dennis99 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 άρα αν σε ένα σχήμα και τα 2,3,4 μέλη δικαιούνται απαλλαγή η αντίστοιχη έκπτωση είναι 20,30,40% στον λογαριασμό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) Όχι, δεν πάει έτσι. Το 10% πιάνει μόνο τη μια γραμμή. Οπότε δεν προστίθεται, απλά αφαιρείται 10% από κάθε γραμμή. αν όλες έχουν την απαλλαγή, τότε έχουμε 10% έκπτωση επι της αξίας του 87,28. Αν έχουν 2 γραμμές απαλλαγή τότε είναι 2*19,83 + 2*21,81 άρα 4,58% έκπτωση. EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, θυμάμαι ότι στα οικογενειακά ο πρώτος (leader) πληρώνει ένα μεγαλύτερο ποσό και οι εξτρα (μέλη) πληρώνουν 14€ τον μήνα. Αν ισχύει και εδώ αυτό τότε η απαλλαγή καλο είναι να γίνει στον πρώτο σίγουρα (ώστε το 10% να δίνει μεγαλύτερη έκπτωση) Edited September 7, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) 49 minutes ago, paanos said: Όχι, δεν πάει έτσι. Το 10% πιάνει μόνο τη μια γραμμή. Οπότε δεν προστίθεται, απλά αφαιρείται 10% από κάθε γραμμή. αν όλες έχουν την απαλλαγή, τότε έχουμε 10% έκπτωση επι της αξίας του 87,28. Αν έχουν 2 γραμμές απαλλαγή τότε είναι 2*19,83 + 2*21,81 άρα 4,58% έκπτωση. Κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά! εντάξει θα το κοιτάξω! Edited September 7, 2023 by dennis99 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 1 ώρα πριν, paanos said: Όχι, δεν πάει έτσι. Το 10% πιάνει μόνο τη μια γραμμή. Οπότε δεν προστίθεται, απλά αφαιρείται 10% από κάθε γραμμή. αν όλες έχουν την απαλλαγή, τότε έχουμε 10% έκπτωση επι της αξίας του 87,28. Αν έχουν 2 γραμμές απαλλαγή τότε είναι 2*19,83 + 2*21,81 άρα 4,58% έκπτωση. EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, θυμάμαι ότι στα οικογενειακά ο πρώτος (leader) πληρώνει ένα μεγαλύτερο ποσό και οι εξτρα (μέλη) πληρώνουν 14€ τον μήνα. Αν ισχύει και εδώ αυτό τότε η απαλλαγή καλο είναι να γίνει στον πρώτο σίγουρα (ώστε το 10% να δίνει μεγαλύτερη έκπτωση) Σε αυτό το οικογενειακό πακέτο πόσες extra Dada sιm μπορείς να βγάλεις 3; η παραπάνω. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 40 minutes ago, Antonio21 said: Σε αυτό το οικογενειακό πακέτο πόσες extra Dada sιm μπορείς να βγάλεις 3; η παραπάνω. 4 ο πρώτος μόνο. Όχι 4 ο καθένας 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 4 ώρες πριν, paanos said: Και για Περιαγωγή μοιράζονται τα data του πρώτου; 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Και για Περιαγωγή μοιράζονται τα data του πρώτου; Αφού οι extra βγαίνουν στον πρώτο, ναι 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Μια τελευταία χαζή ερώτηση. Τι διαφορά έχει το Family από το unlimited ατομικό; Μία διαφορά που είδα είναι ότι μοιράζετε τα 4000 μηνύματα ενώ το ατομικό έχει 2000. Αλλη μια διαφορά είναι στην περιαγωγή τα 53 giga που τα μοιράζει; Η τιμή του είναι σταθερή η προσφοράς; Δηλ στα 2 χρόνια μπορεί να σου πει 30€ το ένα; Αλλά η τιμή του είναι εξαιρετική για Unlimited cosmote Ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 49 minutes ago, Antonio21 said: Μια τελευταία χαζή ερώτηση. Τι διαφορά έχει το Family από το unlimited ατομικό; Μία διαφορά που είδα είναι ότι μοιράζετε τα 4000 μηνύματα ενώ το ατομικό έχει 2000. Αλλη μια διαφορά είναι στην περιαγωγή τα 53 giga που τα μοιράζει; Η τιμή του είναι σταθερή η προσφοράς; Δηλ στα 2 χρόνια μπορεί να σου πει 30€ το ένα; Αλλά η τιμή του είναι εξαιρετική για Unlimited cosmote Ευχαριστώ πολύ. 100GB γενικά νομίζω. Φυσικά και είναι προσωρινή, μετά κανένας δεν ξέρει 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Μια τελευταία χαζή ερώτηση. Τι διαφορά έχει το Family από το unlimited ατομικό; Μία διαφορά που είδα είναι ότι μοιράζετε τα 4000 μηνύματα ενώ το ατομικό έχει 2000. Αλλη μια διαφορά είναι στην περιαγωγή τα 53 giga που τα μοιράζει; Η τιμή του είναι σταθερή η προσφοράς; Δηλ στα 2 χρόνια μπορεί να σου πει 30€ το ένα; Αλλά η τιμή του είναι εξαιρετική για Unlimited cosmote Ευχαριστώ πολύ. Όσες πιο πολλές συνδέσεις στο φάμιλι τόσο πέφτει το πάγιο ανα σύνδεση και βλέπεις καταλήγει περίπου 21 ευρώ ανα σύνδεση με 4 συνδέσεις τιμή που την βρίσκω εξαιρετική και καλύπτει στο μάξιμουν την επικοινωνια της οικογένειας. Και για τους περισσότερους που έχουμε και συγγενείς φίλους στην ΕΕ μιλάμε στα ξένα δίκτυα δωρεάν. Είναι πολλά τα + των Unlimited…Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Θυμίστε μου σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να το βρω: Το unlimited μου δίνει 53GB στην ΕΕ. Αυτά τα 53 τα μοιράζομαι και με τις Extra SIM ή αυτές έχουν ξεχωριστό δικό τους όριο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Λεβέντες κάποιο πρόγραμμα της προκοπής έως 20 ευρώ υπάρχει; Με 500 λεπτά ομιλία και περίπου 10gb ίντερνετ το μήνα με φτάνει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 (edited) On 5/9/2023 at 6:09 ΜΜ, Gv2008 said: Πολύ καλή προσφορά. Προχώρα άφοβα. Εγώ είχα απεριόριστα 3 κινητα με σταθερό στα 65€ είναι τελική τιμή με ΦΠΑ? Edited September 12, 2023 by dalton114 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, arma said: Λεβέντες κάποιο πρόγραμμα της προκοπής έως 20 ευρώ υπάρχει; Με 500 λεπτά ομιλία και περίπου 10gb ίντερνετ το μήνα με φτάνει Cosmote Neo αν θέλεις κάτι σε πρόγραμμα. Με 20€ έχεις 500’ (1’ ελάχιστη χρέωση, όχι 3’), 10GB, 100SMS και 1€ στο υπόλοιπο. Αν είσαι κάτω των 29 με απαλλαγή τελών τότε πέφτει στα 18,18€. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Αλλιως υπάρχουν επιλογές στην καρτοκινητή αν σε ενδιαφέρουν, με 15€ ανανέωση στο frog Edited September 12, 2023 by paanos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 11 minutes ago, paanos said: Cosmote Neo αν θέλεις κάτι σε πρόγραμμα. Με 20€ έχεις 500’ (1’ ελάχιστη χρέωση, όχι 3’), 10GB, 100SMS και 1€ στο υπόλοιπο. Αν είσαι κάτω των 29 με απαλλαγή τελών τότε πέφτει στα 18,18€. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Αλλιως υπάρχουν επιλογές στην καρτοκινητή αν σε ενδιαφέρουν, με 15€ ανανέωση στο frog Παλιότερα το κοσμοτε νέο δεν χρέωνε 3’ ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 3 ώρες πριν, panos43 said: Παλιότερα το κοσμοτε νέο δεν χρέωνε 3’ ; Όχι, πάντα 1’ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Καλή χρυσή η COSMOTE,αλλά έχει πολύ ακριβές τιμές στα συμβόλαια. Την Δευτέρα που μας πέρασες,δηλαδή χτες και ενώ είχαμε αιτηθεί προσφορά λάβαμε την εξής προσφορά:τα πάντα απεριόριστα με 34.90€/μήνα(σημειωτέον έχει ήδη σταθερό στην εταιρεία και έτσι και αλλιώς πήγαινε στα 36.50€/μήνα οπότε μονάχα 2€/μήνα έκπτωση της έδωσαν). Αφού λέμε ότι η Vodafone μας έκανε πολύ καλή προσφορά δεν ίδρωσε το αυτί τους,μόλις είπαμε ότι μέχρι το 2021 η κοπέλα ήταν στην εταιρεία τους και εδώ και 7 χρόνια έχει και πάλι το σταθερό σε αυτούς και τότε αποφάσισαν να δώσουν πάλι νέα προσφορά αύριο. Για να δούμε τι θα δούμε και αύριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 6 ώρες πριν, dalton114 said: είναι τελική τιμή με ΦΠΑ? Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabou13 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Παιδιά να μοιραστώ την εμπειρία μου, το συμβόλαιο μου λήγει σε δυο μέρες, η εφαρμογή μου έβγαζε προσφορά για ανανέωση 42, τώρα βγάζει 52, με πήραν από cosmote πριν κάποιες μέρες και μου ανάφεραν την προσφορά των 42 όπου και αρνήθηκα. Σήμερα πήγα και έκανα αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητό Vodafone και μετά από ένα τεταρτο με παίρνουν από την κοσμοτε για 32ευρω και 3 πάγια δώρο όπου το δέχτηκα, αλλά είπαν να παω να κάνω αίτημα ακύρωσης στην Vodafone το οποίο ρώτησα αν όντως γίνεται και μου παν ναι, απλά πρέπει να το κάνω άμεσα, πήγα Vodafone και πόση ώρα προσπαθούσα να τους πω ότι και νομικά επιτρέπεται να ακυρώσω αλλά αρνιοντουσαν, ξαναπηρα κοσμοτε και μου παν δεν πειράζει απλά όταν περάσω στο δίκτυο της βονταφον να τους πάρω και θα με γυρίσουν πίσω αυτοί με την προσφορά που μου δωσαν. Υ.Γ: Το σταθερό μου είναι σε nova όποτε δεν έχω κάποια έκπτωση από κει. Edited September 13, 2023 by pabou13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Τι πράγμα σου είπανε στην Vodafone ? 😃 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabou13 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Μου είπαν ότι από την στιγμή που έγινε το αίτημα δεν ακυρώνεται, επέμεινα πόση ώρα αλλά τα ίδια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Σε κατάστημα το έκανες? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabou13 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Ναι κατάστημα αλλά πήγα πολύ γρήγορα μετά το αίτημα φορητοτητας, εντός ωρας Edited September 13, 2023 by pabou13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Δυστυχώς ατύχησες. Όταν γίνεται αίτηση σε καταστήματα δεν υπάρχει υπαναχώρηση. Μόνο αν το έκανες μέσω τηλεφώνου ή online Αν σου είπαν όμως από την cosmote ότι με νέα φορητότητα μπορούν να σε ξαναγυρίσουν στην προσφορά που σου δώσανε έχει καλώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabou13 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Δεν έχει να κάνει με την υπαναχώρηση, είναι το αίτημα ακύρωσης που είναι διαφορετικό και μπορείς να το κανείς ενώ ακόμα δεν έχεις φύγει από τον τωρινό σου πάροχο Ναι κατανόησαν στην cosmote και μου είπαν ότι η βονταφον το κάνει απλά για να μην χάσει πελάτες και μετά μου ανέφεραν ότι θα με γυρίσουν κανονικά αυτοί με την προσφορά και να επικοινωνήσω μαζί τους Edited September 13, 2023 by pabou13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts