elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:42 πμ 36 minutes ago, makap said: Νεώτερα από την επικοινωνία με την Cosmote. Κάλεσα το γνωστό σταθερό, η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και σταθερό + 1 κινητό και προ ολίγου με πήρε άλλη για την προσφορά. Ξεκίνησε από το σταθερό και για 50 vdsl (δεν θα γράψω λεπτομέρειες του πακέτου) έδωσε 28,90(!) και για τα κινητά με 2,5 GB (14,74 το 1ο και 17,90 το 2ο (!!!). Απάντησα ότι οι τιμές είναι υπερβολικές και είπε ότι "η Cosmote είναι η πρώτη εταιρεία και οι άλλες παίρνουν απ' αυτήν (!!!). Επανέλαβα το περιστατικό με το σταθερό+ κινητό στα 22€ και απάντησε ότι "αποκλείεται" (!!!). Ανταπάντησα, ευγενικά ότι, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά κατάλαβα ότι έπεσα στο τοίχο και δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω. Τελικά, είναι μονόδρομος η Nova, με τα όποια προβλήματά της. Γιαυτό πολλές φορές λέω η Cosmote το έχει πάρα τραβήξει με τις τιμές αλλά οι αρμόδιοι κοιμούνται. Κάτσε νόβα τότε δεν υπάρχει άλλη λύση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:52 πμ (edited) 14€ για 2 giga καλύτερα να πάει σε cu και Unlimited ομιλία και data πιο πολλά και με 13€ απλά λιγότερα sms. 2 minutes ago, Antonio21 said: 14€ για 2 giga καλύτερα να πάει σε cu και Unlimited ομιλία και data και με 13€ Edited Παρασκευή στις 11:56 πμ by Antonio21 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:46 μμ @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το @makapΈχει δίκο ο aketzhs 1. Κι εγώ τις καλύτερες προσφορές από vodafone έτσι τις είχα πάρει παλιότερα. @Antonio21 Σωστά αυτά που του γράφεις για τo CU, κι εγώ αυτό έχω, αλλα΄τα πακέτα και οι προσφορες του αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι και πολλοί προτιμούν να έχουν ένα οικονομικό συμβόλαιο και να ξενοιάζουν για 2 χρόνια, παρά να ψάχνονται με καρτοκινητά συνέχεια. Υπάρχει αυτό το τίμημα που πληρώνουμε όλοι εμείς με τα καρτοκινητά που προσπαθούμε να την βγάλουμε με 5-10 ευρώ το μήνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Παρασκευή στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:18 μμ 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το Το έκανα προχθές και μου έδωσε για το κινητό με απεριόριστα, 6000 sms+ 6 GB στα 14,41, όσο δηλαδή (14€) το πάει η Nova από ΙΑΝ 25 (14€) με 2 GB που έχω τώρα, αλλά δεν μου χρειάζονται τα 6.Το σταθερό με 50 vdsl 26 και συνδυαστικά 20,36, και σύνολο 20,36+2*14,41= 49,18€, ενώ τώρα πληρώνω 49,28 και από ΙΑΝ 25 51,28. Προτείνεις κινητό με 3 GB στα 9€ περίπου. Πήρα αμέσως τηλέφωνο, η κοπέλα που απάντησε είπε ότι ο συγκεκριμένος είναι στη γραμμή και θα με πάρει σε 5' και είναι 20.30 και .... ακόμη περιμένω (!!!) 12 minutes ago, opmgls said: @makapΈχει δίκο ο aketzhs 1. Κι εγώ τις καλύτερες προσφορές από vodafone έτσι τις είχα πάρει παλιότερα. Όπως έγραψα, προσπάθησα, χωρίς να με πάρει ο υπάλληλος. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο, αν δουλεύουν. 2 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts