνουν τηλεφωνο με δυσκολία. Δεδομένα η Cosmote καθόλου. Οί άλλες δύο μόνο άμα στέκομαι δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Αστα να πάνε...

18 minutes ago, opmgls said:

Εγώ μένω στα σύνορα Νεόυ Κόσμου Παγκράτι. Εκεί που είναι η πολυκατοικία μου είνα γούβα. Στο διαμέρισμα μέσα 2ος όροφος όλες οι εταιρίες πιάνουν τηλεφωνο με δυσκολία. Δεδομένα η Cosmote καθόλου. Οί άλλες δύο μόνο άμα στέκομαι δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Αστα να πάνε...

Είναι σαπίλα η Αθήνα από άποψη σήματος. Αν και εκεί που λες έχω δει πάνω στη Φιλολάου στις αρχές περίπου μόλις στρίψεις από Ηλιουπόλεως, κάπου έχει βγάλει άδεια η Cosmote, αλλά τζίφος ακόμα... Αλλά δεν σώνεται μόνο έτσι η κατάσταση, παρά μόνο με πολλά micros. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε. Δίπλα δίπλα πολυκατοικιες και σήμα από 5 τετράγωνα πιο πέρα δεν θα φτιάξει ποτέ η κατάσταση.. 

On 22/11/2024 at 3:26 ΜΜ, elkons said:

Κάτσε εγώ έχω άλλη τιμή 💀💀

2058403602_Screenshot_20241122_152531_WHATSUP.thumb.jpg.07ea2a84cbb894af5f42ccf4b28e9bb6.jpg

Εμένα σε cosmokarta δεν μου το εμφανίζει στην εφαρμογή, αλλά μου το στείλανε σε sms ( σε αυτήν την τιμή 15,92€ ) να επισκεφτώ ένα κατάστημα Γερμανός,

Όταν διάβασα τη φράση "ψηφιακή επανάσταση", συγκινήθηκα...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 22/11/2024 at 11:58 ΠΜ, vsk said:

Για να δεις τους όρους του συμβολαίου σου -χωρίς να το αποδεχτείς- πατάς στο "Απόκτησέ το" και στο επόμενο παράθυρο που ανοίγει, στο σημείο που μάρκαρα με κίτρινο μπορείς να κατεβάσεις το pdf με τους όρους. Δες τις εικόνες παρακάτω.

cosmote_prosfora.jpg

oroi_symvolaiou.jpg

Μάλιστα, τώρα που βλέπω τους δικούς μου όρους, αναγράφεται: 1-4 μήνες πάγιο 25,88€ , 4-24 μήνες πάγιο 28,76€ και μετά τους 24 μήνες πάγιο 72,31€.Βέβαια με την επιφύλαξη για την αναπροσαρμογή της τιμής λόγω του ΔΤΚ.

Καλημέρα

Σας δουλεύει η επιλογή  "Αποκτησέ το" ;

Το Σαββάτο το μεσημέρι που δοκίμασα δούλευε κανονικά  και απο χθές που προσπαθώ  δεν μου δουλευει.

Το περίεργο είναι οτι στους όρους του συμβολαίου μου βγάζει την τιμή 5 ευρώ λιγότερα απο την τιμή που αναγράφει στις προσφορές... που αν ισχύει αυτή η τιμή (που ειναι πολυ καλή , 3 λεπτα ακριβότερα απο την πολύ καλή τιμή που έχω τώρα)  το σκέφτομαι να ανανεώσω  απο τώρα (θελει 3 μήνες ακόμη να λήξει το παλιό)

Edited by TeoT

Λοιπον αλανια. Χθες βραδυ μετα τις 12 βγηκε αυτη η προσφορα frog unlimited. Tηλεφωνακι το πρωι και πηγαμε δεν ειχε κανενα ατομο πηραμε 2 καρτουλες και σημερα μεσα στη μερα θα ενεργοποιηθουν. Κοψιμο αμεσα οι extra sim και το gigamax τελος Φλεβαρη μιας και με 13.5 ευρω δεν το κοβεις τωρα και τελος φυγαμε 1 χρονο με 109 ευρω απο τα 300 που θα ηθελε η extra sim. Χαιρεταμε cosmote. 

Screenshot-3.png

5 minutes ago, king2009 said:

Λοιπον αλανια. Χθες βραδυ μετα τις 12 βγηκε αυτη η προσφορα frog unlimited. Tηλεφωνακι το πρωι και πηγαμε δεν ειχε κανενα ατομο πηραμε 2 καρτουλες και σημερα μεσα στη μερα θα ενεργοποιηθουν. Κοψιμο αμεσα οι extra sim και το gigamax τελος Φλεβαρη μιας και με 13.5 ευρω δεν το κοβεις τωρα και τελος φυγαμε 1 χρονο με 109 ευρω απο τα 300 που θα ηθελε η extra sim. Χαιρεταμε cosmote. 

Screenshot-3.png

Πολύ καλά έκανες, η προσφορά είναι απίστευτα καλή. 

Αλλά δεν χαιρετάς την cosmote μια και πάλι στην ίδια οικογένεια βρίσκεσαι.

Παύλος Παυλίδης 

Το καλό είναι πως όποιος θέλει τη βάζει σε ένα καλό 5G router και θα ναι κύριος, χωρίς κόφτες, του βγαίνει πολύ πιο φτηνό και πληρώνεις μια φορά για όλο το χρόνο, ξεμπερδεύεις. Άσε που μπορείς να το παίρνεις το ρουτερ μαζί σου όπου θες πχ ακόμα και στις διακοπές γιατί κλασικά τα δίκτυα στα ξενοδοχεία είτε είναι μάπα 24αρες ή γεμίζει και σέρνεται!

Ακόμα και στο εξοχικό γλυτώνεις τη σάπια 24αρα που έχουν συνήθως ή το Hotspot συνέχεια να ρουφάει τη μπαταρία. 

37 minutes ago, elkons said:

Το καλό είναι πως όποιος θέλει τη βάζει σε ένα καλό 5G router και θα ναι κύριος, χωρίς κόφτες, του βγαίνει πολύ πιο φτηνό και πληρώνεις μια φορά για όλο το χρόνο, ξεμπερδεύεις. Άσε που μπορείς να το παίρνεις το ρουτερ μαζί σου όπου θες πχ ακόμα και στις διακοπές γιατί κλασικά τα δίκτυα στα ξενοδοχεία είτε είναι μάπα 24αρες ή γεμίζει και σέρνεται!

Ακόμα και στο εξοχικό γλυτώνεις τη σάπια 24αρα που έχουν συνήθως ή το Hotspot συνέχεια να ρουφάει τη μπαταρία. 

Τι συζητάμε τώρα, είναι φοβερή προσφορά.

Μακάρι να ήταν μόνιμη.

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, p_k said:

Πολύ καλά έκανες, η προσφορά είναι απίστευτα καλή. 

Αλλά δεν χαιρετάς την cosmote μια και πάλι στην ίδια οικογένεια βρίσκεσαι.

Ναι η προσφορά ειναι άψογη συγκριτικά με τα 25 ευρώ που ήθελαν θα ξενοιασω 1 ακόμα χρόνο μπορεί να μην είναι όσο καλή ήταν με τα 3 ευρώ η τα 5 αλλά πάλι για σπίτι σε router είναι ότι καλύτερο μια Ν78 με λείπει και να πάμε στην επόμενη κατηγορία. 

2 ώρες πριν, elkons said:

Φίλε μου έτσι ακριβώς. Βγάζω κωδικό το βάζω τσέπη πάω όπου θέλω. Με ένα power bank κρατάει η μπαταρία μέρες. Είναι ότι πιο βολικό έχει υπάρξει μεχρι σήμερα. Ούτε starlink ούτε τίποτα. 

1 ώρα πριν, p_k said:

Τι συζητάμε τώρα, είναι φοβερή προσφορά.

Μακάρι να ήταν μόνιμη.

Κοίτα πέρσι ήταν στα 60 ευρώ ο χρόνος από 120. Φέτος από 144 το έκαναν 109. Είναι κορυφή. Έχω και ote tv cinema με 11 ευρώ το μήνα βλέπουμε 3 σπίτια και εδώ πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

1 hour ago, king2009 said:

Ναι η προσφορά ειναι άψογη συγκριτικά με τα 25 ευρώ που ήθελαν θα ξενοιασω 1 ακόμα χρόνο μπορεί να μην είναι όσο καλή ήταν με τα 3 ευρώ η τα 5 αλλά πάλι για σπίτι σε router είναι ότι καλύτερο μια Ν78 με λείπει και να πάμε στην επόμενη κατηγορία. 

Φίλε μου έτσι ακριβώς. Βγάζω κωδικό το βάζω τσέπη πάω όπου θέλω. Με ένα power bank κρατάει η μπαταρία μέρες. Είναι ότι πιο βολικό έχει υπάρξει μεχρι σήμερα. Ούτε starlink ούτε τίποτα. 

Κοίτα πέρσι ήταν στα 60 ευρώ ο χρόνος από 120. Φέτος από 144 το έκαναν 109. Είναι κορυφή. Έχω και ote tv cinema με 11 ευρώ το μήνα βλέπουμε 3 σπίτια και εδώ πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

Μια χαρά φίλε. Θα μαζέψουν και κόσμο πάλι, ξέρουν τι κάνουν προφανώς. Το θέμα είναι τώρα, εσύ ανανέωσες συμβόλαιο με τις extra sim, επειδή δεν θυμάμαι τι έλεγες. Φαντάζομαι έκανες συμψηφισμό μέσα και τη ρήτρα αποχώρησης κλπ που σας συμβόλαιο 

8 minutes ago, johnny_htc said:

Μια χαρά φίλε. Θα μαζέψουν και κόσμο πάλι, ξέρουν τι κάνουν προφανώς. Το θέμα είναι τώρα, εσύ ανανέωσες συμβόλαιο με τις extra sim, επειδή δεν θυμάμαι τι έλεγες. Φαντάζομαι έκανες συμψηφισμό μέσα και τη ρήτρα αποχώρησης κλπ που σας συμβόλαιο 

Δεν ανανέωσα συμβόλαιο όχι λήγει αρχές Μαρτίου οπότε μετά βλέπουμε. Απλά στο chat είχα πάρει πριν 10 μέρες ώστε να γίνει απεριόριστη η μία Extra sim για να έχω ίντερνετ η οποία έμεινε έτσι μετά τις 21 η άλλη πήγε 40gb. Οπότε τώρα θα κόψω άμεσα extra sim και τις 2 και Μάρτιο το συμβόλαιο εκτός αν κάνουν προσφορά γερή. Καθόλου πεναλτυ δηλαδή ακόμα είμαι στους 19 μήνες του gigamax. 

On 25/11/2024 at 12:15 ΜΜ, TeoT said:

Καλημέρα

Σας δουλεύει η επιλογή  "Αποκτησέ το" ;

Το Σαββάτο το μεσημέρι που δοκίμασα δούλευε κανονικά  και απο χθές που προσπαθώ  δεν μου δουλευει.

Το περίεργο είναι οτι στους όρους του συμβολαίου μου βγάζει την τιμή 5 ευρώ λιγότερα απο την τιμή που αναγράφει στις προσφορές... που αν ισχύει αυτή η τιμή (που ειναι πολυ καλή , 3 λεπτα ακριβότερα απο την πολύ καλή τιμή που έχω τώρα)  το σκέφτομαι να ανανεώσω  απο τώρα (θελει 3 μήνες ακόμη να λήξει το παλιό)

Επανέρχομαι....

Τελικά απο την εφαρμογή του κινητού προχωράει κανονικά...  απο τον υπολογιστή συνεχίζει να μην δουλεύει...

Και επειδή η προσφορά (αν ισχύουν αυτά που λέει η σύμβαση που κατεβάζω)  είναι πολύ καλή... σκέφτομαι να προχωρήσω στην ανανέωση  παρότι θέλει 3 μήνες ακόμη να λήξει η παλιά.

Η ερώτηση μου τώρα... η τελική τιμή που θα πληρώνω ειναι αυτή που γράφει η σύμβαση  η αυτή που γράφει το πινακάκι  που με προτείνει να ανανεώσω, υπάρχει κάτι που δεν έχω υπολογίσει;  Η τιμή που γράφει το πινακάκι ειναι κατα 5 ευρώ ακριβότερη απο αυτή που λέει στην σύμβαση.

10 minutes ago, TeoT said:

Επανέρχομαι....

Τελικά απο την εφαρμογή του κινητού προχωράει κανονικά...  απο τον υπολογιστή συνεχίζει να μην δουλεύει...

Και επειδή η προσφορά (αν ισχύουν αυτά που λέει η σύμβαση που κατεβάζω)  είναι πολύ καλή... σκέφτομαι να προχωρήσω στην ανανέωση  παρότι θέλει 3 μήνες ακόμη να λήξει η παλιά.

Η ερώτηση μου τώρα... η τελική τιμή που θα πληρώνω ειναι αυτή που γράφει η σύμβαση  η αυτή που γράφει το πινακάκι  που με προτείνει να ανανεώσω, υπάρχει κάτι που δεν έχω υπολογίσει;  Η τιμή που γράφει το πινακάκι ειναι κατα 5 ευρώ ακριβότερη απο αυτή που λέει στην σύμβαση.

Ισχύει ότι γράφει στο εγγραφο που υπογράφεις, και μέσω αυτού αν δεν στο δώσουν το διεκδικείς.