Gv2008 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Δεν επικροτώ καμία εταιρεία για κόφτες και τα σχετικά αλλά 242 GB σε 6 ημέρες δεν είναι λελογισμένη χρήση. Για να τα λέμε όλα δηλαδή. Μα ο λόγος που πληρώνει απεριόριστα κάποιος ειναι για να κάνει όση χρήση θέλει. Και ας μην είναι λελογισμενη. Για αυτό πληρώνει κάποιος απεριοριστα 10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Δεν επικροτώ καμία εταιρεία για κόφτες και τα σχετικά αλλά 242 GB σε 6 ημέρες δεν είναι λελογισμένη χρήση. Για να τα λέμε όλα δηλαδή. 50GB τρώω εγώ μόνο σε μία μέρα, για να βλέπετε εσείς χρωματιστές γραμμούλες στο nPerf. Τι μας λες τώρα! Όταν η λέξη λέει απεριόριστα, πρέπει να είναι απεριόριστα πραγματικά! Να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούν τελικά οι λέξεις σε αυτή την χώρα! Όπως επίσης και για δουλειά (ftp upload) μου έχει τύχει και 500GB σε μία μέρα. Οπότε τι να μας κάνουν τα 242GB; 15 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, memoriesradio said: 50GB τρώω εγώ μόνο σε μία μέρα, για να βλέπετε εσείς χρωματιστές γραμμούλες στο nPerf. Τι μας λες τώρα! Όταν η λέξη λέει απεριόριστα, πρέπει να είναι απεριόριστα πραγματικά! Να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούν τελικά οι λέξεις σε αυτή την χώρα! Όπως επίσης και για δουλειά (ftp upload) μου έχει τύχει και 500GB σε μία μέρα. Οπότε τι να μας κάνουν τα 242GB; Τέτοιες βλακείες λέμε και μετά όταν μπαίνουν οι κόφτες, μας φαίνεται περίεργο. 8 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) Όταν δίνεις κάτι απεριόριστο υποτίθεται έχεις κάνει τα μαθηματικά και βασίζεσαι σε μια πρόβλεψη μέσων όρων κατανάλωσης. Κάνεις μετά τον πολλαπλασιασμό της πρόβλεψής σου με τα δικά σου κόστη ανά GB, βάζεις το κέρδος πάνω και δίνεις το προϊόν. Ο μέσος όρος σημαίνει ότι κάποιοι θα είναι πάνω από αυτό το νούμερο, κάποιοι κάτω. Αν πέσεις έξω, περαστικά, πρέπει να τιμήσεις το συμβόλαιο του πελάτη για τη διάρκεια που δεσμευθήκατε και οι 2. Τώρα αν σου κάτσει θέμα με 2-3 μαζεμένους σε δύσκολη περιοχή που καταστρέφουν την εμπειρία χρήσης για τους άλλους λόγω κίνησης πρέπει να κάνεις κάτι. Τα συμβόλαια το καλύπτουν ήδη, απλά δεν έχει υλοποιηθεί τεχνικά. Όλοι έχετε υπογράψει όρους που λένε ότι μπορεί να πέσει η προτεραιότητα του συνδρομητή αν δημιουργούνται θέματα στο δίκτυο που επηρεάζουν σοβαρά τους άλλους. Στο LTE είναι εύκολο να γίνει στο radio, αλλά δύσκολο να γίνει στο core. Στο 5G-SA υπάρχει πρόβλεψη για slicing end2end. Σε περνάνε σε idle slice και μπορείς να κάνεις κίνηση μόνο όταν οι άλλοι δεν κάνουν. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν έχεις πακέτο προσφοράς, ειδικά τσάμπα, έχεις την ίδια προτεραιότητα στο radio με αυτόν που πληρώνει π.χ. εταιρικό συμβόλαιο. Θα έπρεπε να είσαι σε χαμηλή προτεραιότητα. Edited 26 Οκτωβρίου by georgemv 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 6 minutes ago, georgemv said: Όταν δίνεις κάτι απεριόριστο υποτίθεται έχεις κάνει τα μαθηματικά και βασίζεσαι σε μια πρόβλεψη μέσων όρων κατανάλωσης. Κάνεις μετά τον πολλαπλασιασμό της πρόβλεψής σου με τα δικά σου κόστη ανά GB, βάζεις το κέρδος πάνω και δίνεις το προϊόν. Ο μέσος όρος σημαίνει ότι κάποιοι θα είναι πάνω από αυτό το νούμερο, κάποιοι κάτω. Αν πέσεις έξω, περαστικά, πρέπει να τιμήσεις το συμβόλαιο του πελάτη για τη διάρκεια που δεσμευθήκατε και οι 2. Τώρα αν σου κάτσει θέμα με 2-3 μαζεμένους σε δύσκολη περιοχή που καταστρέφουν την εμπειρία χρήσης για τους άλλους λόγω κίνησης πρέπει να κάνεις κάτι. Τα συμβόλαια το καλύπτουν ήδη, απλά δεν έχει υλοποιηθεί τεχνικά. Όλοι έχετε υπογράψει όρους που λένε ότι μπορεί να πέσει η προτεραιότητα του συνδρομητή αν δημιουργούνται θέματα στο δίκτυο που επηρεάζουν σοβαρά τους άλλους. Στο LTE είναι εύκολο να γίνει στο radio, αλλά δύσκολο να γίνει στο core. Στο 5G-SA υπάρχει πρόβλεψη για slicing end2end. Σε περνάνε σε idle slice και μπορείς να κάνεις κίνηση μόνο όταν οι άλλοι δεν κάνουν. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν έχεις πακέτο προσφοράς, ειδικά τσάμπα, έχεις την ίδια προτεραιότητα στο radio με αυτόν που πληρώνει π.χ. εταιρικό συμβόλαιο. Θα έπρεπε να είσαι σε χαμηλή προτεραιότητα. Γενικά όταν έχεις συμβόλαιο, όχι μόνο εταιρικό. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, p_k said: Γενικά όταν έχεις συμβόλαιο, όχι μόνο εταιρικό. Ένα παράδειγμα έδωσα, ας ασχοληθούν να το φτιάξουν και βρουν ένα μοντέλο που θα είναι χαρούμενο το B2B και το B2C 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) On 24/10/2024 at 9:33 ΜΜ, MIKU said: Ο αδερφός μου, με GigaMax unlimited έχει πάει στο εξοχικό και έχει κάνει sharing από το κινητό στην τηλεόραση, το λάπτοπ, PS5 και το τάμπλετ. Σε 6 μέρες έφαγε 242GB. Άντε να είχε Nova "unlimited" και να έφτανε τα 300GB... Αφου θελουν να μας πανε στα 25 ευρω ας φαμε και εμεις κατι ψηλα παραπανω. Ετσι για να πουμε οτι πιανουν τοπο τα λεφτα μας. Spoiler Edited 26 Οκτωβρίου by king2009 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Προσωπικά για την δουλειά τρώω τουλάχιστον 1 τέρας 🤣 στον δρόμο ακόμα και από τη βονταφον όχι μόνο από την κοσμοτε . Αν δεν τους αρέσει ξύδι θα βρούμε καμία ακόμα προσφορά δεύτερη σιμ κανονικό συμβόλαιο από vodafon που θα είναι πολύ πιο κάτω από τα 25 ευρώ και τέλος για το mifi. 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Just now, cmvr said: Προσωπικά για την δουλειά τρώω τουλάχιστον 1 τέρας 🤣 στον δρόμο ακόμα και από τη βονταφον όχι μόνο από την κοσμοτε . Αν δεν τους αρέσει ξύδι θα βρούμε καμία ακόμα προσφορά δεύτερη σιμ κανονικό συμβόλαιο από vodafon που θα είναι πολύ πιο κάτω από τα 25 ευρώ και τέλος για το mifi. Εγω οπως ειχα γραψει ειμαι στα 3-4-5tb το μηνα ανεβαζω youtube κανα παιχνιδακι στο steam και αυτα πηγαν 150gb το ενα και streaming cosmote tv απο 2 συσκευες ολη μερα. Αλλα αυτο το μηνα επειδη δεν γουσταρω τετοιες μαγκες απο 3 στα 5 και απο τα 5 στα 25 ειπα να το ξεσκισω ετσι για το γαμωτο. Μας εχουν ξεσκισει εδω και 30 χρονια ολες οι εταιριες καθε μηνα 40αρια για τις χειροτερες ταχυτητες της Ευρωπης και θελουν να συνεχισουν να μας ξεσκιζουν ασαλιωτα λες και εχουμε λεφτοδεντρο που κοβει λεφτα να ταϊζουμε τους μετοχους που καθονται στις καρεκλαρες τους. Γονατιστε τους με τα καρτελ που μπλεξαμε κατι τετοια με ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Τελευταία πότε ξεκινάει η cosmote να κάνει προσφορά για ανανέωση συμβολαίου πριν την λήξη του;;λίγο πριν να λήξει; 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Τους ατιμους Τρελή προσφορά Γύρω στις 20 Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιο. Τι κάνω? Περιμένω να μας καλέσουν? Καλώ εγώ πουθενά? Κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο μπας και δώσουν καμία καλή προσφορά? (Ήλπιζα σε κάνα 25 ευρώ δεν ξέρω εάν γίνομαι υπερβολικος). 2 2 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) 52.95€ θέλουν;;;; Ενω το cosmote neo έχει 33€ μάλλον ψάχνουν για θύματα. Στην εφαρμογή cosmote εάν διαλέξω νέα σύνδεση μου δίνει το Unlimited στα 34.85€, έχω μόνο cosmote tv. Τώρα θα δω πόσο το δίνουν σε τιμή κατάλογου. 4 minutes ago, Antonio21 said: Νέα σύνδεση χωρίς σταθερή τηλεφωνία στα 41€ η είναι λάθος το 52€ η θέλουν ένα γερό κράξιμο και μια φορητότητα ντροπή!!!!!! Edited 30 Οκτωβρίου by Antonio21 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Antonio21 said: 52.95€ θέλουν;;;; Ενω το cosmote neo έχει 33€ μάλλον ψάχνουν για θύματα. Στην εφαρμογή cosmote εάν διαλέξω νέα σύνδεση μου δίνει το Unlimited στα 34.85€, έχω μόνο cosmote tv. Τώρα θα δω πόσο το δίνουν σε τιμή κατάλογου. Νέα σύνδεση χωρίς σταθερή τηλεφωνία στα 41€ η είναι λάθος το 52€ η θέλουν ένα γερό κράξιμο και μια φορητότητα ντροπή!!!!!! Κάνε φορητότητα. Γιατί η κοσμοτε το έχει ξεφτιλησει. Μου έστειλαν και εμένα πάνω από 50 ευρώ ανανέωση οπότε θα φάει κόψιμο να βάλουν μυαλό μέχρι να κάνουν καμία προσφορά της προκοπής. Μέσα στο σπίτι είναι ανύπαρκτη ακόμα και η Νόβα παίζει καλύτερα 😂😂😂😂 Άσε που θα το πάω νέο να τελειώνουμε με τα 33 ευρώ. 3 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, CptBill said: Τους ατιμους Τρελή προσφορά Γύρω στις 20 Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιο. Τι κάνω? Περιμένω να μας καλέσουν? Καλώ εγώ πουθενά? Κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο μπας και δώσουν καμία καλή προσφορά? (Ήλπιζα σε κάνα 25 ευρώ δεν ξέρω εάν γίνομαι υπερβολικος). Φορητότητα σε Free2go και πες τους ότι η Nova σου δίνει τα πάντα απεριόριστα στα 21 ευρώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, CptBill said: Τους ατιμους Τρελή προσφορά Γύρω στις 20 Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιο. Τι κάνω? Περιμένω να μας καλέσουν? Καλώ εγώ πουθενά? Κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο μπας και δώσουν καμία καλή προσφορά? (Ήλπιζα σε κάνα 25 ευρώ δεν ξέρω εάν γίνομαι υπερβολικος). Ψαχνουν για κοροϊδα? Το εχουν τερματισει ουτε καν τιμες επισημες καταλογου δεν βλεπουν πια? Απλα βαζουν μια τιμη και οποιος τσιμπησει? Εχουν ξεφυγει και δεν θα τους βγει σε καλο. 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Και στο Site τα έχουν κάνει σαλάτα όλα ανακατεμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται Σιγά μη δίνουν από 80€ σε 41€ για νέα σύνδεση 80€ γιατί; Σιγά τη δικτυάρα άλλες χώρες είναι έτη φωτός μπροστά και έχουν καλύτερες τιμές.... 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 4 minutes ago, elkons said: Και στο Site τα έχουν κάνει σαλάτα όλα ανακατεμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται Σιγά μη δίνουν από 80€ σε 41€ για νέα σύνδεση 80€ γιατί; Σιγά τη δικτυάρα άλλες χώρες είναι έτη φωτός μπροστά και έχουν καλύτερες τιμές.... Ισχυει 100% αυτο οτι τα εχουν κανει σαλατα βλεπει ο αλλος απο 80.35 στα 41 σου λεει εδω ειμαστε τρομερη τιμη μας κανουν το χατηρι να μας κανουν 50% εκπτωση σε αυτο το τρομερο προγραμμα με τις διαστημικες τους ταχυτητες. Πολυ εξυπνο και το 10% εκπτωση σου λεει οπα γλιτωνουμε ακομα 4.10 το μηνα αλλα πρεπει να τα σκαμε και για σταθερη καθε μηνα ακομα ενα 25αρι το ελαχιστο για adsl γλιτωνεις δηλαδη 4.10 και πληρωνεις κατα ελαχιστο +25. Τυρακι στη φακα που λεμε και καθρεφτακια για τους ιθαγενεις απο το υπερτελειο τμημα marketing της cosmote. 8 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 42 minutes ago, elkons said: Και στο Site τα έχουν κάνει σαλάτα όλα ανακατεμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται Σιγά μη δίνουν από 80€ σε 41€ για νέα σύνδεση 80€ γιατί; Σιγά τη δικτυάρα άλλες χώρες είναι έτη φωτός μπροστά και έχουν καλύτερες τιμές.... Μωρε στο Βολο ειναι λογο μονοδρομος η cote. Voda ειναι εντελως σαπιλα. Για nova δεν ξερω αλλα πονταρω ανετα οτι ειναι μια απο τα ιδια. 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 5 minutes ago, CptBill said: Μωρε στο Βολο ειναι λογο μονοδρομος η cote. Voda ειναι εντελως σαπιλα. Για nova δεν ξερω αλλα πονταρω ανετα οτι ειναι μια απο τα ιδια. Σε παρακαλώ η νόβα παντού είναι πρώτο δίκτυο 🤣 Κανε ΝΕΟ και ας τους να κουρεύονται. Εγώ με την τιμή που δώσανε θα το κάνω καρτοκινητο και μετά Neo. Να δούμε πότε θα το σταματήσουν και αυτό και θα το πάνε στο Θεό τα ελληνικά καρτέλ. 2 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 13 minutes ago, CptBill said: Μωρε στο Βολο ειναι λογο μονοδρομος η cote. Voda ειναι εντελως σαπιλα. Για nova δεν ξερω αλλα πονταρω ανετα οτι ειναι μια απο τα ιδια. Το έχω δει και εγώ αυτό αλλά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τόσα € που στο δίνουν Έχουμε το 2106295102 για φορητότητα ξέρω πως δίνουν καλές προσφορές, δοκίμασε να ρωτήσεις εάν κάνουν προσφορές για ανανέωση συμβολαίου ,εάν ναι κάνε τους παζάρια. Διαφορετικά εάν δεν δέχονται μίλησε με την εξυπηρέτηση κ απείλησε λίγο, ή ακόμη και στο τσατ,κάτι θα κάνουν Εναλλακτικά κάνε φορητότητα σε καρτοκινητη άλλης εταιρίας αλλά δεν στο εγγυούμαι πως θα πάρουν για προσφορά ή θα περάσει κανονοικα σε άλλη εταιρεία, θέλει προσοχή. Όσο αναφορά nova για Βόλο ίσως γνωρίζει ο @marios239 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Το έχω δει και εγώ αυτό αλλά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τόσα € που στο δίνουν Έχουμε το 2106295102 για φορητότητα ξέρω πως δίνουν καλές προσφορές, δοκίμασε να ρωτήσεις εάν κάνουν προσφορές για ανανέωση συμβολαίου ,εάν ναι κάνε τους παζάρια. Διαφορετικά εάν δεν δέχονται μίλησε με την εξυπηρέτηση κ απείλησε λίγο, ή ακόμη και στο τσατ,κάτι θα κάνουν Εναλλακτικά κάνε φορητότητα σε καρτοκινητη άλλης εταιρίας αλλά δεν στο εγγυούμαι πως θα πάρουν για προσφορά ή θα περάσει κανονοικα σε άλλη εταιρεία, θέλει προσοχή. Όσο αναφορά nova για Βόλο ίσως γνωρίζει ο @marios239 Οι συνεργάτιδες είναι ανάλογα την περιοχή στο Βόλο. Γενικά η voda μου φαίνεται αρκετά καλύτερη απ' τη nova. Έχει πλέον αρκετή n78. Σε περίπτωση 4g συσκευής μονόδρομος η κοσμοτε. Έχει πολύ καλύτερο και σταθερότερο 4g. Χρειάζονται ακόμα αρκετές κεραίες οι συνεργάτιδες, άλλα πλέον δεν είναι το χάλι που ήταν παλιότερα. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου @CptBill 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, cmvr said: Σε παρακαλώ η νόβα παντού είναι πρώτο δίκτυο 🤣 Κανε ΝΕΟ και ας τους να κουρεύονται. Εγώ με την τιμή που δώσανε θα το κάνω καρτοκινητο και μετά Neo. Να δούμε πότε θα το σταματήσουν και αυτό και θα το πάνε στο Θεό τα ελληνικά καρτέλ. Το θεμα ειναι να παμε μπροστα δεν γινεται να πηγαινουμε πισω στις υπηρεσιες και ειδικα στις τιμες οσο προχωραμε μπροστα. Καποια στιγμη πρεπει να δινουν τα παντα unlimited στο 20αρικο οπως τοσες και τοσες αλλες χωρες. Κατα 2030 σε μας που θα παει θα υπαρξουν και τετοιες τιμες. 10 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για προσφορά αλλαγής προγράμματος; Έχω το φοιτητικό καρτοσυμβολαιο γιατί μου είχαν δώσει δώρο απεριόριστα για έναν χρόνο αλλά τώρα δεν φτάνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Kαλημερα φιλος μου ειπε θα βγαλουν Router 5G με χρησιδανειο με 25€ απεριοριστα δεδομενα αλλα μονο για περιοχες που δεν εχουν καλυψη FTTH και ειναι ακομη με ADSL 6 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts