johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εβγαλε αλλα μονο μεσα απο τον Γερμανο! Και μέσω των καταστημάτων OTEShop.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Και μέσω των καταστημάτων OTEShop.:) Αν έδινε και στους ιδιώτες...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Και μέσω των καταστημάτων OTEShop.:) Εννοεις αυτο και μεσα απο πιστωτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 μεχρι ποτε ειναι αυτο?ξερουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 μεχρι ποτε ειναι αυτο?ξερουμε? μεχρι 4 φεβρουαριου μου ειχαν πει στο γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν ηταν μεχρι σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Στο απεριόριστα 1 με απεριόριστα sms (30+5+τέλη κινητής) τι επιδότηση έχω για νέο συμβόλαιο με φορητότητα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πράγματι τι γίνεται με την περίπτωση των προνομιακών παγιών; Υπάρχει η δυνατότητα αυτή; Δυστυχώς καταργήθηκαν... Τα συμβόλαια πια έχουν γίνει πιο ακριβά από τα καρτοκινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 -50% δίνει για νέες συνδέσεις στο Γερμανό. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Άρθρο του Τύπου της Κυριακής αναφέρει ότι η Cosmote ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί την Vodafone στην διάθεση του iphone στην Ελλάδα! Μακάρι να υπάρξουν επιτέλους προσιτά προγράμματα internet και φωνής με το iphone, και μια επιδότηση της προκοπής, γιατί αυτά που είδαμε από την vodafone ήταν μάλλον απογοητευτικά... Ίσως μέσα από τον ανταγωνισμό με την cosmote να βγει κάτι καλό. http://www.e-tipos.com/newsitem?id=73286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Αυτά είναι νέα..!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μακάρι να το φέρει και να το διαθέτει και χωρίς συμβόλαιο, όχι όπως κάνουν οι κόκκινοι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι και η Cosmote θα έφερνε το iPhone 3G.Δεν θα είχε επ'αόριστον την αποκλειστικότητα η Vodafone.Ελπίζω η Cosmote να χαμηλώσει λίγο την τιμή του και να φτιάξει προγράμματα για internet.Να μπαίνουμε χωρίς να βλέπουμε τρελά νούμερα ποσών στους λογαριασμούς μας.Αυτά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 αν χάσεις την κάρτα sim ενώ είσαι εξωτερικό (και δεν σκοπεύεις άμεσα να έρθεις) τι επιλογές έχεις για να ζητήσεις έκδοση νέας; ξέρει κανείς; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια ανανεωση συμβολαιου σε καταστημα multyrama μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 -50% δίνει για νέες συνδέσεις στο Γερμανό. Αν έχω επιδότηση και πάω να ανανεώσω την σύμβαση θα μπορώ να πάρω 50% φθηνότερα ένα κινητό; Είμαι ήδη συνδρομητής όμως... όχι νέος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αν έχω επιδότηση και πάω να ανανεώσω την σύμβαση θα μπορώ να πάρω 50% φθηνότερα ένα κινητό; Είμαι ήδη συνδρομητής όμως... όχι νέος. Όχι, δυστυχώς. Εκτός αν έχεις το κουράγιο, και το χρόνο, να κάνεις φορητότητα και να ξαναγυρίσεις στην Cosmote αμέσως. Πάρε στο CC και πες τους αυτό το πράγμα, ότι για να μην μπλέκουν με γραφειοκρατίες, να σου δώσουν την επισότηση ενός νέου συνδρομητή, στο πακέτο που βρίσκεσαι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Χαιρετώ την όμορφη παρέα... Εδώ και 1 μήνα η cosmote μου ανακοίνωσε ότι έχω επιδότηση 45 ευρώ για όλα τα κινητά και 75 ευρώ για 2 συγκεκριμένα κινητά της. Μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης αργότερα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγει άλλη προσφορά π.χ. τον Ιούνιο, Ιούλιο για άλλα κινητά ή για τα ίδια κινητά με πεσμένη τιμή ώστε να τα αγοράσω τώρα? Η η προσφορά έχει "κλειδώσει" τόσο όσον αφορά την τιμή αλλά και τις συσκευές και δεν αλλάζει? Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Όχι, δυστυχώς. Εκτός αν έχεις το κουράγιο, και το χρόνο, να κάνεις φορητότητα και να ξαναγυρίσεις στην Cosmote αμέσως. Πάρε στο CC και πες τους αυτό το πράγμα, ότι για να μην μπλέκουν με γραφειοκρατίες, να σου δώσουν την επισότηση ενός νέου συνδρομητή, στο πακέτο που βρίσκεσαι τώρα. Ερώτηση (ίσως έχει απαντηθεί στο παρελθόν). Θα βρίσκομαι για κανά 5μηνο εξωτερικό, έχω συμβόλαιο, και σκέφτομαι αν και έχω το βασικό πάγιο και πληρώνω ελάχιστα μεν (30 ευρώ) να τα ελαχιστοποιήσω εντελώς και να μεταφερθώ σε καρτοκινητό. Μπορώ να το κάνω τηλεφωνικά; Κι αν ναι, τον Ιούνη που θα γυρίσω θα μπορώ να μεταφερθώ πάλι σε συμβόλαιο ή έχει κάποιο minimum διάστημα που πρέπει να "κλείσω" για να μπορώ να μεταφερθώ ξανά; Επίσης, γύρω στο Μάϊο-Ιούνιο βγαίνει η επιδότησή μου, αν κάνω αυτό το βήμα, θα τη χάσω εντελώς;;. Αξίζει να το ρισκάρω..; Ή να κάτσω στα αυγά μου; Μέχρι και το Σεπτέμβρη είχα 120 (είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής κι έχω αλλάξει αραιά και που προγράμματα, αλλά όχι κάτι τέτοιο..) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ερώτηση (ίσως έχει απαντηθεί στο παρελθόν). Θα βρίσκομαι για κανά 5μηνο εξωτερικό, έχω συμβόλαιο, και σκέφτομαι αν και έχω το βασικό πάγιο και πληρώνω ελάχιστα μεν (30 ευρώ) να τα ελαχιστοποιήσω εντελώς και να μεταφερθώ σε καρτοκινητό. Μπορώ να το κάνω τηλεφωνικά; Κι αν ναι, τον Ιούνη που θα γυρίσω θα μπορώ να μεταφερθώ πάλι σε συμβόλαιο ή έχει κάποιο minimum διάστημα που πρέπει να "κλείσω" για να μπορώ να μεταφερθώ ξανά; Επίσης, γύρω στο Μάϊο-Ιούνιο βγαίνει η επιδότησή μου, αν κάνω αυτό το βήμα, θα τη χάσω εντελώς;;. Αξίζει να το ρισκάρω..; Ή να κάτσω στα αυγά μου; Μέχρι και το Σεπτέμβρη είχα 120 (είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής κι έχω αλλάξει αραιά και που προγράμματα, αλλά όχι κάτι τέτοιο..) Απο τη μια θα χάσεις το ποσό επιδότησης στο οποίο θα είχες δικαίωμα, απο την άλλη ( λογικά ) θα σου δωθεί κάποια συσκευή όταν απο καρτοκινητό θα το κάνεις πάλι συμβόλαιο. Τηλεφωνικά θα πάρεις τον κωδικό διακοπής και θα πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα αντιπροσώπου για να υπογράψεις την αίτηση διακοπής ( θα διακοπεί το αργότερο σε 30 ημέρες απο την υποβολή του αιτήματος στο κατάστημα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Χαιρετώ την όμορφη παρέα... Εδώ και 1 μήνα η cosmote μου ανακοίνωσε ότι έχω επιδότηση 45 ευρώ για όλα τα κινητά και 75 ευρώ για 2 συγκεκριμένα κινητά της. Μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης αργότερα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγει άλλη προσφορά π.χ. τον Ιούνιο, Ιούλιο για άλλα κινητά ή για τα ίδια κινητά με πεσμένη τιμή ώστε να τα αγοράσω τώρα? Η η προσφορά έχει "κλειδώσει" τόσο όσον αφορά την τιμή αλλά και τις συσκευές και δεν αλλάζει? Thanks... Απο τη στιγμή που έχει λήξει το συμβόλαιό σου, ανά πάσα στιγμή υπάρχει προσφορά για επιδότηση συσκευής και ανανέωση σύμβασης. Δεν κλειδώνει το ποσό και είναι κάτι που θα πρέπει να το ρωτήσεις όταν θα έρθει η ώρα. Όσο για το αν μπορείς να συνδυάσεις τα ποσά για μια συσκευή ( με ταυτόχρονη ανανέωση όλων των εμπλεκομένων συμβάσεων φυσικά ), αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν έχεις οικογενειακό πακέτο. Δεν κλειδώνει η προσφορά για συγκεκριμένες συσκευές, αν και υπάρχει περίπτωση να σου γνωστοποιηθεί μεγαλύτερο ποσό επιδότησης αν διαλέξεις συγκεκριμένες συσκευές που μπορεί να είναι σε προσφορά τη δεδομένη περίοδο. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Χαιρετώ την όμορφη παρέα... Εδώ και 1 μήνα η cosmote μου ανακοίνωσε ότι έχω επιδότηση 45 ευρώ για όλα τα κινητά και 75 ευρώ για 2 συγκεκριμένα κινητά της. Μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης αργότερα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγει άλλη προσφορά π.χ. τον Ιούνιο, Ιούλιο για άλλα κινητά ή για τα ίδια κινητά με πεσμένη τιμή ώστε να τα αγοράσω τώρα? Η η προσφορά έχει "κλειδώσει" τόσο όσον αφορά την τιμή αλλά και τις συσκευές και δεν αλλάζει? Thanks... επειδη ΔΕΝ απαντησε κανεις στις ερωτησεις σου, να σου απαντησω. η επιδοτηση που εχεις ειναι διαθεσιμη μετα τους τελευταιους 11μηνες της διαρκειας του συμβολαιου σου. επειδη η επιδοτηση εξαρταται ιδιαιτερα απο την χρηση του κινητου σου(δηλαδη τον λογαριασμο σου), να γνωριζεις οτι μπορεις να παρεις επιδοτηση κ μετα απο αυτο το διαστημα, αλλά να εχεις υποψη σου οτι θα μεταβαλλεται η επιδοτηση. αρα, ΝΑΙ αλλαζει η επιδοτηση καθε μηνα. για τις προσφορες σε συγκεκριμενα κινητα που αναφερουν: αλλαζουν συχνα οι προσφερομενες συσκευες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Για νέα σύνδεση με φορητότητα στο πρόγραμμα Unlimited1 + unlimited sms + 500 λεπτά σε σταθερά (συνολικό πάγιο 30+5+12.5=47.5 ευρώ) μου δίνουν επιδότηση μόνο 72 ευρώ σαν έκπτωση στα πάγια. Από περιέργεια ρώτησα για μία συσκευή (HTC P3470 με κόστος λιανικής περί τα 300 ευρώ στα καταστήματα), μου το αφήνουν στην τιμή-ευκαιρία των 296,75. Το αν πληρώσω με πιστωτική δεν έχει καμιά σημασία. Όλα αυτά από το 13897. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Και το Πάρτυ συνεχίζεται... Μετά το whats up η cosmote αποφάσισε να βάλει στο πάρτυ και τους συνδρομητές συμβολαίου. Η Cosmote παρέχει τώρα στους οικιακούς συνδρομητές συμβολαίου τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ένα νέο πακέτο προσφοράς με 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 500 sms προς cosmote προορισμούς εντός Ελλάδας έναντι καταβολής μηνιαίου παγίου 5 ευρώ. Το πακέτο της προσφοράς διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 31/3/2009 και ισχύει έως και τις 31/12/2009. Το νέο πακέτο συνδυάζεται με όλα τα οικονομία πρόγραματα συμβολαίου πλην των προγραμμάτων cosmote 60, cosmote 60 προνομιακό, cosmote 60παλ, cosmote 60Π προνομιακό, cosmote 15,30,45 και τα αντίστοιχα προνομιακά, cosmote βασικό πρόγραμμα, βασικό 1 προνομιακό, βασικό πρόγραμμα 1, προνομιακό πρόγραμμα 1, βασικό πρόγραμμα 2 και cosmote μηδενικό πάγιο. Η ενεργοποίηση γίνεται μέσα από το my account ή με αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος στο 1256 της λέξης 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Και το Πάρτυ συνεχίζεται... Μετά το whats up η cosmote αποφάσισε να βάλει στο πάρτυ και τους συνδρομητές συμβολαίου. Η Cosmote παρέχει τώρα στους οικιακούς συνδρομητές συμβολαίου τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ένα νέο πακέτο προσφοράς με 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 500 sms προς cosmote προορισμούς εντός Ελλάδας έναντι καταβολής μηνιαίου παγίου 5 ευρώ. Το πακέτο της προσφοράς διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 31/3/2009 και ισχύει έως και τις 31/12/2009. Το νέο πακέτο συνδυάζεται με όλα τα οικονομία πρόγραματα συμβολαίου πλην των προγραμμάτων cosmote 60, cosmote 60 προνομιακό, cosmote 60παλ, cosmote 60Π προνομιακό, cosmote 15,30,45 και τα αντίστοιχα προνομιακά, cosmote βασικό πρόγραμμα, βασικό 1 προνομιακό, βασικό πρόγραμμα 1, προνομιακό πρόγραμμα 1, βασικό πρόγραμμα 2 και cosmote μηδενικό πάγιο. Η ενεργοποίηση γίνεται μέσα από το my account ή με αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος στο 1256 της λέξης 500. Άψογη!!! :D:D Ας ελπίσουμε οτι θα ανανεώσει και η wind την αντίστοιχη προσφορά της ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts