cu2goup Δημ. Χθες στς 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:40 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Άμα είναι να τοποθετήσουν την εξωτερική κεραία, ε ναι. Αλλιώς δεν θα παίζει το εσωτερικό router. Πάντως το άλλο ρούτερ της ZTE, τον πυργίσκο, δεν πιστεύω να έχει κάποιο κλείδωμα με geo location και τέτοια. Λογικά το πας όπου θες. Εμένα με προβληματίζει λιγάκι το "αποκλειστικά 5G".. Γιατί δλδ να μην μπορείς να πας 4g αν για χ,ψ λόγους είναι καλύτερο; Τόσα λεφτά δίνεις.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:44 μμ 3 minutes ago, cu2goup said: Εμένα με προβληματίζει λιγάκι το "αποκλειστικά 5G".. Γιατί δλδ να μην μπορείς να πας 4g αν για χ,ψ λόγους είναι καλύτερο; Τόσα λεφτά δίνεις.. Περίεργη διατύπωση. Το ρούτερ υποστηρίζει 4G. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:44 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Εμένα με προβληματίζει λιγάκι το "αποκλειστικά 5G".. Γιατί δλδ να μην μπορείς να πας 4g αν για χ,ψ λόγους είναι καλύτερο; Τόσα λεφτά δίνεις.. Τι να σου πω, δίκιο έχεις. Αλλά αυτοί θέλουν να προωθήσουν 5τζιλίκι φαίνεται. Και γενικά αφού το 5G NSA είναι, με το 4G παρέα παίζει ακόμα έτσι και αλλιώς. Και επιπλέον πλην κάποιων ακόμα κεραιών, η cosmote όλες τις κεραίες τις έχει γυρίσει σε "5G", δεν έχουμε θέμα κάλυψης (όπου πιάνει δηλαδή..) Just now, MIKU said: Περίεργη διατύπωση. Το ρούτερ υποστηρίζει 4G. Ε ναι, τις μπάντες του 4G τις λαμβάνει, όπως τα κινητά μας, ίσως και καλύτερη λήψη να έχει και μόντεμ, φαίνονται ενδιαφέρον συσκευές και οι δύο, θα τις κοιτάξω stats να δούμε τι λένε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Χθες στς 06:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:53 μμ Παιδιά ελάτε στο άλλο θέμα που ανοίχτηκε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τα έχουμε όλα μαζεμένα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:55 μμ https://myphone.gr/forum/topic/207108/?tab=comments#comment-7341591 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Χθες στς 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:02 μμ 8 minutes ago, ANAGNPANA said: Παιδιά ελάτε στο άλλο θέμα που ανοίχτηκε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τα έχουμε όλα μαζεμένα Πρέπει ένας διαχειριστής να το κάνει κεντρικό, όπως τα άλλα θέματα. 4 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:04 μμ 1 minute ago, MIKU said: Πρέπει ένας διαχειριστής να το κάνει κεντρικό, όπως τα άλλα θέματα. Μπορούμε να κάνουμε αναφορά στο σχόλιο σου κ να το αναφέρουμε στους διαχειριστές έτσι. Το χω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν λήγει το συμβόλαιο σε κοσμοτέ τον επόμενο μήνα και πήραν τηλέφωνο για την εξής προσφορά, οπτική ίνα στο σπίτι 200άρα πραγματική, ακατέβατη και σταθερή όπως μου είπε, απεριόριστα όλα σταθερά και κινητά ομιλία, παραμένω με τα 2 κινητά στο σχήμα one, με τελική τιμή για 2 έτη στα 34,20€. τέλη σύνδεσης και αναβάθμισης δωρεάν και ερωτώ, είναι καλή η τιμή για οπτική ίνα στην ταχύτητα που μου δίνει? 4 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 21 minutes ago, kxtsao said: λήγει το συμβόλαιο σε κοσμοτέ τον επόμενο μήνα και πήραν τηλέφωνο για την εξής προσφορά, οπτική ίνα στο σπίτι 200άρα πραγματική, ακατέβατη και σταθερή όπως μου είπε, απεριόριστα όλα σταθερά και κινητά ομιλία, παραμένω με τα 2 κινητά στο σχήμα one, με τελική τιμή για 2 έτη στα 34,20€. τέλη σύνδεσης και αναβάθμισης δωρεάν και ερωτώ, είναι καλή η τιμή για οπτική ίνα στην ταχύτητα που μου δίνει? Η τιμή για αυτά που δίνει αν αναλογιστεί κανείς το κόστος μίας 24άρας adsl, είναι καλή. Το θέμα είναι κατά πόσο σου χρειάζεται. Εγώ προσωπικά έχω κόψει το σταθερό εντελώς και τα κάνω όλα με ίντερνετ από το κινητό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Είσαι τυχερός δηλαδή που έχεις καλό σήμα στη περιοχή σου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 35 minutes ago, cu2goup said: Η τιμή για αυτά που δίνει αν αναλογιστεί κανείς το κόστος μίας 24άρας adsl, είναι καλή. Το θέμα είναι κατά πόσο σου χρειάζεται. Εγώ προσωπικά έχω κόψει το σταθερό εντελώς και τα κάνω όλα με ίντερνετ από το κινητό. σκέτο ίντερνετ τί ταχύτητα και πόσο πληρώνεις δλδ? 2 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 38 minutes ago, kxtsao said: σκέτο ίντερνετ τί ταχύτητα και πόσο πληρώνεις δλδ? Αυτές είναι οι ταχύτητές μου σε Vodafone μέσα στο σπίτι. Από κει και πέρα εμένα μου αρκούν 200GB τον μήνα. Οπότε τη βγάζω με 20€. Τώρα έχω και την προσφορά του CU με τα απεριόριστα οπότε τη βγάζω με 13€. Από κει και πέρα είναι και η χρήση που του κάνεις. Αν streamάρεις όλη μέρα, θες τη σταθερή σου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 8 minutes ago, cu2goup said: Αυτές είναι οι ταχύτητές μου σε Vodafone μέσα στο σπίτι. Από κει και πέρα εμένα μου αρκούν 200GB τον μήνα. Οπότε τη βγάζω με 20€. Τώρα έχω και την προσφορά του CU με τα απεριόριστα οπότε τη βγάζω με 13€. Από κει και πέρα είναι και η χρήση που του κάνεις. Αν streamάρεις όλη μέρα, θες τη σταθερή σου. άρα, παίζεις μόνο με δεδομένα απ το κινητό σου εγώ χρειάζομαι σίγουρα σταθερό ίντερνετ και δεν ξέρω αν έχει καλά πακέτα χωρίς τηλεφωνία. ίσως αυτό να με ενδιέφερε στην χειρότερη για να γλυτώσω κάνα 5€ ίσως? 4 Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, kxtsao said: άρα, παίζεις μόνο με δεδομένα απ το κινητό σου εγώ χρειάζομαι σίγουρα σταθερό ίντερνετ και δεν ξέρω αν έχει καλά πακέτα χωρίς τηλεφωνία. ίσως αυτό να με ενδιέφερε στην χειρότερη για να γλυτώσω κάνα 5€ ίσως? Μπααα δεν υπάρχει κάτι χωρίς τηλεφωνία πλέον.. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο ίντερνετ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, kxtsao said: λήγει το συμβόλαιο σε κοσμοτέ τον επόμενο μήνα και πήραν τηλέφωνο για την εξής προσφορά, οπτική ίνα στο σπίτι 200άρα πραγματική, ακατέβατη και σταθερή όπως μου είπε, απεριόριστα όλα σταθερά και κινητά ομιλία, παραμένω με τα 2 κινητά στο σχήμα one, με τελική τιμή για 2 έτη στα 34,20€. τέλη σύνδεσης και αναβάθμισης δωρεάν και ερωτώ, είναι καλή η τιμή για οπτική ίνα στην ταχύτητα που μου δίνει? Είχες μέχρι τώρα μόνο τα 2 κινητά και με την περοσφορά βάζεις και το σταθερό στο πακέτο των 34,20€? Εάν ΝΑΙ, πόσα πλήρωνες για τα 2 κινητά? Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά. Edited 6 ώρες πριν by makap 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Βγήκε πακέτο 3Gbps σταθερή για όποιον ενδιαφέρεται Όπου υπάρχει λογικά διαθέσιμη υποδομή 1Gbps θα έχει κ 3Gbps Ένας έλεγχος διαθεσιμότητας σε Χαλάνδρι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 10 minutes ago, elkons said: Βγήκε πακέτο 3Gbps σταθερή για όποιον ενδιαφέρεται Όπου υπάρχει λογικά διαθέσιμη υποδομή 1Gbps θα έχει κ 3Gbps Ένας έλεγχος διαθεσιμότητας σε Χαλάνδρι Oχι είναι σε συγκεκριμένες περιοχές κάποιες έχουν 1 αλλά δεν έχουν 3 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Τι τιμή έχει; 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 28 minutes ago, elkons said: Βγήκε πακέτο 3Gbps σταθερή για όποιον ενδιαφέρεται Όπου υπάρχει λογικά διαθέσιμη υποδομή 1Gbps θα έχει κ 3Gbps Ένας έλεγχος διαθεσιμότητας σε Χαλάνδρι 6 minutes ago, Antonio21 said: Τι τιμή έχει; 70.39 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 minutes ago, Antonio21 said: Τι τιμή έχει; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber_to_the_home.html 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Και δε συνδυάζεται και με το κουπόνι από ότι ειδα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, paanos said: Και δε συνδυάζεται και με το κουπόνι από ότι ειδα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Γιατί το κουπόνι αφορά συνδέσεις από 300mbps εώς 1Gbps μέσω οπτικής ίνας στο σπίτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αντε να φτάσουν οι οπτικές σε κάθε σπίτι πρώτα ο Θεός. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μέχρι να φτάσουν, κάτι άλλο θα έχει βγει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts