elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Μπορεί να πάει στον Γερμανό και να ρωτήσει τις προσφορές φαίνονται για το νούμερο του και να ενεργοποιήσει μια από αυτές Εκτός από αυτό είναι εφικτό και τηλεφωνικά μέσω 13888 ή chat ? Εάν γνωρίζεις βέβαια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 11 minutes ago, elkons said: Εκτός από αυτό είναι εφικτό και τηλεφωνικά μέσω 13888 ή chat ? Εάν γνωρίζεις βέβαια Λογικά και μέσω 13888 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) On 10/5/2024 at 3:56 ΜΜ, VIPdriver said: Και εγώ πρότεινα λυση με βόνταφον σε κάποιον που δεν προλαβε να βγάλει extrasim με απεριόριστο Ίντερνετ για 9 μήνες. Και οι 2 είμαστε λίγο off topic για να βρουμε λυση στον φίλο. Τα δικά μου είναι πραγματικά απεριόριστα με 10 εύρω το μηνα το δικό σου δεν είναι καν απεριόριστα κόβεται η ταχύτητα στα 300 Gb όποτε ΔΕΝ αξίζει Edited 11 Μαΐου by ANAGNPANA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, ANAGNPANA said: Τα δικά μου είναι πραγματικά απεριόριστα με 10 εύρω το μηνα το δικό σου δεν είναι καν απεριόριστα κόβονται στα 300 Gb όποτε ΔΕΝ αξίζει δεν κόβεται κάτι , συνεχίζει η πλοήγηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Just now, CaptainNickGR said: δεν κόβεται κάτι , συνεχίζει η πλοήγηση. Συνεχίζει αλλά με χαμηλή ταχύτητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 2 minutes ago, ANAGNPANA said: Τα δικά μου είναι πραγματικά απεριόριστα με 10 εύρω το μηνα Πως το πηρες αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, VIPdriver said: Πως το πηρες αυτό; Φιλε είναι αυτό που ανέβασα εχτές για το frog το οποίο σνόμπαρες ….. και είπες για το CU 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 9 minutes ago, ANAGNPANA said: Συνεχίζει αλλά με χαμηλή ταχύτητα αρα είναι πραγματικά απεριόριστο. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Το ενεργοποίησα και μου έδωσε άλλα 10 gb κάθε μήνα απο cosmote one. Θα εχω δλδ απεριοριστα και 20gb με 18 ευρω!! Νομιζω καθολου ασχημα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 10 minutes ago, CaptainNickGR said: αρα είναι πραγματικά απεριόριστο. 😂 Αλλά με χαμηλή ταχύτητα τα προγράμματα της COSMOTE δεν κατεβάζουν ταχύτητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 11 minutes ago, ANAGNPANA said: Αλλά με χαμηλή ταχύτητα τα προγράμματα της COSMOTE δεν κατεβάζουν ταχύτητα Έκοψε τις extrasim και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Μια μέρα δεν αποκλείω όριο και εδώ στην καρτοκινητή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 21 minutes ago, panakart said: Το ενεργοποίησα και μου έδωσε άλλα 10 gb κάθε μήνα απο cosmote one. Θα εχω δλδ απεριοριστα και 20gb με 18 ευρω!! Νομιζω καθολου ασχημα Κάτι αντίστοιχο έχει το COSMOTE NEO με 19 ευρώ 2000 SMS 10 GB που αν πληρώνεις με payzy γίνονται 20 και απεριόριστη όμιλια και το κυριότερο χωρίς δέσμευση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, panakart said: Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε πρόταση στην εφαρμογή με 10 GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS με 18,19€. Πως σας φαινεται? Ακριβό φίλε μου. Μέχρι και τον Οκτώβριο, είχα αυτό το πρόγραμμα με 8€. Φαντάσου ότι μου είχαν προτείνει απεριόριστα όλα με 18,51€ , αλλά το απέρριψα. Βέβαια, αυτά, πριν μερικούς μήνες. Τώρα δεν ξέρω αν παίζουν πάλι τέτοια Edited 11 Μαΐου by sou_d 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Γιατί διαφημίζουν 8€ ενώ δεν το έχουν πλέον... Έλεος μπερδεύουν νέους συνδρομητές.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 19 minutes ago, sou_d said: Ακριβό φίλε μου. Μέχρι και τον Οκτώβριο, είχα αυτό το πρόγραμμα με 8€. Φαντάσου ότι μου είχαν προτείνει απεριόριστα όλα με 18,51€ , αλλά το απέρριψα. Βέβαια, αυτά, πριν μερικούς μήνες. Τώρα δεν ξέρω αν παίζουν πάλι τέτοια Αλήθεια γιατί είχες απορρίψει το unlimited με τα 18,5 ευρώ ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 23 minutes ago, ANAGNPANA said: Αλήθεια γιατί είχες απορρίψει το unlimited με τα 18,5 ευρώ ? Τότε, χρειαζόμουν περίπου 5-10gb max. Λεπτά περίπου 400. Με κάλυπτε το πακέτο των 8€. Ακόμη και τα 14€ τον μήνα, τα θεωρούσα πολλά. Ακόμη τα θεωρώ. Δεν τα χρειάζομαι στην ουσία. Τώρα βέβαια ξεπερνάω τα 10gb και τον μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Έχει καρτο συμβόλαιο ο πατέρας μου COSMOTE ,με 4GB απεριόριστα λεπτά προς όλους και 50 sms με 33,90 άμα μήνα .Πήρε συσκευή κιόλας. Το θεωρώ πανάκριβο αυτό καθώς έχει και σταθερό και 3 καρτοκινητά στο όνομα της συζύγου! Γενικά θέλει απεριόριστα λεπτά ομιλία περισσότερο Δεν θέλει όμως το neo ,τι να κάνει για καλύτερη τιμή!!! Λήγει το καρτο συμβόλαιο 19/9 (επίσης το συμβόλαιο με καρτο συμβόλαιο τι διαφορά έχουν;) Edited 11 Μαΐου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 57 minutes ago, elkons said: Έχει καρτο συμβόλαιο ο πατέρας μου COSMOTE ,με 4GB απεριόριστα λεπτά προς όλους και 50 sms με 33,90 άμα μήνα .Πήρε συσκευή κιόλας. Το θεωρώ πανάκριβο αυτό καθώς έχει και σταθερό και 3 καρτοκινητά στο όνομα της συζύγου! Γενικά θέλει απεριόριστα λεπτά ομιλία περισσότερο Δεν θέλει όμως το neo ,τι να κάνει για καλύτερη τιμή!!! Λήγει το καρτο συμβόλαιο 19/9 (επίσης το συμβόλαιο με καρτο συμβόλαιο τι διαφορά έχουν;) Δεν του εμφανίζει καμία προσφορά στο app; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, sou_d said: Δεν του εμφανίζει καμία προσφορά στο app; Όχι έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, αυτό το καρτο συμβόλαιο λήγει Σεπτέμβρη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, elkons said: Όχι έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, αυτό το καρτο συμβόλαιο λήγει Σεπτέμβρη.. Neo γιατί δεν θέλει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, sou_d said: Neo γιατί δεν θέλει; Γενικά δεν έχει ασχοληθεί με online πληρωμές γενικά δεν το προτιμάει, πηγαίνει στον Γερμανό πχ να πληρώσει,δεν θέλει να γίνεται αυτόματη ανανέωση από την κάρτα του ... Δεν ξέρω εάν έχει κάποια άλλη επιλογή το ΝΕΟ .. εάν κάνω λάθος πες μου μήπως γίνει και κάτι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, elkons said: Γενικά δεν έχει ασχοληθεί με online πληρωμές γενικά δεν το προτιμάει, πηγαίνει στον Γερμανό πχ να πληρώσει,δεν θέλει να γίνεται αυτόματη ανανέωση από την κάρτα του ... Δεν ξέρω εάν έχει κάποια άλλη επιλογή το ΝΕΟ .. εάν κάνω λάθος πες μου μήπως γίνει και κάτι Με το NEO γίνεται αυτοματα η πληρωμή από την κάρτα του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 4 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Φιλε είναι αυτό που ανέβασα εχτές για το frog το οποίο σνόμπαρες ….. και είπες για το CU Αυτό με το φρογκ το έχω υποστηρίξει στο παρελθον πολλες φορες, απλά ενημέρωσα για την νεα κοκκινη προσφορα που δίνει ΚΑΙ απεριόριστη ομιλία, ενώ το φρογκ δίνει μόνο 120' με 3λεπτη χρεωση. Ο καθένας όπως βολευεται. Εγώ απλά ενημερώνω για τις λυσεις. Εάν δεις τα παλαιοτερα μου ποστς, την βονταφον την κραζω... 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Παίζει κάποια καλή προσφορά αυτή την περίοδο σε gigamax unlimited? Για φορητότητα απο WU. Πήγα σε Γερμανό και σε συνδυασμό με Cosmote One και χωρίς τέλη κινητής μου είπαν 29€ και δεν αξίζει καθόλου. Στο WU μπορείς να έχεις true απεριόριστα βάζοντας data week 4 φορές τον μήνα με 26€ δηλαδή, οπότε οτιδήποτε πάνω απο αυτό για μένα δεν αξίζει... Και το μόνο σίγουρο είναι οτι χρειάζομαι Unlimited και ειδικά απο την Cosmote γιατί είναι σε δύσκολη περιοχή και για κατανάλωση 300+GB, οπότε η Vodafone είναι αυτομάτως off γιατί την έχω σε δεύτερη SIM και είναι πολύ αναξιόπιστη 3 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 11 minutes ago, black3539 said: Παίζει κάποια καλή προσφορά αυτή την περίοδο σε gigamax unlimited? Για φορητότητα απο WU. Πήγα σε Γερμανό και σε συνδυασμό με Cosmote One και χωρίς τέλη κινητής μου είπαν 29€ και δεν αξίζει καθόλου. Στο WU μπορείς να έχεις true απεριόριστα βάζοντας data week 4 φορές τον μήνα με 26€ δηλαδή, οπότε οτιδήποτε πάνω απο αυτό για μένα δεν αξίζει... Και το μόνο σίγουρο είναι οτι χρειάζομαι Unlimited και ειδικά απο την Cosmote γιατί είναι σε δύσκολη περιοχή και για κατανάλωση 300+GB, οπότε η Vodafone είναι αυτομάτως off γιατί την έχω σε δεύτερη SIM και είναι πολύ αναξιόπιστη Τόσο είπαν σε φίλο μου που βάζει δυο κάρτες το μήνα What’s Up. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts