tasosathan Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Μέσα στο επόμενο δίμηνο πρέπει να δω και εγω τι θα κάνω με την ανανέωση συμβολαίου σταθερού κινητού (14 ευρω το κινητο απεριοριστα ολα και 28 στο σπιτι). Απο οσο βλεπω τελευταια, μονοδρομος ειναι να παω αλλου με φορητότητα, αφου τιμωρούν τους παλιούς. Σωστά? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Περίμενε πρώτα τι προτάσεις ανανέωσης έχεις και βλέπεις μετά τι θα κάνεις Δεν είναι κάνας για όλους τους παλιούς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. Δευτέρα στις 09:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:30 μμ 6 minutes ago, elkons said: Περίμενε πρώτα τι προτάσεις ανανέωσης έχεις και βλέπεις μετά τι θα κάνεις Δεν είναι κάνας για όλους τους παλιούς μεχρι στιγμης μεσα στο cosmote app, λεει 32 ευρω ανανεωση (εχουν και χιουμορ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Τις τελευταίες ημέρες δες αν θα αλλάξει κάτι εάν όχι πάρε 2106295102 Εάν πάλι στείλουν μ@λκια προσφορά φύγε. Ίσως δοθεί κ αντιπροσφορά για να μη φύγεις αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ ή τσέπη σου και το σήμα στη περιοχή σου. Η κοσμοτε θα χάσει κόσμο με αυτά που κάνει στις ανανεώσεις.. Μας έχουν δει λες και τα δίνουμε έτσι τα λεφτά.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:04 μμ Το περίεργο για μένα είναι ότι κάνουν προσφορά ανανέωσης συμβολαίου με τιμή πιο ακριβά από ότι έχει νέα σύνδεση Unlimited Giga max εάν δεν κάνω λάθος η τιμή κατάλογου είναι στα 41€ τώρα θα το κοιτάξω. 2 minutes ago, Antonio21 said: Το περίεργο για μένα είναι ότι κάνουν προσφορά ανανέωσης συμβολαίου με τιμή πιο ακριβά από ότι έχει νέα σύνδεση Unlimited Giga max, εάν δεν κάνω λάθος η τιμή κατάλογου είναι στα 41€ τώρα θα το κοιτάξω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:13 μμ 10GB 31€😂😂😂😂 Και αυτός που σκέφτεται να πάει COSMOTE με το που θα δει τις τιμές του φεύγει για πάντα η σκέψη 😂 Οι άνθρωποι το έχουν γ@μ με τις τιμές τους στο τέλος θα μείνουν αυτοί και τ δίκτυο τους. Πιο πολύ να τους παρακαλάμε θέλουν, δε πάνε μη πω που αφού ξέρετε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Γνωρίζω πολλούς που έχουν cosmote ανεξάρτητα το κόστος προγράμματος γιατί έχουν καλό σήμα στα χωριά τους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Μονοπώλιο. Καρτέλ. Και άλλα Ρε μεγάλε δώσε τόσα σε αυτή τη περίπτωση όμως γιατί 41€ πχ σε παλιό που σου έχει δώσει ενα σωρό λεφτά τόσα χρόνια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Η προσφορά ήταν μέσω 2106295102 ? Ήταν το silent promo μέσω καταστημάτων, αρχές του 2023, τότε που γινόταν σφαγή από τις προσφορές που είχε ξεκινήσει η Nova. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Αν σου πω πως δεν ήξερα καν την ύπαρξη του ; 😅 Φέτος με Black Friday η Κυρά COSMOTE θα βάλει καμία προσφορά σε κανα συμβόλαιο ή θα μείνει μαζί με τα συμβόλαια μόνη της ; 💀 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. Τρίτη στις 07:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:55 πμ καλεσα και εγω χθες για να μου δωσουν προσφορα να παω κοσμοτε απο vodafone... 32e για το σταθερο 100mbps και ~20ε για 10gb.... μπα.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. Τρίτη στις 08:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:27 πμ Ειμαι στη Vodafone, με κάλεσαν απο το 2106292416 και μου εδωσαν 2 unlimited με 19+24 € αρκεί να έχω σταθερό ώστε να κουμπώσει στο one. Δεν προχώρησα γιατί έχω ρήτρα αλλά όποιος θέλει δοκιμάζει και σε αυτόν τον αριθμό. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Έκανα αίτηση για Vodafone με 23€ για απεριοριστα gb. Περιμένω Πέμπτη να έρθουν τα συμβόλαια για να υπογράψω, μεθαύριο λήγει και το συμβόλαιό μου, οπότε πιστεύω θα με πάρουν τηλ για αντιπρόταση να μείνω. Αν δώσουν κάτι καλύτερο θα παρεμείνω, αλλιώς vodafone. Βέβαια θα έχω θέμα με σήμα στην δουλειά, στο γραφείο μου πιάνει μόνο 2g και θα ζοριστώ λίγο με τα δεδομένα, αλλά τι να κάνουμε τωρα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. Τρίτη στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:59 πμ 1 ώρα πριν, geofak said: Ειμαι στη Vodafone, με κάλεσαν απο το 2106292416 και μου εδωσαν 2 unlimited με 19+24 € αρκεί να έχω σταθερό ώστε να κουμπώσει στο one. Δεν προχώρησα γιατί έχω ρήτρα αλλά όποιος θέλει δοκιμάζει και σε αυτόν τον αριθμό. με τι τιμη & προγραμμα το σταθερο ομως? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. Τρίτη στις 11:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:05 πμ 1 hour ago, GaleaNatur said: με τι τιμη & προγραμμα το σταθερο ομως? Ένα νούμερο σταθερής να ανήκει ήδη στο δίκτυο της COSMOTE, ώστε να κουμπώσει στην προσφορά για το συμβόλαιο κινητής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τρίτη στις 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:36 μμ 4 ώρες πριν, traganeus said: Έκανα αίτηση για Vodafone με 23€ για απεριοριστα gb. Περιμένω Πέμπτη να έρθουν τα συμβόλαια για να υπογράψω, μεθαύριο λήγει και το συμβόλαιό μου, οπότε πιστεύω θα με πάρουν τηλ για αντιπρόταση να μείνω. Αν δώσουν κάτι καλύτερο θα παρεμείνω, αλλιώς vodafone. Βέβαια θα έχω θέμα με σήμα στην δουλειά, στο γραφείο μου πιάνει μόνο 2g και θα ζοριστώ λίγο με τα δεδομένα, αλλά τι να κάνουμε τωρα με 23 ευρώ να πας vodafone και να μην έχεις σήμα νομιζω θα το μετανιώσεις. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. Τρίτη στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:38 μμ 3 ώρες πριν, GaleaNatur said: με τι τιμη & προγραμμα το σταθερο ομως? 31€ την απεριόριστη 100αρα χαλκού νομίζω ανέφερε αλλά δεν προχωρήσαμε την κουβέντα παρακάτω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ 5 ώρες πριν, GaleaNatur said: καλεσα και εγω χθες για να μου δωσουν προσφορα να παω κοσμοτε απο vodafone... 32e για το σταθερο 100mbps και ~20ε για 10gb.... μπα.. Ούτε κάν.Να πεις οτι σου δινει 50-70 γιγα να μπορείς να το δουλέψεις το κινητό σαν άνθρωπος οκ. 5 ώρες πριν, geofak said: Ειμαι στη Vodafone, με κάλεσαν απο το 2106292416 και μου εδωσαν 2 unlimited με 19+24 € αρκεί να έχω σταθερό ώστε να κουμπώσει στο one. Δεν προχώρησα γιατί έχω ρήτρα αλλά όποιος θέλει δοκιμάζει και σε αυτόν τον αριθμό. Unlimited Cosmote 2 γραμμές σύνολο 43 ευρώ ειναι VFM. αρκεί βέβαια να ισχυει η τιμή για 24μηνο σταθερά και οχι απο τον 13 μήνα άλλη τιμή στα πάγια... 15 ώρες πριν, Antonio21 said: Γνωρίζω πολλούς που έχουν cosmote ανεξάρτητα το κόστος προγράμματος γιατί έχουν καλό σήμα στα χωριά τους. Λογικό. Και εγώ αυτό θα έκανα. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. Τρίτη στις 02:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:08 μμ 24 minutes ago, zerokill said: Ulimited Cosmote 2 γραμμές σύνολο 43 ευρώ ειναι VFM. αρκεί βέβαια να ισχυει η τιμή για 24μηνο σταθερά και οχι απο τον 13 μήνα άλλη τιμή στα πάγια... Ναι σταθερή τιμή για 24 μήνες, μου το τόνισε και 2 φορές κιόλας. Μαζί με 1 πάγιο δώρο. Όσο πληρώνω τώρα στη Vodafone. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Τρίτη στις 06:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:11 μμ 4 ώρες πριν, geofak said: Ναι σταθερή τιμή για 24 μήνες, μου το τόνισε και 2 φορές κιόλας. Μαζί με 1 πάγιο δώρο. Όσο πληρώνω τώρα στη Vodafone. Δεν ισχύει με τίποτα ίδια τιμή για 24μηνο, τον 13ο μήνα έχει σίγουρα αύξηση, είναι συστημικό το θέμα. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τρίτη στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:15 μμ 19 ώρες πριν, Antonio21 said: Γνωρίζω πολλούς που έχουν cosmote ανεξάρτητα το κόστος προγράμματος γιατί έχουν καλό σήμα στα χωριά τους. Είναι αρκετοί… ευτυχώς στο δικό μου χωριό πιάνουν όλες καλά και δεν έχω θέμα. 9 ώρες πριν, traganeus said: Έκανα αίτηση για Vodafone με 23€ για απεριοριστα gb. Περιμένω Πέμπτη να έρθουν τα συμβόλαια για να υπογράψω, μεθαύριο λήγει και το συμβόλαιό μου, οπότε πιστεύω θα με πάρουν τηλ για αντιπρόταση να μείνω. Αν δώσουν κάτι καλύτερο θα παρεμείνω, αλλιώς vodafone. Βέβαια θα έχω θέμα με σήμα στην δουλειά, στο γραφείο μου πιάνει μόνο 2g και θα ζοριστώ λίγο με τα δεδομένα, αλλά τι να κάνουμε τωρα Αν έχεις WiFi Calling δεν υπάρχει θέμα και καλή σταθερη σύνδεση. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:23 μμ Έχω ένα θέμα με το wifi calling με συγκεκριμένο κινητό (Galaxy S21 FE) Μιλάω ωραία και καλά στο τηλ και ξαφνικά αφού μιλάω με VoLTE πάει WiFi calling καθυστερεί να μπει με αποτέλεσμα η κλήση να τερματίσει. Και στο αντίστροφο πάλι το ίδιο από WiFi call πάει σε VoLTE καθυστερεί λίγο και μετά σβήνει εντελώς η κλήση, με τ που κλείσει ανάβει μια χαρά μετά. Γιατί; τι φταίει και τι κάνω; το έχω απενεργοποιησει και ξανά ενεργοποιήσει μέσω sms. Προσωρινά το χω κλειστό το WiFi calling και έχω μονο VoLTE. Καμία ιδέα;; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. Τρίτη στις 10:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:57 μμ 4 ώρες πριν, elkons said: Έχω ένα θέμα με το wifi calling με συγκεκριμένο κινητό (Galaxy S21 FE) Μιλάω ωραία και καλά στο τηλ και ξαφνικά αφού μιλάω με VoLTE πάει WiFi calling καθυστερεί να μπει με αποτέλεσμα η κλήση να τερματίσει. Και στο αντίστροφο πάλι το ίδιο από WiFi call πάει σε VoLTE καθυστερεί λίγο και μετά σβήνει εντελώς η κλήση, με τ που κλείσει ανάβει μια χαρά μετά. Γιατί; τι φταίει και τι κάνω; το έχω απενεργοποιησει και ξανά ενεργοποιήσει μέσω sms. Προσωρινά το χω κλειστό το WiFi calling και έχω μονο VoLTE. Καμία ιδέα;; Βάλε σαν προτεραιότητα οι κλήσεις να είναι μέσω WiFi Calling. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 11:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:00 μμ Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω, εναλλακτικά θα το αφήσω με κλειστό WiFi calling εάν παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Γενικά αυτό το θέμα είναι στα Samsung; επειδή ψιλό αργεί μερικές φορές να κάνει εναλλαγές από VoLTE ή WiFi calling ενώ σε άλλους κατασκευαστές δεν το έχω δει . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 12:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:18 πμ 6 ώρες πριν, terkos2 said: Δεν ισχύει με τίποτα ίδια τιμή για 24μηνο, τον 13ο μήνα έχει σίγουρα αύξηση, είναι συστημικό το θέμα. Και στο δικό μου σταθερό, είναι σταθερή η τιμή φίλε μου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts