soublaki-3 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Η προσφορα που ισχυει μεχρι 30/4 ειναι μονο για το 15απεριοριστα? Ναι, μόνο για το Απεριόριστα 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Στο 25 απεριοριστα αν δεν παρω συσκευη ποσο ειναι το παγιο με εκπτωση? Η προσφορα που ισχυει μεχρι 30/4 ειναι μονο για το 15απεριοριστα? Ποια προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Ποια προσφορά; http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/cosmote_aperiorista_10_promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 παιδια ποια η διαφορα μαι απλης sim και μιας 3G sim? εμενα η sim μου λεει 3G ειναι πρασινη και λεει cosmote Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Καμία ουσιαστική διαφορά. Τίποτα άμεσα ορατό στο χρήστη δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Τι επιδότηση δίνει το Απεριόριστα 25 και τι το 35; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 παιδια ποια η διαφορα μαι απλης sim και μιας 3G sim? εμενα η sim μου λεει 3G ειναι πρασινη και λεει cosmote Όταν έχεις και κάρτα SIM και κινητό 3G γίνεται πιστοποίηση και της κάρτας στο δίκτυο και του δικτύου στην κάρτα. Καμία διαφορά όμως για σένα σε πρακτικό επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Έτσι αναφέρεται το δίκτυο στις 3G κάρτες, στις κανονικές (What's up, Cosmoκάρτα) αναφέρεται σκέτο το «Cosmote». Το επιβεβαιώνω! Κι εγώ που είχα αλλάξει την παλιά μου SIM με 3G κάρτα (COSMOKAPTA) έχω από τότε το GR COSMOTE και επίσης δεν υφίσταται το παλιό-κλασικό "Γραμμή 1" - "Γραμμή 2". http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/cosmote_aperiorista_10_promotion.xml&_nfpb=true Κατάλαβα! Ευχαριστώ. παιδια ποια η διαφορα μαι απλης sim και μιας 3G sim? εμενα η sim μου λεει 3G ειναι πρασινη και λεει cosmote Όταν είχα αλλάξει εγώ την "απλή" SIM μου σε 3G (πάνε αρκετά χρόνια!) η 3G κάρτα SIM ήταν απαραίτητη για πρόσβαση σε υπηρεσίες 3G. Πλέον δεν ισχύει αυτό. Επίσης νομίζω ότι οι 3G κάρτες SIM έχουν και κάποια άλλα πλεονεκτήματα (πχ: μεγαλύτερο τηλεφωνικό κατάλογο στην κάρτα) αλλά χωρίς ιδιαίτερη αξία (πχ: εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται ο τηλεφωνικός κατάλογος της συσκευής και όχι της κάρτας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Τι επιδότηση δίνει το Απεριόριστα 25 και τι το 35; Μία γνωστή μου (κάτοχος Cosmoκάρτας έως τώρα) μετέτρεψε το καρτοκινητό σε Cosmote απεριόριστο 35 (με έκπτωση 10 Ευρώ για έναν χρόνο) και πήρε συσκευή με επιδότηση 300 Ευρώ!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μία γνωστή μου (κάτοχος Cosmoκάρτας έως τώρα) μετέτρεψε το καρτοκινητό σε Cosmote απεριόριστο 35 (με έκπτωση 10 Ευρώ για έναν χρόνο) και πήρε συσκευή με επιδότηση 300 Ευρώ!!!:!: Αυτό ήταν το Πάσχα φίλε μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Αυτό ήταν το Πάσχα φίλε μου. ;) Δεν αντιλέγω, αλλά κάνεις μια γενική ερώτηση χωρίς να διευκρινίζεις αν πρόκειται για ανανέωση συμβολαίου, νέα σύνδεση ή φορητότητα... Απλά ανέφερα ένα πρόσφατο παράδειγμα, για το ακριβές ποσό που δικαιώσαι μόνο από την Cosmote μπορούν να σε πληροφορήσουν. Φιλικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ο πατερας μου ειχε κανει αλλαγη προγραμματος τον περασμενο Δεκεμβριο και του δωσαν Iphone με 18μηνη δεσμευση. Επειδη το προγραμμα ομως δεν ειναι τελικα και τοοσ ευνοικο, μπορει να ακυρωσει την συμφωνια? Τι ισχυει? Θα πρεπει να πληρωσει το κινητο, ή μερος του κινητου για να κανει αλλαγη προγραμματος? Και σε δευτερη ερωτηση, αν κανεις εξοφληση λογαριασμου μεσω πιστωτικης, τι ποσοστο εκπτωσης εχεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν αντιλέγω, αλλά κάνεις μια γενική ερώτηση χωρίς να διευκρινίζεις αν πρόκειται για ανανέωση συμβολαίου, νέα σύνδεση ή φορητότητα... Απλά ανέφερα ένα πρόσφατο παράδειγμα, για το ακριβές ποσό που δικαιώσαι μόνο από την Cosmote μπορούν να σε πληροφορήσουν. Φιλικά:) Για νέα σύνδεση εννοούσα...Αν το υπολόγισα καλά, το Απεριόριστα 35 δίνει περίπου 160€ ενώ το Απεριόριστα 25 κοντά 100€. Μάλλον θα περιμένω να ξαναβγάλουν καμμιά 300άρα για να φύγω για Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Για νέα σύνδεση εννοούσα...Αν το υπολόγισα καλά, το Απεριόριστα 35 δίνει περίπου 160€ ενώ το Απεριόριστα 25 κοντά 100€. Μάλλον θα περιμένω να ξαναβγάλουν καμμιά 300άρα για να φύγω για Cosmote. Λογικό ακούγεται. Η αδερφή μου (μετά από παράπονα και απειλή φορητότητας) πέτυχε επιδότηση 160€ (αντί για 90€) για μετάβαση στο Απεριόριστα 35 μετά την παρέλευση 20μήνου από το προηγούμενο συμβόλαιό της... Με την ακινησία που θα υπάρχει στην αγορά σε λίγο καιρό, είναι πιθανό να πετύχεις μεγάλη επιδότηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ερωτηση σχετικά με εταιρικά πακέτα Cosmote. Εχει αντιστοιχα προγραμματα των Wind Flexy και Vodafone Ευελικτα?? Δηλ με το ιδιο πάγιο να συνδιάζεις ομιλία, sms, κλπ?? Αθλιο το site της cosmote!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Νομίζω πως όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Νομίζω πως όχι... Τραγικό? Καλα η cosmote ειναι η μοναδική εταιρεία της χώρας που οσο την ειχαν Ελληνες και το ταλαιπωρο Ελληνικο δημόσιο δουλευε ρολοι και μόλις ηρθαν οι υποτιθέμενοι "δουλευταραδες" και "οργανωτικοι" Γερμανοι ΠΑΤΩΣΕ!!! :p:lol::lol::lol: Εταιρικα προγράμματα μηδεν! Το site αστειο! Τους περνεις του λες θα κανω φορητοτητα εταιρικου δυνατου πακετου και σου στελνουν πωλητη μετα απο 100 ζορια και πιεσεις 4-5 μερες μετά!!! Περυσι σε προσωπικη γραμμη μετα απο 10 χρονια με λογαριασμους ανω των 50-60 ευρω εφυγα και δεν με πηρε κανεις ουτε ενα τηλ. Το αλλοτε δυνατο χαρτι της εταιρείας, το σήμα... εχει παει κατα διαολου! Πρεπει να το εχουνε χημιασει τελειως!:D υγ. offtopic: τελικα οι Γερμανοι δεν ειναι και τοσο οργανομενοι νομιζω, ψιλοαπατεωνακια που σκαγανε μιζενς για να αγοραζει ο υπολοιπος κοσμος τα προϊόντα τους!!! :whistle: Edited April 29, 2010 by MAD 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ερωτηση σχετικά με εταιρικά πακέτα Cosmote. Εχει αντιστοιχα προγραμματα των Wind Flexy και Vodafone Ευελικτα?? Δηλ με το ιδιο πάγιο να συνδιάζεις ομιλία, sms, κλπ?? Αθλιο το site της cosmote!:mad: Ο τιμοκατάλογος για τα εταιρικά της cosmote δες εδώ http://goo.gl/2rxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μετα απο ποσο καιρό μπορείς να αλλάξεις οικ.πρόγραμμα απο το απεριόριστα 45?Εννοείται προς τα κάτω. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 6 μηνες (10 χαρακτηρες) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Νέα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/aperioristainternet.pdf Edited April 30, 2010 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_elias Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του συμβολαίου μου με ένα μήνυμα? στέλνω "ΕΥ" στο 1256 και μου έρχονται τεσσερα διαφορετικά μηνύματα!! Πόσο έχω για δικύτο cosmote, πόσα sms έχω για τους άλλους, ποσα λεπτά έχω προς άλλους και ενα ενημερωτικό, που είναι πραγματικά εκνευριστικό. Έστω αν μπορώ να μαθαίνω με κάποιο τρόπο μεμονωμένα, πχ μόνο προς άλλους. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 στέλνω "ΕΥ" στο 1256 και μου έρχονται τεσσερα διαφορετικά μηνύματα!! Τουλαχιστον ειναι δωρεαν η αποστολη μηνυματος στο 1256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Τουλαχιστον ειναι δωρεαν η αποστολη μηνυματος στο 1256? Προς το παρόν ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts