Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, traganeus said:

Κοζάνη μενω και εχει κομπλε σημα απλα στην δουλεια εχω θεμα στο γραφειο δεν πιανει τπτ. 

Εντωμεταξύ αυριο έρχονται τα συμβόλαια απο vodafone και δεν με εχουν πάρει απο cosmote για αντιπρόταση. Περιμένω ή απλα με έφτυσαν? 

Σου έχει έρθει μήνυμα από την cosmote ότι έχει παραληφθεί το αίτημα φορητότητας;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

image.png

Πάει για κόψιμο και αν δεν κάνουν και καλή προσφορά μέχρι τέλος του μήνα και το κύριο συμβόλαιο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

4 minutes ago, Serafeim1981 said:

Σου έχει έρθει μήνυμα από την cosmote ότι έχει παραληφθεί το αίτημα φορητότητας;

οχι μονο απο vodafone οτι εγινε αίτηση 

Θεωρώ απίθανο να μη σε πάρουν για αντιπρόταση από την cosmote.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Οι Γερμανοί έκοψαν τις έξτρα sim μια ημέρα νωρίτερα! Περαστικά μας, τόσο καιρό λέγαμε τα καλύτερα για το δίκτυο τους.. θα φάνε καλά από δω και πέρα 

2 ώρες πριν, cmvr said:

image.png

Πάει για κόψιμο και αν δεν κάνουν και καλή προσφορά μέχρι τέλος του μήνα και το κύριο συμβόλαιο.

2000x1410_1_20240912_100129_1200x705.jpg

Φύγετε όλοι από τη COSMOTE μπας και αδειάσει λίγο το δίκτυο 😛😁

Βρε να φύγουν τα παιδιά. 

Και να πάμε εμείς με 41€ συμβόλαιο και στην ανανέωση να μας ζητάνε 52€😂

Απαράδεκτη η συμπεριφορά της Cosmote απέναντι στους πελάτες της,εδικά στους παλιούς όταν έρθει η ώρα για ανανέωση συμβολαίου.

Δε λέω καλό δίκτυο γενικά όχι παντού αλλά το έχουν ξεφτιλίσει, χαλούν όλη την εικόνα τους με τις παπάτζες τους 

Μήπως τελικά ήταν καλύτερα επί Τσαμάζ; Τα έχουν κάνει τώρα μη πω..

2 minutes ago, Antonio21 said:

Βρε να φύγουν τα παιδιά. 

Και να πάμε εμείς με 41€ συμβόλαιο και στην ανανέωση να μας ζητάνε 52€😂

Ούτε 41 δεν θα έδινα προσωπικά. Ας χαλαρώσουν λίγο..

Όλοι τα ίδια κάνουν. Και μόνο με φορητότητα καταλαβαίνουν και αλλάζουν ρότα. Οι προσφορές που κάνουν αυτομάτως στις λήξεις των συμβολαίων τις περισσότερες φορές είναι για γέλια.

Δεν είναι κατάσταση κάθε 2 χρόνια φορητότητα από εδώ κ από κει..

Μας έχουν τρελάνει. 

Καρτοκινητά τα έχουν κάνει μη πω, συμβόλαια ανεβάζουν τις τιμές περισσότερο κ από της ιστοσελίδας τους στην ανανέωση. 

Αλλά εμείς τι να κάνουμε ως καταναλωτές για να σταματήσει αυτό; 

Τίποτα απλώς μας ,ξέρετε..

14 ώρες πριν, minast said:

Με τη σημείωση ότι έχω πετύχει περιπτώσεις σε Cosmote και Nova που έχουν τον όρο αλλά δεν τον έχουν ενεργοποιήσει. Η Vodafone είναι πολύ πιο "επιμελής".

Εγώ δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση όπως εσύ, αλλά αυτή ήταν η φράση της κοπέλας όταν έκανα το συμβόλαιο μου τον Απρίλιο στην cosmote.

Εγώ φυσικά δεν το έλαβα αυτό που μου είπε υπόψιν μου, γιατί δεν είναι θέμα δικαιοδοσίας της αλλά της εταιρίας και εφόσον υπάρχει όρος στο συμβόλαιο το θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει η αύξηση και για αυτό στο προηγούμενο μύνημα μου έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει αύξηση τις τιμής του παγίου πάνω στον χρόνο.Τώρα αν δεν εφαρμόσουν τον όρο αυτό είναι καλοδεχούμενο.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Κάνω αίτηση για Double play στην Cosmote. Έρχεται ο τεχνικός της Cosmote μας ενημερώνει πως η σύνδεση πρέπει να γίνει με υπόγειο καλώδιο στην πολυκατοικία. Δεν γίνεται πια κατευθείαν από το καφάο γιατί δεν έχει χώρο και η πολυκατοίκια είναι νεόχτιστη. Πληρώνουμε 800 ευρώ στις 13/05 για να ξεκινήσουνε οι ενέργειες από μεριάς τους. Έκτοτε ούτε φωνή , ούτε ακρόαση, τους έψαχνα παντού. Το τεχνικό τμήμα δεν έχει τηλέφωνο μας ενημέρωσαν. Έστελνα στα mail των ανθρώπων που μας ζήτησαν τα λεφτά πότε καμία απάντηση. Έγραψα 3 φορές στο portal του Cosmote technical services. Για να μου απαντήσει κάποιος τους βρήκα μέσω linkedin. Τους ρωτάω και για μέρες έψαχναν τι έχει συμβεί. Ταυτόχρονα έπαιρνα το 13888 καμία βοήθεια. Δεν ξέρανε. Δεν επικοινωνούνε μεταξύ τους  τα τμήματα λένε και στέλνανε απλά αιτήματα. Όταν βρήκαν τι γίνεται μου είπαν είχαν βγάλει άδεια από τον δήμο για χωματουργικές εργασίες και τους έληξε. Άιντε πάλι αναμονή να βγει άδεια.  Σε όλα αυτά να επικοινωνώ εγώ πάντα. Από μόνη τους δεν στέλνανε ποτέ.
Τώρα με ενημέρωσαν πως σήμερα ή αύριο θα έρθει κάποιος. Και ακόμα και σήμερα μου λένε δεν ξέρουμε αν θα έρθει κάποιος όντως. Απλά ότι θα ξεκινήσουνε οι εργασίες σήμερα , αύριο.
Όλο αυτό παιδιά πήρε 6 μήνες. Αναμένω.

Και ρωτάω είναι κάποιου είδους normality αυτό ; Γιατί δεν τους βλέπω και να αγχώνονται ιδιαίτερα; Σε κάθε νέα σύνδεση τόσος χρόνος χρειάζεται ;

Είναι καλή η προσφορά τους; Τώρα πληρώνω 29,51€ και μου κάνουν προσφορά για 23,84€ το μήνα. Να πω επίσης ότι έχω μετατρέψει από 13/11 την παλιά μου 200Mbps γραμμή σε οπτική ίνα 1Gbps για 50,90€ το μήνα και έχω και Cosmote TV Cinema Pack στα 12€ το μήνα. Να απορρίψω την πρόταση στα 23,84€;;; Μπορώ να ζητήσω κάτω από 20€ ή ίσως και στα 15€ προσφορά;;; Το συμβόλαιο μου λήγει στης 2 Μαρτίου 2025.

IMG_2057.PNG

Θεωρώ πως είναι πολύ καλά τα 23€ είναι πάρα πολύ δύσκολοι για κάτω των 20€ δηλαδή 30% πιθανότητα. 

Εγώ θα το δεχόμουν, απλώς τσέκαρε εάν είναι η τιμή ίδια όλους τους μήνες. 

2 minutes ago, gmantakis said:

Είναι καλή η προσφορά τους; Τώρα πληρώνω 29,51€ και μου κάνουν προσφορά για 23,84€ το μήνα. Να πω επίσης ότι έχω μετατρέψει από 13/11 την παλιά μου 200Mbps γραμμή σε οπτική ίνα 1Gbps για 50,90€ το μήνα και έχω και Cosmote TV Cinema Pack στα 12€ το μήνα. Να απορρίψω την πρόταση στα 23,84€;;; Μπορώ να ζητήσω κάτω από 20€ ή ίσως και στα 15€ προσφορά;;; Το συμβόλαιο μου λήγει στης 2 Μαρτίου 2025.

Η τιμή κάτω των 25€ θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια του αποδεκτού. 

Καλύτερη τιμή  - αν υπάρχει - εκτιμώ οτι μπορεί να έρθει μόνο με φορητότητα. 

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αίτημα αποσύνδεσης μέσω του chat και θα σε καλέσουν. Αυτό είναι σχετικά ανώδυνο, αν και η λογική λέει ότι θα σου προτείνουν την ίδια τιμή.

Με πίστη όλα γίνονται. Ακόμα και θεοί.

Αν σε ικανοποιεί το δίκτυο, η προσφορά είναι εξαιρετική.

Ρώτα επίσης αν η τιμή του παγίου θα παραμείνει η ίδια καθ' όλη τη διάρκεια των 24 μηνών.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ή στο pdf του συμβολαίου το λέει αναλυτικά, εάν δει ήδη πως έχει κάνα περίεργο ποσό συνολικά λέει ποσό % έκπτωση έχει και για ποσό καιρό πχ 45% ας πούμε. 

Εγώ θα δεχόμουν, δες πχ τι έχει γίνει σε αλλους @gmantakis 

Screenshot_20241118_193115_COSMOTE.thumb.jpg.fed043ff36e067840e76957a77b9ea57.jpg.bd1178f1a779a00af28d9e139ce9ca40.jpg

Αλήθεια αφού λήγει πολύ αργά γιατί το έστειλαν τώρα;

9 minutes ago, elkons said:

Ή στο pdf του συμβολαίου το λέει αναλυτικά, εάν δει ήδη πως έχει κάνα περίεργο ποσό συνολικά λέει ποσό % έκπτωση έχει και για ποσό καιρό πχ 45% ας πούμε. 

Εγώ θα δεχόμουν, δες πχ τι έχει γίνει σε αλλους @gmantakis 

Screenshot_20241118_193115_COSMOTE.thumb.jpg.fed043ff36e067840e76957a77b9ea57.jpg.bd1178f1a779a00af28d9e139ce9ca40.jpg

Αλήθεια αφού λήγει πολύ αργά γιατί το έστειλαν τώρα;

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο. Βασικά με την οπτική ίνα με ταλαιπωρήσανε πάρα πολύ. Από την ημέρα που τελειώσανε την εγκατάσταση μέσα στην πολυκατοικία έκαναν 46 ημέρες μέχρη να έρθουν να με ενεργοποιήσουν και τους είχα κάνει πάρα πολλά τηλεφωνα. Στο τέλος με είχαν φτάσει στο αμήν και απλά τους είπα πως παραπέμπω το θέμα σε δικηγόρο μου γιατί δεν αντιδρούσανε καθόλου στα τηλέφωνα μου. Αποτέλεσμα μέσα σε μια εβδομάδα να έχουν φέρει ως δια μαγείας ολοκαίνουριο εξοπλισμό και να μου ενεργοποιήσουν την οπτική ίνα κάτι που έγινε στης 13/11 και την ίδια μέρα έκανα και ανανέωση το Cinema Pack της Cosmote TV. Μήπως έχει αυτό σχέση;;; Αν δεν δεχθώ την προσφορά αυτες οι προσφορές παραμένουν μέσα στην εφαρμογή επ αορίστον η εξαφανίζονται μετά από κάποιες ημέρες;;;

IMG_2057.PNG

21 minutes ago, elkons said:

Θεωρώ πως είναι πολύ καλά τα 23€ είναι πάρα πολύ δύσκολοι για κάτω των 20€ δηλαδή 30% πιθανότητα. 

Εγώ θα το δεχόμουν, απλώς τσέκαρε εάν είναι η τιμή ίδια όλους τους μήνες. 

Πως ξέρω πως είναι για όλους τους μήνες;;; Στην προσφορά λέει απλά διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες και δεν παραπέμπει κάπου σε κάποιο pdf με κάποιους όρους. Οι μόνοι όροι είναι για την Extra SIM.

IMG_2056.PNG

2 ώρες πριν, gmantakis said:

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο. Βασικά με την οπτική ίνα με ταλαιπωρήσανε πάρα πολύ. Από την ημέρα που τελειώσανε την εγκατάσταση μέσα στην πολυκατοικία έκαναν 46 ημέρες μέχρη να έρθουν να με ενεργοποιήσουν και τους είχα κάνει πάρα πολλά τηλεφωνα. Στο τέλος με είχαν φτάσει στο αμήν και απλά τους είπα πως παραπέμπω το θέμα σε δικηγόρο μου γιατί δεν αντιδρούσανε καθόλου στα τηλέφωνα μου. Αποτέλεσμα μέσα σε μια εβδομάδα να έχουν φέρει ως δια μαγείας ολοκαίνουριο εξοπλισμό και να μου ενεργοποιήσουν την οπτική ίνα κάτι που έγινε στης 13/11 και την ίδια μέρα έκανα και ανανέωση το Cinema Pack της Cosmote TV. Μήπως έχει αυτό σχέση;;; Αν δεν δεχθώ την προσφορά αυτες οι προσφορές παραμένουν μέσα στην εφαρμογή επ αορίστον η εξαφανίζονται μετά από κάποιες ημέρες;;;

IMG_2057.PNG

Πως ξέρω πως είναι για όλους τους μήνες;;; Στην προσφορά λέει απλά διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες και δεν παραπέμπει κάπου σε κάποιο pdf με κάποιους όρους. Οι μόνοι όροι είναι για την Extra SIM.

IMG_2056.PNG

Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος δεν βάζει ινα .

Δεν νομίζω να τους έκαψε τόσο απλώς συνδυάζεις και σταθερή και τηλεόραση θεωρώ πως στο έστειλαν τόσο. 

Περίεργο βέβαια συνήθως ξέρω πως τους τελευταίους μήνες πριν τη λήξη έδιναν προφορά. Ναι αλλάζει την είχα πατήσει μια φορά την έχασα έχασα και μετά ήρθε πιο ακριβή. Δεν είναι όμως νόμος,στη περίπτωση μου έγινε έτσι σε εσένα δε ξέρω.

Για να δεις πόσους μήνες πόσα πρέπει να κλείσεις το συμβόλαιο ώστε να στείλουν pdf. Εγώ θα ρωτούσα στο τσατ ή στο 13888 για τη προσφορά ανανέωσης που σου έστειλαν εάν 23.84€ είναι σταθερά για 24μηνες του συμβολαίου ή όχι. 

Μη μπλέκεις τις extra sim το συμβόλαιο που έλαβες τώρα είναι <<προσωποποιημένο>> δηλαδή δεν το παίρνουν όλοι αυτό δεν είναι η τιμή της ιστοσελίδας οπότε δεν ξέρουμε τους όρους, μόνο αυτοί.

Τι δε βάζουμε ;

Α ινα ,και αυτό και η ταλαιπωρία που κάνουν