elkons Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 Σπάσιμο νεύρων πάντως να είσαι από τους τυχερούς που έχει η περιοχή σου οπτική ίνα και να μη σε αφήνει ο άλλος να βάλεις στο διαμέρισμα σου για να μη κάνει μια τρυπούλα στη πολυκατοικία Άλλοι βάζουν ολόκληρη κεραία αυτό τον πειράζει.. κρίμα ρε φίλε όμως. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 ρώτησες όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής αν συμφωνούν για οπτική ίνα; με την πλειοψηφία μπορεί να γίνει δουλειά 8 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 Το θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας του είναι και διαχειριστής κ είναι άνθρωπος παλιάς κοπής θα έχει μείνει στις γραμμές οπότε δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες... @Gv2008 καλά δε λέω μαν; 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 6 minutes ago, elkons said: Το θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας του είναι και διαχειριστής κ είναι άνθρωπος παλιάς κοπής θα έχει μείνει στις γραμμές οπότε δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες... @Gv2008 καλά δε λέω μαν; Θα είναι απο αυτούς δεν έχουν καθόλου μυρωδιά, και μόνο που ακούν την λέξη internet, το μυαλό του θα πηγαίνει στα ραδιοκύμματα,5G,κεραίες,ακτινοβολίες..ούτε που θα ξέρει οτι πρόκειτε για κάτι ενσύρματο για καλυψη γρήγορου διαδυκτίου που δεν τίθεται θέμα υγείας...κάτι και τα μερεμέτια που θα σκέφτεται..άν είναι και φιλοχρήματος τσιγγούνης μπορεί να νομίζει οτι θα του χαλάσουν την πολυκατοικία οι τεχνικοί..άστα.. 6 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 18 minutes ago, kxtsao said: ρώτησες όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής αν συμφωνούν για οπτική ίνα; με την πλειοψηφία μπορεί να γίνει δουλειά Καλή ιδέα αυτό. Εν τω μεταξύ μαν, νομίζω εσύ πρέπει να ήσουν που είχες θέμα με μια τύπισσα για οπτική; Με κάποιον άλλον επίσης θυμάμαι το συζηταγα εδώ μέσα. Μου το θύμισες τώρα με τον Steve George που έχεις προφίλ 😜😅 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2025 24 minutes ago, kxtsao said: ρώτησες όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής αν συμφωνούν για οπτική ίνα; με την πλειοψηφία μπορεί να γίνει δουλειά Τυπικά (σύμφωνα με το νόμο) απαιτείται ομόφωνα αρνητική απόφαση για να μην γίνει δεκτή εγκατάσταση. Διαφορετικά, αρκεί να θέλει έστω ένας για να γίνει, χωρίς δυνατότητα άρνησης. Βεβαίως ο ένας πρέπει να είναι ιδιοκτήτης, όχι απλά ενοικιαστής και επιπλέον πρέπει κάποιος να υπογράψει για την εγκατάσταση ως εκπρόσωπος πολυκατοικίας. Εν γένει εάν θέλει κάποιος να το κυνηγήσει, έχει εφόδια. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μένεις στο ίδιο κτίριο με τους... αρνητές. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2025 ναι, εγώ έχω θέμα με την οπτική ίνα και εξακολουθώ αν και φαίνεται πως θα ξεδιαλύνει αυτή την εβδομάδα 7 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2025 On 12/2/2025 at 10:11 ΠΜ, Nikos_96 said: Αυτό πού το είδες σαν προσφορά; μέσα στην εφαρμογή; όταν τελειώνουν τα συμβόλαια συνήθως εμφανίζουν ότι νά ναι προσφορές και ποσά.. Προσφορά θα ήταν άν το καινούριο πακέτο έβγενε λιγότερο απο το προηγούμενο. Τί 34.93€; Αγου παίρνεις το neo με 33€ και χωρίς δεσμέυσεις. Όχι μην το δεχτείς. για μένα άν έχεις κρατήσεις κάποιον αριθμό απο τα τμήματα προσφορών cosmote παρτους και πές τους οτι πλήρωνες τόσο, δέχτηκες προσφορά απο vodafone με λιγόυερα λεφτά και τί σου προτείνουν αυτοί γιατί είσαι ευχαρηστημένος.. Αν θέλουν μπορούν να στο κατεβάσουν..εγώ είμαι στο gigamax με 22,14€ και έχω ακούσει και αλλους με ακόμα μικρότερο ποσό να το έχουν.. Ναι στο app, και Γερμανό που ρώτησα την ίδια προσφορά βλέπει στο σύστημα 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 Ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα συμβολαίων για ανανέωση του υφιστάμενου. Μου είπαν την Παρασκευή ότι θα με έπαιρναν σίγουρα από εβδομάδα αν όχι την Δευτέρα. Έφτασε στην μέση της η εβδομάδα και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είχα πει ότι θα έβαζα πλαφόν στην τιμή στα 27 ευρώ για ένα συμβόλαιο με 20 GB ή απεριόριστα δεδομένα. Τώρα το κατεβάζω στα 25 ευρώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 Ε τοτε γτ δε κάνεις Cosmote neo 20gb; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 (edited) 37 minutes ago, aektzhs 1 said: Ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα συμβολαίων για ανανέωση του υφιστάμενου. Μου είπαν την Παρασκευή ότι θα με έπαιρναν σίγουρα από εβδομάδα αν όχι την Δευτέρα. Έφτασε στην μέση της η εβδομάδα και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είχα πει ότι θα έβαζα πλαφόν στην τιμή στα 27 ευρώ για ένα συμβόλαιο με 20 GB ή απεριόριστα δεδομένα. Τώρα το κατεβάζω στα 25 ευρώ Άν στο είπαν θα σε πάρουν..απλά περίμενε. Το είδος της προσφοράς όμως πρέπει να δώσεις βάση. Γιατί Γερμανός και κατάστημα Cosmote δεν μπορούν να σου κάνουν κατι καλύτερο πέρα απο αυτό που βλέπουν στο επίσημο site της cosmote. Άν σε πάρουν απο τα τμήματα προωθητικών προσφορών που σε καλούν απο αριθμούς 210xxxxxxx τότε παζάρεψέ τους πολύ. Πές τους οτι υπάρχουν συνδρομητές αυτή την στιγμή με συμβόλαια κάτω απο 25€ με όλα απεριόριστα (gigamax unlimited). Edited February 19, 2025 by Nikos_96 7 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 42 minutes ago, elkons said: Ε τοτε γτ δε κάνεις Cosmote neo 20gb; Έλα ντε. Και τελειώνει εκεί, χωρίς δεσμεύσεις και μια χαρά τιμή, καλύτερη από αυτή που θα δώσουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 (edited) 9 minutes ago, johnny_htc said: καλύτερη από αυτή που θα δώσουν Αυτό δε το ξέρουμε. @aektzhs 1 Αφού δε σε παίρνουν πέτα μια φορητότητα σε Vodafone CU να σε πάρουν πίσω για αντιπροσφορά 🥹 2009 😊 https://vm.tiktok.com/ZNd1g9tks/ Edited February 19, 2025 by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!!! Όπως είχα γράψει πριν μήνες είχα συμφωνήσει τηλεφωνικά το gigamax unlimited στα 22€ με φορητοτητα μάζι με την σταθερή γραμμή. Στα συμβόλαια που υπέγραψα το ποσό ήταν στα 30.75€ όπως έχουμε γράψει δεν γνωρίζω τον λόγο δίνουν την τιμή που σου λένε προφορικά και όχι γραπτά. Μου ήρθε ο λογαριασμός κάτω από 22€ λόγο Cosmote one. 1 hour ago, elkons said: Αυτό δε το ξέρουμε. @aektzhs 1 Αφού δε σε παίρνουν πέτα μια φορητότητα σε Vodafone CU να σε πάρουν πίσω για αντιπροσφορά 🥹 2009 😊 https://vm.tiktok.com/ZNd1g9tks/ Συμφωνώ!! 10 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 1 minute ago, Antonio21 said: Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!!! Όπως είχα γράψει πριν μήνες είχα συμφωνήσει τηλεφωνικά το gigamax unlimited στα 22€ με φορητοτητα μάζι με την σταθερή γραμμή. Στα συμβόλαια που υπέγραψα το ποσό ήταν στα 30.75€ όπως έχουμε γράψει δεν γνωρίζω τον λόγο δίνουν την τιμή που σου λένε προφορικά και όχι γραπτά. Μου ήρθε ο λογαριασμός κάτω από 22€ λόγο Cosmote one. Συμφωνώ!! Εντάξει τότε,ότι συμφώνησες, ούτως ή άλλως και στραβή να γινόταν η κλήση είναι ηχογραφημένη!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 (edited) Ναι το διαβάζω χρόνια εδώ στο φόρουμ ότι συμβαίνει αυτό με την Cosmote. Το έγραψα για επιβεβαίωση!! 2 minutes ago, elkons said: Εντάξει τότε,ότι συμφώνησες, ούτως ή άλλως και στραβή να γινόταν η κλήση είναι ηχογραφημένη!! Μάλλον δεν γίνετε στραβή ξέρουν τι λένε.. Edited February 19, 2025 by Antonio21 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 1 minute ago, Antonio21 said: Ναι το διαβάζω χρόνια εδώ στο φόρουμ ότι συμβαίνει αυτό με την Cosmote. Το έγραψα για επιβεβαίωση!! Μάλλον δεν γίνετε στραβή ξέρουν τι λένε.. Καλά έκανες, ευχαριστούμε! Ξέρουν ναι πρέπει όμως να το αλλάξουν αυτό από το να μας χαλάνε τη ψυχική ηρεμία με το που δούμε το pdf.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 Ερώτηση. Προσπαθώ να βρω το Cosmote Mobile Basic πρόγραμμα στη ιστοσελίδα του και δεν το βρίσκω. Μόνο αν τους πάρω τηλέφωνο θα μου το δώσουν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 (edited) Ούτε εγώ το βρίσκω φιλος το πήρε για την μητέρα σου από κατάστημα εάν δεν κάνω λάθος. https://techmaniacs.gr/cosmote-i-lysi-gia-diatirisi-arithmoy-me-molis-4-81-to-mina/ Edited February 19, 2025 by Antonio21 5 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 32 minutes ago, Serraios1 said: Ερώτηση. Προσπαθώ να βρω το Cosmote Mobile Basic πρόγραμμα στη ιστοσελίδα του και δεν το βρίσκω. Μόνο αν τους πάρω τηλέφωνο θα μου το δώσουν; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-449b-5de4-e053-181f12ac3db5 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 3 minutes ago, HEO said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-449b-5de4-e053-181f12ac3db5 Μάλλον εννοεί να κάνει αίτηση ο φίλος. Αυτό όντως το βρίσκεις πανεύκολα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 4 minutes ago, johnny_htc said: Μάλλον εννοεί να κάνει αίτηση ο φίλος. Αυτό όντως το βρίσκεις πανεύκολα ναι εχεις δικαιο, δεν το βλεπω στα συμβολαια αλλα αν το εχει στον τιλοκαταλογο τοτε δεν εχει κατατγηθει αν μιλησει μαζι τους η παει σε καταστημα θα τον εξυπηρετησουν πιστευω 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 Πριν 1/2 μήνες το διαφήμιζε το τεκμανιακ αυτό το πακέτο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. February 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2025 (edited) 1 hour ago, johnny_htc said: Μάλλον εννοεί να κάνει αίτηση ο φίλος. Αυτό όντως το βρίσκεις πανεύκολα Ναι αυτό εννούσα. Το είχα βρει και γω αυτό το λινκ με τον λόρδο γκουγκλ. 🙂 FWIW, τους πήρα τηλέφωνο και έκανα την παραγγελία και ρώτησα την εκπρόσωπο γιατί δεν είναι στη σελίδα και μου είπε γιατί είναι το πιο βασικό πακέτο. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θέλουν να είναι εναλλακτική μόνο για τους πολύ ψαγμένους. Τώρα θα κάνω μια πολύ πιο προχωρημένη ερώτηση. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και ο λόγος που θέλω τη νέα γραμμή είναι ούτως ώστε να ταυτοποιηθώ από την ΑΑΔΕ για να βγάλω κλειδάριθμους για το taxisnet. Την προηγούμενη βδομάδα έκανα παραγγελία καρτοκινητού από την Vodafone. Δυστυχώς παρόλο που προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με τον ΑΦΜ μου, δεν μπόρεσα και ως εκ τούτου η ΑΑΔΕ δεν αναγνωρίζει το κινητό ως δικό μου- τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ως εκ τούτου προχώρησα στην παραγγελία κινητού με συμβολαίο για το οποίο έμαθα ότι είναι μέρος της διαδικασίας να δίνεις το ΑΦΜ σου. Την κάρτα ΣΙΜ θα την στείλουν στην αδελφή μου η οποία έχει γενικό πληρεξούσιο- όχι εξουσιοδότηση - από μένα. Όταν έφτασε στο τέλος της παραγγελίας, η εκπρόσωπος μου λέει το εξής. Η αδελφή σας θα υπογράψει τα δικαιολογητκά και θα μας τα δώσει πίσω. Οπότε εκεί την ρωτάω, είστε σίγουροι ότι θα τα δεχτείτε; Η αδελφή μου δεν θα σας δώσει το πληρεξούσιο με την υπογραφή της, θα πρέπει να το κρατήσει. Μπορείτε να ρωτήσετε ένα μάνατζερ να μας πει τί ισχύει; Ρωτάει πράγματι ένα μάνατζερ και μου λέει ότι θα βγάλει το πληρεξούσιο φωτοτυπία και θα το επικυρώσει σε μια δημόσια αρχή - φαντάζομαι σε ΚΕΠ. Εμένα μου φαίνεται χλωμό ότι το ΚΕΠ θα το κάνει αυτό. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το θέμα; Λέτε ο ΚΟΣΜΟΤΕ να δεχτεί σκέτη τη φωτοτυπία χωρίς επικύρωση; Edited February 19, 2025 by Serraios1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2025 11 ώρες πριν, Antonio21 said: Ούτε εγώ το βρίσκω φιλος το πήρε για την μητέρα σου από κατάστημα εάν δεν κάνω λάθος. https://techmaniacs.gr/cosmote-i-lysi-gia-diatirisi-arithmoy-me-molis-4-81-to-mina/ Τι είπες ρε για τη μητέρα μου; 😛 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts