Dromeas Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Παιδιά, είμαστε OFF TOPIC... 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά,σε unlimited συμβόλαιο 33ευρω,γνωριζει κάποιος να μου πει πόσο περίπου είναι το πέναλτι αν φύγω τον 22ο μήνα;Ευχαριστω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 (edited) 33€ X 2/4=16.5€ Ό Τύπος που έγραψα είναι για το μπακάλικο. Η ποινή που θα πληρώσετε είναι τα πάγια που μένουν από τους 24 μήνες /4. ΥΓ: Σίριαλ έχει γίνει η φορητότητα μου.. Edited December 27, 2024 by Antonio21 5 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 (edited) Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αύξηση που δύναται να εφαρμόζει η Cosmote στα συμβόλαια κινητής, με μέγιστο ποσό τα 3€ ανά σύνδεση, όπως αναγράφεται στους όρους των νέων συμβολαίων. Την έχουν εφαρμόσει μέχρι σήμερα σε κάποιον εδώ μέσα ή απλά το γράφουν για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που αποφασίσουν να το εφαρμόσουν; Edited December 27, 2024 by jimmis11 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 21 ώρες πριν, Antonio21 said: 33€ X 2/4=16.5€ Ό Τύπος που έγραψα είναι για το μπακάλικο. Η ποινή που θα πληρώσετε είναι τα πάγια που μένουν από τους 24 μήνες /4. ΥΓ: Σίριαλ έχει γίνει η φορητότητα μου.. Τι ποσό δηλαδή σου ζητάνε σαν εγγύηση? Καλά είναι και τελείως βόδια.. υποτίθεται ότι θα καταθέσεις μια εγγύηση σε κατάστημα τους και δεν μπορεί να περαστεί στο σύστημα τους άμεσα ότι έχεις καταθέσει εγγύηση και πρέπει να μπεις και στην διαδικασία να τα στείλεις μέσω μειλ? Σαΐνια πραγματικά. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 Το θέμα είναι ότι αργεί πολύ η φορητότητα και στο σταθερό και στο κινητο.. 4 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 8 minutes ago, Antonio21 said: Το θέμα είναι ότι αργεί πολύ η φορητότητα και στο σταθερό και στο κινητο.. Σε βλέπω με την νέα χρονιά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία. Η πρώτη εντύπωση πάντως για την εξυπηρέτηση της Cosmote δεν είναι ότι καλύτερο. Από τις 19/12 ακόμα κάνουν καταχώρηση την αίτηση του σταθερού για φορητότητα. Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο πάνω από 5 φορές, θα το κοιτάξουν και έχει πολύ δουλειά το back offlice, είναι γιορτές, έχουν πολλές αιτήσεις κτλ κτλ.. Η κάρτα sim για το Unlimited Giga max ήταν για παραλαβή 27/12 το έκαναν για 03/01/25.. Δεν βιάζομαι αλλά αυτή δεν είναι σωστή εξυπηρέτηση. Για το what's up πλήρωσα ξημερώματα τα 3€, το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε η αποστολή της κάρτας sim εκεί δεν έχουν δουλειά;;; Edited December 30, 2024 by Antonio21 3 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 On 20/12/2024 at 2:46 ΜΜ, aektzhs 1 said: @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το Να υποθέσω ότι σε κοσμοτε κάτι παρόμοιο ούτε για πλάκα ε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 ώρα πριν, mylw_4 said: Να υποθέσω ότι σε κοσμοτε κάτι παρόμοιο ούτε για πλάκα ε? Δεν έχω ακούσει κάτι για εδώ σε τέτοια τιμη πέρα από την καρτοκινητή όπου τρέχει μία προσφορά(παρέα με Vodafone)όπου με μηνιαία ανανέωση 13 ευρώ και ενεργοποίηση ενός πακέτου σου δίνει δώρο απεριόριστα δεδομένα,λεπτά ομιλίας και μηνύματα. Αυτό ισχύει αν κάνεις το παραπάνω τους 9 πρώτους μήνες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία. Η πρώτη εντύπωση πάντως για την εξυπηρέτηση της Cosmote δεν είναι ότι καλύτερο. Από τις 19/12 ακόμα κάνουν καταχώρηση την αίτηση του σταθερού για φορητότητα. Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο πάνω από 5 φορές, θα το κοιτάξουν και έχει πολύ δουλειά το back offlice, είναι γιορτές, έχουν πολλές αιτήσεις κτλ κτλ.. Η κάρτα sim για το Unlimited Giga max ήταν για παραλαβή 27/12 το έκαναν για 03/01/25.. Δεν βιάζομαι αλλά αυτή δεν είναι σωστή εξυπηρέτηση. Για το what's up πλήρωσα ξημερώματα τα 3€, το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε η αποστολή της κάρτας sim εκεί δεν έχουν δουλειά;;; Περίεργο γιατί πριν μια εβδομάδα ένας γνωστός μου πήγε 2 κινητά κ 1 σταθερό, πρώτα συνδέθηκε η σταθερή στις 4 ημέρες και το απόγευμα αφού έφυγε ο τεχνικός συνδέθηκαν αμέσως τα κινητά, από κατάστημα ήταν η φορητότητα και τελείωσε λίγο πιο νωρίς. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι από κατάστημα αυτά, βέβαια εσένα έχουν μεσολαβήσει στις γιορτές και οι περισσότεροι έχουν πάρει άδειες. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Για σπάσιμο συμβολαίου με πρόστιμο υπάρχει κάποια προθεσμία πληρωμής του προστίμου, τοκίζεται η δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση σε άλλον πάροχο μέσω φορητότητας ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 12 minutes ago, Greg29Ms said: Για σπάσιμο συμβολαίου με πρόστιμο υπάρχει κάποια προθεσμία πληρωμής του προστίμου, τοκίζεται η δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση σε άλλον πάροχο μέσω φορητότητας ; Ξεκινάω αντίστροφα: Δεν δημιουργεί πρόβλημα στην φορητότα, ένας πάροχος δεν μπορεί να σου αρνηθεί φορητότητα λόγω οφειλής. Κατά τα άλλα, κανονικά πρέπει να εξοφληθεί ο εκκαθαριστικός λογαριασμός (που περιέχει και το τέλος πρόωρης διακοπής) μέχρι την ημερομηνία λήξης του. Στην πράξη δεν θα σε κυνηγήσουν αμέσως εάν δεν πληρώσεις, αλλά εάν περάσει κάποιος καιρός θα το στείλουν σε εισπρακτική. Edited December 30, 2024 by minast 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 4 ώρες πριν, mylw_4 said: Να υποθέσω ότι σε κοσμοτε κάτι παρόμοιο ούτε για πλάκα ε? Τα 5 giga με σταθερη και cosmote one το δίνουν στα 12.75€ 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία. Η πρώτη εντύπωση πάντως για την εξυπηρέτηση της Cosmote δεν είναι ότι καλύτερο. Από τις 19/12 ακόμα κάνουν καταχώρηση την αίτηση του σταθερού για φορητότητα. Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο πάνω από 5 φορές, θα το κοιτάξουν και έχει πολύ δουλειά το back offlice, είναι γιορτές, έχουν πολλές αιτήσεις κτλ κτλ.. Η κάρτα sim για το Unlimited Giga max ήταν για παραλαβή 27/12 το έκαναν για 03/01/25.. Δεν βιάζομαι αλλά αυτή δεν είναι σωστή εξυπηρέτηση. Για το what's up πλήρωσα ξημερώματα τα 3€, το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε η αποστολή της κάρτας sim εκεί δεν έχουν δουλειά;;; Εμένα πάντως πρώτα έγινε η φορητότητα και μετά από μέρες ήρθε η sim. Και αντικατάσταση που δοκίμασα να κάνω για να έχω sim, δεν μπορούσαν να την ενεργοποιήσουν πριν περάσουν 24 ώρες από την ολοκλήρωση της φορητότητας και όταν ενεργοποιήθηκε ήταν με φραγή sms για 18 ώρες …. (Συμβόλαιο.) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Σε εμένα δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί δεν έχω υπογράψει τα συμβόλαια θα τα φέρει ο Κουριερ ελπίζω (speedex) μακάρι να προχωρήσει γρήγορα η φορητότητα του σταθερού. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ελπίζω να στα φέρουν σπίτι γιατί συνήθως στη δική μου περίπτωση περιμένουν να πάω εγώ να παραλάβω κάτι αλλιώς θα το επιστρέψουν πίσω..Ελπίζω εκεί να μην είναι τόσο ηλήθιοι στη speedex. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 minutes ago, elkons said: Ελπίζω να στα φέρουν σπίτι γιατί συνήθως στη δική μου περίπτωση περιμένουν να πάω εγώ να παραλάβω κάτι αλλιώς θα το επιστρέψουν πίσω..Ελπίζω εκεί να μην είναι τόσο ηλήθιοι στη speedex. Δεν θα πάω γιατί είμαι από τροχαίο πρέπει να πάρω ταξί. Και εγώ αυτό ελπίζω.. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 6 minutes ago, Antonio21 said: Δεν θα πάω γιατί είμαι από τροχαίο πρέπει να πάρω ταξί. Και εγώ αυτό ελπίζω.. Εύχομαι να είσαι όσο καλύτερα γίνεται, χρονιάρες μέρες. Μακάρι να βρεθεί μια λύση χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία🙂 5 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 39 minutes ago, Antonio21 said: Δεν θα πάω γιατί είμαι από τροχαίο πρέπει να πάρω ταξί. Και εγώ αυτό ελπίζω.. Περαστικά φίλε και καλή ανάρρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μην το αφήνεις έτσι όμως. Επικοινώνησε μαζί τους, επέμενε στο να σηκώσουν το τηλέφωνο ώστε να συνεννοηθείτε να είναι εκεί, να σε πάρει τηλέφωνο πιο πριν, οτιδήποτε , να μη κάνει τη πάπια ο κουριερ, γιατί άμα έχουν φόρτο, κάνουν πολλές φορές δήθεν ότι πέρασαν και δεν σε βρήκαν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δυστυχώς τραβιέμαι 26 μήνες με αυτό το τροχαίο. Εγώ εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, να ήμαστε καλά να γράφουμε τις εμπειρίες μας. Έβγαλα άκρη με τις αιτήσεις πήρα ξανά τηλέφωνο. Έκανα και μια αίτηση για το κινητό της μητέρας μου που είναι στο όνομα μου αλλά δυστυχώς ζητάει πάλι εγγύηση 100€ έδωσα μια φορά εγγύηση δεν δίνω άλλα. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Η εγγύηση τι ακριβώς είναι γιατί δεν το έχω καταλάβει. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Ο Panos σίγουρα θα γνωρίζει σε ποια άτομα ζητάει εγγύηση η cosmote.. Φαντάζομαι θα έχουν ένα σύστημα που κάτι βλέπει ότι χρωστάς η χρωστούσες κτλ Με την Cosmote σε θέμα κινητής είχα διαμάχη το 2009 που ήμουνα στρατό με καταγγελίες στην ΕΕΤ κτλ φαντάζομαι είναι από εκεί. Εάν και δεν βλέπουν κάποιο χρέος δικό μου. Ote Tv έχω από το 2012 χωρίς κανένα πρόβλημα. Edited December 30, 2024 by Antonio21 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 minute ago, Antonio21 said: Ο Panos σίγουρα θα γνωρίζει σε ποια άτομα ζητάει εγγύηση η cosmote.. Φαντάζομαι θα έχουν ένα σύστημα που κάτι βλέπει ότι χρωστάς η χρωστούσες κτλ Λογικά όταν ξεκινήσει το κινητό σου θα φύγει το χρέος. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Δεν έχω χρέος σε καμία εταιρία κινητής τηλεφωνίας κτλ Ισα ίσα έχω αφήσει και υπόλοιπο πχ στην Vodafone. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts